11. marts 2022

Århus: Tyveri fra Skraldecaféens syv tagselv-køleskabe “… på trods af sedler på forskellige sprog”

Skraldecafeen på Værestedet blev etableret af Annbritt Jørgensen i samarbejde med ‘med nogle kaospiloter’. Hun er næstformand for SF i Århus, og Kaospiloterne er som bekendt et af Uffe Elbæks postkommunistiske projekter. Annbritt Jørgensen, der på Facebook agiterer for åbne grænser, siger ikke direkte hvem der stjæler fra Skraldecafeens tagselv-køleskabe, men vi har efterhånden lært at læse mellem linjerne.

En historie fra Stiften.dk – Skraldecafe oplever hærværk på køleskabe og hamstring af maden: – Det er respektløs for dem, der virkelig har brug for maden.

“Annbritt Jørgensen er frustreret og fortvivlet, da Stiften møder hende foran Skraldecafeen, der er placeret over for Værestedet i Jægergårdsgade.

Her bliver syv køleskabe fyldt op med frugt, grøntsager og brød, som man kan komme og hente. Reglen er, at du må fylde en pose op med madvarer, for så er der nok til den næste. …

På trods af sedler på forskellige sprog, der hænger på køleskabene om, at man ikke må hamstre, er det ikke er alle, der forstår det.Desuden er der skilte, der skal tale til folks samvittighed, så de ikke tager mere end højst nødvendigt.”

(Skraldecaféen på Facebook, 24. februar 2022)

“… til det par, der igår aftes klokken lidt over 19.00 kom i en mørk bil og tømte et halvt køleskab for iceberg salat, så er vi nødt til at sige, at iceberg salat i så store mængder ikke er noget, I kan nå at spise inden de bliver dårlige, og vi må derfor konstatere – baseret på de meget store mængder i fyldte i bilen – at det næppe kun er til jeres eget forbrug.

I har derfor fremover forbud mod at benytte køleskabene, og ser vi jer dernede igen, vil optagelserne blive overleveret til politiet. Det samme gør sig gældende for den herre, der lidt over 22.00 lavede stort set det samme nummer.” (Skraldecaféen)

Oploadet Kl. 22:54 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125491/trackback

26 Comments »

 1. Importér den 3. verden, bliv den 3. verden. Importér mennesker fra et lav-tillids samfund og få et samfund med lavere tillid. Hvorfor er det så svært for politikerne at forstå?

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. marts 2022 @ 23:21

 2. Annbritt Jørgensen og de andre grænseløse mennesker kan da bare købe det tilbage i deres butikker eller finde en restaurant, hvor der er masser af salat.

  Sad og ventede på bussen i Nordvest en aften i Nyrups moralske årti. Et ungt dansk par kom ud fra dansk supermarked med et par poser. Styrede lige til den muslimske grønthandler, som havde de mest elendige grøntsager, men så havde de vel gjort dagens gode gerning

  “Desuden er der skilte, der skal tale til folks samvittighed, så de ikke tager mere end højst nødvendigt.”

  :-D :-D :-D som om at muslimer har en samvittighed??? :-D :-D :-D

  Kommentar by tavsen — 12. marts 2022 @ 00:26

 3. Hvad får hende til at tro de vil spise det?

  Det bliver da, når det er blevet opvarmet i bilen, solgt til kebabbarer, hvorefter danskere med tillid til multikulturen æder det. Man kan så håbe, at det er enhedslistevælgere der køber kebabrullerne og at salaten har udviklet et dødeligt højt indhold af e-coli.

  Kommentar by A.B. — 12. marts 2022 @ 00:41

 4. Hvis man ikke får prygl, har man ikke gjort noget forkert i kulturer, hvor kommunikation ikke foregår med sprog. Derfor betyder videoovervågning, bøder, betingede domme, fodlænker og institutions-“fængsler” ikke noget for muslimer. Man var nødt til at indføre den såkaldte “bandeparagraf”, der reelt er en klanfejdeparagraf, hvor straffen for alting er fordoblet, fordi ellers så virkede intet. Og alligevel virker det ikke. Regeringen er allerede ved at lave endnu ny “bandepakke” / stammefejdepakke, fordi vi ikke kan fungere sammen i den samme stat med den samme lovgivning. Man er nødt til at bygge et parallelt retssamfund til dem med de her såkaldte “bandepakker” og “terrorpakker”.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 12. marts 2022 @ 01:43

 5. Helt konkret betyder det:

  Hvis en perker slår en dansk familiefar ihjel, får han 12 års fængsel (løsladelse efter 2/3 = 8 års afsoning).

  Hvis en perker slår en anden perker ihjel, får han livstid (afsoner i gennemsnit 16 år).

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 12. marts 2022 @ 01:48

 6. Jeg har set gurkere med halvdelen af kroppen nede i en affalds container hente grønt op ved den lokale fakta.
  Kebab teknikeren om hjørnet får leveret varer fra en personbil.
  Jeg holder mig til min Kina grill. 30 år uden maveonde.

  Kommentar by Hagmann — 12. marts 2022 @ 06:27

 7. Tjah. Hmm.
  Hvis vi havde forbudt muslimer og sigøjnere her i Danmark…
  Men hvis vi ikke havde haft de der tyveknægte i fjolsetinget
  havde vi selv nok lettere kunnet smide forbryderne ud.
  Og hvis vi tror aat en stærk leder vil tage vare på os
  ja så kommer tiden til at gå som den plejer: med ingenting
  Så længe indkomstskatten og andre skatter fylder NWO’s lommer
  så længe vil vi vedblive at være slaver.
  Hvorfor synes så mange intellektuelt blanke at vi ikke kan leve uden skat?
  -Jo det tror de fordi de er blevne hjernevaskede gennem århubdreder.

  Kommentar by Nielsen — 12. marts 2022 @ 06:37

 8. Su casa es mi casa.

  Kommentar by Limewoody — 12. marts 2022 @ 07:20

 9. Muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 12. marts 2022 @ 07:40

 10. afvist i off-topic

  threadreeaderapp(dot)com

  These women are running a “Sexy Summer Camp” for children in rural Kentucky, with lessons on “sex liberation,” “gender exploration,” “BDSM,” “being a sex worker,” “self-managed abortions,” and “sexual activity while using licit and illicit drugs.”

  Hvorfor overlader forældre deres børn til sådan nogen skøre k…….r

  Kommentar by k.m. — 12. marts 2022 @ 08:01

 11. A.B. — 12. marts 2022 @ 00:41.
  Du glemte det ekstra fra næsesnydning, toiletbesøg, spytning og andre mellemøstlige krydderier til pizza’en.
  Velkommen til det islamiske køkken og husk kultabletterne som dessert.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. marts 2022 @ 08:36

 12. Tiltro til medmennesker ophørte den dag vi importerede mellemøsten til Danmark.
  Men at stille fødevarer frem til fri afbenyttelse og så regne med at araberne ikke tømmer det, er nok mere naivt end loven tillader!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. marts 2022 @ 09:56

 13. Mon ikke salaten nu bliver brugt nede på grillen

  Kommentar by Martin — 12. marts 2022 @ 10:02

 14. epochtimes : Rising Number of Illegal Immigrant Hardened Criminals Cross Into U.S.

  Det samme i Sverige. Ukrainske flygtninge vil ikke til Sverige som de kalder mafialand

  Kommentar by k.m. — 12. marts 2022 @ 13:22

 15. Som offer for massive gang stalking, med gift og mikrobølger, imod hele kroppen, så kender jeg naturligvis til de pågældende køleskabe, nede i Århus havn. Et område hvor der er mange kriminelle, alkoholikere, stofmisbrugere, stalkere og få hjemløs. Inklusiv, fra tid til anden mig selv.

  Jeg har også talt med Anbritt sidste år. Hun har åbenbart startet lignende projekter op andre steder. Fik forklaret hende om min situation, og at perkerne deltager på massiv skala. Så hun rykkede mig lidt til side, så hendes udenlandske venner ikke hørte hvad jeg talte om. De genkendte mig ikke.

  Det er i øvrigt ikke kun hjemløse der bruger køleskabene. Studerende kommer også forbi. Jeg har brugt dem to eller tre gange.

  Og endelig, i det område, er jeg blevet mikrobølget så meget og så vidt at jeg kunne skrive en halv bog om det. Alle de ansatte på de to varmestuer deltager. En del af brugerne, i sær perkerne og grønlænderne deltager. Har set en anden bruger blive stallet også, af personalet på den kommunale varmestue, der ligger lige overfor køleskabs-parken.

  Det er sindsygt det der forgår. Det er sandsynligvis østeuropæer der stjæler fra dem. For sidste år kom der en del af dem på varmestuen overfor, og der var vist nogle problemer (som altid) med at personalet afviste dem.

  Det kan også være danske brugere, der af en eller anden grund ønsker at hævne sig på Anbritt. Hun arbejder jo sammen med perkerne, og perkerne er voldskriminelle ud over alle grænser. Intet nyt her.

  Stod det til mig så røg al personale i de to nærliggende varmestuer, i fængsel på livstid. De fik sansynligvis ham somalieren dræbt også. Ham der blev kvalt i vinters. Metoden er enkel:
  De har forfordelt somalieren i forhold til en bestemt dansk bruger, som nogle har betalt dem for at animerer til drab. Ved at forfordele den somaliske bruger, som vist nok havde et dansk navn også, og tommelfingeren op for det, så har de generet så megen ydmygelse i den danske bruger (og jeg tror jeg ved hvem han er), at han til sidst gik amok på offeret, og kvalte ham.

  I har ingen ide om hvor kriminelle personalet på væresteder er. Ingen overhovedet. Vær glade for det.

  Kommentar by Michael Nielsen — 12. marts 2022 @ 13:28

 16. Ann britt jørgensen har travlt med at skabe sig et job og en indkomst. Det er sådan godhedsmennesker gør for ,at kunne leve af , at gøre verden bedre.jeg ved ikke hvorfor de ikke bare kan tage et rengøringsjob, arbejde i lager funktioner når der ekstra travlt eller lign. Den type job hun forsøger at skabe for sig selv , er der mere prestige i indenfor venstrefløks miljøer , som derfor skaber et godt grundlag for den kommende karriere. Tro mig det handler ikke om at hjælpe….andre end sig selv. Få et godt fodfæste for en bedre betalt stilling i en spændende karriere, betalt af skatteydere.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 12. marts 2022 @ 15:37

 17. Det gør sikkert Pizzaerne billigere i lokalområdet. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 12. marts 2022 @ 18:14

 18. mit indlæg er ligesådan som 13). Pizzagrønt :-)

  Kommentar by Michael Unna — 12. marts 2022 @ 18:15

 19. Jeg ved godt at det er off topic men synes at det skal med .

  – Der er tale om en meget følelsesladet og partisk dækning til fordel for Ukraine. Selvfølgelig skal medierne dække de lidelser, der er en konsekvens af krigen. Det er ganske forfærdeligt, det som sker. Men mange medier videregiver ukritisk historier, der ikke holder på sigt, siger Jens Jørgen Nielsen.

  Han nævner fortællingen om Slangeøen som et konkret eksempel på den tendens. Mange danske og andre vestlige medier har fortalt om de tapre ukrainske grænsevagter på den strategisk vigtige ø, der nægtede at overgive sig og derfor blev dræbt af de russiske styrker. Den ukrainske præsident Zelenskij har hyldet grænsevagterne, “der døde heroisk uden at give op”, og sagt at de posthumant vil få titlen “Helt af Ukraine”.

  Efterfølgende har det vist sig, at historien ikke er sand. Grænsevagterne overgav sig og blev taget til fange af russerne.

  Hallo alle jer der syntes at det var fantastisk det de gjorde.

  Kommentar by Danskeren — 12. marts 2022 @ 19:33

 20. Jeg håber at den klamme so til Annbritt Jørgensen og Uffe Elbæk hurtigst muligt bliver beriget af den muslimske gangbang ‘kultur’.

  Kommentar by piphans — 12. marts 2022 @ 23:21

 21. Danskeren — 12. marts 2022 @ 19:33:

  Det var pinligt at se hvor mange som åd løgnen om Slangeøen fuldstændig råt. Det er utroligt at folk ikke er mere kritiske overfor propagandaen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. marts 2022 @ 01:10

 22. Alle som har været i nærheden af Madspild kender fænomenet. Ikke blot kommer de kørende i store BMW’er, og maser sig frem i køen, og vi taler om folk som simpelthen ville dø af sult hvis ikke de kunne få lidt gratis mad. Der bliver også stjålet i den helt store skala. Vi har et “hjerteskab” hvor man kan levere mad/madspild anonymt. Jeg har en bekendt som har aftaler med en masse butikker, og så kan han hente overskudsvarer ved 22-tiden. Han kan lægge (rigtig historie) 25 pakker Lurpak-smør ned i dette hjerteskab, så går der ca 10 minutter, så kommer der en (I ved) og tager alle pakkerne med. En araberkvinde i bil, som næppe kan spise alt smørret selv. Min bekendte hævder, at han har mærket bestemte varer, og så senere set dem til salg i den lokale kiosk.

  Thats why we cant have nice things anymore, og derfor civilsamfundet kører så dårligt i muslimske lande. Og uden civilsamfund intet samfund overhovedet, de har også deres klaner osv.

  Kommentar by DavidK — 13. marts 2022 @ 08:35

 23. #22, Peter Nielsen, til gengæld er alle (stort set) klar til en omgang snakeoil, no questions asked :) Ca 70% af danskerne var i hvert fald parate til det.

  Kommentar by DavidK — 13. marts 2022 @ 08:39

 24. Ender nok på et araber eller sigøjner pizzaria.
  Men lad blot alle de røde københavnere spise alle de rådne madvarer. Nogen må jo ofre sig for klimaet, mangfoldigheden, tolerancen og alle de andre feel good projekter.

  Kommentar by Bilka — 13. marts 2022 @ 08:56

 25. Har Sikkandar Siddique været en tur i Aarhus?

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2022 @ 13:21

 26. # 19

  Husk skrivepausen til julen 2025…

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2022 @ 14:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper