23. februar 2022

Den brede pensel skjuler sandheden om Menapt-indvandring: Syriske kvinder får i snit 3,7 børn…

‘Indvandrerkvinder får nu færre børn end danske’, skriver Kristeligt Dagblad i dag, og historien gengives i flere landsdækkende medier som citathistorie. Kilden er Danmarks Statistik, der ikke udspecificerer tallene på oprindelseslande. ‘Ikke-vestlige indvandrere’ dækker således over to store grupper: Menapt-indvandring og indvandrere fra øvrige ikke-vestlige lande. Ingen af de tre citerede eksperter finder det interessant at gå kritisk til konklusionen, og der er således intet om modsatrettede effekter: At asiater fordansker muslimer, rent statistisk.

Artiklen afsluttedes med en flig af sandheden. Syrerne, den andenstørste gruppe muslimer i Danmark, får i snit 3,7 børn. Somaliere og pakistanere får væsentligt over gennemsnittet. Der er muligvis en god udvikling i forhold til tyrkere og irakere, men alt indikerer at herboende muslimer får langt flere børn end danskere.

“Kvindelige indvandrere fra ikke-vestlige lande får nu i snit 1,76 børn, mens det tilsvarende tal for danske kvinder er 1,78. Efterkommerne får i snit 1,75 børn. …

Tallene fra Danmarks Statistik viser, at der er store indbyrdes forskelle blandt de forskellige indvandrergrupper. Mens kvinder, der er indvandret fra Ukraine, Irak og Tyrkiet, i gennemsnit føder under to børn, er tallene markant højere for kvinder med rødder i Somalia, Pakistan og i særdeleshed Syrien.

Indvandrerkvinder fra Syrien føder således 3,7 børn i snit ifølge tal fra 2020.

(Ikke-vestlig indvandring efter 1996: Fem lande på top-10 er ikke-Menapt, 2018-tal; Foto: DST.dk)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125182/trackback

16 Comments »

 1. Hvor er bare typisk. Det er vel flygtningelobbyen der igen slår til. Nøje selekterede data med henblik på decideret manipulation med et kontroversielt emne for at berolige befolkningen.

  Det er ikke folk fra Thailand, Kina eller Vietnam som de etniske danskere er bange for. Det er muslimerne, som jo notorisk bruger børneproduktionen som et våben i deres ekspansionsstrategi og fjendtlige overtagelse af de europæiske lande.

  Journalisterne sluger den slags oplysninger råt. Om det så er fordi de ikke ønsker at kende sandheden eller fordi de bevidst ønsker at sprede misinformation. Man skal ikke forvente sig nogen granskning, modifikation eller korrigering af tallene fra deres side.

  Kommentar by JC — 23. februar 2022 @ 01:05

 2. At det er KRISTLIGT dagblad gør ondt værre. KD burde være klare over hvad koranen går ud på. At religion IKKE er et fedt mm. Alt er blevet meget woke/politiken-agtigt.jeg håber det er den mørke stund før lyset og den nye dag bryder igennem.Det kaos jeg ser omkring mig , gir allerede nu, fornemmelsen af svenske tilstande. På overfladen og på afstand ok. – men tæt på reelt ikke-funktionel . Og allervigtigst: ingen griber ind. Ingen tager ansvar eller tager sig af. Det vil aldrig BETALE sig at gøre.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. februar 2022 @ 02:18

 3. Det er utroligt, at vesten næsten ensidigt fastholder en asylret til f.eks Europa (Japan og andre lande har underskrevet men ikke ratificeret konventionerne) fra 1951. Verden er totalt anderledes fra dengang. I 1950 havde både Danmark og Syrien begge 3.5 Mio indb. Idag har Syrien 22.mio indenfor landets grænser og 6.mio udenfor landet,- i alt 28.mio. Disse har lettere adgang til Europa end i 1950. Man fastholder alligevel disse 70.årige konventioner som hverken er universelle eller internationale. De er kun ratificeret og overholdt af vesten. FN og konventioner er reelt set et slaveri og en neokolonial tænkning af det vestlige menneske.

  Kommentar by CCC — 23. februar 2022 @ 02:26

 4. Kristendemokraterne er heller ikke hvad det var i starten.
  De er blevet globalister og driver med strømmen, den lette løsning for at få indflydelse.

  Begrænsning af misinformation er det samme som censur.

  Vi så det meget tydelig efter 1.januar 2020.
  Da stak den ny verdensorden sit grimme fjæs frem.

  Dobbelt straf for kritik af covid-politik. Ti stille, Jensen, vi ved hvad der er bedst for dig.

  Samme tendens med medierne. Nyhedsudvalget er afstemt efter den ny verdensorden. Jo mere magt de får, jo flere hæmninger smider de.

  Den ny verdensorden kan jo ikke have at Hansen og Jensen har en mening om noget. Samfundskritikere fryses ud eller myrdes, og så skaber eliten en historie om et tragisk selvmord.

  Intet at se, passér gaden.

  Kommentar by k.m. — 23. februar 2022 @ 08:00

 5. Det er nu det sker. Skjulte kræfter pønser på at sætte anti-terrorkorpset ind mod misinformation. Covid og valgsvindel er to hovedpunkter du kommer galt afsted med, hvis du ytrer dig offentlig.

  Klima og indvandring kommer sikkert også på listen.

  Domestic terrorist er et vidt begreb, så her giver staten sig selv ubegrænset magt til at definere sandheden og eliminere systemkritikere.

  Kommentar by k.m. — 23. februar 2022 @ 08:28

 6. Inden længe risikerer du dette når du står i supermarkedet.

  Beklager hr. dit kort er spærret pga dine politiske holdning

  Kommentar by k.m. — 23. februar 2022 @ 08:36

 7. Jeg savner Paludan og Stram Kurs.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. februar 2022 @ 09:10

 8. Løgnemedier, der forvrænger tallene, der i forvejen er sløret af Danmarks Statistik.

  Kommentar by Bastardo — 23. februar 2022 @ 09:12

 9. Kvinder er jo under den islamiske selvforståelse, jo halvt så meget værd som mænd, så det er selvfølgelig mændende der skal bestemme, hvor mange børn kvinderne skal have, og vil de ikke det kan man jo æresfyldt tæske dem på plads retfærdiggjort i den islamiske religion.

  Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. februar 2022 @ 09:40

 10. Fra “Indvandrere i Danmark 2021”, Danmarks Statistik, p. 35:

  Antallet af ikke-vestlige efterkommere vil stige fra 165.174
  til 340.419 personer i 2060, hvilket vil være lidt mere end dobbelt så mange som i dag.

  Samlet set forventes personer med dansk oprindelse at udgøre
  en mindre andel af den danske befolkning i fremtiden. Ved begyndelsen af 2021 har 86 pct. af hele befolkningen dansk oprindelse. Denne andel forventes at falde gradvist til 80 pct. i 2060.

  https://www.dst.dk/Site/Dst/Udgivelser/GetPubFile.aspx?id=34714&sid=indv2021

  Kommentar by J — 23. februar 2022 @ 09:41

 11. Danmark og Sverige er vel de eneste lande i verden, der lønner indvandrere økonomisk i 18 år for hvert eneste barn de får. Vi er simpelthen for dumme.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 23. februar 2022 @ 09:57

 12. Frit efter Winston Churchill: Jeg tror ikke på en statistik jeg ikke selv har forfalsket.
  Men naturligvis så får dem vi slet ikke vil have flest børn, og statistikkerne er efterhånden helt igennem utroværdige, for gemt blandt etniske danskere er efterhånden rigtig mange anden og tredje generations indvandere. Faktisk er et barn af en eller anden indvandre fra et MENAPT land, som har fået dansk indfødsret, og som er blevet gift med en fra hjemlandet, automatisk dansk statsborger helt på linje med os, der kan spore vores herkomst her i landet til engang i 1500 tallet. Det er det man kalder den store udskiftning!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. februar 2022 @ 11:03

 13. Fertilitet er kun den ene side, den anden er hvornår kvinderne får børn!
  Hvis man forestiller sig to befolkningsgrupper med fertilitet på 2,0. Den ene får to børn når de er 18 år, den anden får to børn når de er 36 år. Selv om fertiliteten er den samme for de to grupper, så vokser den første gruppe eksponentielt meget hurtigere end den anden gruppe.

  Ser man på, hvor mange børn danskere og ikke-vestlige indvandrere rent faktisk sætter i verden er forskellen enorm.

  Danskere får i gennemsnit 47896 børn om året
  Ikke-vestlige indvandrere får 7236 børn om året

  Men, hvis ikke-vestlige indvandrere producerede lige så mange børn relativt som danskere, skulle de kun få 3400 børn om året.
  Altså får ikke-vestlige indvandrere 113% flere børn end danskere, eller indeks 213.

  Hvis danskeres “fertilitet” på 1,78 opfattes som et tal for, hvordan befolkningen udvikler sig, så er ikke-vestlige indvandreres “fertilitet” på hele 3,8!!

  Men det vil onde statistikere ikke fortælle os – og dumme journalister fatter ikke en meter…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. februar 2022 @ 12:32

 14. Endnu en gang “Fake News”, som skal berolige danskerne med, at vi skam ikke er ved at blive udskiftet i vores eget hjemland … selvom det selvfølgelig er præcis det, som er i gang …

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. februar 2022 @ 12:38

 15. Kommer disse menapT indvandrere til Danmark plus Jylland, Fyn og Sjælland?

  Kommentar by Træt — 23. februar 2022 @ 21:15

 16. Enhver ved udmærket godt, at det stort set er umuligt, at gå på et hvilket som helt fortorv i hvilken som helst by i Danmark, uden at støde ind i en smældfed muslima fra Somalia med 5-6 stykker uopdragne kneppeaffald på slæb…

  Kommentar by Revisoren — 24. februar 2022 @ 00:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper