22. marts 2022

Ingen medier kæmper for det værdimæssige højre: Qvortrup vil gøre Ekstra Bladet til danskernes avis

Jeg har altid haft en forkærlighed for Henrik Qvortrup, og det bliver kun bekræftet når jeg læser Ekstra Bladets nye ‘indholdsstrategi’. Politiken omtalte det 21 sider lange dokument under overskriften ‘Eksperter kritiserer Qvortrups kurs’ (papir), og det forstår man godt. På side 2 ses ‘Digitale medier placering i Gallups værdikompas’, og her skiller Ekstra Bladet sig ikke ud. I lighed med resten af de danske medier er de meget lidt individorienterede, og i en moderne/tradition-akse er avisen på niveau med TV2.dk. Kristeligt Dagblad er eneste medie, der vægter tradition ligeså højt som befolkningen som helhed. Avisen er dog mere fællesskabsorienteret (læs: rød).

Ingen medier repræsenterer den helt almindelige lønarbejdende dansker, og hvis ikke Ekstra Bladet, hvem så. Herunder lidt fra strategipapirets omtale af målgruppen, kaldet ‘Danmarks ryggrad’. (via Medietrends)

“Ekstra Bladet skal repræsentere alle de danskere, hvis uddannelse ikke står i vejen for at smøge ærmerne op og tage fat. Alle dem, der vågner ved vækkeuret, og som står op for at passe jobs, der ikke er Instagram-venlige, og som ikke har engelske titler på Linkedln. Som har hårde jobs, farlige jobs, ulækre jobs, men nødvendige jobs. …

Alle dem, som bruger deres fritid på at få samfundslivet til at fungere, uden at få hverken priser, magasinforsider eller bestyrelsesposter for det. Dem, der træner miniputter på 31. år i den lokale klub, selvom de hverken kommer i TV, eller får retten til at skabe sig på FNs Generalforsamling i bytte.

Alle dem som hellere vil være på McDonalds end på Twitter. Dem, som sagtens kan skelne mellem en berøring og et overgreb, og bestemt ikke synes, at den danske sang er en ung, woke pige.

De forstår hverken cancel-kulturen eller metoo-panikken. Ikke fordi de er dumme, men fordi det intet har med dem, deres hverdag, deres venner, deres kolleger eller deres familie at gøre. Deres problemer er nemlig så virkelige, at de ikke kan betegnes som udfordringer.

Det er hårdføre danskere, som ikke forstår, hvorfor det unge, vrede meningspoliti fra de skattebetalte universiteter skal diktere hvad voksne, hårdtarbejdende mennesker må sige, gøre eller føle. Alle dem som ikke forstår, hvorfor det at passe et arbejde og bidrage til fælleskassen skal ses ned på, blot fordi man ikke tog universitetet med.

De tilhører nemlig den ukreative klasse, for hvem LBGTQ blot er tilfældige bogstaver fra alfabetet. Hvor spin hedder løgn, hvor man ikke er proud, men stolt, og hvor en regnbue er et naturfænomen, ikke et flag. …”

(Politiken vs Qvortrups dansker-avis: ‘Eksperter kritiserer Qvortrups kurs.’, 23. feb. 2022)

“… Ekstra Bladets indholdsstrategi taler ikke til den lille mand, den taler til den vrede mand.” (Jan Birkemose, Medietrends.dk)

Oploadet Kl. 00:44 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125716/trackback

11 Comments »

 1. Jan Birkemose hvad er en “lille mand” ?

  Kommentar by dunk — 22. marts 2022 @ 02:44

 2. Alle venstreorienterede ved hvad den vrede mand er …som har en universitets grad og misbruger den til at indoktrinere i undervisningssektoren, medierne og så videre. Hver dag. Døgnet rundt.

  Kommentar by H.nielsen — 22. marts 2022 @ 06:53

 3. Det største problem bliver at få journalister og andre medarbejdere til at bakke helhjertet op om indholdsstrategien. Man kender hinanden i branchen. Man bekymrer sig om karrieremuligheder. Man bekymrer sig om hvad der kommer til at stå på cv’et. Det kan komme til at knibe med motivationen. Det her er ikke urbant og cafélækkert.

  Kommentar by BE — 22. marts 2022 @ 07:36

 4. Lyder fornuftigt, men lad os se, hvor langt han kommer med det.

  Kommentar by Crass Børsting — 22. marts 2022 @ 08:29

 5. Kan være jeg begynder at læse EB igen….
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. marts 2022 @ 09:50

 6. citat: “Qvortrup vil gøre Ekstra Bladet til danskernes avis”.
  Hvad skal vi dog med Ekstrahørmeren, morgenfascisten Jyllandspesten, tante Berling og Pølletikken?
  Der sælges da udmærket, bedre og billigere toiletpair alle steder og fisk pakkes nu ind i plastic eller alufolie. Desuden har toiletpapir den fordel, at du selv bestemmer hvad der skal tørre dig bagi.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. marts 2022 @ 10:41

 7. Det lyder jo altsammen vældig tilforladeligt, men BE har nok ret. Det bliver nok svært for generalen at få tropperne til at rette ind.

  Men da problemer ikke eksisterer længere, så er det nok kun en udfordring.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 22. marts 2022 @ 10:53

 8. “Qvortrup vil gøre Ekstra Bladet til danskernes avis”.

  Det render ud i sandet, det går de venstresnoede journalister ikke med til, for slet ikke at tale om resten af løgnepressen, for skulle projektet lykkes, er man nødt til at begynde med at tage fløjshanskerne af over for islam, og alle de muslimer som er kommet hertil, under påskud af at være flygtninge…

  Kommentar by Christian Sørensen — 22. marts 2022 @ 18:42

 9. LGBTQ eksisterer slet ikke. De findes kun i medierne (MSM). Metoo er også et medieskabt fænomen ligesom Black-Lives-Matter. Klimaet findes heller ikke, selvom alle taler om det og ikke kun om vejret. Ikke menneskeskabte, men de er som tidligere historiske varme og kulde perioder, hvis de er der. Klimaet har ændret sig i milliarder af år. Spørg bare mammutterne og dinosaurusserne!:-)

  Tom Kristensen så i øjnene (bl a i digtet “Angst” fra 1932), at der er drifter, vi ikke så let kan beherske. Det er nok dem, der skaber afhængigheden af mediehetzen om verdens undergangs problemerne. Folk er skræk-narkomaner. De kan ikke få nok. Indtil der kommer en rigtig krig…

  Asiatisk i Vælde er Angsten.
  Den er modnet med umodne Aar.
  Og jeg føler det dagligt i Hjærtet,
  som om Fastlande dagligt forgaar.

  Men min Angst må forløses i Længsel
  og i Syner af Rædsel og Nød.
  Jeg har længtes mod Skibskatastrofer
  og mod Hærværk og pludselig Død.

  Jeg har længtes mod brændende Byer
  og mod Menneskeracer på Flugt,
  mod et Opbrud, som ramte Alverden,
  og et Jordskælv, som kaldtes Guds Tugt.

  Kommentar by Amad — 23. marts 2022 @ 19:14

 10. Jeg har meget lille tillid til mainstream-medierne, herunder Ekstra Bladet uanset hvad Qvortrup siger eller skriver.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. marts 2022 @ 00:04

 11. Tja, den angivelige gode vilje holdt ikke længe.
  Allerede den 13. marts bliver Inger Støjberg svinet til af Qvortrup i en leder under overskriften “Ikke fair, Støjberg”.
  Her tuder Qvortrup over, at Støjberg har fastslået, at det er nemmere at integrere ukrainere end dovne muhammedanere.

  Qvortrup = halalhippie

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2022 @ 12:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper