19. marts 2022

‘Hvorfor er det så vigtigt at samfundet tager hensyn til hans kønsidentitet’, lød det om 23-årige Camilla

“Milo har sagt farvel til navnet Camilla, og vil gerne omtales som ‘han’… hvorfor er det så vigtigt at samfundet tager hensyn til hans kønsidentitet”, lød det i introduktionen til torsdagens udgave af DR-podcasten Genstart. Her kunne man blandt andet høre, at ‘Milo’ i 2019 fik en kæreste, som også har ændret navn. Kærenstens pronomener er ‘de’/’dem’, som formuleret af ‘Milo’: “… det handler om, at det er det pronomen de har valgt, det er det pronomen de bedst kan lide.”

Danmarks 41. statsminister blev den første kvinde, Helle Thorning-Schmidt. Som ung var hun glødende kommunist, og i dag bekæmper hun ytringsfriheden på Facebook fra en London-adresse. Døtrene, panseksuelle Johanna og nonbinære ‘Milo’ bor stadig i Danmark, sidstnævnte læser på RUC. Det er lidt en klovneverden.

(Joaquin Phoenix som Arthur Fleck i Todd Phillips’ Joker, 2019)

“Frigørelse fra kønsroller, moderskab, maskulinitet som dyd, fra familiens samling som et ideal, man bør efterstræbe med videre, er en venstreorienteret kamp. Konsultér en hvilken som helst venstreekstrem samfundstænker fra det forrige århundrede, og du vil se, at dét er opgaven: opløs den borgerlige orden ved at opløse dens normer.” (Eva Selsing, 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125647/trackback

16 Comments »

 1. Man kan let indfører den ‘borgerlige Orden’ igen.

  Gør som Jeg, køb jord i Skotland med retten til titlen Laird/Lord og forlang at pøblen tiltaler dig Sir eller Lady.

  https://establishedtitles.com/products/lordship-title-pack-new?variant=34114992177211

  Slå dem med deres egne argumenter og bliv ved med hensynsløs insisteren;)

  Kommentar by Santor — 19. marts 2022 @ 11:21

 2. Gucci-Helles såkaldte mand Stephen Kinnock har tidligere været direktør i World Economic Forum, og er således bedste ven med Klaus Schwab, hvilket måske forklarer de bizarre synspunkter og degenereret opførsel i den syge familie…

  Kommentar by Revisoren — 19. marts 2022 @ 11:21

 3. Danmarks dengang 41ende statsminister er i dag stadig blank og forskruet. Er man itvivl?…se på det kuld der er udklækket i reden.

  Kommentar by Jp — 19. marts 2022 @ 11:46

 4. ‘Hvorfor er det så vigtigt at samfundet tager hensyn til hans kønsidentitet’

  Næh, hvorfor dog det? Tages der hensyn til normale danskere?

  Kommentar by tavsen — 19. marts 2022 @ 11:56

 5. Når muhamedanerne kommer i flertal er det slut med det pjat!

  Kommentar by Cebber Jensen — 19. marts 2022 @ 12:00

 6. Kommentar by Santor — 19. marts 2022 @ 11:21

  Det er da endnu et tegn på at den borgerlige ordne bliver smadret. Man burde ikke kunne købe sig til disse ordner.

  Er du typen der også tror du kan købe en stjerne i rummet og få den opkaldt efter dig?

  Stupid åndsforladt forbrugerisme.

  Kommentar by KineserSnot — 19. marts 2022 @ 12:09

 7. Transbevægelsen er et mediefænomen dvs en medieskabt fobi, som er opfundet af MSM, som hele tinde opfinder nye ‘problemer’, de kan lave tv om (og skrive om og fotografere). Jagten på ‘breaking news’ er så skarp at medierne selv må skabe ‘nyhederne’. Medierne er blevet et kæmpe samfundsproblem, nu hvor kritikere af enhver slags bliver ‘bannet’ fra MSM og de censurerede sociale tech-medier f.eks facebook.

  Kun få som TrykkeFriheds Selskabet taler imod (og TFS er i øvrigt også blevet bannet på facebook)

  “Vi har statsautoriseret politisk forfølgelse i Danmark
  (..)billederne af den ukrainske kvinde, der udstilles i sin yderste smerte og elendighed, kort inden hun dør – og så de billeder af ofre for muslimske terrorangreb(..)Hvad er forskellen på billederne og videoen af den ukrainske kvinde, og fotoet af den 69-årige kvinde, som en islamisk terrorist havde forsøgt at skære halsen over på, da han angreb Notre Dame-katedralen i Nice i oktober 2020? Det foto lagde Kim Møller på sin nationalkonservative blog Uriasposten som dokumentation for terrorangrebet med det resultat, at han nu er anklaget for overtrædelse af straffelovens § 264d og risikerer op til 3 års fængsel.

  Det samme er Steen Raaschou, der er tiltalt efter samme bestemmelse, for på sin blog Snaphanen at have linket til den frygtelige halshugningsvideo optaget af de marokkanske terrorister, der dræbte to unge kvinder i Marokkos bjerge. Steen Raaschou blev endda udsat for særdeles ydmygende og grænseoverskridende behandling af politiet af samme grund.

  For ikke at glemme debattøren og forfatteren Jaleh Tavakoli, som også afventer en identisk straffesag efter §264d for at have delt samme link, og som desuden måtte igennem et årelangt mareridt, fordi Socialtilsynet i den forbindelse truede med at fjerne familiens 8-årige plejedatter med den begrundelse, at Jaleh Tavakoli var en ”dårlig digital rollemodel”.

  Der er ingen, som i ingen, forskel på karakteren af billederne, når man ser på det strafbare indhold af straffelovens § 264d”

  (Klip fra TFS 15. marts 2022. Aia Fog)
  https://www.trykkefrihed.dk/vi-har-statsautoriseret-politisk-forfoelgelse-i-danmark.htm

  Kommentar by Amad — 19. marts 2022 @ 12:35

 8. Taget i betragtning at HTS er en “beard”, som man siger i Wokamerica – en kvinde der er gift med en bøssekarl for facadens skyld – kan hendes døtres excesser ikke undre.

  Kommentar by Felix Krull — 19. marts 2022 @ 14:05

 9. Syt. Skru over på en anden kanal. Hvornår blev guzzi botox Mæren værdig til at blive omtalt med store bogstaver. Oven i købet uden punktummer efter?

  Kommentar by Nielsen — 19. marts 2022 @ 14:27

 10. Man må ingenting idag. Slet ikke udtrykke sig og tale frit. Man må ingenting

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 19. marts 2022 @ 14:31

 11. @ KineserSnot — 19. marts 2022 @ 12:09

  Tro ikke du fangede pointen.

  Kommentar by Santor — 19. marts 2022 @ 15:10

 12. Måske vi bare skulle overlade politik til maskuline stærke mænd, som kan gøre det nødvendige uanset kvindagtige følelser og kvababbelser.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. marts 2022 @ 23:02

 13. Jeg troede, det var topmålet af storhedsvanvid at ville bestemme, hvilke stedord andre brugte om én, når man ikke var tilstede.
  Men nu kan jeg se, at man ovenikøbet kan forlange at blive omtalt med flertalsformerne “de, dem, deres”, selvom man kun er én person, og det må vist være en moderne udgave af pluralis majestatis.

  Kommentar by Hertz — 20. marts 2022 @ 08:23

 14. Altså kære venner. Kønsidentiteten er vigtig! Kvinden har en lille åbning, og en følsom lille vorte ved hendes læber der sidder imellem hendes ben, som kaldes klitoris. Den følger også cirka 8- 10 cm op i åbningen, som kaldes skeden (kusse i folkemunde….og Cunt i USA folkemunde). Mænd har fra fra spæd i mors mave fået lukket det andet hul, som kvinder udvikler til skede, og Deres klitoris udvikler sig udadtil til det man i kønsidentiteten kaldes Penis (Pik eller Dick i folkemunde i henholdsvis DK og USA). Dette kaldes henholdsvis Kvinde og Mand i kønsidentitet. Jeg ved godt det er forældet i disse woke tider, men i gamle dage var det den måde man fremproducerede nye mennesker på, og en del af os kunne godt lide det, som en fornøjelse. Altså den generte udgave siger at: Den lille bi flyver til blomsten for at…dyppe sin Pik ind i skeden på blomsten….noget med at den bliver stiv fordi der løber blod ned i mandens klitoris som vokser til uanede størrelse, så han ikke behøver at lede efter den med en pincet.:-) :-) :-)….men hvilken armhule det foregår i….har jeg i min alderdom glemt :-) :-) :-). Måske en woke kan forklare mig dette mysterie.:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 22. marts 2022 @ 19:34

 15. PS: Lige så at I ved det…..så er det altså kvinder der føder børn, selvom mænd også deltager i processen…sååån cirka 10-12 sekunder :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 22. marts 2022 @ 19:36

 16. # 14 & 15

  Det er sgu ikke studenterhuen der trykker…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2022 @ 13:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper