6. april 2022

Venstrepopulistisk SF’er hænger Bestseller-ejer ud: “… der findes også oligarker i Danmark”

Carl Valentin var bare en teenager tilbage i 2009, da han i forbindelse med en demonstration optrådte som fælles talsmand for tre socialistiske organisationer: Socialistisk Folkeparti Ungdom, Socialistisk Ungdomsfront og Antiautoritære Socialister. Nogle år senere fik han som en blog på venstreradikale Modkraft.dk, i lighed med den mere fremtrædende Trine Pertou Mach, der sidste år meldte sig ind i Enhedslisten. Et ideologisk overdrev.

“Anders Povlsen er ‘Verdens rigeste dansker’ ifølge DR. Okay, måske ikke den flotteste formulering af Danmarks Radio, men alligevel er jeg simpelthen nødt til at sige: Intet enkeltindivid arbejder så hårdt, at de har fortjent disse summer. Det er sygt og uretfærdigt og udtryk for et økonomisk system, der tillader overklassen at blive ekstremt rige på de manges hårde arbejde. Når de siger, at der ikke er penge nok til at bekæmpe sult i verden, til gratis psykologhjælp til dem med angst og depression, til at bekæmpe klimakrisen, eller til at afskaffe børnefattigdom, at så husk det her tal: 92,6 milliarder kroner. Det sidder én mand på.

Ja, der findes også oligarker i Danmark.

(Carl Valentin på Facebook, 5. april 2022)

Ordveksling set på hos BT.dk

Peter Astrup, BT: … du har valgt at kalde Anders Holch Povlsen for en oligark. Derfor vil jeg blot spørge, om du kan beskrive forskellen på, hvordan de russiske oligarker tjente deres penge, og hvordan Anders Holch Povlsen gjorde. Der er en væsentlig forskel, som gør sig gældende? … Du ved det faktisk ikke, gør du?

Carl Valentin, SF: ‘Jeg er ikke dybt inde i det …’

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126004/trackback

23 Comments »

 1. En Oligark er en del af et Oligarki der styre et land.

  Anders Holch Povlsen er ikke i nærheden af være noget se ligner.

  Kommentar by KineserSnot — 6. april 2022 @ 23:47

 2. Ham fjolset er ikke “dybt inde i det”, han mener stoffet.
  Han er derimod “dybt inde” i aflønningen på tinge osv.
  Igen igen: SF = Særligt Forurenende.

  Kommentar by NED MED ALTING — 7. april 2022 @ 00:04

 3. “Intet enkeltindivid arbejder så hårdt, at de har fortjent disse summer.”

  Det er ikke kun et spørgsmål om arbejdsindsats bare målt i timer. Det handler også om at have et ansvar. Har Carl Valentin lyst til at have ansvaret for at eksempelvis 3000 mennesker har en indtægt om et halvt år? Kan han så sove godt om natten? Skal han stå tidligt op?

  Og de 92,6 milliarder kroner er ikke rede penge, som umiddelbart kan bruges i Lidl. Det er hvad andre vurderer en virksomheds værdi til at være. Hvis andre købte Anders Holch Povlsens virksomhed, så ville deres penge være “bundet”.

  Kommentar by BE — 7. april 2022 @ 00:08

 4. Ingen, ej heller her omtalte kan redde verden.
  Måske det ville hjælpe ifald de lande der mener at have hjælp behov, eller som tåbelige/naive politikere mener har økonomisk hjælp behov, selv yder en indsats og ikke blot beriger sig selv/egne familiemedlemmer.
  Omtalte her har klart selv gjort et flot arbejde.
  Igen, igen og igen, SF, det er en ommer og af de STORE.
  Få snuden væk fra din café laté, næsen væk fra diverse teorier, mærk verden.
  Båtnakke.

  Kommentar by NED MED ALTING — 7. april 2022 @ 00:09

 5. Det værste er dog de der stemmer på sådanne båtnakker. I guder.

  Kommentar by NED MED ALTING — 7. april 2022 @ 00:10

 6. Bekæmpe sult i Verden?
  Nødhjælpsprogrammerne har skabt en utryg tilværelse for europæerne.
  Fx er Madagaskars befolkning gået fra omkring 2 millioner (2,2) indbyggere i år 1900 til 26 millioner i 2022. Lignende tal kan findes for mange lande der modtager nødhjælp. Modkrav i form af sterilisation efter 2 børn har ikke vundet indpas til gengæld for nødhjælp. tag et kig på populationspyramider for Afrika, der er i sandhed tale om pyramider, samtidig er Danmarks populationssammensætning lodret, det fortæller
  historien om et kontinent hvor der ikke fødes flere end der dør.
  Vi har at gøre med eksponentiel udvikling i populationerne i Afrika
  og disse mennesker sætter sig efterfølgende i bevægelse mod Europa.
  Al snak om at stoppe væksten og begrænse følgevirkningerne af menneskets eksistens på Jorden skal således tage udgangspunkt i at
  begrænse populationsudviklingen i Afrika.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ab/Somalia_single_age_population_pyramid_2020.png/1275px-Somalia_single_age_population_pyramid_2020.png

  Kommentar by konservativ — 7. april 2022 @ 00:20

 7. Anders Holch mistede tre af sine børn i et muslimsk terrorangreb, men brugte ikke en krone af sine milliarder på at bekæmpe islam.

  Kommentar by Træt — 7. april 2022 @ 05:15

 8. Han må offentliggøre liste over USA Democrats, = venstrefløjspolitikere og deres ægtefæller.

  Mange af dem er enorm velhavende, lige som BLM der køber luksusejendomme for penge der er samlet ind til foreningen.

  Gates, Soros, Zuckerberg, Gore, Clinton, Obama, alle de fuskere der jamrer over klimakatastrofe og forhøjet vandstand mens de bygger kæmpestore huse få meter fra kysten.

  Venstrefløjs vælgere er mindst lige så grådige som alle andre, det må bare ikke siges højt

  Kommentar by k.m. — 7. april 2022 @ 05:29

 9. ….derimod er påstanden om at oligarken George Soros har stor indflydelse på centralstyret i Bruxelles naturligvis en konspirationsteori. Ej heller har George Soros naturligvis nogen som helst indflydelse på venstrefløjen i europæisk (og amerikansk) politik. Selvom 32 000 000 000 dollars siden 1982 varmer hos diverse NGO, dommere, kommissionsmedlemmer, politikere….. Men Soros er jo ikke oligark. Næh nej.. han er skam filantrop…..

  Kommentar by Limewoody — 7. april 2022 @ 06:28

 10. Anders Povlsen….Giv Carl Valentin gratis psykologhjælp….vil du ikke nok? :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 7. april 2022 @ 06:33

 11. Kommentar by k.m. — 7. april 2022 @ 05:29

  Noam Chomsky beskrev engang USA som et Oligarki han er mere tæt på end Valentin.

  Kommentar by KineserSnot — 7. april 2022 @ 06:40

 12. Nu er Anders Povlsen jo ikke GRUNDLÆGGER af Bestseller – han arvede den fra hans far, der i øvrigt delte virksomheden ulige mellem Anders og hans lillebror.

  Anders Povlsen er måske ikke en Oligark i Russisk forstand, men han er ganske nær magteliten i Danmark. Og hele nedlukningen af DK har været til gavn for Hr Povlsen, for hvor små tøjbutikker måtte holde lukket, han han kunnet køre hårdt på med online salg.

  Online salg der i øvrigt blev anbefalet af statsministeren “I skal købe alle julegaver online i år”… prøv lige at tænke på hvordan det lyder for små tøjbutikker og deres ansatte?

  Anders Povlsen har også brugt ufine metoder i forhold til hans udlejere i fysiske butikker, da der blev lukket ned ville han ikke betale husleje før han fik kompensation fra staten… hallo, Danmarks rigeste mand skal have statstøtte for at betale husleje!

  Jeg synes prædikatet “oligark” er ganske rammende

  Kommentar by redneck — 7. april 2022 @ 07:28

 13. Kan Valentin forklare hvorfor pengene fosser ud af statskassen ?
  Underskud i milliardklassen bekymrer ikke Mette Frederiksen og Nicolai Wammen.

  Kommentar by k.m. — 7. april 2022 @ 07:42

 14. – Redneck

  Uanset hvad. Oligark betyder ikke ‘rigt svin’… Har ændret grundlægger til ejer. Mente AHP ændrede navnet til det nuværende, men huskede forkert.

  Kommentar by Kim Møller — 7. april 2022 @ 08:19

 15. Den lille debile Carl mener formentlig med sine forkvaklede beskyldninger, at Holch Povlsen kan købe sig til politisk indflydelse med sin formue.
  Men den lille debile Carl har sikkert ingen problemer med, at den socialistiske fagbevægelse køber sig til indflydelse på den røde regering…

  Kommentar by Revisoren — 7. april 2022 @ 08:47

 16. Gennem corona perioden er de rige blevet rigere, mens middelklassen og lavtlønsgruppen er blevet fattigere.
  Nu forstærker Ukrainekonflikten problemet, som om “eliten” er ude på at få lukket så mange små butikker og erhverv som mulig.
  Rød blok er jo tilhænger af statsstyrede samfund, kontrol kontrol kontrol.
  Læg mærke til hvordan de sænker karaktergrænsen for videregående uddannelser. Ingen grund til at anstrenge sig, dem fra udsatte områder skal også have en chance.

  Formålet med MitID påstås at være et spørgsmål om sikkerhed. Lur mig om ikke målet er et Kina overvågningssystem til at regulere borgeres forbrug.

  EU er grådigt monster der sluger en ufattelig masse skattekroner, penge der kunne gå til værdig trængende, men det vil eliten selvfølgelig ikke for så ryger deres fede job og pensioner.

  Kommentar by k.m. — 7. april 2022 @ 08:56

 17. Pia Olsen Dyhr vil så gerne være minister igen, og SF forsøger derfor at blive stuerene ved blandt andet at indgå i “det nationale kompromis” om flere penge til militæret.
  Men de forkvaklede udtalelser fra den lille debile Carl viser blot, at den kommunistiske tankegang i SF ligger lige under overfladen…

  Kommentar by Revisoren — 7. april 2022 @ 10:13

 18. Er man mere lykkelig, hvis man har 100 Mega kr. på kontoen, end hvis man kun har 100 kilo kr. Man kan jo kun spise én bøf, men kan selvfølgelig spise den på den dyreste restaurant, hvis dét er lykken. Pengene kommer i omløb, hvad enten Anders Poulsen eller en eller anden fond står som ejer. Problemet opstår, hvis pengene bruges til bestikkelse af diverse magthavere eller til at påvirke den demokratiske proces. Og det er der desværre eksempler på, at nogle af milliardærerne gør.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. april 2022 @ 12:50

 19. Hej der Carl Valentin
  Må jeg ydmygst spørge dig om du kender udtrykket: Misundelsens brød skal også spises?
  Hvis ikke kan du måske (?) gøre dig ulejligheden at tænke over hvor det kommer fra.

  Kommentar by Nielsen — 7. april 2022 @ 14:17

 20. #19 Nielsen kl.14.17
  Jeg kendte ikke det begreb.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 7. april 2022 @ 20:17

 21. Hvis ikke man er dybt inde i det, burde man måske holde din mund!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. april 2022 @ 22:41

 22. Carl Valentin er en meget syg nar.

  Kommentar by piphans — 7. april 2022 @ 23:47

 23. Fuck off. Umulius

  Kommentar by Træt — 9. april 2022 @ 13:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper