9. august 2004

Ny undersøgelse: Kun 30 procent indvandrerkvinder på Fyn er i arbejde

Ny undersøgelse udført af LG Insight for Socialfonden i Fyns Amt, bekræfter atter engang at det er nonsens at snakke om ‘hvis blot vi blev bedre til at integrere’ – som selv statsministeren gør sig til talsmand for. Projektlederen Conni Gripping citeres i DR Online for “De etniske kvinder er dårligt uddannede, de har mange børn, og mange har slet ikke en arbejdskultur, som vi kender den.” – og Socialfondens nyhedsside tilføjer:

“De fleste indvandrerkvinder har svært ved at klare et job… Problemet for kvinderne er, at de er dårligt uddannet, har mange børn og slet ikke har nogen arbejdskultur. Kun 30 procent af samtlige ikkevestlige indvandrerkvinder på Fyn er i arbejde, mens tallet for den øvrige gruppe af kvinder er 70 procent.”

Oploadet Kl. 22:09 af Anonym Københavner — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper