27. marts 2022

Fake news: Institut for Menneskerettigheder lader kulturblind liberal støbe kugler til Rosa Lunds kanon

“Det er på grund af min hudfarve”, klynker ‘Omar’ i Ekstra Bladet, der henviser til en ny rapport om etnisk profilering fra Institut for Menneskerettigheder. “Jeg tror, at grunden til, at det sker, er at der findes racisme i vores samfund”, forklarer Enhedslistens Rosa Lund til avisen. Flere medier har pustet til narrativet, eksempelvis Dagbladet Information, der bragte en kommentar af Nadeen Aiche om ‘Politiarbejde baseret på fordomme’.

Når man ved at Rasmus Brygger leder ‘etnicitetsteamet’ hos Institut for Menneskerettigheder, er der god grund til at stille kritiske spørgsmål, men ingen gjorde det. Bortset fra landets borgerlige alternativ. Fra Kontrast.dk – Institut bag rapport: Vi er ikke sikre på etnisk profilering.

“Enhedslisten har brugt en ny rapport fra Institut for Menneskerettigheder til at gøre gældende, at politiet arbejder ud fra en etnisk profilering, der usagligt diskriminerer borgere med anden etnisk baggrund.

… over for Kontrast understreger rapportens redaktør, Rasmus Brygger, at instituttet med rapporten ikke siger, at dette foregår:

‘Bare for at slå fast. Vi konkluderer ikke, at politiet anvender etnisk profilering i deres arbejde, eller at der skulle være en stærk indikation på det. Vi siger, det kan være, at politiet anvender etnisk profilering,’ siger han. …

Kontrast har også spurgt Rasmus Brygger, hvordan det stemmer med teorien om etnisk profilering, at tallene for indvandrere adskiller sig markant fra tallene for efterkommere, siden de to grupper må formodes at ligne hinanden af udseende.

Det er jo et godt spørgsmål. Vi har ikke kunnet finde svar på det i tallene. Man kan sige, at hvis vi kigger på de korrigerede tal, så er der et stort spring fra personer med dansk oprindelse til indvandrere. Hvad der så er årsagen til, at der også er en forskel mellem indvandrere og efterkommere, det siger de tal ikke noget om,’ siger han.”

Grundlæggende så ved vi ikke, om det skyldes dét, eller noget andet, eller noget tredje, eller om det skyldes etnisk profilering. Formålet med rapporten er også at gøre opmærksom på, at etnisk profilering kan være en forklaring.” (Rasmus Brygger)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125819/trackback

15 Comments »

 1. Politiet kan da bare lave en visitationszone der, så kan de stoppe alle og enhver https://visitationszone.dk/

  Og hvem har skabt grundlaget for det hele??????

  MSM har ikke travlt med at fortælle om eksklusionen hos EL, og ekstreme udtalelser fra de gamle hønisser i FT

  10.02.2022 · Enhedslisten har ekskluderet en af stifterne på grund af sexisme-sag 1/2 Landsby-idyllen på Bredstrupvej har i de seneste år været ramme om Jørn Henner Pedersen og …

  Enhedslisten har ekskluderet den tidligere talsmand for Islamisk Trossamfund, … Eksklusion. I Enhedslistens vedtægter står der, at »medlemmer, der modarbejder Enhedslistens formål og

  Kommentar by tavsen — 27. marts 2022 @ 12:50

 2. Nu er det faktisk således at fordomme er summen af dårlige erfaringer! Og det er intet mindre end rettidig omhu at politiet undersøger, stopper og sigter flere af anden etnisk herkomst. At det så ikke lykkes at få dem dømt, skyldes at indvandere nægter alt, selv det indlysende og det er domstolene ikke gearet til, så derfor slipper de ofte for straf.
  Det er heller ikke danskere der er i bandekrig, det er ikke danskere der skyder i gaderne, og det er ikke danskerne der stikker med knive, det er heller ikke danskerne, der fylder uforholdsmæssigt op i voldtægts, volds og kriminalitetsstatistikkerne.
  Det kunne måske være derfor brune stoppes lidt oftere end andre!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. marts 2022 @ 12:55

 3. Det kan jo være at grunden til at -Etniske Minoriteter-dvs Muhammedanere- er overrepressemteret i kriminalitetsstatestikkerne er fordi de regner kvinder for nul og nix, og de hader den frihed alle andre tillader sig på Deres selvforståede Macho muhammedanske herrerdømme forståelse.

  Kommentar by Michael Unna — 27. marts 2022 @ 14:51

 4. Typisk hallalhippier, som udelukkende enøjet vil se på ansvaret, og tillæger det alene alle andre end muhammedanerne.

  Kommentar by Michael Unna — 27. marts 2022 @ 14:51

 5. Politiet bruger etnisk profilering, fordi deres erfaring har lært dem sandheden i duck testen: “If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck”.

  Kommentar by Amad — 27. marts 2022 @ 16:42

 6. #5

  Der er forskel homosapiens 1.0 og homosapiens 4.0

  Kommentar by Jp — 27. marts 2022 @ 18:19

 7. Brian typer i Brian biler, har næsten også garanti for at blive stoppet, fordi politiet ved, at der er gevinst stor set hver gang.

  Dem der ser eller har set Politijagten, ved at sandniggerne kører som de har stålet bilen, og det har de også meget ofte, det er fakta, som kun Dhimmier vil benægte, og det er næsten også sikkert, at sandniggerne vil prøve at forhandle om bøde og klip, og når det ikke lykkes, begynder hysteriet, med at påstå, at det er rent racisme, at de er blevet stoppet…

  Kommentar by Christian Sørensen — 27. marts 2022 @ 19:57

 8. Hvordan vil Rosa Lund (bort)forklare, at halvdelen af Enhedslisten, eller i hvert fald mange, meldte sig ud dengang de opstillede hende tørklædesækken?

  Kommentar by Cebber Jensen — 27. marts 2022 @ 20:46

 9. Den simple forklaring kunne også være at AEH´ere simpelthen ER mere kriminelle end Danskerne er flest.

  Profilering er almindelig sund fornuft, ALLE gør det hver eneste minut, hver dag i stort set alle situationer. Det er hardwired i Vores DNA.

  Det giver ikke meget mening at lede efter en lille fed Grønlandsk kvinde når gerningsmandens signalement er en høj slank ‘mørk’ mand der ikke taler Dansk. Det betyder ikke nødvendigvis at alle med den profil er skyldige i noget som helst men der er med sikkerhed større chance for bid hvis man holder sig til profilen.

  Og, hvis skyld er det lige at det er tilfældet? Naturligvis dem selv for statistikken taler sit tydelige sprog. Så kunne EL ikke lade være med at pive og for en gang skyld bare være ærlige omkring indvandringen fra de varme lande?

  Kommentar by Santor — 27. marts 2022 @ 21:21

 10. Undersøgelsen’ er fabrikeret af Rasmus Brygger. Rasmus Brygger er en platugle, der helst undgår job i den produktive sektor. Han oprettede i 2020 noget, som han kaldte Danmarks Videncenter for integration. Her splattede der en masse ud af automaten forklædt som analyser og videnskab. Kassen blev hurtig tom, og han forsøgte at komme på finansloven, og mod hans forventning lykkedes det ikke. Heldigt for ham, så havde han islamofile venner i Institut for Menneskerettetigheder, der gav ham en tjans i en i hast nyoprettet stilling som ‘teamleder’, så her kan han så side og håndfodre sine kæpheste med offentlige midler.

  Kommentar by Mogens Christiansen — 27. marts 2022 @ 22:37

 11. Hvis man ved at en bestemt etnisk gruppe er stærkt overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne, så er brug af “Etnisk Profilering” ikke bare acceptabelt, men fornuftigt og på sin plads.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. marts 2022 @ 00:09

 12. “Der er ikke noget i vores undersøgelse, der tyder på, at Dronning Margrethe er nekrofil.
  På den anden side kan vi ikke, med baggrund i undersøgelsen, med sikkerhed sige, at hun IKKE er”.

  Kommentar by Bastardo — 28. marts 2022 @ 09:06

 13. Vores undersøgelse viser med sikkerhed, at Rasmus Brygger er en platugle.

  Kommentar by Bastardo — 28. marts 2022 @ 09:07

 14. En nigger slår en anden nigger ved et ligegyldigt TV-show, og hele verden går amok.

  Ellers noget nyt?

  Kommentar by Revisoren — 28. marts 2022 @ 10:58

 15. Hvor henne er kampen og modstanden mod, det ekstreme hadefulde og racistiske islam…

  Start der og så vil i stort set ikke finde mere.

  Tak!

  Kommentar by Mads kering — 3. april 2022 @ 12:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper