5. april 2022

Anmelder om radikalfeministisk bog: “… et 96 siders langt frontalangreb mod den moderne mand”

Lørdag havde Deadline inviteret den feministiske forfatter Kristina Nya Glaffey i studiet, til en debat om hendes nye bog To the Modern Man. Bogen er blevet sammenlignet med Valerie Solanas’ SCUM manifest (1967), og sammenligningen gjorde hende intet. Som litteratur var bogen ‘en fantastisk tekst’. At Valerie Solanas forsøgte at myrde mænd med baggrund i hadet, blev forbigået i stilhed. Begge er lesbiske, hvis nogen skulle være i tvivl.

Berlingskes Jakob Genz har anmeldt bogen – 1 stjerne: Militant frontalangreb på den moderne mand er skrevet på feministisk hævnbenzin (21. marts 2022)

Bogen er nemlig et 96 siders langt frontalangreb mod den moderne mand, der ifølge Glaffey er så fuld af møgbeskidt lort, at han ikke engang synes at være værd at lukke op og skide (mere) i. Og kære læser, jeg ved ikke engang, hvor jeg skal starte og slutte, når det kommer til indholdet af den omvandrende mødding, som den moderne mand åbenbart er.

.. det, som stemmen i bogen, der må formodes at være Glaffeys, ene og alene er interesseret i, er hævn. Men hvad er der at hævne, hvis du ingen interesse har i den, du hævner dig på? Bliver det ikke bare hævn for hævnens skyld?

… der er noget sært beroligende ved Glaffeys militante meningsfremmarch, der er skrevet, som var der tale om en omgang feministisk poetry slam fremført i en mennesketom fredagsbar på Forfatterskolen.”

(Valerie Solanas, SCUM manifest, 2021 – Kristina Nya Glaffey, To the Modern Man, 2022)

“Gårsdagens Deadline blotlægger to problemer i debatten om køn og ligestilling. Det ene er, at det had til mænd, som findes i feminismen, bagatelliseres. De fleste feminister hader ikke mænd, men nogle gør, og i forståelsen af feminisme som idésystem og politisk og social bevægelse er det nødvendigt at være bevidst om. Der er en grund til, at et Solanas’ hadmanifest stadig læses af feminister i dag, og den grund er ikke, at de er uenige i alt, hvad Solanas skriver. Den er heller ikke, at de læser teksten som en feministisk udgave af Svikmøllen. Hvis vi skal have en sober debat om køn og ligestilling, skal vi forholde os seriøst til også de grimme sider af feminismen. For eksempel ved at spørge feminister, der lovpriser Solanas’ manifest, hvilke af hendes tanker om mænd de er enige i.” (Tobias Petersen, Reel ligestilling, 3. april 2022)

Oploadet Kl. 01:01 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/125968/trackback

14 Comments »

 1. Jeg har ikke indtryk af, at Kristina Nya Glaffey i det skjulte på nogen måde er voldsparat eller sympatiserer med vold. Det ville være en overfortolkning.

  Problemet er mere hvordan der ofte kommer “uld i mund” når det bliver noget med at markere afstand til hvad der måtte være ekstremt, rabiat og radikalt i egne rækker og egen bevægelse. Man ser det ikke mindst på venstrefløjen. Blandt muslimer. I klimakamp og miljøkamp og kamp for dyrevelfærd. Blandt homoseksuelle og transseksuelle. Og altså også blandt feminister.

  Kommentar by BE — 5. april 2022 @ 04:37

 2. Jeg forstår ikke, hvorfor en lesbisk kvinde overhovedet kan tillade sig at have en mening om (heteroseksuelle) mænd. Havde en heteroseksuel tilladt sig samme øvelse ville hele det woke kor af ubegavede dummernikker foretaget en rituel offentlig offerhandling af vedkommende.

  Kommentar by Limewoody — 5. april 2022 @ 06:09

 3. Det var vist Pippi Langstrømpe der sagde : en taske fuld med penge, det er også rart at have

  https://nypost.com/2022/04/04/black-lives-matter-used-donations-to-buy-6-million-southern-california-home-report/
  de sorte foragter ikke penge selv om de råber white supremacist til den hvide mand

  Kommentar by k.m. — 5. april 2022 @ 06:23

 4. Sådanne vrede bøger er for mig at se en følgevirkning af tidens ideologiske ligestilling.

  Mennesker kan indrette sig på mange komplekse måder, men jeg fornemmer, at det virker bedst for flest, at der er en veldefineret mandeverden og en veldefineret kvindeverden for at de kan mødes i grænselandet til fælles glæde og afkom. Når de to verdener blandes og tvinges sammen i den ideologiske ligestillings hellige navn, så protesterer både mænd og kvinder mod dette unaturlige overgreb. Men de har ikke et sprog til at beskrive det, fordi den herskende ideologi blokerer. I stedet skaber det bl.a. lesbiske feminister, der sviner manden til som lort, mens de ser så søde ud.

  Kommentar by traveler — 5. april 2022 @ 07:13

 5. Kristina Nya Glaffey kommer nok ikke til at optræde i de kulørte blade som den lykkelige hustru med mange dejlige unger.

  Kommentar by traveler — 5. april 2022 @ 07:17

 6. Jeg så atter Krause sidde andægtigt lyttende, kastreret og skyldbevidst.
  Det bekom ham godt at blive pryglet.
  Dette pjok og landsskadelige menneske har mestret adskillige angreb
  på danskernes land og under interviewet tog han igen imod slagene
  i mellemgulvet og takkede ærbødigt.
  Et skvat blandt skvat på Undergangskanalen.
  Havde han behandlet hjemsendelse af uintegrerbare kulturfremmede,
  grøn overbudspolitik i klimafanatismens navn eller EU-kritiske
  patrioter havde han ligeledes slikket afføring op fra gulvet
  og ivrigt givet Deadlines til formålet indkaldte ekspert ukritisk taletid.
  En selvpiner og klasse-eksempel på en moderne akademiker.
  Opposition til sammenbruds-agendaen bliver omvendt krydsforhørt
  og forsøgt knust.
  Danmarks Radio når det er værst.
  Altid mistroisk overfor konservative tænkere, altid rygklappende
  og tandløs overfor Rigets freaks.
  De andre værter er ikke anderledes.

  Kommentar by konservativ — 5. april 2022 @ 07:24

 7. Måske feminister lige skulle erindre sig selv om, at de kun er kommet til her på jorden, takket være – uuh gru – den mand som bollede feministens mor op. Hvis den mand dengang vidste, hvad al hans prusten og stønnen resulterede i, var han måske gået i biografen i stedet for, og vi andre var blevet mindre belastet med ringe underholdning.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. april 2022 @ 07:28

 8. I Information har Bodil Skovgaard Nielsen skam en langt mere interessant vinkel på bogen: https://www.information.dk/kultur/anmeldelse/2022/03/to-the-modern-bare-praecist-portraet-moderne-mand-hamrer-loes-paa-hykleren

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. april 2022 @ 09:14

 9. Ud fra bogens omslag virker det umiddelbart om bare endnu et sekterisk venstreorienteret projekt. Ubegavet og ligegyldigt!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. april 2022 @ 10:13

 10. Kommentar by Morten – – – — 5. april 2022 @ 09:14

  Det er muligt, at der er en interessant vinkel bag Informations betalingsmur, men det er ikke noget som andre kan forholde sig til.

  Uanset hvad kunne sådanne bøger bedre hedde ‘From the Modern Women’ eller hvem det nu er fra (?), som sådanne bøger beskriver mellem linjerne.

  Kommentar by traveler — 5. april 2022 @ 10:14

 11. Man kan efterhånden fodre svin med alle de klamme feminazier, der har ubegrænset taletid i dansk MSM…

  Kommentar by Revisoren — 5. april 2022 @ 12:51

 12. Feminisme og dens konsekvenser har været en katastrofe for vestlig civilisation.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. april 2022 @ 17:41

 13. Man kan ikke tage de feminister alvorligt. Det lyser ud af alt hvad de siger, at de er frustrerede over at de ikke kan det samme som mændene, når de går ind på mændenes domæner. Hverken når det kommer til opfindelser, videnskab, iværksætteri, firmaledelse, musik og anden kunst kan de klare sig uden kvoter og positiv særbehandling. Jeg gætter på at der kommer en modreaktion på et tidspunkt, når det går op for folk at feministerne blot er opblæste narrer, sprængfyldte med en blanding af storhedsvanvid og mindreværdskomplekser. Selvfølgelig promoveres de af DR ved enhver tænkelig lejlighed.

  Kommentar by JC — 5. april 2022 @ 21:10

 14. @ #10 traveler

  Der er adgang for dem, der kan finde en vej ind. Det er der folk, der kan. Formentlig også her.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. april 2022 @ 22:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper