8. marts 2022

JA v/Tom Jensen, Berlingske; “Danmark afgiver ikke suverænitet ved at afskaffe forsvarsforbeholdet.”

Man kunne håbe på at ja-fløjen ville forsøge sig med et ærligt ja, men alt indikerer, at det bliver samme fremgangsmåde som ved tidligere EU-valg. Blandt andet udtrykt af Berlingskes Tom Jensen. Vi skal stemme ja til afskaffelse af forsvarsforbeholdet, da det alligevel ikke betyder noget i praksis. Et argument man kunne vende om, og i sidste ende afhænger det vel af det overordnede syn på EU. Jeg noterer tørt, at forbeholdet definitivt udelukker, at Danmark kan blive en del af Lissabon-traktatens EU-hær. EU’s udenrigschef var indtil fornyligt Federica ‘Islam belongs in Europe’ Mogherini, der indtil 1996 var medlem af Federazione Giovanile Comunista Italiana (CGCI).

“Nej, Danmark afgiver ikke suverænitet ved at afskaffe forsvarsforbeholdet. Samarbejdet er mellemstatsligt. Nej, Danmark forpligter sig derfor ikke på at deltage i EU-aktioner, som vi ikke ønsker at være med i. Nej, der er ingen planer om en EU-hær. Og skulle nogen få den perspektivløse idé, kan vi vælge ikke at deltage. Sådan. Lad os så diskutere forsvarsforbeholdet. På et faktuelt grundlag.” (Tom Jensen, Facebook, 7. marts 2022)

(Collage: Lissabon-traktaten artikel 24, EU’s tidligere udenrigschef Federica Mogherini)

Oploadet Kl. 01:18 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125413/trackback

12 Comments »

 1. Hvis det er så skide ligegyldigt med forsvarsforbeholdet, så er der jo ingen grund til at fjerne det?

  Kommentar by Hul igennem? — 8. marts 2022 @ 05:20

 2. Imperiet buldrer frem med salamimetoden – kan nogen huske Verhofstad: “The world order of tomorrow is not a world order based on nation states or countries. It’s a world order that is based on empires” og “Let’s create a European defense union. Let’s take on our responsibilities. … Let’s become an empire.”
  Eller Macrons finansministerBruno Le Maire: “Europe needs to become a kind of empire like China and the USA….”
  Eller Emmanuel Barroso: “Sometimes I like to compare the EU as a creation to the organization of empire. We have the dimension of empire.”
  Eller hvordan med de EUs domstole – aktivistiske – der de facto betyder en sammenblanding af magtens tredeling. Og hvem styrer i øvrigt sammensætningen af domstolenes medlemmer?? Herhjemme har vi jo set at en højtstående dommer ytre sig skamløst nedladende overfor en politiker hvis meninger, han ikke bryder sig om. Hvordan så med EUs domstole langt fra enhver form for kontrol.
  Og hvordan med EUs bugnende pengekasse? Og den korruption, der tilsyneladende kun er interessant når det er kritikere af EU eller EUs politik der er på dagsordenen. Har nogen f.eks. bedt om at få offentliggjort van der Leyens selvangivelse?

  Jeg kan så også spørge om man ville overlade forsvaret og (evt. politiet) til den lokale handelsstandsforening?

  Kommentar by Limewoody — 8. marts 2022 @ 07:54

 3. Jeg troede vi skulle forsvare os mod tyskerne og italienerne. Ikke at alliere os med dem.
  Hele Norden er invaderet af muhammedanere vi har vist rigeligt at tage os til hvad angår forsvaret af dansk territorium.

  Kommentar by Nielsen — 8. marts 2022 @ 08:08

 4. Hold Danmark på sikker afstand af EUs glidebane. – Læs lige Art.24, pkt.1 ovenfor.

  Vi må og skal sige NEJ TAK til alle de krigsgale kvinders lokketoner forud for 1. Juni 2022.

  Kommentar by Bastardo — 8. marts 2022 @ 10:07

 5. Afskaffelse af forbehold er kun lokkemaden. Har vi først hånden nede i EUs toiletkumme, bliver hele Danmark skyllet ud.
  Det er altid EU’s modus operandi, lok og kvæl. Tro ikke mere på EU, end du tror på julemanden og skrigeminken.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. marts 2022 @ 11:45

 6. De næste to måneder bliver vi tæppebombet af DR og TV2 med argumenter om, hvorfor vi skal sige ja til at afskaffe forsvarsforbeholdet. Det bliver tåkrummende énsidigt.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. marts 2022 @ 14:27

 7. 2015: “Stem roligt ja. Unionen er stendød.”

  Kommentar by AN — 8. marts 2022 @ 17:43

 8. Denne blanke Tom Jensen spiller gladeligt hofnar for Regimet, fordi han ved udmærket, at hans medie ikke lan klare sig uden medieStøtten!
  GAL! MF!

  KLart NEJ-TAK til mere EU!

  SIAD! Stem NB! Støt UP! Støt GI!
  P.

  Kommentar by Piotr — 8. marts 2022 @ 18:06

 9. Så rigtigt— By Piotr 18.06

  Tom Jensen en virkelig en hofnar for Regimet, ingen støtte hvis han ikke agerer Politiken i Pilestrædet, der er ikke noget borgerligt over Berlingske mere.

  Kommentar by IES — 8. marts 2022 @ 19:28

 10. Vi skal kun stemme JA til afskaffelse af forsvarsforbeholdet under forudsætning af, at vi samtidig forlader NATO og FRONTEX.
  Danske skatteydere skal ikke betale til 3 konkurrerende hærstyrker samtidig – det ville være for åndssvagt.
  Hvad nu hvis NATO kommer i krig med EU-hæren – hvem skal vi så holde med under den krig?
  Lad os hellere styrke Tivoligarder med en ny feltkanon – det er billigere og får samme effekt som at betale 2% i beskyttelsespenge til den amerikanske NATO mafia.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. marts 2022 @ 21:17

 11. USA’s forsvarsbudget for regnskabsåret 2022 er på 4849 milliarder kroner. I Nato er vi beskyttet af amerikanerne, der har verdens stærkeste militær.

  I EU, der ikke har noget militær, er vi uden beskyttelse. Måske er det for at få os væk fra USA’s og Natos beskyttelse, at venstrefløjen (og deres nyttige idioter blandt de borgerlige) vil afskaffe forsvarsforbeholdet, så vi bliver uden militær beskyttelse i EU? Bare en tanke?!:-)

  Kommentar by Amad — 12. marts 2022 @ 09:22

 12. Den såkaldte chefredaktør Tom Jensen er skabsradikal. Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2022 @ 13:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper