9. marts 2022

Socialdemokratisk kulturordfører om censur af russiske medier: ‘Det her handler ikke om ytringsfrihed’

Et flertal med Socialdemokratiet i front vil iværksætte et forbud mod de to russiske medier Russia Today og Sputnik, der begge er tro mod den russiske regering. Totalitarisme kommer i mange afskygning, og kulturordfører Kasper Sand Kjærs forklaring er helt i hundene. Set hos Jyllands-Posten – S forsvarer forbud mod russiske medier: ‘Det her handler ikke om ytringsfrihed’.

“‘… Jeg tror bare også, man er nødt til at sige, at det her handler ikke om ytringsfrihed. Det her handler om to såkaldte medier, der indgår som en del af krigsmaskinen i overfaldet på et frit og selvstændigt land og som bevidst spreder misinformation om, hvad der egentlig foregår i Ukraine.’ …

Jeg synes ikke, at det at sprede bevidst misinformation er ytringsfrihed. Altså bevidst sprede falske historier om, hvad der foregår. Måske også i særdeleshed i en krig, hvor vi ved, at det i forvejen er svært med information og sandhed. Så synes jeg, det er det rigtige, og vi bakker op om, at vi lukker ned for de her dybest set integrerede dele af den russiske statspropaganda.'”

(Forsiden på Sputnik News, 9. marts 2022; Se evt. Russia Today)

Apropos

“Russian President Vladimir Putin signed into law Friday legislation that would punish journalists with prison time for publishing news that contradicts officials’ statements about Moscow’s war in Ukraine. Under the new law, reporters face up to 15 years in prison if they report what authorities deem as false reports about the military. “ (Fox News, 4. marts 2022)

Oploadet Kl. 01:05 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125438/trackback

17 Comments »

 1. Der er mange aktoerer i denne situation ,kunne det taenkes at Putin er blevet persona non hos WEF the great reset?

  Kommentar by dunk — 9. marts 2022 @ 02:59

 2. Der har da allerede været blokeret i ugevis?

  Kommentar by Træt — 9. marts 2022 @ 06:49

 3. Øhh.. efter mediernes optræden mod præsident DJ Trumps kandidatur i 2016 og gennem hele hans præsident-periode har hverken Socialdemokratiet eller Journalistisk Enhedspartis regeringstro støtter da noget at komme efter.
  Kan nogen overhovedet huske hvilke beskyldninger det venstreliberale etablissement rettede mod DJ Trump? Fascist, krigsmager, korrupt, ødelæggelse af verdens-økonomien/handlen, undergravning af demokratiet var nogle af de beskyldninger der blev rettet mod præsidenten.
  Nu er så denne selvretfærdige elite af ikke-deplorables fra de amerikanske ikke-fly-over zoner kommet til magten og se, hvad der sker – krig, ødelæggelse af økonomi og handel, energikrise, angreb på grundpillerne i demokratiet: forsamlingsfrihed, censur, brud på Grundloven og ejendomretten….

  Kommentar by Limewoody — 9. marts 2022 @ 07:06

 4. Jo det handler om ytringsfrihed. Både i Rusland,….men så sandelig også herhjemme.! Hvad med alle de bombedøde ukrainere, som TV viste -fra et bombeangreb-? Skal TV2 o.a ikke sigtes efter samme paragraf om privatliv, som Kim blev????

  Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. marts 2022 @ 09:47

 5. Skal vi være taknemmelige for at sosserne tilbyder helt frivilligt at tænke for os allesammen i Danmark ?
  Sosserne tiltror ikke danskerne, at de er i stand til selv at skille snot fra skæg. Muligt at socialakrobatiet synes at alle danskere er lige så dumme og ensrettede som akrobatiets favoritmedlemmer.
  Erfaringen er den, at RT lyver meget mindre groft end den samlede danske løgnepresse, som er 1000% tro mod sine åndelige førere i det af USA kontrollerede MSM – al misinformations moder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. marts 2022 @ 10:16

 6. “…integreret del af statspropaganda…”. Med det argument burde han også lukke Politiken.

  Kommentar by Bastardo — 9. marts 2022 @ 10:48

 7. Limewoody — 9. marts 2022 @ 07:06

  Ja, man skulle tro Vi bliver styret af en flok fascister ;)

  Kommentar by Santor — 9. marts 2022 @ 12:16

 8. 6. Hvordan kan du dog tro det?? Jeg tror blot, at politikerne mener, at demokrati er alt for vigtigt til at blande almindelige mennesker ind i…

  Det hævdes, at Winston Churchill sagde, at “det bedste argument mod demokrati er en fem-minutters samtale med den gennemsnitlige vælger. Om han sagde er tvivlsomt. Dog kunne man i dag måske hævde, at en fem-minutters konversation med den gennemsnitlige politiker måske ville afføde samme reaktion. Selv om 5 minutter er vel kort tid – givet at svarene først skal igennem diverse spindoktorer og den slags?

  Kommentar by Limewoody — 9. marts 2022 @ 13:19

 9. Alle burde sende deres ekstraregninger for varme, el og benzin direkte til regeringen, som er ansvarlig for svineriet med energiforsyningen. Hvis regeringen ikke vil anerkende ekstraregningerne, skal de sende dem videre til den skyldige præsident for amerikas forenede stater. Han startede med at ignorere Donbas russernes 8 år lange lidelser; han ville hellere støtte de korrupte, kriminelle politikere i Kiev.
  Vil ovennævnte såkaldte præsident ikke betale, så kan han sende regningerne til Kiev og NATO – de skal være ‘accountable’.

  Kommentar by Anonym — 9. marts 2022 @ 17:34

 10. Har efterhånden indset at hemmeligheden bag den efterretningstjenestestyrede løgnepropaganda i vestlige medier ganske simpelt er at fortie eller endda fortsætte løgnene efter at de er blevet afsløret.

  Som en af de indiskutable løgne kan nævnes den kuwaitiske ambassadørdatter, som af det amerikanske reklamebureau var opstillet som syge3plejerske på et hospital ved kuvøser, dengang Bush ville føre krig mod Irak. Der er stadig danskere som ikke ved at det var løgnepropaganda, fordi det vestlige menneske er indoktrineret til at være følelsesstyret i stedet for fornuftsstyret at sætte sig ind i fakta bag de enkelte emner.

  Kommentar by perhag — 9. marts 2022 @ 18:28

 11. “Så synes jeg, det er det rigtige, og vi bakker op om, at vi lukker ned for de her dybest set integrerede dele af den russiske statspropaganda.”

  Man er enten meget naiv eller meget løgnagtig, hvis man hævder at vestlige medier ikke også er fuld af propaganda. Skal vi også lukke ned for dem?

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. marts 2022 @ 19:41

 12. Socialdemokrater og andre mener ikke at folk kan tænke selv,derfor må man censurere

  Sosserne bygger sikkert antagelsen på deres egen vælgere der jo som bekendt har scoret ret lavt i en undersøgelse af vælgeres IQ

  De har regnet ud at hvis man tror på socialdemokratiets røverhistorier ,så er der en vis chance for at man også tror på russiske mediers røverhistorier.

  De danske vælgere må desuden også anses være for dumme til at få samme grad af demokrati som i eks Schweiz af disse politikere ,for ellers havde man jo givet dem det

  Kommentar by geden — 9. marts 2022 @ 19:53

 13. Kommentar by Peter Nielsen — 9. marts 2022 @ 19:41

  Vestlige medier er produceret som Orwell beskriver det i 1984.

  Mange kan se det med indvandring og Trump. Men sluger stadig alt råt når det f.eksn gælder Putin.

  De færreste kender til vestens kup i Ukraine i 2014 og ingen ved at Ukraine har begået artilleri angreb på Donbass siden 2014.

  Kommentar by KineserSnot — 9. marts 2022 @ 21:50

 14. USA taget i at opbygge bio labs i ukraine – se The National Pulse

  Kommentar by piphans — 9. marts 2022 @ 22:57

 15. Lorte landet polen vil give mig’s til ukraine, men vil først aflevere dem i nazi tyskland.

  Kommentar by piphans — 9. marts 2022 @ 23:05

 16. KineserSnot — 9. marts 2022 @ 21:50:

  Ja, der er stadig den her forestilling om, at hvis man tilhører højrefløjen, så skal man knus-elske, USA, NATO og Israel uanset hvad de foretager sig, det er “the boomer mindset”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. marts 2022 @ 11:19

 17. De selvhøjtidelige chefredaktører i Presselogen på TV2 Fake News har lige diskuteret, hvilke fotos fra krigen i Ukraine man skal vise.

  Ikke ét ord om at ganske almindelige mennesker bliver fængslet og retsforfulgt for at bringe fotos af ofre for muhammedansk vold og terror.

  Hykleri?

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2022 @ 14:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper