15. marts 2022

Ukraine-indsamling overgår alt: “Det er en ny rekord.”, “… helt overvældende og uden sidestykke”

Jeg holder mig konsekvent fra statskanalerne, og så ikke lørdagens Ukraine-indsamling. At støtte Dansk Røde Kors er udelukket på forhånd, da organisationens ansigt udadtil tegnes af islamofile Anders Ladekarl, tidligere Danmarks Kommunistiske Ungdom. I et portræt fortælles, at han om ung kommunist gjorde en del i ‘aktivisme, events, happenings’, og selvom lønnen er højere i dag, så er målet stort set det samme.

Nuvel. Jeg fryder mig alligevel lidt over den diskrete lussing til selverklærede flygtningevenner, der i årevis har kæmpet arabernes sag. Fra TV2.dk – Dansk Ukraine-indsamling smadrer alle rekorder – og det er ikke slut endnu.

“Danskernes lyst til at donere penge til nødhjælpsorganisationer har aldrig været større end nu.

750 millioner kroner. Så mange penge havde nødhjælpsorganisationer på tværs af Danmark fredag indsamlet i donationer til humanitær bistand til Ukraine. Det er en ny rekord.

Alene i Røde Kors har man i løbet af 14 dage indsamlet 350 millioner kroner, hvilket også er en rekord. Og et tal, der får fundraisingchef i Røde Kors, Morten Jørgensen, til at tage store ord i brug:

– Vi har aldrig nogensinde i Røde Kors samlet så stort et beløb ind under nogen indsamlinger. Det er historisk, og jeg tør godt sige, det er en danmarksrekord. Det er helt overvældende og uden sidestykke, siger han til TV 2 Lorry.”

Oploadet Kl. 00:22 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125538/trackback

18 Comments »

 1. Den afdankede kommunist Anders Ladekarl bor i en villa i det fashionable Klampenborg nord for København i en villa med en offentlig vurdering på 6.150.000 kroner.
  På behagelig lang afstand til nærmeste islamiserede ghetto…

  Kommentar by Revisoren — 15. marts 2022 @ 00:31

 2. Den person, der netop har modtaget 3.000 kroner i erstatning for uberettiget anholdelse af Midt- og Vestsjællands Politi, fordi vedkommende uberettiget blev beskyldt for at have relation til vores side, har doneret det fulde beløb fra politiet til mediet Russia Today (RT).

  Midt- og Vestsjællands Politi finansierer russisk stats-tv.

  Kommentar by Syrienblog — 15. marts 2022 @ 04:09

 3. Og så vover de at lave landsindsamling igen om dagen efter!
  Et billede på grådighed set fra min side.

  Kommentar by Hema — 15. marts 2022 @ 05:33

 4. Det er ubegribeligt for mig , at så mange danskere fortsat ønsker at bakke op om ,og fodre løs på “godheds-Danmark”, der stort set alle bor og lever hvor problemerne ikke er,via de store direktørlønninger der som det allerførste ,skal betales til af alle de indsamlede penge. Direktører der ofte er både islamofile og har en fortid i totalitært tænkende politiske ungdomsorganisationer som fx DKU , og som ofte bakker op om – direkte eller inddirekte- den hidtil førte flygtninge indvandringspolitik, der så åbentlyst er fejlet , dyr , dårlig og dum. Hvorfor er danskerne igen og igen vilde med , at lægge deres penge,- der? Hvorfor?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 15. marts 2022 @ 06:03

 5. Villa til 6,5 mill i Klampenborg ? Det får man ikke engang en bungalow på 64 kvadratmeter med utæt paptag for, og så skal den ligge midt mellem jernbanesporene.

  Kommentar by Træt — 15. marts 2022 @ 06:49

 6. At Træt:
  De 6,5 mio var vurderingen.
  Den holder vi nede, så vi slipper for skatten. Handelsværdien er meget højere.

  Kommentar by Bastardo — 15. marts 2022 @ 08:23

 7. 750 millioner er ingenting i forhold til de hundredevis af milliarder som Vi, under tvang og trusler, igennem tiden har pumpet ind i flygtningeindustrien. Så rekord er vist en smule overdrevet.

  Men, det viser i virkeligheden blot at Danskerne er utrolig gavmilde når de bliver præsenteres for en ‘ordentlig’ sag. Nøjagtig som alle andre almindelige mennesker.

  Lad Os vente og se hvad der sker når de gigantiske energiregninger kommer dalende ned fra tinge de næste par måneder.

  Kommentar by Santor — 15. marts 2022 @ 08:46

 8. Den første uge var man herligt fri for at høre noget til Røde Kors, Ukraine er vel på den forkerte side af vennerne i Rusland.
  Men som de mange millioner begynder at rulle ind, trækker pengene, og nu ser man pludselig en grinende Røde Kors-formand på skærmen udlægge krigen i Ukraine hver halve time.
  De mange gode penge kan fylde reservekasserne helt op med top på til alle mulige andre formål og til enorme lønninger jvf. Jørgen Poulsen.

  Kommentar by AN — 15. marts 2022 @ 09:21

 9. Gad vide, hvor stor en del der går til Ladekarls løn og administration?

  Kommentar by Anonym — 15. marts 2022 @ 11:35

 10. Ja der er penge i skidtet

  Kommentar by dunk — 15. marts 2022 @ 13:01

 11. Jeg holder mig også så vidt muligt fra statskanalerne. For tiden slukker jeg 20-30 sekunder, når jeg har hørt deres sensationsprægede inde i ‘forskræp’.

  Jeg ser af princip aldrig stats tv-kanalernes indsamligs shows. Det eneste jeg frygter er, at det er én jeg kender, der ringer på med raslebøssen (og nu med mobile pay nummerkort som alternativ). Jeg har ikke lyst til i nabolaget at blive stemplet som ‘racisten’!:-)

  De i grunden landsforræderiske og fordækt kommunistiske indsamlings organisationer, bruger så vidt jeg kan se indsamlere fra nabolaget – nogen gange sågar en nydelig mor med sin to søde børn til at række raslebøsserne frem.

  Såvidt jeg ved sidder der søde piger fra Enhedslisten i toppen af Red Barnet og Danmarks Naturfredningsforening. Man tror det er løgn,

  Kommentar by Amad — 15. marts 2022 @ 14:10

 12. De ukrainske magthavere har udviklet et vist talent for at bruge Europa og USA som malkekøer. Man observerer tendensen i Ukraine: Ukraine har kronisk kørt på konkursens kant i mange år. Meget tyder på, at Ukraine bare ikke fungerer kompetent som uafhængig nation.
  Hver gang kassen er ved at være tom, skriger de tiggende ukrainerne at de fæle ‘moskovitter’ kommer – så går Biden og EU bananas og overdænger Ukraine med udrangeret krigslegetøj og dollars.
  De muslimske kolonister i Europa kunne lære meget af Ukraine i den ædle kunst at lade andre betale for egen uformåenhed.
  Hverken Rusland, EU, Nato vil hænge på Ukraine. Måske Polen eller Tyrkiet kan overtages til at tage deres fortabte område tilbage; de har jo haft problembarnet tidligere i historien.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. marts 2022 @ 16:23

 13. ->Gustav Jensen 16:23. Underlig tågesnak. Hvilken side er du på?

  Kommentar by Amad — 15. marts 2022 @ 16:27

 14. @Kim Møller

  Ha! Ikke en diskret lussing, nok nærmere en kæmpe skråt-op-finger til “flygtningevennerne” – og vi er flere, der ikke er større mennesker, end at vi fryder os…

  Kommentar by Martin — 15. marts 2022 @ 19:16

 15. Amad — 15. marts 2022 @ 16:27.
  1) Ukraines oligarker har plyndret deres land alt for meget.
  2) Derfor bliver der ikke meget tilbage til almindelige ukrainere, som følgelig også begynder at plyndre deres eget land – for at overleve.
  Alt bliver stjålet i Ukraine, naturgas fra Rusland og selv højspændingsledninger med tilhørende master. Alle kolonihaver får stjålet det hele, vandrør, hegn, redskaber, elpærer og selv gulerødderne forsvinder om natten. Ukraine er nu et kleptokrati af nød.
  3) Næste trin nedad er belåning, røveri, plat, svindel og tiggeri, både indenlands og udenlands.
  Alt dette ved Rusland, EU og Nato. Biden er for dum til at forstå det. Hvem gider overtage et afrakket kleptokratisk taberland?
  Det bliver hundedyrt at etablere et velorganiseret ægte demokratisk Ukraine uden oligarker og kleptokrater ved roret. Det er sgu’ godt nok synd for de ukrainske stakler. Håber hermed, at tågen er lettet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. marts 2022 @ 19:45

 16. Teknikkens vildveje

  De i grunden landsforræderiske og fordækt kommunistiske indsamlings organisationer, bruger så vidt jeg kan se indsamlere fra nabolaget – nogen gange sågar en nydelig mor med sin to søde børn til at række raslebøsserne frem.

  Kommentar by Amad — 15. marts 2022 @ 14:10

  Kommentar by tavsen — 16. marts 2022 @ 01:21

 17. I slutfirserne startede jeg med altid at have bananer på indsamlingsdagen. Stod der en mor med et lille barn, fik barnet en banan. Spis den her, mens din mor tager resten af opgangen.

  Kommentar by tavsen — 16. marts 2022 @ 01:22

 18. Nu truer snabeldyrene. Vi lever af pengene. Giv os dem!

  Hvis man ikke allerede vidste det, ved man det nu. Godheds industrien lever af pengene, staten og borgerne (efter stats tv propaganda kampagner) giver dem. Og hvis pengestrømmen mindskes bliver de aggressive og råber: “Vi vil have vores penge ellers laver vi ballade og giver jer problemer!”:-)

  “Desværre vil regeringen finansiere denne solidaritet ved at tage fra Danmarks udviklingsbistand. Den bistand som er øremærket til at være Danmarks bidrag til en mere fri, lige og retfærdig verden ved at hjælpe de fattigste og mest skrøbelige lande og verdens mest udsatte mennesker, der lever i fattigdom, konflikt og kriser.
  Indlæggets afsendere
  Birgitte Qvist-Sørensen, generalsekretær, Folkekirkens Nødhjælp
  Bjarne B. Christensen, generalsekretær,Sex & Samfund
  Charlotte Slente, generalsekretær, Dansk Flygtningehjælp
  Dorthe Petersen, direktør, PlanBørnefonden
  Janne Tynell, stedfortrædende generalsekretær, Red Barnet
  Jeef Bech, Sekretariatsleder, CISU
  Jesper Højberg, direktør, IMS (International Media Support)
  Kathrin Wessendorf, direktør, IWGIA
  Lars Koch, generalsekretær, Oxfam IBIS
  Louise Juul Jensen, generalsekretær, DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd
  Mads Klæstrup Kristensen, direktør, SOS BørnebyerneMette Müller Kristensen, sekretariatschef Globalt Fokus
  Rasmus Stuhr Jakobsen, generalsekretær CARE
  Susanne Branner Jespersen, sekretariatschef, LGBT+ Danmark
  Thorkild Olesen, formand, Danske Handicaporganisationer
  Tim Whyte, generalsekretær, Mellemfolkeligt Samvirke
  Jens Vesterager, generalsekretær, ADRA Danmark

  At udhule udviklingsbistanden vil sende flere på flugt
  Når regeringen foreslår at tage to milliarder kroner fra udviklingsbistanden til at dække de udgifter, der er forbundet med flygtningemodtagelse i Danmark i 2022, er det ikke solidarisk(..)
  At finde pengene til at hjælpe flygtninge fra Ukraine, som opholder sig i Danmark, ved at tage dem fra indsatser for at opbygge fred og stoppe fordrivelse andre steder i verden er en kortsigtet løsning, som kan få utilsigtede langsigtede konsekvenser. Hvis Danmark slipper tøjlerne på de danske udviklingsindsatser nu, står vi potentielt med endnu flere kriser og endnu flere mennesker på flugt.
  Vi står i en situation, hvor global fattigdom og ulighed er vokset markant i kølvandet på corona-pandemien. Milliarder af mennesker er ramt af fattigdom. Vi oplever pt. et historisk stort antal af humanitære kriser, der sender millioner på flugt. Hertil en klimakrise, som vi med sikkerhed ved vil få drastiske konsekvenser for verdens fattigste og som pt. er ganske underfinansieret.”

  Særloven illustrerer, hvor langt ud vores menneskefjendske flygtningepolitik er kommet, står der. Den overskrift lader jeg lige stå et øjeblik!:-)

  Kommentar by Amad — 16. marts 2022 @ 09:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper