2. marts 2022

28-årige Taras tager hjem til krig: “Det er vores land, vores hjem. Hvem vil redde det hvis ikke mig?”

DR Nyheder skriver om 41-årige Peter fra Aars, der tog til Ukraine for at hente Lana og hendes søn Bjørn. De har en relation til Danmark, og bor nu privat i Vejle. Henkastet nævnes det, at Peter tilfældigt mødte ‘en ung kvinde fra Algeriet’, og at han tog hende med til Flensborg. Her lidt fra en DR-historie om 28-årig Taras – Biler fyldt med unge ukrainere forlader Danmark: Vil hjem og kæmpe mod Putin.

“En af dem er 28-årige Taras Pokotilo, der bor i Grindsted lidt udenfor Billund…

– Jeg tager tilbage til Ukraine, fordi der er udbrudt krig med Rusland. Mine venner og familie er stadig i landet, og de befinder sig i en meget farlig situation, siger han og forklarer, at han ser det som sin pligt at forsvare sit hjemland.

– Det er vores land, vores hjem. Hvem vil redde det hvis ikke mig? De ældre i befolkningen flygter ud af landet, så jeg ser ingen anden mulighed, jeg må afsted til Ukraine. Jeg er ikke bange. For jeg ved, at jeg vil komme i himlen – og russerne vil komme i helvede.”

(Meanwhile on Twitter…)

Oploadet Kl. 10:29 af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125314/trackback

53 Comments »

 1. Mig bekendt er der ikke mange negre i Ukraine, så fru Forsythe kan stoppe sit “white supremacy” op i sin anus…

  Kommentar by Revisoren — 2. marts 2022 @ 11:00

 2. Uha bare så vi ikke glemmer de krænkelsesparate! Der er faktisk andre konflikter i verden!

  Læg lige mærke til Enhedslisten. De gamle ildelugtende DKP’ere er vågnet, og farer i forsvar for deres gamle allierede fra KGB!
  Putin er gammel kommunist og kunne såmænd godt blive æresmedlem hos gammelkommunisterne i Enhedslisten! De gamle alliancer er vagt til live.

  Kommentar by Den Nervøse — 2. marts 2022 @ 11:31

 3. Den Woke-mediekampange for præsidenten der vil holde sit folk som gidsel i et forsøg på at starte 3.verdenskrig, er styret af George Soros og hans venner i vesten.

  https://www.hyphen-report.com/george-soros-and-ngos-fund-ukrainian-media/

  Danske boomere på højrefløjen æder desværre propagandaen råt.

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2022 @ 11:32

 4. It is the economy, stupid.
  Red Ukraine ved først at redde landets økonomi fra totalt sammenbrud.
  Invasionen fra Rusland er kun et af de mange symptomer på Ukraine uafvendelige kollaps som nationalstat. Når Ukraines præsident, som det vigtigste punkt, anråber om at al Ukrainsk udenlandsk gæld skal slettes, er det fordi Ukraine effektivt er i et økonomisk kaos; med en lammende udlandsgæld. Landet lever reelt af tiggeri fra de rige EU-lande. Samme EU-lande sender nu deres ukurante militære våben til Ukraine, fordi USA og NATO har forlangt mere eksport fra de amerikanske våbenproducenter til EU-landende. Samme USA har også en gigantisk national gæld, som våbensalg til det dumme EU skal afhjælpe.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. marts 2022 @ 11:33

 5. Når Verden står i flammer og nemt kan udvikle sig til noget mere end en lokal konflikt gå det vel op for selv den mest tungnemme hvor latterlig ligegyldig ‘BLM og sortes rettigheder’ er i den virkelige Verden.

  De woke idioter er hovedrystende dumme uanset hvad de taler om. Virkeligheden er absolut ikke inde for deres mentale rækkevidde.

  Kommentar by Santor — 2. marts 2022 @ 11:33

 6. Viser tydeligt forskellen på de 2 store religioner. Muslimske æresløse mænd redder først sig selv. Kvinder og børn har ingen betydning i islam. Tænk bare på det stakkels nyfødte pigebarn, der blev aflivet på Herlev sygehus af forældrene. Børn kan erstattes

  Ukrainere er diametrale modsætninger.
  Kvinder og børn skal først i sikkerhed. De ukrainske mænd mener noget med national stolthed.

  Muslimske mænd er æresløse og tom luft snakkemaskiner, derfor er de populære på statslige medier

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2022 @ 11:42

 7. Den Nervøse — 2. marts 2022 @ 11:31

  https://danmarksfremtid.dk/nyhed/enhedslisten-frie-gronne-landsskadelige/
  Torsdag aften stemte Enhedslisten og Frie Grønne nej til forsvaret af Danmark. Mai Villadsen og Sikandar Siddique burde skamme sig.

  Men ekstremistiske partier på den yderste venstrefløj har enten ikke forstået situationens alvor eller også agere de frivilligt Putins skødehunde.”

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2022 @ 11:46

 8. Kommentar by tavsen — 2. marts 2022 @ 11:46

  Jer boomere fatter seriøst ingen ting. Selvfølgelig angriber Putin ikke NATO og starter en atomkrig.

  Få noget geopolitisk indsigt og stop med at lytte til propaganda fortællinger om han er blevet gal.

  At sle Ukraine op imellem Ukrainerne i vest og Russerne i Øst, har været en Doktrin i 15-20 år i landet.

  Nu må i simpelthen stoppe. Medierne gjorde det samme med Trump, her var i sjovt nok istand til at gennemskue løgnende.

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2022 @ 11:54

 9. Kommentar by Santor — 2. marts 2022 @ 11:33

  I er blevet udsat for woke-propaganda når i går rundt og tror der er det udvikler sig yderligere.

  I mangler basal kritisksans.

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2022 @ 11:55

 10. Jer boomere fatter seriøst ingen ting. KineserSnot — 2. marts 2022 @ 11:54

  Til gengæld er jeg ikke præpareret nok til at bruge de nye ligegyldige betegnelser

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2022 @ 12:05

 11. Meanwhile on Twitter…

  Fortsætter den nye Forsythe saga

  Kommentar by tavsen — 2. marts 2022 @ 12:07

 12. Ja men altså. Det er virkelig synd for dem det er synd for. Og alle de der er ramt af systemet skal helst ikke gennemskue at de blev snydt og bedraget -ikke af systemet,men af staten og dens utallige løgnere.
  Heller ikke bør de fatte sammenhængen mellem at de snyder sig selv,ved at kræve at andre skal forsørge dem i stedet for at være selvforsynende. Det der populært kaldes sustainability. De som det er så synd for har det med at miste overblikket,når deres syn passerer deres egne næsetipper.
  Kommer jeg igennem til jer voldsbøller i socialismepromoverende samling af AFArter.
  Sagt på jævnt dansk: I er en flok ubehagelige tyndskidspunkere !

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2022 @ 12:30

 13. Kommentar by tavsen — 2. marts 2022 @ 12:05

  Det en fin betegnelse for den store ignorance jeres generation besidder.

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2022 @ 12:36

 14. # 6.
  Du skriver bl. a. Mai Villadsen og Sikandar Siddique burde skamme sig.
  De 2 burde skamme sig?
  Ja, når fanden går i kloster – host host i Moské.
  Gad vide hvordan det går med de grønne frihedskæmpere sat i værk af selveste SS!! Bemærk hans initialer er SS. Så passer lortet sammen.
  Mht. Enhedslisten – tjae!

  Kommentar by NED MED ALTING — 2. marts 2022 @ 12:38

 15. Enig Den Nervøse 11:31. Putin er født kommunist og vil genskabe det Sovjetkommunistiske emperium. Han oplevede Murens fald som udstationeret KGB-officer i DDR i Østberlin og Sovjetunionens fald. Man kan forestille sig hans frygt og raseri i den anledning. Det er det han vil hævne. Han er mentalt på linje med Enhedslisten i DK.

  Enhedslisten ville demonstrere foran den amerikanske ambassade mod vores alliance mod USA lørdag 19. februar fra 12-15. De hader USA og har demonstreret foran dens ambassade førhen, også da de var i DKP, VS osv. 16. februar. 2022. Sjovt nok fik nogen af dem pludselig ‘kolde fødder’, da Putin begyndte at opnarchere tropper til lynangreb på Ukraine. De ville afsløre sig som 5.kolonne og det var ikke det smarte, synes de!:-)

  Klip fra
  “Solidaritet, venstrefløjens medie 16. februar. 2022: DANSK POLITIK

  Splid i Enhedslisten om NATO-demonstration
  Enhedslistens ‘internationale udvalg’ havde indkaldt til demonstration mod amerikanske tropper på dansk jord lørdag 19. februar. Men partiets udenrigsordfører tager nu afstand fra protesterne, og fik tirsdag opbakning fra partiets forretningsudvalg, som med snævert flertal vendte tommelfingeren nedad. Det gør ifølge talspersonen for udvalget deltagelse i demonstrationen tvivlsom.
  Efter statsminister Mette Frederiksen annoncerede regeringens intentioner om at åbne for amerikanske tropper på dansk jord, har en række grupper og bevægelser ønsket at protestere imod det. En af dem var Enhedslistens internationale udvalg, som på et møde mandag 14. februar vedtog at tage initiativ til protester i København, som skal løbe af stablen lørdag 19. februar fra 12-15. Også i Århus har foreningen Århus mod Krig og Terror planlagt en demonstration på samme tidspunkt.
  “Enhedslistens internationale udvalg er blevet modsagt af sin egen partiledelse, og planlægger at trække sig som medarrangør.”
  Blandt arrangørerne af demonstrationerne er indtil videre foreningen Demos og Kommunistisk Parti, mens bl.a. Aldrig Mere Krig og fagforeningen BJMF støtter op om demonstrationen. Nu er Enhedslistens internationale udvalg imidlertid blevet modsagt af sin egen partiledelse, og planlægger at trække sig som medarrangør. Også Enhedslisten Bornholm har valgt at arrangere en demonstration i Rønne by.”

  Det kunne have været rigtig morsomt, hvis Enhedslisten havde demonstreret mod amerikanerne foran de amerikanske ambassade samtidig med, at den anden demo mod russerne fandt sted lige om hjørnet foran den russiske ambassade! :-)
  Politiet anslog, at der var samlet mere end 10.000 mennesker til demonstration foran den russiske ambassade i København søndag.(ifølge Berlingske søndag d. 27. februar 2022)

  Kommentar by Amad — 2. marts 2022 @ 12:58

 16. KineserSnot — 2. marts 2022 @ 12:36:

  Jeg er (selvfølgelig) klar over, at udtrykket “boomer” refererer til en bestemt generation (“Baby Boomers”), men for mig er “boomer” mere et MINDSET, en tankegang, som folk i ALLE aldre kan have. Jeg ser således jævnligt både “millennials” og “zoomers”, der lyder som “boomers”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. marts 2022 @ 13:24

 17. For de “woke” er årsagen til at alt forkert, ondt og uretfærdigt ALTID: Hvide mennesker, herunder navnlig Hvide normalt-seksuelle mænd.

  Det er derfor vigtigt at forstå, at de “woke” IKKE bare er “socialister” eller “kultur-marxister” eller “hader vesten” og “vestlige værdier”.

  Nej, de hader HVIDE MENNESKER og vil af med os hurtigst muligt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. marts 2022 @ 13:40

 18. > Peter Nielsen 13:40
  Det betyder jo at mange af dem er selvhadere,da de selv er hvide.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2022 @ 13:53

 19. “…No russian leader is likely to accept that…”
  Noam Chomsky deler de konservative stemmer i debatten om Ukraines
  foreslåede indlemmelse i NATO. Han anerkender også de geopolitiske
  aspekter som har ført til russisk invasion af Ukraine.
  del denne video med jeres centrum-venstre-venner.
  Chomsky er jo accepteret på venstrefløjen. :)

  Kommentar by konservativ — 2. marts 2022 @ 14:06

 20. https://www.youtube.com/watch?v=VefZRwePp_w&ab_channel=EuropeMattersDigest
  Chomsky on the Ukraine crisis

  Kommentar by konservativ — 2. marts 2022 @ 14:07

 21. Hvorfor skulle en neger styre Rusland? Negeren kan vel styre sit eget hjemland? Hvis en hvid havde styret Zimbabwe som Mugabe gjorde, så var der ikke gået en brøkdel af et sekund før en væmmeligbo havde kæftet op!

  Kommentar by Anonym — 2. marts 2022 @ 14:27

 22. Kommentar by Peter Nielsen — 2. marts 2022 @ 13:24

  Ja men det er boomerne der holder fast i den tåbelige diskurs, da de sidder på magten. De andre er blot ignoranter.

  Hele den “anstændige” højrefløj, shiller for en CIA/Soros-wokepuppet der vil starte 3.verdenskrig. Selvom de burde videre bedre Putin har haft en plan om at opdele Ukraine i 15 år, det ingen hemmelighed.

  Ham her på FoxNews forstår det i det mindste. Tror de ringede til den forkerte.

  https://www.youtube.com/watch?v=1lasT-5Mrpk

  Kommentar by KineserSnot — 2. marts 2022 @ 14:33

 23. *tavsen 11:46
  Maskerne er faldet, de er, hvad de hele tiden har været, Moskvas marionetdukker!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. marts 2022 @ 14:34

 24. > A mad 12:58
  Du har ret i at Putin var en del af det sovjetiske apparat. Men det betyder ikke nødvendigvis,at han er ude på at erobre verden,som MSM i disse dage maler hans intentioner. Hvis Biggest Idiot Democrats Ever Nominated galer op om “demokrati” i lande udenfor USA,ved både du og jeg hvad det vil sige. Nemlig grundlovsstridige angrebskrige mod andre nationer.
  Vi så det i Serbien (jo NATO er styret af USA) vi så det i Korea vi så det i Vietnam vi så det i Libyen hjulpet af vir dumme dähnen vi så det flere gange i Iran vi ser det dagligt omkring Israel hvor USA poster dollars i massevis i den israelske åbnindustri.
  Jeg kan udmærket forstå at russerne har fået nok af at blive truet af USA’s militær tæt på deres grænser.
  Når disse welfare – warfare promoters i kongressen hele tiden presser på for at udkæmpe deres krige,som kun har til formål at fylde pengeejernes lommer,bliver man på et tidspunkt træt af deres agressioner. o.s.v. o.s.v.
  Hvis du skulle være i tvivl,hvad jeg ikke tror du er,kan jeg fortælle dig at jeg ikke er tilhænger af Putin. Jeg er modstander af alle regeringer! Primært vores.
  På forhånd undskyld mgl. korrekturlæsning.

  Kommentar by Nielsen — 2. marts 2022 @ 15:20

 25. Her sættes brikkerne rigtigt sammen:

  Ukraines dødelige pokerspil
  synopsis-olsen.blogspot.com/

  Man kunne tilføje, at overskriften burde hedde: Ukraines og Demokraternes dødelige pokerspil

  Analysen giver den påkrævede forståelse for Putins rationalitet, der helt mangler i Vestens kollektive hadkampagne mod Rusland.

  Kommentar by traveler — 2. marts 2022 @ 16:20

 26. Flot Taras. Alt national ære være med dig.

  Men hvorfor skal vi belemres med en Racistisk vudering fra en eller anden idiot, som tilfældigvis er sort?

  Kommentar by Michael Unna — 2. marts 2022 @ 16:22

 27. OK Janel Forsythe- Idi Amin og Robert Mugabe var dejlige mennesker der ledede i Uganda og Zimbabwe……(Sort humor :-)):-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 2. marts 2022 @ 16:25

 28. Nu lærer venstrefløjen på den hårde måde hvad der sker, når vi pludselig mister adgang til naturgas(og eller råolie).
  Samfundet går i stå fordi der mangler alternativ til olie og gas.
  Sol og vind kan ikke dække vores energibehov.

  Det er måske planen med Great Reset, du ejer en tandbørste og er glad.
  Sikke en masse job der kan spares væk, ingen der slides ned, ingen behov for Arne-pension.
  Borgerløn. Du kan realisere dig selv og bruge tandbørsten som hammer hvis du har et gør-det-selv-tømrer-projekt.

  Kommentar by k.m. — 2. marts 2022 @ 17:19

 29. afvist i off-topic
  https://www.youtube.com/watch?v=KlmQKmk0FIw
  Ben Shapiro Responds to Biden’s State of the Union Address

  Kommentar by k.m. — 2. marts 2022 @ 17:44

 30. Nielsen 15:20. Sovjetunionen er færdig og med den verdensrevolutionen, som kommunisterne i Sovjet med fanatisk religiøsitet drømte og kæmpede for siden 1917 som det kommende paradis på jord. Det samme gjorde kommunisterne i DK. Det gør de stadig som en del af Enhedslisten. Partiet der var regerende diktatorer i DDR.

  Putin er kommunist og var tidligere KGB officer. Putin er uddannet jurist fra Leningrads Statsuniversitet og var i flere år KGB-officer i afdelingen for udenlandsk spionvirksomhed. Putin taler foruden russisk flydende tysk. Han er krigsforbryder. Invasionen af Ukraine var en krigsforbrydelse. Han bør fanges og henrettes evt om muligt snigmyrdes.
  NATO burde effektivt have stoppet hans invasion af Ukraine, som de så på deres satellit-og anden overvågning. En bølge målrettede missiler havde hurtigt stoppet den røde hærs indmarch.
  Lad mig citere Asger Aamund på sin blog i dag: “Et stop for krigen kræver en forhandlingsløsning med en viljestærk og målrettet personlighed for bordenden. Winston Churchill, Margaret Thatcher og Ronald Reagan er desværre ikke mere til disposition, og Donald Trump er sat fra bestillingen. Vestmagterne er i dag styret af mænd. Men ikke af mandfolk. Vi er på herrens mark”

  Kommentar by Amad — 2. marts 2022 @ 18:03

 31. Det viser sig, at mange ‘flygtninge’ fra MENAP-landene ser deres snit til at smutte med ind i EU.

  Kommentar by Ole Madsen — 2. marts 2022 @ 18:19

 32. k.m. — 2. marts 2022 @ 17:44:

  Hvorfor dog spilde tid på at lytte til Lille Ben og andre “cuckservatives” fra den godkendte “opposition”? Lille Bens loyalitet ligger ikke hos noget vestligt land, han er en del af systemet/problemet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. marts 2022 @ 18:45

 33. Nielsen — 2. marts 2022 @ 13:53:

  Ja, mange hvide mennesker er desværre blevet hjernevasket til en ekstrem grad af oikofobi, det er yderst bekymrende.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. marts 2022 @ 18:48

 34. UKRAINE : 8-9 mill ruthenere undertrykker diktatorisk 20-25 mill russere. En folkeafstemning om tilhørsforhold kunne forlængst havde løst problemet demokratisk.– Hovedparten af de 1500 mia kr. hvidvask i Estland kom fra Ukr. Først bevilliger EU parlamentet skatteyder betalte lån til Ukr. Derefter hvidvask og så ender pengene i den grå finans “mekka ” . LONDON.

  Kommentar by dansker — 2. marts 2022 @ 20:19

 35. I de blindes land er den enøjede konge:
  Hvis EU nu behandler Putin og Rusland pænt, bliver det måske muligt for danskerne at flygte til Rusland med flygtningestatus, når muslimerne er blevet mange nok.
  Hellere bo i en russisk delrepublik i Sibirien, end under et muslimsk demografisk flertalshelvede i Danmark.
  Måske Putin til den tid kan overtales til at hjælpe med at erobre Danmark tilbage til de flygtede danskere i Sibirien, hvis vi altså stopper den ubeherskede tilsvining af Putin nu.
  Vi takker Putin på forhånd.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. marts 2022 @ 21:33

 36. For en gangs skyld så jeg dette makværk kaldet Aftenshowet. Jeg ville høre hvad Statsministeren havde at berette om. Pludseligt skal Danmark overholde betalingen til NATO, Forsvaret skal tilføres flere bevillinger. Så kom en venligboer på skærmen. Hun var meget vred fordi man ikke ydede “flygtningene” i 2015 samme opmærksomhed som de fra Ukraine. Der er himmelvid forskel. De fra 2015 flygtede ikke, de ville have velfærd på andres bekostning, så let er det. Som også andre oplyser. De unge mænd fra Ukraine bliver og kæmper, de lader naturligvis børn og kvinder flygte. Det omvendte ses fra MENAP landene, de unge mænd flygter og får familiesammenføring. Skatteslaverne betaler gildet. FØJ.

  Kommentar by NED MED ALTING — 2. marts 2022 @ 21:41

 37. 35) Ifølge Ukr. kilder er 5-7 mill udvandret fra landet siden 1990. Fra 1991 til 2001 blev der født c 5 mill færre børn end i perioden 1980 til 1990. Så af den grund har man ikke foretaget en folketælling siden 2001.

  Kommentar by dansker — 2. marts 2022 @ 22:04

 38. Gustav Jensen — 2. marts 2022 @ 21:33

  Der er et-eller-andet-sted mellem 12 og 30 millioner muslimer i Rusland (der er stor uenighed om antallet) Er det sidste tal rigtig så er der nok et muslimsk flertal om 30-40 år.

  Kommentar by anno — 2. marts 2022 @ 23:15

 39. Gustav Jensen @ 21:33

  Har du ikke sett kolonnene med store, skjeggete tsjetsjenerne som Putin har sendt for å erobre hele eller deler av Ukraina?
  Du kan selvfølgelig mene nøyaktig hva du vil men hvis du tror at Russland er noen slags bastion mot islam tar du feil, veldig feil.

  Å redde skandinavia er noe vi må gjøre selv!

  Kommentar by Oslo/Norge — 2. marts 2022 @ 23:15

 40. Oslo/Norge 23:15

  Nemlig.. her er Putins ven https://www.berlingske.dk/internationalt/tjetjenske-styrker-hjaelper-russiske-venner-i-ukraine Bemærk: han er ven med Putin, ikke med Rusland. Den dag Putin er væk, så starter Tjetjenien halløjet nok igen.

  Kommentar by anno — 2. marts 2022 @ 23:32

 41. > A mad 18:03
  Det ville være nemmere for os at lade polakkerne udkæmpe deres konflikter med deres naboer. Jeg er sikker på du har helt eller delvis ret i din beskrivelse af Putin. Men du kan ikke nægte,at NATO bruges som pisk overfor nationer,som ikke passer ind i magthaveres syn på hvordan jorden skal opsplittes.
  Nato begik et brutalt overgreb mod Milocevich og Serbien den gang sovjethelvedet og øst Tyskland opløstes. -Måske for at de så deres dage talte efter at jerntæppet faldt ned. En stor bid af Serbien blev til et større Albanien.
  Summa summarum. Våbenproducenter og deres aktionærer skummer fløden af det blod drenge bliver sendt i krig for at udgyde.

  Kommentar by Nielsen — 3. marts 2022 @ 04:41

 42. Nielsen 04:41. Du snakker “Whataboutism (as in “what about…?”) (..) which attempts to discredit an opponent’s position by charging hypocrisy without directly refuting or disproving the argument”. Putin ER sovjet kommunist og krigsforbryder.

  Kommentar by Amad — 3. marts 2022 @ 07:50

 43. >07:50 Amad
  Putin er krigsforbryder og putin er kommunist. Nuvel de seneste mange amerikanske præsidenter er krigsforbrydere – skåret ud i pap Anders Fogh Rasmussen er krigsforbryder. Hvorvidt de amerikanske præsidenter samtidig er kommunister eller socialister,har du nok et lige så godt svar til som jeg.

  Kommentar by Nielsen — 3. marts 2022 @ 12:08

 44. Sikke noget vrøvl. Nielsen 12:08. Du skal have udskiftet de røde briller, du fik udleveret af Enhedslisten. Det er Putin og den Røde Hær, der truer vesten. Godt vi stadig har Nato. Nato burde efter min mening have stoppet den Røde Hær med en byge af missiler i samme øjeblik, den overskred grænsen til Ukraine.

  Kommentar by Amad — 3. marts 2022 @ 14:47

 45. Amad — 3. marts 2022 @ 14:47:

  “Nato burde efter min mening have stoppet den Røde Hær med en byge af missiler i samme øjeblik, den overskred grænsen til Ukraine.”

  Ukraine er (som bekendt) ikke medlem af NATO, så hvordan giver det mening?

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. marts 2022 @ 15:56

 46. ->Peter Nielsen 15:56. Ukraine er en del af vesten. Uanset Ukraines medlemsskab af Nato var den røde hærs angreb på den suveræne stat Ukraine derfor et angreb på vesten. Sådan blev det også opfattet. Alle vestlige lande har fordømt det i stærke vendinger. Hvis Nato havde stoppet den røde hærs invasion af Ukraine, havde det givet god mening. Det havde efter min mening været det rigtige at gøre.

  Kommentar by Amad — 3. marts 2022 @ 17:18

 47. KineserSnots mening om at det er “boomere”, som i Danmark kaldes 1968-generationen, som specielt modtagelige for den vestlige efterretningstjenestemediepropaganda, tvivler jeg på er statistisk korrekt.

  Indtrykket må være at skoleelever er de mest udprægede propagandaofre i hvert fald om de typiske globalistpropagandaemner om klima, multikulti og kønsforvirring. Plandemien er de lige så uvidende om som ældre, så det er tilfældigt at de unge i større antal har undladt at lade sig indsprøjte med bl.a. nanoteknologi kaldet vaccine.

  Kommentar by perhag — 4. marts 2022 @ 12:56

 48. > Amad 14:47
  Da enhedslisten dannedes,var jeg allerede i fuld gang med at opdage det fulde omfang af den indoktrinering jeg har været udsat for gennem uddannelsessystemet. Og mit had til dem er desværre ikke aftaget. Så farven på mine briller har ikke noget at gøre med vores indbyrdes uenighed om hvem der styrer verden.

  Kommentar by Nielsen — 4. marts 2022 @ 13:04

 49. Ok Nielsen 13:04. Du hader amerikanerne, ligesom socialisterne altid har gjort, men du er ikke socialist ihvertfald ikke som Enhedslisten, forstår jeg. Amerikanerne har efter WW1 og WW2 hjulpet europæerne med at vinde deres frihed. Det samme gjorde amerikanerne under den kolde krig. Europæerne vil ikke betale kontingent til Nato, men de tror alligevel amerikanerne kommer og rager kanstanjerne ud af ilden, når lokkummet brænder igen. Anti-amerikanismen er desværre i snart 75 år dyrket af skolesystemets lærere og statens altdominerende røde tv nyhedsformidling vha deres statslønnede røde lejesvende.

  Kommentar by Amad — 4. marts 2022 @ 14:16

 50. > Amad Test. Har haft kommenteringsproblemer den sidste time.

  Kommentar by Nielsen — 4. marts 2022 @ 22:02

 51. Nu må du altså lige tage dig en smule sammen Amad. Du skal aldeles ikke skyde mig i skoene,at jeg hader amerikanerne Det gør jeg aldeles ikke. Nærmest tvært imod. Men jeg hader på den anden side heller ikke russerne. Men de af dem fra hvilken nation du end vælger,som bekender sig til totalitarisme og censur bryder jeg mig absolut ikke om. Vi kender dem begge fra de hjemlige politiske spektre,mere repræsenteret hos de venstreorienterede partier end hos de højreorienterede eller borgerlige partier som de yndes at kaldes. Jeg har blot svært ved at se det borgerlige i den politik som f.eks. venstre er fortalere for. Sætningen “jeg går ind for at folk skal kunne sige hvad de vil” straks efterfulgt af et men -hvor de ofte træder langt udenfor grundlovens bestemmelser. Og den side af amerikanerne er det jeg sætter størst pris på. At det er udpenslet så tydeligt at alle må sige og skrive hvad de vil. At skiderikkerne i kongressen så gang på gang vedtager love som strider mod The Constitution,er jo noget vi aldeles også kender fra den hjemlige rigsdag. Øh fjolseting.
  Jeg har en fornemmelssee af at vi i denne diskussion på mange punkter har snakket forbi hinanden. For jeg husker på dine mange andre kommentarer at jeg som regel er meget enig med dig.
  Jeg vil gerne rekapitulere og indrømme at mit kendskab til Putin ikke er godt nok til at jeg laver en kategorisk karakteristik af ham. Men jeg ved fra Mads Palsvig,at Rusland har nedfældet i deres grundlov,at de skal have en centralbank. Dermed er de helt i lommen på seddeltrykkerne,som i min optik er de der gør størst skade på landenes befolkninger. Og desværre har de alle de overstatslige organisationer til at hjælpe til med at beskytte deres beskidte forehavende.
  linket kan også tilgås fra ronpaulinstitute

  Kommentar by Nielsen — 4. marts 2022 @ 22:05

 52. @ Amad
  Nå så jeg undskylder den samme kommentaar blev gentaget flere gange fremover vil jeg redigere dem på forhånd.
  Se også hvad disse
  https://www.bitchute.com/video/QzCQRB_xdxo/ to amerikanere mener om emnet.

  Kommentar by Nielsen — 4. marts 2022 @ 23:52

 53. -Her er en amerikaner https://www.breitbart.com/national-security/2022/03/03/red-handed-bill-gates-developed-nuclear-reactors-that-help-china-overtake-the-u-s-military/ som jeg naturligvis hader.

  Kommentar by Nielsen — 5. marts 2022 @ 03:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper