7. april 2022

Nikolaj Bøgh (K): Medierne fortalte ikke sandheden om Ungarn, de bekræfter blot verdensbilledet…

Det ungarnske valg endte med en knusende sejr til Viktor Orban, der på valgaftenen benyttede lejligheden til at give EU en syngende lussing: “We have won a victory so big that you can see it from the moon, but certainly from Brussels”. Konservative Nikolaj Bøgh kommenterer de danske mediers tendensiøse dækning af Ungarn.

“Viktor Orbans knusende valgsejr ved søndagens ungarske valg er bare det seneste eksempel på, at man sjældent bliver synderligt veloplyst af danske medier, ihvertfald ikke når det handler om andet end den hjemlige andedam.

Jeg har bestemt ikke nogen synderlig veneration for Orban, men det er alligevel slående, at hovedparten af dækningen af valget i Ungarn har gået på, at han var en stærkt problematisk person, som nu for alvor blev udfordret af en enig og samlet opposition. Jeg har set flere nyhedsindslag med interviews med ungarere, som enten glædede sig meget til Orban røg ud, eller var blevet politisk apatiske, men jeg kan faktisk ikke rigtig mindes interviews med ungarere, som var Orban-tilhængere. Under alle omstændigheder var mit billede egentlig, at han godt kunne være lidt på vippen.

Hvordan man end vender og drejer det, så er det ikke noget, der gør os særligt meget klogere på, hvorfor 2/3 af ungarerne støttede Orban ved søndagens valg. Og det er vel det, medierne skal være med til, ikke bedrive propaganda eller bekræfte os i det verdensbillede, vi har i forvejen?

(Viktor fejrer valgsejr i Budapest, 4. april 2022; Foto: Hungary today)

Mere

“Alle partier har samlet sig uden om Fidesz under en frontfigur, Péter Márki-Zay. Han er borgmester i en middelstor ungarsk by, der indtil 2018 var en Fidesz-højborg, far til syv og kalder sig selv konservativ. Du tænker måske: Er Orbán ikke selv konservativ? Jo. Men dette valg handler ikke om ideologi, men om magt. Politik handler ofte om magt, men det er særlig vigtigt i ungarsk politik og særligt ved dette valg. Kort og godt vil man af med Viktor Orbán. Det er bl.a. Ungarns socialistiske parti, som er efterfølgeren til kommunistpartiet, der har det mål. … Ud over socialisterne finder man også et par liberale og grønne partier i oppositionen, som begge er til venstre for midten og Orbán. Mere overraskende er det at finde Jobbik som en del af oppositionen. Jobbik er også Orbáns opposition, men oprindelig til højre for Orbán. Ja, du læste rigtigt. Til højre for Orbán. Det er altså vitterlig alle mod Orbán. Syv partier mod Fidesz og Kristendemokraterne (KNDP).” (Daniel Fabricius, Politiken, 3. april 2022)

Fidesz fik ~53% af stemmerne, Mi Hazánk (pænt stykke til højre for Fidesz) fik 6%, hvilket er 60% i alt for Orbáns konservative tilgang eller længere ude. Oppositionen (6 partier), mod Fidesz & KDNP i regeringen (2 partier), fik 34% af stemmerne. Hvis det ikke er en solid valgsejr, så ved jeg ikke, hvad er. Oppositionens frontfigur vandt ikke engang sin egen valgkreds, hvor han endda er borgmester og har alle talerør. … Realiteten er, at valget var totalt frit… Ved du, at der er en stor TV-station, som ikke er særlig Orbán-venlig (mildest talt)? Du synes måske, det lyder kontroversielt, men der er mere holdningspluralitet i ungarske medier end i Danmark, og det mener jeg for ramme alvor. … I øvrigt har statsmedierne altid være regeringsvenlige. Også under den tidligere regering, som var mindst ligeså bundkorrupt som nu, hvis ikke mere.” (Daniel Fabricius, Facebook, 5. april 2022)

Oploadet Kl. 00:37 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126010/trackback

39 Comments »

 1. Mon de statsansatte “journalister” kan tage sig selv alvorligt?? Vi andre kan i alt fald ikke

  AFSKAF MEDIESTØTTEN

  Måske der så kunne komme alsidig orientering, og MSM ville undgå at tage så meget fejl, fordi de kun bevæger sig i snævre cirkler. Ufatteligt politikerne bliver ved med at poste penge i en døende branche. Output er det samme, ligegyldig hvilket medie der orienterer.

  Men når danskerne betaler skat med glæde, er der ingen grund til evaluering på noget som helst

  Bare kig på https://journalista.dk/ det er det rene svineri med skattekronerne. Typisk sosse kammerateri

  Kommentar by tavsen — 7. april 2022 @ 01:25

 2. AFSKAF MEDIESTØTTEN

  Man kunne uden at blinke aflive minkerhvervet, der skaffede milliarder af udenlandsk valuta til landet.

  Hvad skaffer statsstøttede medier af godt??? Andet end misinformation?

  Kommentar by tavsen — 7. april 2022 @ 01:29

 3. Ritzaus omtale af Vladimir Sjirinovski i anledning af hans død er endnu mere begrebsforvirret:

  “Sjirinovskij kaldte sig liberal demokrat og dannede partiet LDPR. Han var dog reelt en af Ruslands mest fremtrædende nationalister.”

  Det er jo ganske medieopdigtet nok med baggrund i amerikansk sprogbrug at der skulle være en modstrid mellem at være liberaldemokrat og nationalist.

  Det vigtigste parti i Danmark bag indførelse af demokrati 1849 hed netop De Nationalliberale. Nye Borgerlige nu er også både nationale og liberale, altså frihedsorienterede på dansk.

  Kommentar by perhag — 7. april 2022 @ 03:11

 4. Løgnepressen®.

  Kommentar by Voldposten — 7. april 2022 @ 04:04

 5. Danske mediers tendieøse opfattelse og selvopfattelse, er helt uden for objektiv rækkevidde (Især TV2 og DR). Gider ikke spilde min tid på dem.
  Tillykke med Orban. Han kan langt bedre end dekadente Vestlige Politikere (og medier) holde Ungarn fri for Muhammedanisme.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. april 2022 @ 05:49

 6. (EU og min bare….)

  Kommentar by Michael Unna — 7. april 2022 @ 06:31

 7. Og nu har EU sanktioneret Ungarn, blot fordi de ikke ønsker at ødelægge deres land med Globohomo idealer.

  Kommentar by KineserSnot — 7. april 2022 @ 06:53

 8. Kommentar by perhag — 7. april 2022 @ 03:11

  Det absurd. National liberalismen er grundlaget for alt vi har kært. Men siden 60erne har først venstrefløjen og idag centrum-højre gjort alt for at miskreditere begrebet. Selv Konservative er gået imod det.

  Kommentar by KineserSnot — 7. april 2022 @ 06:56

 9. Ser man på f.eks Danmarks Radio er situationen intet mindre end grotesk. Man kan ikke beskylde Danmarks Radio for at agere som andet en venstre-liberal propaganda-institution med en bias der forsvares med næb og klør. Og det uagtet, at de situationer, hvor denne ideologisk betingede skjulte dagsorden resulterer i lodret komiske og dobbelt-moralske situationer så det skriger til himlen. Og alt sammen for skatteborgernes penge.
  “Kan man få skæld ud for noget man ikke har lavet?”, som skoledrengen spurgte læreren – han havde ikke lavet sine lektier. På samme måde kan man ikke formelt angribe DR for, at ikke at rapportere væsentlige historier. Og det er jo heller ikke muligt at beskylde institutionen for at lyve. Men begrebet “lying by omission” er i den forbindelse central. Fortællingen/narrativet er alt!
  Efter fire år med præsident DJ Trump som demokratisk valgt amerikansk præsident, Corona og nu Ukraine (og bagefter klimafortællingen) har mainstreammedierne afsløret sig som propaganda-centraler for et helt bestemt ideologisk standpunkt. Ikke ulig SovjetUnionens Golsteleradio hvor alle nyheder og nyhedsvinkler blev centralt formuleret og distribueret. Men hvor Sovjet trods alt havde skam nok til ikke at gøre en hemmelighed ud af sagen – så påstår vestlige medier, at de er frie, uafhængige og uden bias.
  En grotesk ting man kan påpege er f.eks. beskyldningerne valgsvindel i USA ved præsident-valget i 2020. Her påstod mainstreammedierne at beskyldningerne var udtryk for “konspirationsteorier”, fordi sagerne var blevet afvist ved de amerikanske domstole. Vel at mærke de amrikanske domstole som samme medier normalt beskylder for at være halv eller hel -korrupte, fordomsfulde, mangelfulde osv. Eller at sagen om Hunter Bidens komputer skam også var “en konspirationsteori”. Eller at påstandene om de ufarlige covid-vacciner… eller årsagerne til krigen i Ukraine…
  Fortsæt selv….

  Kommentar by Limewoody — 7. april 2022 @ 07:00

 10. Ved ikke om Ulla Terkelsen, en gammel kone på 77, er dement, men ihvertfald havde hun travlt med at føre valgkamp imod Orban på TV2 – ved ikke hvem hun troede hun vandt over på sin side, men hun tabte med et brag. Måske samfundet skulle tilbyde hende hjælp istedet for at udstille hende på direkte TV

  Kommentar by Anonym — 7. april 2022 @ 07:25

 11. Man opdager, at MSM inklusive MSM’s danske papegøjeafdeling mere og mere tester, hvor langt MSM kan gå i propagandistisk retning. De fleste danske aviser og TV-kanaler bringer næsten ord-til-ord kopier af de store amerikanske medier agenda. MSM bliver herved et instrument for magthaverne fra især USA. Situationen ligner næsten den som herskende i tredivernes Tyskland, hvor Goebbels var censor for al tysk presse.
  Hvem er det mon, som hele tiden ensretter og censurerer dagens globale MSM i én retning?
  Det er kvalmende ligegyldigt, om du læser JP, Berlingeren eller de andre MSM kloakudløb; det er præcis det samme skvalder, hadtale og intolerance mod andre meninger.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. april 2022 @ 07:27

 12. Enig i at “der er mere holdningspluralitet i ungarske medier end i Danmark” (Daniel Fabricius, Facebook, 5. april 2022).
  Som tavsen skriver her 01:25″Mon de statsansatte “journalister” kan tage sig selv alvorligt??”
  Kender lidt til Ungarn fra kollegaer dér og så lidt af statsmedierne DR&Tv2’s foromtale af valget i Ungarn. Det var ren propaganda? (for EU?)
  Det gør ondt at se at de skatteyderfinansierede medier er så propagandiske.
  Jeg er 100% enig med den konservative Nikolaj Bøgh, når han skriver at: “man sjældent bliver synderligt veloplyst af danske medier”
  Så afskaf straks al offentlig mediestøtte!

  Kommentar by Amad — 7. april 2022 @ 07:29

 13. # Notarius

  Kan du ikke sætte navn på de “lødige og habile” journalister i dansk MSM?

  Kommentar by Revisoren — 7. april 2022 @ 08:41

 14. Mimi Stillings afdøde far fortalte os for mange år siden om mediernes ensidighed i deres propaganda. Det er desværre værre end han vidste. Medierne er nemlig helt og aldeles i lommen på en gruppe af mennesker,som har en fantasi om at kunne styre alle mennesker. Vi kan kalde dem både ved navne og ved deres grader af kollektivistiske tilbøjeligheder. Men hovedet på sømmet er at de alle som én hylder enten diktatur eller demokrati,som er flertallets diktatur af individer.
  Som jeg nyligt hørte: Fællesskab e godt. Men KUN hvis det foregår på frivillig basis. Hvilket jo efterlader mange af os blandt konspirationsteoretikere og samfundsnedbrydende kræfter.
  Medier har en klar tendent til at være talerør for siddende regeringer,hvilket gør dem til nogen som vi aldrig vil kunne regne med. Der er enkelte undtagelseer som wikileakt projectveritas og tommyrobinson men der er meget langt mellem dem. Max Igan, James Corbett og på det seneste Lone Nørgård er også nogen der virker ærlige.

  Kommentar by Nielsen — 7. april 2022 @ 08:42

 15. Den såkaldte “borgerlige” avis Berlingske skrev i sin leder, at Ungarn efter Orbans valgsejr ikke længere er et “rigtigt demokrati”.
  Man kan også mene, at Berlingske i lang tid ikke har været en “rigtig” avis…

  Kommentar by Revisoren — 7. april 2022 @ 08:53

 16. Jeg læser gerne – og med glæde – Nikolaj Bøgh, men det er ikke korrekt, at han er konservativ. Han er derimod føderalist. I sin yderste konsekvens er Danmark ikke vigtigt. EU er vigtigt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. april 2022 @ 09:32

 17. operation mockingbird (CIA og pressen i USA):
  https://www.youtube.com/watch?v=cDCfTIapds0
  og så er der jo hele den marxistiske bølge i Vesten som
  Rusland arbejdede for at få indført på universiteter og videregående
  uddannelser, derfra kanaliseret ud i vigtige stillinger i samfundet
  som journalister og undervisere i alt fra grundskoler til gymnasier.
  se et par videoer med afhopperen Yuri Bezmenov…
  På samme måde infiltreredes Vesteuropa af marxisme.
  Lige nu skal vi kigge på en ældre ukrainsk kvinde der holder en missekat. Ja, den menige ukrainer lider under følgerne af denne krig,
  men mon ikke der findes en lignende bedstemor i Donbas der kan berette
  om død og ødelæggelser påført af Ukraine?
  Ukraine skulle have været tvunget til forhandlingsbordet af Vesteuropa
  dengang landet lagde grunden til Ruslands invasion, at påstå at
  Rusland bare tilfældigt og af ondskab tromler ind i Ukraine er for lavt. Vestligtorienterede præsidenter i Ukraine indsat med ét formål, at forværre forholdet til Rusland. Vi mangler også fortsat svar på hvordan økonomien i EU skal overleve en egentlig nedlukning af importen af russisk energi.
  Når man har gjort sig dybt afhængig af Rusland og sprængt køletårnene
  på atomkraftværkerne og ikke kan vende tilbage, så er sanktionsmulighederne begrænset. Adskillige danske aviser skriver nu om en liste med livsnødvendige industrier når Rusland lukker for hanerne, hvor dum kan man være? Medierne har ophidset befolkningen i en sådan grad at
  kommentarsporene er fyldt med hovedløse høns der kagler “luk for importen”…at det vil betyde en voldsom krise er der ingen der bekymrer sig om. Ukraines befolkning lider og en præsident med tætte
  bånd til vestlige oligarker og den siddende amerikanske regering beskrives som en helt, men Ukraine som neutral bufferzone havde sparet
  menneskeliv og tjent alle parter, havde tjent Rusland, Ukraine og Vesteuropa. Der er undergangsstemning, men alvoren er ikke gået op for
  Vesteuropa, en region uden resurser kan ikke stille krav.
  Vi ser Rusland vende sig mod Verden udenfor Vesten, kontrakter
  som kan erstatte hvad Vesten hidtil har købt, men kan vi undvære leverancerne? Vi glemmer USAs angrebskrige og bider den hånd der fodrer og upåagtet Ruslands ulovlige krig i Ukraine er det en underlig
  forestilling. På mærkværdig vis opdagede flere vesteuropæiske lande, omtrent samtidig, at der var “spioner” som skulle udvises, handelsforbindelser ødelægges i årtier fremadrettet.
  Det hele fordi vore ledere ikke fra deres egen moralske Olymp kan
  forstå at andre stormagter, Kina og Rusland, har røde linjer som de
  ikke vil acceptere overskredet. Skal vi ikke gætte påat det bliver
  forbrugerne og manden på gulvet der kommer til at betale.
  Black Sabbaths War Pigs-tekst om behandlingen af befolkninger som skakbrikker er desværre en præcis beskrivelse af hvad der udspiller sig. Operation Mockingbird…

  Kommentar by konservativ — 7. april 2022 @ 09:51

 18. Atomkraft? Nej Tak!-kampagnerne i venstreorienteret regi i 80erne kan man vel indskrive i rækken af Sovjetisk infiltration. Modstanden ift Atomkraft har placeret Vesteuropa præcis hvor konkurrerende stormagter har ønsket os. Greta Thunbergs raseri over vestlig produktion har også
  sin oprindelse i et barndomshjem med venstreorienteret tænkning. Greta
  kunne aldrig finde på at angribe Afrikas ret til at sætte flere børn i Verden end kontinentet kan brødføde…Vi reagerer i de små hjem på de nyheder som medierne har valgt at bringe, men tjener medierne folkets interesse? De mange varmepumper der pt sættes op i hjemmene med henvisning til “grøn omstilling” kommer jo unægteligt til at rykke på
  andelen af strøm fra fossilfrie energikilder, thi vindmøllerne og solcellerne kan ikke dække behovet. Om vi så opstiller hundrede gange så mange får vi flaskehalse hvert efterår når vinteren melder sin ankomst, produktionskapaciteten rammer fortsat et rundt 0 når det er
  mørk og vindstille vinter.

  Kommentar by konservativ — 7. april 2022 @ 10:02

 19. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Det eneste, de underviser i, er åbenbart, hvem der mest politisk korrekt, underholdende og salgbart, kan skrive af efter det samme Ritzau-telegram (der i forvejen er farvet rødt).

  Kommentar by Anonym — 7. april 2022 @ 10:03

 20. Det rigtigt morsomme er, at danske journalister beskylder Victor Orban for at sætte sig på massemedierne og for at kører propaganda gennem statsmedierne! Men de samme journalister er ude af stand til at se, at nøjagtigt det samme er tilfældet i Danmark, hvor røde journalister har sat sig tungt på statsmedierne, og på samme måde kører propaganda for en rød dagsorden. Det er alle steder, men mest af alt i DR2, der er så rød at et hvert selvstændigt tænkende væsen kan se det!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. april 2022 @ 10:13

 21. Hvornår kommer det på tale at stoppe mediestøtten?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 7. april 2022 @ 10:14

 22. Og nu sidder de i Bruxelles og pønser på yderligere sanktioner mod ungarerne, fordi de valgte Orbán, som apparatnikkerne i Bruxelles ikke bryder sig om. Det viser, hvor demokratisk EU-kleresiet er.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. april 2022 @ 10:18

 23. @ Ole Madsen — 7. april 2022 @ 10:18

  Nemlig, det eneste der runger i deres små hoveder er hvordan de kan ødelægge det for dem de ikke kan lide og så er de ligeglade med konsekvenserne.

  Jeg er sikker på at hvis man spørger en psykolog vil han sige at det er et sikkert tegn på psykopati. Det er nemlig hvad de er, psykopater.

  Kommentar by Santor — 7. april 2022 @ 10:49

 24. Nå, så blev Inger Støjberg fyret som klummeskribent på lokumspapiret Ekstra Bladet.
  Nu er den røde sprøjte tilbage som islams førende talerør i Danmark – som blev indført af gammelkommunisten Poul Madsen…

  Kommentar by Revisoren — 7. april 2022 @ 10:52

 25. Mere statsstøttet falskneri.

  “- Når Inger Støjberg ikke skal skrive for Ekstra Bladet, er det, fordi hun har et politisk projekt nu. Vi har ikke politikere ansat, som har et projekt, de skal bære over en målstreg.”

  “Leif Donbæk, jurist, medlem af SF, skriver om politik, samfund og retsstof.”

  Kommentar by tavsen — 7. april 2022 @ 12:58

 26. PS.Statsmedierne DR&Tv2’s foromtale af valget i Ungarn var ren propaganda for EU’s anklager mod Viktor Orban og hans parti.
  Jeg så lidt af Tv2’s omtale af det kommende valg. En omtale som var skruet helt forkert sammen. Det var så vidt jeg husker et af de sædvanlige indslag, hvor programværten, der er Tv2 journalist, interviewer en anden, der også er Tv2 journalist!
  Den anden ‘kloge Åge’ forklarede op ad døre og ned ad stolper om Ungarns og Orbans politiske kontroverser med EU, UDEN SÅ MEGET SOM AT NÆVNE, AT UNGARN IKKE LUKKER MUSLIMER IND, FORDI DE I 2015 HAR OPFØRT ET EFFEKTIVT GRÆNSEHEGN. Det nærmest hadede EU og medierne dem for dengang, hvor EU-politikken udtrykt af bundeskansler Merkel var: “Wir schaffen das” og 1½ mio næsten udelukkende muslimer vandrede ind i EU-landene. Langt de flest kom ind ved at lyve og sige, at de var flygtet fra krigen i Syrien. En kæmpe fadæse for EU’s kontrol af de ydre grænser og for EU’s indvandrings politik.

  Kommentar by Amad — 7. april 2022 @ 13:17

 27. Vi har meget at takke unggarn for, og det havde været meget bedre, hvis ikke Merkel fik ødelagt det i forhold til EU.

  Kommentar by Michael Unna — 7. april 2022 @ 15:42

 28. Det egentlige problem er jo, at 80% sluger det hele råt. Propagandaen er så åbenlys, at det er uforståeligt, at selvhøjt begavede mennesker kobler hjernen helt fra.

  Flokdyr, der føler sig tryggest ved at tænke, tro og mene det samme som alle andre. “De tanker andre tænker er mig mer end nok….”

  Kommentar by Henrik Wegmann — 7. april 2022 @ 17:50

 29. Asger Aamund har som sædvanlig skrevet en brilliant kommentar på sin blog om EU’s had og hetz mod hædersmanden Orban.
  Hold kæft hvor man dog savner en Aamund-type i dansk politik…

  Kommentar by Revisoren — 7. april 2022 @ 18:10

 30. #20 by Anonym …luk de såkaædte journalist uddannelser.
  Helt alvorligt ,- mener jeg det er et relevant bud og løsning. Journalisternes indflydelse er af meget afgørende betydning for at et frit og oplyst folkestyre kan fungere. Den ånd der hersker på vpres nuværende journalist uddannelser kommer man ikke!tillivs. Det er så indgroet i rygmarven at jeg mener det vil være relevant at lukke uddannelserne helt. Evt lade en slags mesterlære opstå igen , lidt efter lidt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 7. april 2022 @ 20:15

 31. Vi gider ikke læse dine falsk flag indlæg, Umulius.
  Vi ved du kun skriver dem som alibi for at være her og angribe alle andre, der ikke æder dine påståede kollegaer i den samlede løgnepresses “faktacheck” af 2020 valgsvindlen i USA etc.

  Kommentar by Træt — 7. april 2022 @ 21:16

 32. https://24nyt.dk/viktor-orban-moegungen-vi-ikke-maa-lege-med/

  Dugfrisk velformuleret indlæg fra Asger Aamund…igen!

  Kommentar by Black Watch — 7. april 2022 @ 23:12

 33. Rask afstemning: Er der nogen der er det mindste i tvivl om at Colombo er Notarius Umulius’ nyeste alias?

  Endnu i den fase, hvor han ikke angriber alt og alle, men bare rolig, det kommer så sikkert som amen i kirken.

  Kommentar by Træt — 8. april 2022 @ 06:29

 34. @Træt
  Ja, jeg er i tvivl.
  På et tidspunkt efterlyste Colombo dokumentation. En sådan nysgerrighed erindrer jeg ikke fra Notarius Umulius.
  Men mange andre her må kende Notarius Umulius bedre end jeg.

  Kommentar by sebastian — 8. april 2022 @ 07:20

 35. Nu skal Ungarn bare passe på; ellers bliver det voldelige og brutale Nato tæskehold bare pudset på Orban – bestilt af Georg Soros, Biden, Paven, Stoltenberg, von der Løgner og Zelenskyuoei.
  They all want Orban to be happy, and if he is not happy, they have got ways to make him happy!

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. april 2022 @ 07:38

 36. Og næste gang han får chancen stemmer Nikolaj Bøgh (K) også for flere penge til DR.

  Kommentar by Vagn Henning — 8. april 2022 @ 08:13

 37. Træt — 8. april 2022 @ 06:29:

  Jeg er ikke det mindste i tvivl om at “Colombo” er “Umulius”, det er ret åbenbart.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. april 2022 @ 17:25

 38. Hvorfor har vi så mange aviser her i Danmark? Man kan let konstatere, at mange journaliser kopierer nyhedsstoffet fra samme kilder. Oven i købet skærer de nyhederne til efter samme skabelon. Det er faktisk ressourcespild og klimadestruktivt at så mange skærer deres hakkelse efter næsten præcis samme skabelon. Men aviser er en døende gesjæft, som kun holdes i live af en lille trofast flok analfabetiske abonnenter.
  Hvis aviser vil overleve, skal de droppe nyhederne og alene holde sig til fordybende kulturstof og debatblogs. Nyhederne tager tv-aviserne sig af meget bedre af.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. april 2022 @ 16:11

 39. Ungarn har ligeledes nogle sindsygt smukke og feminine kvinder – i modsætning til mange af de danske mandhaftige feminazier…

  Kommentar by Revisoren — 13. april 2022 @ 14:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper