31. marts 2022

Halvandet år efter valget: Washington Post mfl. anerkender autenciteten af Hunter Bidens bærbare…

Da New York Post under præsidentvalgkampen i 2020 bragte en større historie om Hunter Biden baseret på indholdet af en bærbar computer, valgte de amerikanske medier at se det som en republikansk smædekampagne faciliteret af russiske interesser. Afsløringen ‘er efter alt at dømme udsprunget af et russisk forsøg på valgpåvirkning’, skrev DR Online, og henviste til en analyse fra Politico. Øvrige danske medier var helt på linje.

Joe Biden blev præsident, og nu kan Washington Post mfl. så godt stå inde for afsløringerne. Sandt eller falsk handler tilsyneladende om timing. Fra Foxnews – Hunter Biden saga: Washington Post authenticates laptop after dismissing ‘fake’ scandal in 2020.

The Washington Post has authenticated thousands of emails from Hunter Biden’s laptop after the paper joined other outlets in downplaying and disparaging the New York Post’s reporting during the 2020 presidential election.

In a separate report explaining how The Washington Post analyzed Hunter Biden’s laptop, the Post wrote, ‘Thousands of emails purportedly from the laptop computer of Hunter Biden, President Biden’s son, are authentic communications that can be verified through cryptographic signatures from Google and other technology companies,’ according to two security experts. …

The latest reporting from The Washington Post comes days after The New York Times released its own bombshell report which also authenticated Hunter Biden’s laptop.

In the run-up to the 2020 presidential election, The Washington Post largely kept its readers in the dark as to the seriousness of the Hunter Biden scandal.

The Post first addressed the Biden controversy on Oct. 14, 2020, the day the New York Post broke its story, using a variation of the ‘Republicans pounce’ trope to frame the story, running the headline, ‘Three weeks before Election Day, Trump allies go after Hunter — and Joe — Biden.’ …

The Post went on to note ‘intelligence experts’ had expressed skepticism about it and that it was part of a ‘carefully planned information operation designed to affect an American election.’ That week, Politico published a piece headlined ‘Hunter Biden story is Russian disinfo, dozens of former intel officials say.’ Many of the signatories were Biden supporters and the piece admitted they had ‘no new evidence’ to bolster their claim.

(New York Post, 14. oktober 2020: Smoking-gun email reveals…)

Fra arkivet…

“Sværtekampagnen ruller allerede. Står Rusland også denne gang bag? … Nu og her er der dog ingen beviser for, at Rusland er involveret i kampagnen, der begyndte at rulle i New York Post forleden.” (Michael Bjerre, Berlingske)

“En kritisk artikel om den demokratiske præsidentkandidat, Joe Biden, hans søn Hunter og et ukrainsk energiselskab er efter alt at dømme udsprunget af et russisk forsøg på valgpåvirkning. Det vurderer flere end 50 tidligere efterretningsagenter, der ifølge flere amerikanske medier, heriblandt Politico, har underskrevet og offentliggjort et brev med konklusionen.” (DR Online, 20. oktober 2020)

“Sådan en operation vurderes at være i tråd med den russiske målsætning, der blev skitseret offentligt af efterretningsmiljøet: At skabe politisk kaos i USA og øge den politiske splittelse, men også at underminere den tidligere vicepræsident Bidens kandidatur og derved hjælpe præsident Trumps kandidatur.” (Politiken, 20. oktober 2020)

Oploadet Kl. 00:03 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125890/trackback

11 Comments »

 1. Where is Hunter?

  https://media.gab.com/system/media_attachments/files/102/979/540/original/a74faf1418236c59.jpg

  Kommentar by Iznogut — 31. marts 2022 @ 00:37

 2. marcopolousa.org har alle godterne. Se en kort orientering (7min.17sec.) her:
  https://rumble.com/vyjkmx-biggest-fraud-on-the-american-electorate.-lying-to-protect-their-manchurian.html

  Kommentar by Iznogut — 31. marts 2022 @ 01:29

 3. Så må tiden vise, om der er flere løgnhistorie der bliver afsløret.

  Kommentar by Let’s go Brandon! — 31. marts 2022 @ 06:13

 4. Verden er gået amok.
  WEF holder møde i Dubai og den australske delstat New South Wales
  forsøger at gøre fødselsattester kønsløse
  Genderless birth certificates are slammed as ‘woke nonsense’ amid a growing push to completely remove a biological sex from official documents
  Disney tør ikke andet end gå med på regnbue bølgen.

  Schwab spørger om vi er klar til New World Order

  jeg siger NEJ, fordi hans skumle planer fører til helvede på jord.

  Kommentar by k.m. — 31. marts 2022 @ 08:33

 5. MSM’s danske lakajpresse opererer fuldstændigt skamløst som beskyttelsesmur for USA’s mest upopulære og inkompetente præsident.
  Det er en lidelse at overvære danske MSM tilsværte TVskærme og rent avispapir med beskidte løgnehistorier, halve sandheder, tendentiøse sladderhistorier, hypotetiske spådomme, bagvaskelser, stråmænd og sygt hjernegylle.
  Af den grund er jeg ude og ønsker ikke at investere min tid i ligegyldig agitation og propaganda fra danske MSM. MSM = Goebbels genopstået.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. marts 2022 @ 09:24

 6. Laeste eet eller andet sted at FBI nu ikke kan finde laptoppen

  Kommentar by dunk — 31. marts 2022 @ 09:34

 7. Der er ingen undskyldning for at lyve for befolkningen ligegyldigt hvem man er. Desværre er det næsten altid folk længere nede i hierarkiet der tager skraldet.

  Heldigvis opdager ærlige folk efterhånden hvordan de er blevet manipuleret og stopper simpelthen med at lytte til og læse de løgnagtige medier. Det kan tage lidt tid før det går op for folk med sandheden kommer altid for en dag.

  Ps. Kim, du har lavet en tastefejl. I indledningen skriver du 2010 men det er selvfølgelig 2019.

  Kommentar by Santor — 31. marts 2022 @ 11:23

 8. Kort sagt; det er kun lalleglade idioter der stadig ikke forstår hvordan og ikke mindst hvorfor, Biden blev ‘valgt’ og Trump fjernet. Det er dybest set, hele den nye (verdens)orden som man kender den der stod på spil, for de kriminelle magteliter der leder den, de ville ikke risikere en outsider som Trump længere. De har de pt. som blommen i et æg, med nye globale konflikter. I Dannevang er mange stadig så naive at tro, fordi noget kalder sig et demokrati, er det det så også – uden at forstå hvorledes der reelt opereres, efterretningsmæssigt. Vi er så dejligt godtroende herhjemme, kan umuligt forestille os noget dækkes over, selv efter afsløring på afsløring vil mange fortsat ikke indse hvor groft de dagligt tages ved næsen af de løgnagtige MSM.

  Kommentar by LarsB — 31. marts 2022 @ 13:30

 9. En Putin eller en creepy Joe…

  Ingen af dem skulle nær mine børn.

  Kommentar by Mads kering — 31. marts 2022 @ 13:55

 10. Går man ind på de mest creepy og lurvede steder på internettet – der hvor de statslige tv-kanaler (DR, SVT osv.) huserer og spreder deres giftigste russofobiske gylle, kan man se et foto af nogle kampfly.
  Teksten til fotoet siger, at dette er atombevæbnede russiske kampfly i svensk luftrum.
  Går man ind på SVT’s programoversigt dementeres løgnen om nævnte fly. Det svenske forsvars forskningsinstitut, FOI, bedømmer at flyet er ubevæbnet og kun opholdt sig i svensk luftrum 1 minut.
  MSM og MSM’sdanske lakaj, puster til ilden i stedet for at virke for freden.
  Altid skal MSM skabe psykopatisk massehysteri hos den dumme hob om de fæle russeres ‘brutale’ selvforsvar mod de ukrainske nazister. Samtidig pudses den demente Bidens glorie konstant, ligegyldigt hvilke bizarre eventyr han beretter for den dumme hob.
  Vi mangler et neutralt og objektivt MSM, ellers får MSM sin vilje med hensyn til at starte WW3. MSM = “Massive Stupidity Management”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. marts 2022 @ 15:07

 11. Jeg husker medierne (vist nok bl.a. Ekstrabladet eller BT) gjorde grin med Rudy Giuliani, da han brugte historien i valgkampen for Donald Trump forud for præsidentvalget i USA 3. november 2020. De bragte fotos der skulle vise at hans hårfarvning var løbet ned i panden på ham. Så var hans historie ‘debunked’!:-)

  Er der nogen der har set det omtalt i de danske helt eller delvist statsbetalte medier at “Washington Post mfl. nu anerkender autenciteten af Hunter Bidens bærbare” computer?

  Eller at Hillary Clinton nu er dømt for at skjule sin betaling af Steele rapporten?

  ‘Where do I get my reputation back?’ Trump celebrates as FEC FINES Hillary Clinton and the DNC over the way it paid firm to produce the Steele dossier claiming links between his campaign and Russia
  Letter reveals that Clinton 2016 campaign and DNC fell foul of finance rules
  The DNC was ordered to pay $105,000 by the Federal Election Commission
  The Clinton campaign was fined $8000
  They improperly reported money paid to a law firm, listing it as ‘legal services’
  In fact the money was used for opposition research and the production of the controversial Steele dossier that alleged links between Trump and Moscow
  (Klip fra DAILY MAIL 31 March 2022)

  Kommentar by Amad — 1. april 2022 @ 12:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper