22. februar 2022

P1: Højrefløjens vrede er had, venstrefløjens vrede er ‘en produktiv kraft’, en ‘mobiliserende følelse’…

Mandagens udgave af Supertanker på P1 havde ‘vrede’ som overordnet emne, og de interviewede eksperter sagde stort set det samme. Vrede var mange steder, og man laver eksempelvis sociologiske studier af vrede ‘i højreekstremistiske grupper’.

Ingen forsker tilsyneladende i venstreorienteret vrede, omend de indirekte kom ind på emnet. Vreden er ‘en produktiv kraft’, har ‘et ofte overset potentiale’, da vrede giver et ønske om ‘at ville forandre noget’. Kort sagt: Vrede er ‘en enormt mobiliserende følelse’. Når højreorienterede er vrede over den danske udlændingepolitik er det had, som skal imødegås med censur. Når venstreorienterede er vrede, er det tegn på at noget er galt. Senere på dagen omhandlede Kulturen på P1 ‘Truth Social’, Donald Trumps nye sociale medie. Gæt vinklen.

Anne-Marie Søndergaard Christensen, professor: Mit projekt er en del af flere projekter, der undersøger vrede. Eksempelvis har jeg kolleger der undersøger vreden i retssager, på jobcentre og i højreekstremistiske grupper, og jeg har så med…

Anne-Marie Søndergaard Christensen: Online også. Og der er det måske vigtigt, at få sagt, at jeg både har fokus på den der kollektive vrede, som finder sted online, bare tænk på MeToo-bevægelsen og klimaaktivister og så videre, hvor vi ved at vrede har været med til at mobilisere flere sociale fællesskaber. … Det der er det overordnede, det er at undersøge hvordan vreden også kan være en produktiv kraft. Vreden har et ofte overset potentiale… Vreden er også en utrolig vigtig følelse, for når vi bliver vrede, så er det med et ønske om at ville forandre noget. Vi bliver vrede, fordi vi synes der sker noget, der er uretfærdigt.

[…]

Maia Kahlke Lorentzen, Cybernauterne, Redox-hangaround: Vrede er jo en enormt mobiliserende følelse. Vi ser det meget på internettet, hvis du ser noget der gør dig vred, så er du også mere klar til at handle på det. Det er jo noget som sociale bevægelser bruger til at mobilisere og sprede budskaber. Jeg har også selv arbejdet for både Amnesty og Greenpeace, som…

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125168/trackback

26 Comments »

 1. “Ingen forsker tilsyneladende i venstreorienteret vrede”

  Nej da, det har ingen gang på de blodrøde marker. Intet statsstøttet medie ville bruge spalteplads på det.

  Vreden vredet avet om, verden vendt på hovedet. Pragtfuldt billede, der viser vredens potentiale

  Kommentar by tavsen — 22. februar 2022 @ 02:42

 2. Disse “forskere” hvordan ville de klare sig paa arbejdsmarkedet,der er efterhaanden mange af dem, og de kan jo ikke blive ved at blive betalt over skatten.Detbliver svaert at understoette et konkurrence dygtigt samfund

  Kommentar by dunk — 22. februar 2022 @ 07:33

 3. Hvordan kan man blive professorinde i noget som helst med de skyklapper og det enoejede syn paa emnet man (foregiver at) forske i?

  Kommentar by Krassisten — 22. februar 2022 @ 07:51

 4. Venstrefløjen projicerer egne fejl over på højrefløjen.
  Venstrefløjen ødelægger alt og giver andre skylden.

  Meget afslørende at Danmarks Radio mørklægger diktatoren Trydo og hans nærmeste allierede Biden.
  Medierne får alle øjne rettet mod Ukraine, så ingen opdager Canada forvandles til et kommunisthelvede.

  Vesten ædes op indefra af venstrefløjen, hvor medierne spiller en central rolle som formidler af globalisternes politik.

  De tager dine børn.
  De tager dit erhverv.
  De konfiskerer truckere og demonstranters ejendom og sælger det på auktion.
  De tager dine penge, og låser din bankkonto.
  De ophæver dine forsikringer og gør det umuligt at tjene til føden.

  og dette citat af Mette Frederiksen : “Myndighederne mangler værktøjer til at sikre at de der ikke vil lade sig teste, faktisk bliver testet alligevel” citat slut

  Hvilke værktøjer savnede hun ? en udvidelse af epedemiloven med ubegrænset magt til hende

  Der er ikke langt til Gulag, med sådan en trussel. Vi var meget tæt på tvangstest og tvangsmedicinering. Det er slet ikke slut endnu når vi ser hvordan New World Order opruster. Canada er et skrækeksempel på hvordan een gal leder annulerer befolkningens frihed.

  Hvis vejen mod diktatur er en mobiliserende følelse, behøver vi ikke have fine fornemmelser over for dem.

  Hvad er det for typer i Canada der optræder i grøn kampuniform, uden navn eller nummer, og med sorte masker over ansigtet ? de er fuldstændig tomme i blikket og ved ikke hvor de skal kigge hen.

  Kan man forestille dig den danske regering pudse en anonym militant gruppe på befolkningen? hvor man ender i “well-camp” hvis man gør modstand.

  Jeg har på fornemmelsen det skumle FN er aktør i New World Order. Bruges hvide UN fly og køretøjer som dække, til at transportere en militant venstrefløj til strategiske steder i verden hvor man har bestemt at starte forvandlingen af verden?

  De virker som besat af en gal sektleder, der messer krigeriske tanker ind i deres letpåvirkelige hoveder.

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2022 @ 08:03

 5. – KM

  Jeg sletter fremover alt om Canada i tråde, der ikke omhandler Corona.

  Kommentar by Kim Møller — 22. februar 2022 @ 08:53

 6. På en video der florerer på nettet, ses Jill og Joe Biden stige ud af en helikopter. Han har en schæferhund i snor.
  Da de kommer ned ad trappen er den ved at trække ham omkuld, og han sparker ret brutalt til den, for at få den ind i den ventende bil.

  Den har det vist ikke godt i deres selskab.

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2022 @ 08:55

 7. Kim 08:53

  sletter du så også de svinske kommentarer jeg modtager fra KineserSnot og Umulius/Cleon ? eller er de falske journalister fredet her ?

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2022 @ 09:00

 8. Canada handler da netop om “højreorienteredes” vrede mod diktatur. Corona er jo kun et påskud fra magthavernes side.

  Det er jo også de venstreorienterede, der med stor ildhu bekæmper dem der tillader sig at protestere og økonomisk støtte de protesterende.

  Kommentar by Træt — 22. februar 2022 @ 09:02

 9. -> KM

  Ja, det har gjort, mens jeg har slettet dine. Jeg kan ikke se hvorfor kommentarsporet skal bruges til personstridigheder. Cleon er bannet i filteret nu. Hans næste alias vil også få knive.

  Kommentar by Kim Møller — 22. februar 2022 @ 10:06

 10. Har vi ikke en venstrefløj der selv er ved , at være truet på brødet. En skæbne man indtil nu har kunnet lade tilgå de onde “med det andet menneskesyn”. Indtil nu har man kunnet overleve på høje akademiske uddannelser(uden kvalitet ,-ganske vist), “well-mannert’hed” som en radicool. Alt der signalere “kulturelt-overskud” og så selvfølgeligt fars og mors penge og eventuelle netværk. Nu truer virkeligheden. Med færrer ansættelser i NGO-organisationer, medier der kun overlever via staten, en offentligsektor der er så bugnende af overfyldte administrationsgange og samtidigt voldsom mangel på sosu og rengørings-hænder. Det bliver ganske enkelt SVÆRT som vel-groomet “wellmannered”- radicool/enhedsliste kultur- elite,- at få sit elite liv. Hvad skal de gøre?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. februar 2022 @ 10:13

 11. Kim, 10:06

  jeg gør måske klogt i at holde skrivepause, som michael unna tit pålægger sig selv

  indtil off-topic fungerer, så systemet ikke smider 95% af ens kommentarer væk

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2022 @ 10:18

 12. Vrede på jobcentret?

  Er det sure muslimaer fra Somalia, der bliver pålagt at arbejde?

  Kommentar by Revisoren — 22. februar 2022 @ 10:45

 13. Kim Møller

  Hvem er den vanvittigt udseende kvinde på fotoet?

  Kommentar by Uwe Max Jensen — 22. februar 2022 @ 10:49

 14. Selvfrelste Venstrefløjs ekstreme selvretfærdige had, til at det de ikke vil se i øjnene. De har deres idealistiske hoved i himlen, sammen med benene og er åbenbart i Deres syndebukhad kun øjne for Deres egen lille teoretiske verden, langt oppe i skyen med fødderne placeret samme sted.

  Men det er nok også os der har misforstået Kommunismen og Venstrefløjen.
  Sagen er den at …DER ER KUN EN SAND KOMMUNISME OG KARL MARS ER DENS PROFET :-) :-) :-), og så fulgte splittelsen imellem Khalif Stalin og Khalif Mao :-) :-) :-), og nationalsocialistens fører Hitlers med – Mein Jihad- sluttede i intern Jihad med Khalif Stalin. Kommunisterne har dog lov at drømme videre for håbet er lysegrønt med den Store Khalif Kim Il Sung eller hans søn i Nord Korea.
  Sagen er den at Kommunismen er en STOR religion for Folket, som vi alle burde være doppet af (Ikke kun DR, Politiken , og TV2), indtil vi alle er fuldkommen lige-gyldige, og alt kan være lige-meget. :-) :-) :-).
  (Beklager mine selvskrevne pause erklæringer…bliver træt af at gentage mig selv i den samme problematik, og så er der weekender og ferier….burde nok holde dem mere private. sorry). Håber Kim godkender det….med lidt selvironisk glimt i øjet. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. februar 2022 @ 11:18

 15. Maia har egentlig også ret. Muhammedanerne hader jo den frihed vi har fået i arv fra vores forfædre (de ser det som en form for legaliseret lovløshed, når det ikke ligger underkastet Deres syn Guds vilje og shariaorden), så Deres vrede er jo med til at underkaste vores frihed for Deres verdensbillede. ….Jorden er så sandelig flad (det står jo i koranen, kvinder halvt så meget værd som mænd, og dødsstraf for blasfemi- ligesom det Jesus bliver dødsdømt for af Kaifas….blot er det Muhammed man ikke bruge misbruge navnet på). Men både DR og TV2 og Politiken ligger jo totalt Radikalt underkastet. Den islamleflende klasse, med dens selvfrelste godhed på bekostning af den frihed vores forfædre kæmpede for at få.

  Kommentar by Michael Unna — 22. februar 2022 @ 11:25

 16. Uwe Max Jensen — 22. februar 2022 @ 10:49
  Navnet kender jeg ikke men efter Trump vandt blev hun i vist omfang brugt som meme.
  Lige præcis det foto af hende findes på YT i flere videoer.

  Kommentar by Hagmann — 22. februar 2022 @ 11:51

 17. Uwe Max Jensen — 22. februar 2022 @ 10:49:

  Hun blev for nogle år siden et meme, indbegrebet af en af den mentalt forstyrrede og selvretfærdige “Social Justice Warrior”, som med rasende stemme og et vanvittigt blik i øjnene belærer dig om, at du som Hvid, Hetero Mand er årsagen til alt ondt og forkert her i verden.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. februar 2022 @ 13:07

 18. 17) Det er underholdende, når Venstrefløjens selvretfærdige harme fremviser sit racistiske standpunkt :-) :-) :-) (Onde hvide mand. Gode sorte mand):-).

  Husk det nu. Kommuismen er en stor religion , og Krl Marx er dens profet….Hvis I kritisere kommunismen og især kmmunister for deres sære særstandpunkt i ligegyldighed……så bliver i sigtet og dømt under paragraf 266B. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 22. februar 2022 @ 13:19

 19. Kim, fint, at du prøver at holde en vis justits i kommentarsporet.

  Kommentar by Ole Madsen — 22. februar 2022 @ 14:46

 20. Hende med brillerne på det viste foto, hun er da vist langt ude. Både hendes øjne hhv. hendes mund bærer præg af et patologisk had.
  Om dette patologiske had skyldes lukning af fredagsbare i børnehaven eller andet, det er ikke til at vide.
  Hun er et fint eksempel på nutidens unge engagerede.

  Kommentar by NED MED ALTING — 22. februar 2022 @ 14:55

 21. den giftige venstrefløj i usa, skået ud i pap

  judicial watch, video 34:41
  February 18, 2022JW: ON THE AIR
  FARRELL ON NEW DOJ DOMESTIC TERRORIST MEMO: “THEY HAVE GONE COMPLETELY OUT OF THEIR MINDS!”

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2022 @ 16:22

 22. Martin Niemöller
  First they came for the communists,
  and I did´nt speak out because I wasn`t a communist.

  Then they came for the trade unionists,
  and I did´nt speak out because I wasn´t trade unionist.

  Then they came for the jews,
  and I did´nt speak out because I wasn´t a jew.

  Then they came for me
  and there was no one left to speak out for me

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2022 @ 16:39

 23. Det er utroligt at Danmarks Radio får lov til at køre deres røde propaganda af dag efter dag …

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. februar 2022 @ 18:05

 24. Elsker bare det foto.. fantastisk..

  Kommentar by anno — 22. februar 2022 @ 21:51

 25. Cleon tilbage på Uriasposten (uden råberi af corona-k.m.)

  Kommentar by Thomas M. — 23. februar 2022 @ 00:00

 26. Hvem er den rablende seriemorder på billedet?

  Kommentar by Holger_Danske — 23. februar 2022 @ 09:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper