19. marts 2022

Diez: Jacob Skyggebjerg forulempede mig, “… holdt mig fast, presset mig op ad en væg, taget på mig”

Katherine Diez er litteraturanmelder for Berlingske, og er vel bedst kendt i bloggosfæren, for at have været Dan Jørgensens overscoring. Jacob Skyggebjerg er den venstreradikale forfatter, som i årevis har hældt galde ud over enhver form for fædrelandskærlighed, og manden der portrætterede Stram Kurs-medlemmer med ordene: “… disse mennesker er den væske, som er løbet fra sprækken, da bunden af samfundet flækkede”.

Sidste år udkom Skyggebjerg med en roman, hvori han under andet navn omtaler en litteraturanmelder på Berlingske. Katherine Diez slår hårdt igen, og det er ham vel undt. De selvretfærdige er i reglen de værste. Set på Instragram.

“I 2018 gav jeg hans roman ‘Hjælp’ tre stjerner i Berlingske. Udgiver man en bog i et land med trykkefrihed (herunder pressefrihed), må man ogsa forberede sig pa en potentiel lunken anmeldelse. Det mærkede jeg bare ikke, han havde været, da jeg tilfældigvis mødte ham til en digters udgivelsesreception knap et år senere, eller rettere: jeg mærkede ikke, at han havde været forberedt pa at modtage en lunken anmeldelse af ‘mig’. Den aften i 2019 forlod jeg udgivelsesreceptionen helt ude af flippen, efter han mod min vilje havde jagtet mig, holdt mig fast, presset mig op ad en væg, taget på mig og været verbalt grænseoverskridende i sit udtryk over at være utilfreds med den anmeldelse, jeg havde skrevet året før. Som dagene derefter gik, blev det mere og mere klart for mig, hvad jeg var blevet udsat for, men uden at kunne sætte ord pa det; jeg var så forvirret over, at den eneste tilstedeværende, der reagerede på det, og råbte op om, at ingen andre reagerede, når nu det udspillede sig foran alle, var den veninde, jeg havde slæbt med. Havde min frygt for at komme til at ødelægge stemningen til denne udgivelsesreception forhindret mig i at sige tydeligt nok fra? Var det derfor kun min veninde, som kunne se, jeg var utryg ved det, der foregik? Jeg forstod det ikke og tænkte, det nok var bedst, at der ikke blev gjort mere ud af elt.

I december 2021 udkom Skyggebjerg med romanen `Inderkredsen’, som Informations anmelder Bodil Skovgaard Nielsen kaldte et ‘rasende udfald mod eliten’, her forstas litteraturkritikerne, som ødelægger litteraturen for alle andre. Selv kommer jeg aldrig til at læse den, men forstod straks på alle (dårlige) anmeldelser, omtaler og interviewforespørgsler (som jeg afviste), at Skyggebjergs karakter ved navn Ditte Corfitz, som er anmelder pa Berlingske, er en hadefuld parodi på mig. ‘Jeg’ bliver, ifølge Skovgaard Nielsen, fremstillet som en ‘litterær bimbo uden meget andet end sine blå øjne og blowjobsmil mellem ørerne’. Mange af denne karakters om litteratur pinligt aflirende, lommefilosofiske replikker er angiveligt taget direkte fra min Instagram-profil.

… Til Skyggebjerg, hvis i forvejen skrantende forfatterkarriere, jeg før tænkte, at jeg hellere matte beskytte ved ikke skrive dette opslag: Tak for i det mindste selv at levere en ubestridelig parodi på det kvindehad, jeg passende kan være med til at belyse i dag den 8. marts. Jeg er bange for dig og håber, du vil lade mig være nu.

(Katherine Diez om Jacob Skyggebjerg, Instagram, 8. marts 2022)

Oploadet Kl. 09:31 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125637/trackback

8 Comments »

 1. Det er jo det, man kalder “stalking”?

  Kommentar by Bastardo — 19. marts 2022 @ 10:06

 2. Stakkels Klima-Dan. Nu er det slut med at få taget trykket hos den smukke afblegede bimbo frøken Diez.
  Måske skal han forsøge at gøre sine hoser grønne hos Jette Gottlieb fra Enhedslisten, der nok passer bedre til hans niveau…

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2022 @ 10:24

 3. Lav en anmeldelse til politiet. Slagt svinet for hvad han har gjort og få det ud af systemet.

  Kommentar by Santor — 19. marts 2022 @ 10:26

 4. Jacob Skyggebjerg er i sandheden et kældermenneske. Han kan ikke acceptere at folk ikke falder pladask for hans forsmået og nederdrægtige skriverier.

  Et sølle menneske.

  Kommentar by KineserSnot — 19. marts 2022 @ 10:48

 5. Hvis man har læst lidt af Katherine Diez udgydelser gennem årene, så har hun aldrig lagt skjul på, at hun er en rettroende marxist og en rabiat feminazi.
  Men det er da stærkt underholdende, at overvære et heftigt slagsmål i det venstreradikale miljø…

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2022 @ 11:08

 6. Herligt snask. Om et par uger er de kærester. Og så får Jacob fine anmeldelser igen.

  Kommentar by Hansen — 19. marts 2022 @ 18:37

 7. Katherine Diez tror tilsyneladende at hun er ufattelig lækker, det er rimelig latterligt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. marts 2022 @ 23:10

 8. I 1900 endte en sønderlemmende anmeldelse,skrevet af Edvard Brandes, af et skuespil, opforført på Det Kongelige Teater, med et offentligt slagsmål og senere Danmarks sidste duel.
  Skuespilleren Robert Schyberg og kritikeren Edvard Brandes udveksles 4 skud, uden nogen træffere. Det var før verden gik af lave.

  Kommentar by Jegindoe — 21. marts 2022 @ 14:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper