3. marts 2022

Ukraine: Toge, hjælpecentre besat af ’sorte mænd’, “… skubber ukrainske mødre med børn ud af køen”

Da jeg tirsdag formiddag kørte forbi Tivoli Friheden i Århus, bemærkede jeg to store ukrainske flag ved hovedindgangen. Jeg sympatiserer med Ukraine, men der er noget der vender sig i mig, når massemedier og civilsamfund marcherer i takt. Pride, MeToo, Corona og nu Ukraine. ‘Væg-til-væg’-kampagner fjerne alle nuancer, og blokerer for en ærlig faktabaseret debat. Twitter er et socialt medie, ikke en samfundsmodel.

Medierne har i det hele taget alt for meget magt. Når Ekstra Bladet med Ritzau som kilde, fortæller at ‘polske nationalister chikanerer flygtninge’, så er kilden venstreorienterede The Guardian, der henviser til polske OKO.press, der citerer ‘to unavngivne journalister’. Den omtalte video er lavet af journalist Anna Mikulska, en flygtningeaktivistisk freelancer. Historien kan sagtens skrives, men vinklen er en redaktionel beslutning.

Medier kunne med lethed citerere konservative polske medier, og får en væsensforskellig fortælling om kultursammenstød under evakueringen. Det er bare ikke politisk korrekt. En herboende polak har løseligt oversat brudstykker af tekst fra Shareinfo.pl, Fronda.pl og Tysol.pl. Solidt dokumenteret.

Sorthudede økonomiske migranter dominerede alle hjælpepunkter til krigsflygtninge fra Ukraine. Det, jeg skriver, skriver jeg med det fulde ansvar for disse ords sandfærdighed. Disse meget velklædte og parfumerede sunde store mænd terroriserer alle involverede i at hjælpe ukrainerne! Alle er bange for dem!!! Meget unge mennesker arbejder som frivillige i receptionens punkatch, WOT sendte også unge mennesker, der er ikke nok politi der! Hvad sker der?

– migranter tager feltsenge og tæpper til ukrainske kvinder med børn, og disse er proppet med 4 personer på en seng, mens sorte mænd frækt lægger sig en efter en under to tæpper

– migranter UDSTØD, ja! de spiser ikke, men spiser måltider tilberedt af frivillige til ukrainere, disse kvinder med børn har ikke en chance for at komme igennem muren af ​​store sorte mænd, frivillige forsøger at redde situationen ved at levere varme måltider direkte til senge, hvor ukrainerne menneskemængde

– migranter stjæler dine gaver dedikeret til ukrainere! De fylder deres tasker med kosmetik af god kvalitet, mærkevarer og dåsevarer fra bedre virksomheder

– migranter har overtaget modtagestedet og skubbet ukrainske kvinder med børn ind i et hjørne af hallen, og de styrer hele anlægget

– migranter ved, at ukrainske kvinder er alene her, uden mandlig beskyttelse. Grove kommentarer og imødegå dem.

Dt kan ikke være længe! Det er nødvendigt at begynde at kræve, at medierne og de relevante myndigheder griber passende ind og offentliggør problemet.

I søndags i Młyny talte vi med en af ​​disse migranter, han fortalte os, at de ville være der, så længe polakkerne ville levere gratis mad og vand til modtagestederne, så de ikke skulle betale for noget, som de skulle i Hviderusland. De kan lide det, fordi de ikke behøver at vandre i buske som i Hviderusland, men de har tag over hovedet, senge og frivillige tjener dem. De vil ikke flytte sig, så længe det virker, når det ender som han sagde, går de alle sammen vestpå til fods. Du forstår? Flere snese, hvis ikke flere hundrede tusinde, sorte mænd vil drage af sted til fods gennem Polen mod Tyskland.

Sandsynligvis ikke alle af os ønskede at hjælpe dem, der flygtede fra krigen fra Ukraine.

For et øjeblik siden modtog vores ECPU-indbakke følgende besked fra en kvinde fra grænsen:

‘Vi har brug for hjælp ved grænsen. Mørkhudede flygtninge skubber ukrainske mødre med børn ud af køen, tag deres tæpper. Red dem! Læge.'”

(Evakueringstog fra Przemyśl-Warszawa, 1. marts 2022; Foto: Facebook)

Mere

(Arabiske og afrikanske mænd stormer evakueringstog til Polen, Kiev, 1. marts 2022)

(- Ukrainsk mand påtaler højlydt problemet)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125323/trackback

37 Comments »

 1. Skal vi organisere et lille modtræk…?

  Kommentar by Michael Sjøberg — 3. marts 2022 @ 02:50

 2. Jamen så kender vi de beskidte arabere og afrikanere igen. I deres kultur findes begrebet ‘Næstekærlighed’ ikke. De lærer fra barnsben kun at rage til sig – for de er jo Verdens Herrer, ikk’ sandt?
  Fuckin’ Afskum!!!!!!

  Kommentar by liz. — 3. marts 2022 @ 02:53

 3. Heldigvis er Mattias Tesfaye parat med en løsning: lad dem få opholdstilladelse i Danmark så de ikke står ved grænseposterne og chikanerer folk, og lad det ske udenom asylsystemet så man sparer på sagsbehandlingstiden.

  Som Tesfaye siger, så er Ruslands angreb på Ukraine “helt uacceptabelt” og derfor skal de ikke spilde tiden i asylsystemet men have direkte adgang til alle offentlige ydelser.

  Asylsystemet er jo ikke designet til folk der flygter fra krig, men for velfærdsmigranter. Eller noget i den stil…

  Kommentar by Felix Krull — 3. marts 2022 @ 02:58

 4. Vedrørende aktivisme så har “Unheard” en artikel om NGOers indflydelse på politik i Irland. Der skulle være 33000 NGOer i Irland og deres økonomi svarer til 8% af BNP. At Irland er ændret radikalt gennem de seneste årtier skyldes i høj grad NGOers indflydelse på Irsk politik. Tror man ser samme mønster i Danmark og andre vestlige lande. Politikerne forvalter reelt set NGO aktivisme til lov,- og betaler for det.

  Kommentar by CCC — 3. marts 2022 @ 03:50

 5. Det er ikke muhammedanere vi skal hjælpe. Det er værgeløse kvinder og børn med kristen baggrund (Føj for den lede). Tak Kim fordi du sætter det i perspektiv. Må Polakkerne diskriminere hårdt og brutalt til kvinderne og børnenes fordel. Stoler mest på Polakkerne end på DR.

  Kommentar by Michael Unna — 3. marts 2022 @ 06:13

 6. Bliver Tesfaye informeret om de sammenblandinger…? Eller filtreres hans info før det når frem til hans skrivebord? Hvor meget “NGO-aktivisme” er allerede indarbejdet i den gældende “kulturen” i arbejdsgangene i vores egne ministerier og embedsfolk/værk? Integration af globalistisk dagsorden går godt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 3. marts 2022 @ 06:29

 7. Hvis ikke problemet kan bortskaffes når der er krig, så er alt håb ude.

  Kommentar by Træt — 3. marts 2022 @ 06:34

 8. Muren af sorthudede økonomiske migranter, der stjæler og maser sig foran i flygtningestrømmen, kommer helt sikkert fra Hviderusland. På den måde slipper Hviderusland af med dem, nu da grænsen mellem Hviderusland og Polen er spærret.

  Så noget tyder på, at Hviderusland benytter lejligheden til at fragte deres migranter til Ukraine, hvor de så kan hærge rundt i den ukrainske flygtningestrøm mod vest. De kan lave meget ravage, men slipper næppe over ved den polske grænse. Men hvis en slovakisk hjælpebus kommer til den polske grænse, så bliver den sikkert først fyldt op med sorthudede økonomiske migranter. Så venligboerne kan også glæde sig.

  Kommentar by traveler — 3. marts 2022 @ 07:47

 9. Vend dem om og ind og kæmp og bedst retur til deres oprindelige land.
  “Polske nationalister chikanerer flygtninge på togstation – Ekstra Bladet”
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/polske-nationalister-chikanerer-flygtninge-paa-togstation/9154281

  Kommentar by P — 3. marts 2022 @ 08:12

 10. Bare rolig, Kathrine Andersen fra Viborg er på vej ned og kæmpe på Ukraine’s side
  https://jyllands-posten.dk/jplokal/jpviborg/ECE13782527/20aarige-kathrine-andersen-er-parat-til-at-drage-i-krig-om-jeg-saa-skal-lave-molotov-cocktails-eller-hvad-de-kan-bruge-mig-til-saa-er-jeg-klar/

  Ubegribeligt, at en 18-årig med burberry halstørklæde tror hun kan overleve, endsige hjælpe i bykamp i et fremmed land står hen i det uvisse. Har folk slet ingen realitetssans? Tror de alt er et “counterstrike” computerspil hvor man bare venter til næste runde og bliver vækket til live igen?

  Kommentar by redneck — 3. marts 2022 @ 08:41

 11. rettelse: “Men hvis en slovakisk hjælpebus kommer til den slovakisk-ukranske grænse lige syd for Polen, så..”

  Kommentar by traveler — 3. marts 2022 @ 08:55

 12. @Redneck 08:41
  Vestlige politikere og medier opfordrer deres borgere til at tage på krigsferie i Ukraine da planen er at producere så mange dræbte civile som muligt, helst vesterlændinge så tv-kvæget har noget at bræge over.

  Så når hun sætter ild til sig selv mens hun fumler med en benzinbombe, ligger skylden entydigt hos det judeo-globalistiske propagandakompleks. Dvs, hvis altså hun er autentisk – hun lyder som en typisk globalistisk kriseskuespiller, der er hyret til at få andre til at tage afsted.

  Kommentar by Felix Krull — 3. marts 2022 @ 09:38

 13. Kim Møller

  OKO.press var det nyhedsmedie, der forsøgte at få Lars Vilks’, Dan Park ’s og min udstilling i Warszawa aflyst.

  Kommentar by Uwe Max Jensen — 3. marts 2022 @ 09:42

 14. Læg mærke til, at den naive ukrainske mand klæder sig med palæstinensisk terrorist-tørklæde, som vi kender det fra enhedslistens Pernille Skipper.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. marts 2022 @ 09:50

 15. Muhamedanere kan krybe ind overalt. Ligesom markmus om vinteren.

  Kommentar by Bastardo — 3. marts 2022 @ 10:03

 16. Nuttede at se på, sviner til overalt.

  Kommentar by Bastardo — 3. marts 2022 @ 10:04

 17. Det lyder temmelig tydeligt som om der er gange i to invasioner lige nu.
  Første invasion er Putin-Ruslands invasion af Ukraine.
  Anden invasion er direkte ind i Europas hjerte udgående fra Lukaschenkos importerede migrant-våben.

  “I søndags i Młyny talte vi med en af ​​disse migranter, han fortalte os, at de ville være der, så længe polakkerne ville levere gratis mad og vand til modtagestederne, så de ikke skulle betale for noget, som de skulle i Hviderusland. De kan lide det, fordi de ikke behøver at vandre i buske som i Hviderusland, men de har tag over hovedet, senge og frivillige tjener dem. De vil ikke flytte sig, så længe det virker, når det ender som han sagde, går de alle sammen vestpå til fods. Du forstår? Flere snese, hvis ikke flere hundrede tusinde, sorte mænd vil drage af sted til fods gennem Polen mod Tyskland.”

  Vi har vist fra sommeren sidste år at Belarus hjulpet af Putin-Rusland er vores fjender og aktivt arbejder for at destabilisere vore nationer ved at hjælpe MENAP-migranter til at trænge ind i Europa.

  Derfor skal Danmark og andre lande der ikke vil lade deres befolkning udskifte og fortrænges hjemsende ALLE MENAP-migranter der tror de kan udgive sig som “Krigsflygtninge fra Ukraine”. Så skal yderligere #Remigration samt udvisning af allerede ankomne MENAP-migranter sættes i værk.
  Vores svar særligt retning Rusland kunne også ud over de allerede tagne sanktioner være at vi fremadrettet aktivt søger at destabilisere Rusland så landet falder fra hinanden. Dette kunne bl.a. ske hvis vi sendte alle de tjetjenere som alligevel primært er berygtede for kriminalitet, voldtægt og mord tilbage til Putin så de kan sprede kaos der istedet for hos os.
  https://www.augsburger-allgemeine.de/politik/Mafia-Experte-Tschetschenische-Banden-gelten-als-besonders-skrupellos-id58546486.html

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 3. marts 2022 @ 10:24

 18. Røde kors opfordrer til at man ikke sender tøj afsted, men i stedet giver penge til fx. Røde kors. Mon ikke de så gladeligt sørger for at disse afstumpede negere bliver fragtet til Danmark som ukrainske flygtninge ?

  https://nordjyske.dk/nyheder/nordjylland/toej-er-overfloedigt-3-ting-der-reelt-batter-hvis-du-vil-hjaelpe-ukrainerne/4dd7cdab-fe2d-4cfc-afa4-b7ca4221eb27

  Kommentar by Islambert — 3. marts 2022 @ 10:33

 19. Man kan faktisk også donere direkte til den Ukrainske Hærs konto i den Ukrainske Nationalbank. Så er man sikker på at pengene går til forsvaret af Europa og ikke til ting som Mission Lifeline – Seenotrettungs migrant-færger.
  https://bank.gov.ua/en/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 3. marts 2022 @ 10:37

 20. Jeg er ude af stand til at udtrykke min afsky. Den Danske lovgivning forbyder mig at sige min mening.

  Håber folk vågner op til virkeligheden!

  Kommentar by Santor — 3. marts 2022 @ 10:47

 21. hvor meget bliver de undersøgt?
  Tænker i fingeraftryk, korona.
  Nu de må rejse frit. Russiske trojanske heste og kolonnne folk.

  Kommentar by Islamarebad — 3. marts 2022 @ 11:27

 22. Fuck. De lukker sikkert en hel masse fra 3. verden ind under påskud at være fra Ukraine.

  Nå din næse fejler ikke. Har I nogensinde set “Wag the Dog” – ved godt der er en rigtig krig men ellers så passer den meget godt til den nuværende situation.

  Anyway. Kup i Ukraine i 2014 – Nuland, Cheney, Neocons the usual suspects. Efterfølgende borgerkrig og især efter den pikspillende klaverspiller Zelensky (se det på Youtube)kom til. Præsident Pikspiller, Præsident Putz. De har sgu humor at sætte sådan en type marionet ind som præsident.

  Hvorfor hader de Putin? Well, han støtter jo op om kristendommen, traditionelle værdier, er imod masseindvandring til Europa. Se evt. hans tale fra 2013 Valdai forum.

  Hvad støtter vores regime: LOL. Alt der ødelægger europæiske samfund. Bolsjevikkerne har sgu magten i Vesten.
  Her er hvad chefen for MI-6 skrev på twitter:
  “With the tragedy and destruction unfolding so distressingly in Ukraine, we should remember the values and hard won freedoms that distinguish us from Putin, none more than LGBT+ rights. So let’s resume our series of tweets to mark #LGBTHM2022”
  https://twitter.com/ChiefMI6/status/1497287654441984007?s=20&t=i4y0SRu0Fq9-TDT7LW_OLQ

  Det er iøvrigt ok at slå Nuland, Zelensky op på wiki. Det er ok at påtale X faktoren. Gud kommer ikke ned fra himlen og straffer Jer. Selvom man selvfølgelig ikke skal kæfte for meget op med det – for andre kommer jo efter Jer.

  Hvis I kender unge mænd der vil til Ukraine så få dem for guds skyld overtalt til at droppe det. De kæmper for fjenden. Fjenden vil have flest europæere dræbt. Så lad være med at give dem det.

  All War is Deception.

  Kommentar by Jens Hansen — 3. marts 2022 @ 12:00

 23. Bliver krigen i Ukraine en ny spansk borgerkrig? Den engelske udenrigsminister opfordrer briter til at kæmpe i Ukraine.
  (Var det ikke det Nato skulle have gjort? Nato-raketter kunne have stoppet den røde hær mindre end 20 minutter efter den havde overskredet grænsen til Ukraine!?)

  “Liz Truss criticised for backing Britons who wish to fight in Ukraine
  Present and former Conservatives warn that anyone volunteering for combat in embattled country will be breaking the law”

  https://www.theguardian.com/world/2022/feb/27/liz-truss-says-she-would-back-britons-going-to-ukraine-to-fight-russia

  Kommentar by Amad — 3. marts 2022 @ 13:02

 24. En masse hvide mænd skal slås ihjel. Godtaget af eu lande. Rejs ud og kæmp.
  Deres arvtagere er her og er på vej.

  Kommentar by P — 3. marts 2022 @ 13:33

 25. De aggressive, impulsive, lavt begavede sorte mænd fungerer som stormtropper og nyttige idioter for den globale elite, så de har mainstream-medierne på deres side. De burde selvfølgelig slet ikke være i Europa, hvor de ikke hører til.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. marts 2022 @ 15:51

 26. En omvendt Katyn ville være på sin plads. Der var det de mest kløgtige polakker det gik ud over. Her kunne det være kneppaffaldet fra Menap.

  Kommentar by Træt — 3. marts 2022 @ 17:57

 27. Tjae – er der noget nyt i det?
  Havde de gentlemen gjort plads for kvinder og børn?? Se det havde været breaking news.

  Kommentar by NED MED ALTING — 3. marts 2022 @ 18:47

 28. De kulsorte negre identificerer sig nok som kridhvide ukrainske kvinder – og så er det jo OK, ikke?

  Kommentar by Revisoren — 4. marts 2022 @ 10:52

 29. Sådan en nyhed vil aldrig – Virkelig Aldrig – ramme MSM i Danmark, for uanset hvad så skal Afrikanere og Arabere forblive at være ofre!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. marts 2022 @ 11:39

 30. #10 by redneck.kl.08.41 ….tror de alt bare er computerspil? Ja. Det er det de tror……I min verden er der 2 forskellige udgaver. Den 1. Er wellgroomed og ender veluddannet og velbetalte, i den offentlige sektor eller på anden måde,- meget meget trygge. De er vant til at blive forkælet og hæver evige fordele eller ydelser ud af alt. Ofte på papiret veluddannet……men af den slags kvalitet veluddannethed er idag. Det generer ikke selvrespekten hos dem overhovedet. Der findes meget lidt tvivl og selvværdet er enormt.
  Den 2. Gruppe ligner tilsyneladende de første. De har oftere arbejdet langt hårdere for at komme igennem til en uddannelse af meget ringe kvalitet . Og med lidt , ingen eller dårlig vejledning og rådgivning undervejs. Hjælpen de kan få hjemmefra er ofte begrænset, dårlig eller er slet ikke. Bortset fra stor støtte og de bedste forhåbninger.men meget lidt indsigt og reel mulighed for at give substantiel støtte. Det er KVALITETEN af uddannelsen der er det store forvirrings-potentiale her. De vil ofte ende op i stillinger der lyder størrer end de er,- med netværk o.lign der er ligeså reelt afmægtigt som dem selv ,- og aldrig for alvor ser det i øjnene. De ender selvhadende og selvforagtende og ofte med en selvødelæggende adfærd. Måske endda i stor munterhed( man skal jo være positiv idag…..eller “stay strong”) Måske er de super heldige og får et job i den offentlige sektor, i en stilling der tidligere blev bestridt ef en hk-uddannet med erfaring og rutine.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 4. marts 2022 @ 12:37

 31. Må indrømme jeg tror på hele denne situation er arrangeret af de globale magthavere. Det har godt nok været længe undervejs med den orange revolution 2004 og Maidan-revolutionen 2014 som forberedende træk.

  Om Putin er med i aftalen er svært at få rede på. Han må næsten på forhånd have sikret sig at USA ikke vil starte en altødelæggende krig som reaktion på Ruslands indblanden også andre steder i Ukraine end de rent russiske regioner.

  Klaus Schwab har nævnt Vladimir Putin i flæng med Justine Trudeau, Angela Merkel, Emmanuel Macron som de unge ledere Davos-slænget tilsyneladende har kontrol med. Det tyder på at det hele er spilfægteri for åbent tæppe, måske for at aflede hvad der videre vil foregå med Plandemien.

  Krigsflygtninge er ikke asylberettigede i henhold til konventionerne, men propagandaen betyder at f.eks. syrerne alligevel har ret let ved at få varigt ophold i Danmark. De ukrainske kvinder og børn propagandaofrene vil modtage med åbne arme er hverken personligt forfulgte eller krigsflygtninge.

  Kun dem der er ukrainsk-sindede bosat og forfulgt i russisk besatte områder og russisk-sindede forfulgte af ukrainere kan kaldes flygtninge.

  Kommentar by perhag — 4. marts 2022 @ 13:53

 32. Muslinge og galninge-overtroen islam i en nøddeskal.

  Kommentar by LarsB — 4. marts 2022 @ 16:34

 33. Har været inde på H&M’s hjemmeside for at købe en fødselsdagsgave.
  Fordelingen af modellernes etnicitet er cirka således:

  Negre: 80 %
  Asiatere: 10 %
  Hvide: 10 %

  White supremacy?

  Kommentar by Revisoren — 4. marts 2022 @ 19:00

 34. En af utallige dokumenterede grunde, til at sende dem hjem på røv og albuer.

  Og at den kalder sig for medicinstuderende, en nærmere betegnelse er vel narkohandler.

  FU….. afskum.

  Kommentar by Mads kering — 5. marts 2022 @ 13:45

 35. Ifølge TV2 bliver stakkels sorte smidt af togene:
  https://nyheder.tv2.dk/udland/2022-03-05-udenlandske-maend-har-svaert-ved-at-komme-ud-af-ukraine-de-smider-os-af-togene

  Kommentar by Hertz — 6. marts 2022 @ 05:28

 36. […] Udover disse nyhedsmedier er der flere oplysninger om, at Lukasjenko satte de migranter, der fortsat var i Belarus, på busser, så de også kunne komme til Ukraine og dernæst til EU, se Uriasposten.net. […]

  Pingback by Den Korte Avis | En særlov skal hjælpe ukrainere, der flygter fra krig – men da særloven også skulle hjælpe mennesker fra Mellemøsten og Afrika, sagde tre borgerlige partier nej — 8. marts 2022 @ 09:44

 37. […] Udover disse nyhedsmedier er der flere oplysninger om, at Lukasjenko satte de migranter, der fortsat var i Belarus, på busser, så de også kunne komme til Ukraine og dernæst til EU, se Uriasposten.net. […]

  Pingback by Den Korte Avis | En særlov skal hjælpe ukrainere, der flygter fra krig – men da særloven også skulle hjælpe mennesker fra Mellemøsten og Afrika, sagde tre borgerlige partier nej – Hastosee.com — 8. marts 2022 @ 17:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper