19. marts 2022

Malmø: Stram Kurs angrebet af lokale muslimer, Uwe Max nær ramt af ‘mindre brosten’, dødstrusler…

Uwe Max Jensen kommenterer hos Document – Malmø er tabt.

“For nogle uger siden demonstrerede Stram Kurs Sverige på Nobeltorget. Selvom området omkring Nobeltorget er et af de mest hvide områder i Malmø, og demonstrationens adresse først blev meldt ud offentligt 30 minutter inden demoens start, lykkedes det lokale muhamedanere at mobilisere i en grad, så politiet ikke havde på situationen. Sikkerhedsniveauet var med andre ord rystende ringe.

Inden der var gået to minutter, var den første muhamedanske ‘moddemonstrant’ hoppet over hegnet og havde kurs mod Rasmus Paludan. Det lykkedes ‘moddemonstranten’ at løbe forbi tre politimænd med videokameraer, som var optaget af at filme Rasmus Paludans udtalelser (i håbet om at få noget på Paludan, så de kunne sigte ham for hetz mod folkegruppe), og det blev undertegnede, der måtte tackle angriberen, inden politiet nåede frem til ham.

Senere blev vi spyttet på og truet på livet, og på et tidspunkt kastede en muhamedansk ‘moddemonstrant’ en mindre brosten efter mig. Stenen ramte lige forbi mit ansigt. Politiet greb ikke ind i en eneste af disse situationerne. Der var ikke kun tale om manglende evne fra politiets side. Der var også tale om manglende vilje. Jeg tror simpelthen ikke, at politiet i Malmø ville (eller turde?) anholde de pågældende.

På et tidspunkt tog jeg et kort hvil på en bænk. Da jeg lå der, sprang endnu en ‘moddemonstrant’ over hegnet. Han løb henimod mig og sprang op for at sparke mig i ansigtet med begge fødder. Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt han ramte mig i brystet, da jeg havde skudsikker vest på. Men da jeg var kommet op at sidde, greb jeg fat i, hvad, jeg troede, var gerningsmanden. Det viste sig så at være en politibetjent i civil, der var klædt i det samme sorte tøj som gerningsmanden.

Politimanden råbte, at han var betjent, og jeg gav slip. Herefter blev jeg lagt i førergreb af to af hans kolleger og smidt ned på maven i en vandpyt, inden jeg fik at vide, at jeg ville blive anholdt. Så svensk politi er altså i stand til at anvende magt. Når bare det er imod fredelige danske demonstranter. Jeg undgik i sidste ende anholdelse, da det var tydeligt – selv for svensk politi – at jeg havde handlet i god tro.

Vores problemer sluttede ikke her. På vej væk fra demoen fik vi smadret bilens venstre siderude af en brosten, fordi politiet var for langsomt til at ‘åbne’ den vej, vi skulle køre på på vej væk fra stedet.

I morgen fredag skulle Stram Kurs Sverige have demonstreret i Rosengård eller på Hermodsdalstorget i Malmø. Politiet i Malmø har netop nedlagt forbud mod demonstrationer begge steder. Desuden har politiet nedlagt forbud mod demonstrationer i Seved, Holma, Kroksbäck, Bellevuegården, Nydala og Lindängen i Malmø. Det er kort sagt umuligt at demonstrere i Malmø, hvis byens muhamedanere er imod det.

Malmø er tabt.

(Stram Kurs’ bil efter mødet med den arabiske gade i Malmø, Sverige, 17. marts 2022)

Oploadet Kl. 09:45 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125643/trackback

11 Comments »

 1. Håber at broen er mineret, så Danskerne kan sprænge den, når orkerne kommer fra Østen.

  Kommentar by Bastardo — 19. marts 2022 @ 10:03

 2. Min onkels kæreste er svensker og bor i Malmø.
  Da hun i 70’erne flyttede ind i et nybygget højhus, hed alle hendes naboer Svensson, Karlsson og Jønsson o.s.v.
  I dag er hun den eneste etniske svensker tilbage i bebyggelsen, og går nu med planer om, at søge “asyl” i Danmark…

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2022 @ 10:29

 3. Interessant detalje.

  Den rude er IKKE ramt af en sten men en nødhammer med tungstens spids og vedkommende har vidst nøjagtig hvor han skulle ramme, nemlig i kanten af ruden og ikke som hærværksmænd ‘normalt’ ville gøre midt på.

  Kommentar by Santor — 19. marts 2022 @ 10:33

 4. Santor

  Du har måske ret. Vi blev ikke holdende for at undersøge det nærmere! :-)

  Kommentar by Uwe Max Jensen — 19. marts 2022 @ 11:01

 5. Der er nogle uger siden, ikke forleden at de blev angrebet.

  Kommentar by KineserSnot — 19. marts 2022 @ 12:10

 6. Skin-demokrati

  Aflyser grundlovens rettigheder til forsamlingsfrihed!!!!

  Vi lever i det post- demokratiske samfund !!!

  Kommentar by H. Nielsen — 19. marts 2022 @ 12:22

 7. Vores politikere er købte af storkapitalen, Soros og World Economic Forum …

  Det er ikke et reelt demokrati mere !!!!!

  De gav vores lande væk !!!

  Kommentar by H. Nielsen — 19. marts 2022 @ 12:23

 8. Når man tillader muhammedanere at bosætte sig her får vi muhammedanske tilstande.
  De skal UD

  Kommentar by Nielsen — 19. marts 2022 @ 14:30

 9. Tak til Rasmus Paludan og Uwe Max Jensen for ufortrødent at udfordre den påståede “ytringsfrihed” i Skandinavien. Hvis ikke der er ytringsfrihed i Skandinavien, hvor er der så? Det kunne være interessant, hvis I en dag prøvede i Prag eller Krakow.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 19. marts 2022 @ 18:47

 10. Bastardo — 19. marts 2022 @ 10:03 skrev:

  “Håber at broen er mineret, så Danskerne kan sprænge den, når orkerne kommer fra Østen.”

  Det hjælper ikke noget, når vi selv har inviteret tusinder af orker til vores hjemland.

  Uwe Max Jensen beskriver her Københavns og andre danske byers fremtid. Vi bevæger os i samme retning, bare en anelse “forsinket”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. marts 2022 @ 23:07

 11. Kommentar by Peter Nielsen — 19. marts 2022 @ 23:07

  Det for vildt at boomerne peger imod Sverige, når samme ulykke foregår i deres egen baghave.

  Kommentar by KineserSnot — 20. marts 2022 @ 13:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper