11. februar 2022

Twitterlands overdrev: Stine Bosse kalder SF’ers indlæg for muslim-bashing, ugen efter hun roste det

Det går stærkt, når Stine Bosse hærger på Twitter, og nogle gange overser hun historiske detaljer, såsom 2. Verdenskrig. Andre gang glemmer hun, at den indlæg hun mente var fint i sidste uge, i virkeligheden var udtryk for muslim-bashing. I Twitterland er positionering alt, og måske havde hun ikke hørt det sidste nye – at SF nu også er en del af den racistiske højrefløj.

“Der er rigtig nok noget at tænke på ⁦@Halime9Oguz – jeg har aldrig forstået, hvorfor inklusion og kultur forståelse ikke er en del af lærer uddannelsen. Meget af dette går to veje og følelsen af ‘velkommen’ vil opløse noget. Fint indlæg #dkpol” (Stine Bosse, 2. februar 2022)

“Jeg håber, I har tænkt længe over disse meldinger ⁦@SFpolitik Álle konsekvenser. Det undrer mig at I ikke staver til social, uddannelse og dannelse, før I basher muslimske mennesker ⁦⁦(@MargreteAuken)⁦ @PiaOlsen @Halime9Oguz” (Stine Bosse, 10. februar 2022)

(Stine Bosse på Twitter, 2. og 10. februar 2022)

Fra det fine muslim-bashende indlæg…

“En VUC-lærer fortalte for nylig, at de af hendes tidligere elever med muslimsk baggrund, næsten uden undtagelse, lagde et billede på deres facebook-profiler med ordlyden ‘Respekter profeten’ efter drabet på den franske skolelærer Samuel Paty. Imens skrev vi andre i stort antal ‘Je suis Samuel Paty’ eller lagde det franske flag på facebook-profilerne, i sympati med den myrdede lærer og familiefar. …

Vi har parallelkultur. Vi har kultursammenstød. Det handler, undskyld mig, ikke en skid om vi kan lide falafel og hummus, men om fundamentalt anderledes holdninger og værdier hos alt, alt for mange med muslimsk baggrund. (Halime Oguz, ALtinget, 3. februar 2022)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/124947/trackback

21 Comments »

 1. David Trads eller Stine Bosse ved ikke hvem der er værst. Begge to at totalt afskyelige selv-forherligende fjolser, uden meget omtanke i det de foretager sig.

  Kommentar by KineserSnot — 11. februar 2022 @ 18:36

 2. Professor Bosse, der er livstidsprofessor i at smide andres penge ud af vinduet, en genopstanden som islamprofessor- det er en ære hun deler med EUprofessor Marlene Wind.
  Det kan man også tit høre DR’s Bosseprofessor sige, når det ikke lige er DR’s Windprofessor, der har ordet.
  Professor Bosse ved nemlig rigtig mange ting om islam og andres penge, siger hun selv; ellers var hun jo nok heller ikke blevet professor.
  “Vi mangler noget professionalisme i den danske islam debat” udtaler professoren i en kort pause fra et professor indlæg i Alt For Damerne, der følger efter et andet meget vigtigt professor indlæg af professor Wind.
  Professor Tom Jensen fra Berlingske’s ekspert professorat i islam og EU, herunder pengeforbrug af andres penge, er helt enig; “af hensyn til integrationen af pengeforbruget på EU og islam, er det vigtigt at højtuddannede og respekterede ekspertprofessorer ytrer sig i den meget vigtige ekspertdebat- vi må huske på at populismen og ekstreme EUmodstandere og islammodstandere hurtigt udnytter ethvert hul i professordebatterne, til at udsende fake news om EU og islam!

  Kommentar by Hul igennem? — 11. februar 2022 @ 18:48

 3. Kommentar by Hul igennem? — 11. februar 2022 @ 18:50

 4. Off topic: https://amgreatness.com/2022/02/10/biden-taps-lgbtq-activist-drag-queen-and-pup-fetishist-for-high-level-position-at-the-office-of-nuclear-energy/

  Kommentar by Limewoody — 11. februar 2022 @ 18:52

 5. SF= Syndig Forvirring :-) :-) :-).
  Youtube: Ben Shapiro slaps the woke left with real facts.
  God fredag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. februar 2022 @ 18:52

 6. At følge Stine Bosse på Twitter er helt surrealistisk: En tour de force udi voksenmobning og stupide oneliners – hun stod med sikkerhed i skolegården og rev de pæne, populære piger i fletningerne.

  Hævn over de dygtige kombineres med hensynsløs leflen for ekkokammerets pøbel.

  Og fint med side-by-side dokumentation. Bosse starter som regel ved halv femtiden om morgenen, og så kaliberer hun i løbet af dagen ind efter stemningen ifølge postfaktuelle #dkpol …

  Kommentar by DavidK — 11. februar 2022 @ 18:54

 7. Kommentar by Limewoody — 11. februar 2022 @ 18:52

  Jeg har lidt mere om denne tosse.

  https://web.archive.org/web/20170709013033/https://poly.rpi.edu/2017/04/12/nuclear_policy_expert_discusses_sex_kinks/

  Kommentar by KineserSnot — 11. februar 2022 @ 19:14

 8. Kommentar by Limewoody — 11. februar 2022 @ 18:52

  Lidt mere om tossen

  https://www.sambrintonhoax.com/

  Kommentar by KineserSnot — 11. februar 2022 @ 19:14

 9. “Det handler, undskyld mig, ikke en skid om vi kan lide falafel og hummus, men om fundamentalt anderledes holdninger og værdier hos alt, alt for mange med muslimsk baggrund.“” (Halime Oguz)

  De fremmede skal ikke være her UANSET hvilke “holdninger og værdier” de har. De hører ikke til her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. februar 2022 @ 19:18

 10. Stine Bosse? Findes hun stadig?

  Kommentar by Bastardo — 11. februar 2022 @ 19:25

 11. Kommentar by Bastardo — 11. februar 2022 @ 19:25

  Når alt pindemad og kage er væk til receptioner – så ved man at Stine Bosse har været der …

  Kommentar by Thomas M. — 11. februar 2022 @ 19:37

 12. Bossy Stinker: “…før I basher muslimske mennesker”

  Hvor findes der “muslimske mennesker” og er “mennesker” det samme?
  Er syriske hjernekirurger, atomfysikere, ingeniører og raketeksperter også mennesker, når de oversvømmer et lille land som Danmark?

  Kommentar by Anonym — 11. februar 2022 @ 20:10

 13. Pernille Frahm gør rede for hvad der er af tabuer på venstrefløjen. Det er så irriterende at man ikke bare retter sig efter det.

  “Svar til Halime Oguz: Kriminalitet og kvindeundertrykkelse er et spørgsmål om politik, ikke kultur!”

  https://solidaritet.dk/svar-til-halime-oguz-kriminalitet-og-kvindeundertrykkelse-er-et-spoergsmaal-om-politik-ikke-kultur/

  Kommentar by BE — 11. februar 2022 @ 20:10

 14. Bossy Stinker: “….før I basher muslimske mennesker”?

  Er “muslimske mennesker” også “mennesker?
  De oversvømmer jo lille Danmark i et umenneskeligt antal, forklædt som hjernekirurger, atomfysikere, astronauter, ingeniører, pakkebude, matematikere, opfindere og Nobelpristagere i “varm luft teori”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. februar 2022 @ 20:15

 15. Hun er ligesom alle de andre tosser der hopper hovedløst ud i hvad som helst der lige appellerer til deres nuværende sindsstemning uden at fatte konteksten.

  Følelser er en dårlig guideline når man taler med eller til mere end en person. Alligevel er det tossernes mest brugte fremgangsmåde men det eneste de fanger er andre tosser der drives af deres sindstilstand.

  Kommentar by Santor — 11. februar 2022 @ 21:46

 16. Årh nej, klør hun på endnu #¤%#@/&!!

  Stine Bosse
  er en tosse
  Al for megen selvtillid
  helt uden at kunne en skid
  Hverken lorte eller pinde
  står efter denne “erhvervs”kvinde

  Kommentar by Cebber Jensen — 11. februar 2022 @ 23:16

 17. Hvem tager Grine Tosse, Dhimmi Trads og Zinke Stampe alvorlig, jeg gør ikke, de er blandt de personer i Danmark, som har mindst viden om det de kloger sig på…

  Kommentar by Christian Sørensen — 12. februar 2022 @ 00:01

 18. KineserSnot — 11. februar 2022 @ 18:36

  Nøjagtig samme sammenligning var min tanke. Mon de er gift? I al fald gift for det danske samfund.

  Kommentar by tavsen — 12. februar 2022 @ 11:28

 19. Stine Tosse bor på en stor lystejendom i det fashionable Nordsjælland.
  David Trash residerer i en stor herskabslejlighed på Frederiksberg Allé, der har nogle af landets dyreste kvadratmeterpriser.

  Begge to på behagelig lang afstand af nærmeste islamiserede ghetto…

  Kommentar by Revisoren — 12. februar 2022 @ 12:29

 20. Stine Bosse ved åbenbart ikke at læreruddannelsen er i et ord!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. februar 2022 @ 13:20

 21. Det er meget sigende at vi lægger det franske flag på facebook eller skriver je suis Samuel Paty, mens de lægger et respekter profeten op! Det viser kun at vi ikke kan og bør leve sammen, det fører uværdigt til sammenstød. Vores grænser overskrides når en fransk lærer får hovedet skåret af og deres grænser overskrides nå deres profet fornærmes. Forskellen er bare at det er vores land, det er vores kultur der bestemmer og sætter dagsordenen. Vi var her først, det er vores land! Hvis du har behov for at lægge et respekter profenten op på facebook i stedet for et je suis Samuel Paty, så hører du ikke til her, så er din sammenhørighed med os ikke eksisterende og du må rejse!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. februar 2022 @ 13:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper