22. marts 2022

Medie holder mikrofonen for utaknemmelige Mohammad:’Man opdeler i A-flygtninge og B-flygtninge’

‘Jeg hører hver dag, at vi er racister, fordi vi forsøger at hjælpe ukrainerne’, svarer socialdemokraten Rasmus Stoklund på kritikken fra Mohammad Ziad fra Syrisk Forening. Stoklunds oprids forklarer fint, hvorfor danskerne har fået nok af islamiske indvandrere. Dagen forinden bragte samme medie en offerhistorie om Eren Temur, en kurdisk/tyrkisk kommunist, der er aktiv i Racismefri By Odense. Sidste år præsenterede han Mohammad Ziad som taler til et arrangement mod den dansk udlændingepolitik, og man må spørge sig selv, hvorfor TV2 Fyn to dage i træk bringer klynkehistorier fra tilvandrede aktivister.

Fra TV2 Fyn – Syrisk flygtning om ny særlov: – Mørke mennesker bliver B-flygtninge.

“Da Mohammad Ziad for otte år siden flygtede fra Syrien til Danmark, måtte han søge asyl efter gældende regler. Der blev ikke lavet en særlov som den, Folketinget onsdag vedtog for ukrainske flygtninge.

Ukrainerne fortjener al den hjælp, de får, men der skal være lighed. Særloven er at forskelsbehandle mellem ukrainske flygtninge og syriske for eksempel. Det er ikke i orden, siger Mohammad Ziad, der er talsmand for Syrisk Forening i Danmark. …

– Man opdeler i A-flygtninge og B-flygtninge, hvor B-gruppen er dem fra Mellemøsten og Afrika. Det er de mørke mennesker, der ‘ikke ligner os’, siger Mohammad Ziad.

(Mohammad Ziad reklamerer for egenproduceret video mod Danmark, Facebook, 21. oktober 2021)

“… den her besked er et billede på, at der er en racistisk diskurs i politik, som folk så hopper med på. Der er blevet skabt et narrativ omkring muslimer, at de er uciviliseret og ikke integreret, siger Eren Temur.” (TV2 Fyn, 20. marts 2022)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125738/trackback

24 Comments »

 1. Det glæder mig at politikere med forskelligt partitilhørsforhold, nu er ude og give udtryk for , hvordan de egentlig ser og oplever tingene. Det må da føre til forandring.
  Starter hjemsendelserne så?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. marts 2022 @ 11:50

 2. Når man kan tage på ferie i Syrien, kan man også bare blive dernede, hvis man er utilfreds – vi har aldrig inviteret dig, Mohamad, Skrid!

  Kommentar by Anonym — 22. marts 2022 @ 11:52

 3. Ukrainere er ukrainere – men Syrere er muslimer. Ifølge Eren Timur. En racistisk diskurs?
  Hvor mange jøder er der i dag i Syrien? Eller kristne? Eller Yazidier?

  Eller hvordan ligger det med ikke-tilhængere af Muhammed og koranen blandt tilhængerne af den ideologi?? Er der særlove for dhimmier?

  Kommentar by Limewoody — 22. marts 2022 @ 12:43

 4. Tag en tudekiks og en enkeltbillet hjem, og arbejd for dit land.

  Kommentar by Bastardo — 22. marts 2022 @ 13:49

 5. Muslimerne planlægger ikke at få et arbejde med det samme eller en hjemrejse når krigen ophøre. Muslimer planlægger kun at tilrane sig goder andre har arbejder for. Muslimer = parasitter.

  Kommentar by Jp — 22. marts 2022 @ 14:56

 6. SVERIGE: somaliere forsøger to gange samme aften at tiltvinge sig adgang til herberg hvos ukrainske kvindelige flygtninge bort med deres børn. SVERIGES RADIO cencurerer at det var somaliere.
  https://samnytt.se/sr-darfor-klipptes-signalement-bort-pa-man-som-tog-sig-in-till-ukrainska-kvinnorna/
  https://nyheteridag.se/frammande-man-brot-sig-in-pa-boende-for-ukrainska-flyktingar/

  TYSKLAND: ung ukrainsk pige flygtet fra Ukraine, indlogeret på skib/hotel, voldtages af to muslimer fra iraq/nigeria som også tilsyneladende havde ukrainsk stasborgerskab – (elle rmåske sneg sig ind i tyskland via ukraine fra belarus hvor Polen havde holdt dem ude ved grænsen siden januar.)
  Pigen er nu flygte videre til Polen hvor hun føler sig mere i sikkerhed.
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10616139/Ukrainian-18-year-old-gang-raped-two-men-German-hotel-ship-male-refugee-raped.html

  Kommentar by gutmenchen — 22. marts 2022 @ 15:14

 7. citat: “…Der er blevet skabt et narrativ omkring muslimer, at de er uciviliseret og ikke integreret, siger Eren Temur.”

  Skal sandheden omkring muslimer nu kaldes et ‘narrativ’ ?
  En spade er en spade og en muslims naturlige habitat er andetsteds end her.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. marts 2022 @ 15:40

 8. Danmark lavede i in tid en særlov for Palestinænsere (Muhammedanere). Som tak blev hovedparten kriminelle….
  Og jeg gider slet ikke høre på alt den Rasmus og Racisme psykose fra en repressentant for en afstumpet profet tilbedende religion (Føj for den lede). Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk.

  Kommentar by Michael Unna — 22. marts 2022 @ 15:42

 9. @ 5 Jp

  Man kan også sige, har muslimen ikke meget tilfælles med gøgen (Cuculus canorus), der skubber redens oprindelige afkom ud, eller med snylterne og parasitterne der lægger sit afkom i et andet levende. Er der nogen forskel på disse skadeddyr og muslimen der udnytter værtsfolkets godhed for egen vindings skyld ??

  Kommentar by der Adler — 22. marts 2022 @ 15:47

 10. For det første ytre ukrainerne ønske om at rejse hjem igen, det gør folk fra MENAPT landene ikke.
  For det andet er Ukrainerne kvinder og børn. Mændene er blevet for at forsvarer sig. “Flygtningene” fra MENAPT er ikke flygtninge, de er migranter, det er unge mænd der har efterladt kvinder og børn på krigsskuepladsen og som kujoner stukket halen mellem benene.
  For det tredje vil Ukrainerne, hvis de nødvendigvis må blive her, let kunne integreres i det danske samfund, de vil gerne arbejde i de fag hvor vi mangler hænder, det vil folk fra MENAPT landene ikke, og integreres kan de ikke.
  For det fjerde så begår Ukrainerne ikke meget kriminalitet, men det gør folk fra MENAPT landene i høj grad.
  Derfor er det sund fornuft at vi inddeler nytilkomne i A og B hold. Og hvis folk fra MENAPT landene ikke kan leve med det, så er de velkommen til at rejse!
  I øvrigt har ingen nævnt hudfarve, men jeg nævner gerne religion.

  Kommentar by Den Nervøse — 22. marts 2022 @ 16:00

 11. Muslimske “flygtninge” er tilfredse, når hele verden er muslimsk og under sharialov, jf. Koranen, hvoraf det klart og tydeligt fremgår, at Allah først er tilfreds med muslimerne, når Allahs lov gælder over hele menneskeheden. Det stod også i Koranen i 2015.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 22. marts 2022 @ 16:04

 12. Når talen falder på islam, kan vi konstatere, at vi befinder os i grænselandet mellem overtro og sindsyge.

  I forhold til muslimerne er mit hjerte forkalket. For fra den side, kommer der kun had, ufordragelighed, trusler mod anderledes tænkende, samt deres ustandselige kræve-og offermentalitet.
  De ynder at se sig selv som det fredelige, det menneskevenlige, det tolerante, det mangfoldige og favnende, fjernt fra det virkeligheds billede som vi oplever i vores dagligdag.

  Mange muslimer skaber situationer for etniske danskere, ved åbenlyse provokationer, for så efterfølgende at få afløb for deres voldshandlinger, med begrundelsen at de føler sig krænket! 40 års åndløs indslæbning har vist, at et forkert blik eller et nej til at blive røvet, er nok til at Mustafa slår en ned, og i værste fald, at man pådrager sig varige skader.

  Vores politikere, der er løbedrenge for usselheden, er blevet sekunderet af de tomhjernede gutmenschen, der har været mere end villige til at gavne de fremmede på bekostning af egen befolkning, som de har gjort til hoveri bonde under ridefogedens pisk. Det er vist aldrig set før i historien, at magthavere/potentater fravælger egen etnisk befolkning, til fordel fra udefrakommende.

  Her kunne man godt ønske, at når man vælger at være politiker (”at gøre en forskel”), var det så ikke snart på tide at tage ansvaret på sig, og agere konsekvent overfor 40-års uigennemtænkt accept af, at man har sagt ja til. At hundredetusinder af muslimer bare kunne slå sig ned i det danske samfund, med de negative og ødelæggende konsekvenser det har fået til følge.

  Konsekvenserne af de hovsa beslutninger, har alvorlige langtidsvirkninger for alt liv i Danmark.
  Vi bliver trængt fra fremmed side, og vore hjemlige medløbere og stærke kræfter har i årevis forsøgt af omvurdere vores værdier, så alt i dag bliver legitimt!
  Der hvor islam bliver en belastning og byrde, må man betragte det som en sygdom, og som al anden sygdom, så må der skæres dybt, for at den ikke breder sig til det omkringliggende raske. Islam er Europas betændte blindtarm. Man kan leve videre uden en blindtarm, men ikke hvis der ikke bliver skredet ind, og det hurtigt. Om man er islamist eller muslim, det kommer ud på et.

  Kommentar by der Adler — 22. marts 2022 @ 16:40

 13. Er der nogen, der kender etniciteten på ham, der stak de to gymnasielærere ned i Malmø?

  Kommentar by Cebber Jensen — 22. marts 2022 @ 17:43

 14. Den eneste mørke side af Danmark er perkerpakket.

  Kommentar by Elgeprut — 22. marts 2022 @ 17:52

 15. Er der mere om kirke brand, hvordan?
  “Voldsom kirkebrand i Vanløse: »Det var skræmmende, at det kunne gå så stærkt«”
  https://www.berlingske.dk/metropol/voldsom-kirkebrand-i-vanloese-det-var-skraemmende-at-det-kunne-gaa-saa

  Kommentar by P — 22. marts 2022 @ 17:57

 16. De stakkels muslimer har det svært, når de ikke er i centrum, så det er godt, at MSM kan ynke dem ved at holde mikrofonen. Nu lige er der demonstration foran FT mod den væmmelige forskelsbehandling. Det skal komme i TV, så de stakkels muslimer kan klynke deres uretmæssige sorg ud over alle kanaler.

  Muslimer er professionelle grædekoner

  Det kan næppe forklares dem, at det her er en ny situation, der INTET har at gøre med tidligere. Hvornår har vi set muslimer komme med mødre og børn??

  Kommentar by tavsen — 22. marts 2022 @ 18:01

 17. Er der nogen, der kender etniciteten på ham, der stak de to gymnasielærere ned i Malmø?

  Kommentar by Cebber Jensen — 22. marts 2022 @ 17:43

  Ligner en svensker, der er opvokset i ghettoen
  https://www.friatider.se/han-misstanks-skolmorden-i-malmo

  Kommentar by tavsen — 22. marts 2022 @ 18:07

 18. “18-årige Fabian bakom brutala skolattacken i Malmö » Samnytt” https://samnytt.se/18-arige-fabian-bakom-brutala-skolattacken-i-malmo/

  Kommentar by P — 22. marts 2022 @ 19:24

 19. Forsøg på udskamning ved hjælp af racismekortet har ikke længere den store effekt. Racismekortet er slidt op. Den brede danske befolkning gider ikke høre på det længere. Så forfærdelige er vi altså ikke.

  Kommentar by BE — 22. marts 2022 @ 23:44

 20. Fakta og de er vær at læse: https:// = xx

  Der er meget Råddenskab på begge sider
  Det er vær lige at se nærmere på.
  https://nyheder.tv2.dk/udland/2022-03-20-zelenskij-forbyder-11-prorussiske-politiske-partier
  Zelenskij forbyder 11 prorussiske politiske partier
  Et af partierne står en af Putins nære venner, Viktor Medvedtjuk, bag.
  Ukraines præsident, Volodymyr Zelenskij, har i en videotale sagt, at han forbyder aktiviteterne for 11 politiske partier i landet.

  Det skriver flere medier, herunder BBC.
  Og
  med EDG oversætter
  xxwww.thestatesman.com/world/ukraines-defense-council-stopped-activity-several-political-parties-zelenskyy-1503053336.html
  Ukraines forsvarsråd stoppede aktiviteten af flere politiske partier: Zelenskyy
  Tidligere på måneden tillod en ukrainsk domstol anholdelsen af Viktor Medvedchuk, formanden for det politiske råd for partiet Oppositionsplatformen – For livet.
  ØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØ

  Meget vigtig
  Mere om Ukraine: xxleksikon.org/art.php?n=3064

  Se under: 2014 Statskup made in USA.

  Ukraines økonomi var i 2013 tæt på falittens rand. Landet havde i 2 år forhandlet en associerings- og frihandelsaftale med EU, der skulle skaffe landet bedre vækstmuligheder. Aftalen skulle underskrives på et EU topmøde i Vilnius i november 2013, men umiddelbart før topmødet blev der tilføjet krav fra IMF til aftalepakken. IMF’s krav gik ud på voldsomme offentlige nedskæringer og fjernelse af subsidierne på energi, der ville medføre en stigning i energipriserne på 40%. Stillet overfor disse krav valgte Ukraine at springe fra og takke nej til aftalepakken.
  Dette var under OBAMA Admin før Trump.
  Sådan er Demokraterne i USA
  Historien er lang men fortæller det hele, om hvar der er sket i Ukraine gennem tiderne. Men man kan selvfølgelig gå ned i teksten til de relevante år.

  eks: xxinformnapalm.org/dk/derkatsj-optagelserne/
  Optagelser: Ligeledes den 28. januar optog den russiske efterretningstjeneste en telefonsamtale mellem USA’s viceudenrigsminister for Europa, Victoria Nuland og supermagtens ambassadør i Kiev, Geoffrey Pyatt, der diskuterede hvem der skulle indsættes i regeringen, når Yanukovich var fjernet. Undervejs i konversationen faldt talen på EU, hvortil Nuland bemærkede: «Fuck the EU», hvortil ambassadøren svarede: «Oh, exactly ..». Russerne offentliggjorde samtalen på YouTube den 6. februar, hvilket førte til en mindre krise mellem EU og USA.

  Kommentar by Charles Nielsen — 23. marts 2022 @ 00:05

 21. Særlove til fordel for statsløse palæstinensere, bosniere, kosovoalbanere og ukrainere er selvfølgelig diskriminerende.
  Hvad der er noget værre er at alle er et bidrag til at fjerne eksistensen af det danske folk.

  En måde at opdage om man er offer for den diskriminerende fremmedleflende magthaverpropaganda er hvis man ikke tør omtale f.eks. negre, jøder, arabere eller ukrainere på samme måde som man omtaler norske fjeldaber, forbudssvenskere, pølsetyskere eller kommunistrussere,

  Kommentar by perhag — 23. marts 2022 @ 00:22

 22. “Sidste år præsenterede han Mohammad Ziad som taler til et arrangement mod den dansk udlændingepolitik,”

  Ja, jeg er faktisk også mod den danske udlændingepolitik … men nok ikke af helt samme grunde som Mohammad …

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. marts 2022 @ 23:57

 23. Faldt forleden tilfældigt over en jobannonce fra Novo på Jobindex.
  Jobannoncen prydes af en ung smilende muslima iført behørigt shariatørklæde.

  Men muhammedanere kommer vel også til at udgøre en større og større del af Novos kunder på grund af deres ekstremt usunde livsstil – og så tæller det selvfølgelig også på woke-kontoen…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2022 @ 14:08

 24. Den kan nok ikke se skoven for bare træer…

  Typisk de racistiske muhammedanere.

  Her er lidt fra dens fredelige ideologi islam –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Mads kering — 24. marts 2022 @ 17:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper