23. marts 2022

Radikal: Strammerkapløbet rykker ved konventioner, konventioner skabt for at forhindre ‘holocaust’

De Radikale får aldrig 90 mandater, og ser derfor internationale konventioner, som en måde at få gennemført radikal politik uden folkelig opbakning. Jo mere marginaliseret de er, jo mere ekstremt formulerer de sig, så egentligt er det et sundhedstegn, når de henviser til Holocaust.

Kommentar i Kristeligt Dagblad af Susan Kronborg, indfødsretsordfører for De Radikale – Demokratiets grundsten risikerer at blive rykket af Folketingets strammerkapløb.

“Konventionerne gælder ikke kun for regeringen, men også for dem, som regeringen og Venstre, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige ikke kan lide. Alligevel er det blevet aftalt, at regeringen eksempelvis opdeler ansøgere om statsborgerskab i grupper, alt efter om ansøgerne kommer fra muslimske lande eller andre lande. Det er forskelsbehandling, og det kan vi ikke acceptere i en retsstat som Danmark. …

Værdikampen på indfødsretsområdet og udlændingeområdet er blevet grim. UNHCR har da også kritiseret Danmark for, at tonen på udlændingeområdet generelt er blevet hårdere, og at tiltagene de seneste år underminerer den offentlige støtte til beskyttelse og integration af flygtninge. Det har vi et ansvar for at gøre noget ved. …

Vi står midt i et strammerkapløb, og vi er nødt til at sige stop. Alternativt risikerer vi at rykke ved byggestenene for vores demokrati om retssikkerhed og troen på internationale konventioner. Konventioner som blev skabt for at forhindre en gentagelse af holocaust, hvor lande i hele verden, ikke kun Danmark, lukkede døren for tyske jøder.”

(Susan Kronborg om konventioner, ’skabt for at forhindre en gentagelse af holocaust’)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125748/trackback

10 Comments »

 1. Er der nogen af de muhamedanske stater, der følger konventionerne? Når demografien som følge af den massive indvandring engang har gjort Danmark muhamedansk, vil det nye befolkningsflertal mon så holde sig til konventionerne for slet ikke at tale om grundloven? Hvem mon er i størst fare for at blive sat i lejre – de oprindelige europæere eller de tilvandrende masser?

  Nå, så må jeg vel nøjes med at kunne glæde mig over at Kronborg bliver proppet i en sort særk og håbe, at hun kommer til at lide mere end jeg og mine …

  Kommentar by Anonym — 23. marts 2022 @ 01:46

 2. I FNs charter Kapitel 1 stk 1,2 hedder det at organisationens Formål:

  To develop friendly relations among nations based on respect for the principle of equal rights and self-determination of peoples, and to take other appropriate measures to strengthen universal peace;

  Det vil med andre ord sige at det danske folk ifgl. FN har ret til selvbestemmelse og handle i overensstemmelse hermed for at bevare freden.
  Kan man hævde, at disse principper er overholdt? F.eks. i forbindelse med vedtagelsen af Udlændingeloven i 1982? Blev det danske folk spurgt om det ville lade Danmark omdanne til et multikulturelt samfund? Og kan man sige, at loven har været til gavn for den interne og internationale fred i og mellem samfundene?

  Kommentar by Limewoody — 23. marts 2022 @ 07:29

 3. Alle medlemmer af de radikales ledelse burde tvangsindlægges til et langt kursus i “Konsekvensanalyse”. Man får det indtryk, at de radikale afskyr konsekvensanalyse; de nægter altid at undersøge hvad følgerne af deres ubegrænsede altruisme kan blive til.
  Lader man alle ulykkelige stakler i hele verden vade ind i Danmark uden begrænsninger – simpelthen alle – vil hele den danske befolkning drukne i menneskehavet. De radikale vil aldrig tale om virkningerne af import af den humane tsunami, måske hundreder af millioner af verdens overproduktion af tobenede.
  De radikale har ingen løsninger på noget som helst. De vil bare fyldes med en blød feel-good selvtilfredshed med at eje de rigtige meninger.
  De nøjes med “nogen skal gøre noget”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. marts 2022 @ 08:39

 4. Susan Kronborg aner tilsyneladende ikke, at “konventionerne” ikke bestemmer noget om tildeling af statsborgerskab.

  Eller også lader hun bare som om hun ikke ved det, for argumentets skyld. Dette er uærligt og uvederhæftigt, typisk Radikalt.

  Kommentar by Bastardo — 23. marts 2022 @ 09:02

 5. Susan Kronborg aner tilsyneladende ikke, at UNHCR er eneforsørger og talerør for krigsforbryderne i Palæstina.

  Det bliver sjovt, næste gang Susan Kronborg åbner munden.

  Kommentar by Bastardo — 23. marts 2022 @ 09:05

 6. Versailles-traktaten var også en international konvention. Lige indtil Adolf Hitler blev valgt til regering og han ophævede den. Faktisk var det netop internationale konventioner, der bragte Hitler til magten. Jeg er dog enig med De Radikale i, at danske imperialister skal ud af Grønland, så Susan Kronborg kan komme hjem og modtage lige så mange migranter fra mellemøsten hun ønsker i Nuuk.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 23. marts 2022 @ 09:59

 7. Ved de store tyske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring, der vil medfører en nyordning i politisk og økonomisk henseende under Tysklands føreskab. Det vil være Danmarks opgaver herunder at finde sin plads i et nødvendigt og gensidigt aktivt samarbejde med Stortyskland! Erik Scavenius Radikal udenrigsminister. Så meget for Radikal henvisning til Holocaust!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. marts 2022 @ 10:46

 8. @ Den Nervøse — 23. marts 2022 @ 10:46

  Ha Ha, godt fundet. De radikale er totalt uvidende om deres egen fortid ;)

  Kommentar by Santor — 23. marts 2022 @ 11:14

 9. Eric Scavenius var rigtig god ven med Dr. Werner Best også efter krigen.

  Kommentar by Tim Pallis — 23. marts 2022 @ 11:33

 10. Det Radikale Venstre havde ligeledes tætte forbindelser til Bondepartiet i det hedengangne kommunistiske paradis DDR.
  Forkærligheden for totalitære regimer er ikke ny…

  Kommentar by Revisoren — 24. marts 2022 @ 13:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper