11. april 2022

TV2 & Red Barnet: ‘Flygtningebørn føler sig forskelsbehandlet’, “… oplever en forskelsbehandling”

Familier har ’stille og roligt erfaret, at det er en stor opgave’, skrev Berlingske, og flere medier har bragt lignende historier, eksempelvis TV2 FynFynske familier vil af med indlogerede ukrainere. Vi hørte ikke om den slags med syriske flygtninge, og det har en naturlig årsag. Venligboerne handlede i sin kerne om ideologi, og den postulerede humanisme var intet andet end positionerende plusord. Man gjorde regning uden vært, så at sige.

Her lidt fra en bizar tudehistorie baseret på Red Barnet, I ved, NGO’en der ledes af Johanne Schmidt-Nielsen, sekunderet af Janne Tynell (fru Pelle Dragsted). En 12-årig syrisk dreng bosat på et asylcenter kan næppe føle sig forskelsbehandlet, og desuagtet, så skal en familie der har fået afslag på ophold, naturligvis behandles anderledes end familier, der har fået ophold. Rød holdningsmassage set hos TV2.dk – Flygtningebørn føler sig forskelsbehandlet i Danmark.

“Mohamed Fares på 12 år og hans familie kom til Danmark fra Syrien i 2014, fik midlertidig beskyttelse og flyttede i egen bolig i Frederikssund. Men da myndighederne i 2020 ville sende familien tilbage til Syrien

Når Mohamed Fares ser ukrainerne ankomme for så igen at forlade asylcentret få uger efter, har han svært ved at forstå, hvorfor der ikke også er plads til ham og hans familie i Danmark. …

– Når et barn oplever, at der er forskel på, hvordan det selv og dets kammerater bliver behandlet i forhold til andre børn og ikke kan forstå sammenhængen, kan det sætte sig som en fornemmelse af, at barnet har gjort noget forkert, eller at der er noget i vejen med barnet, siger hun.

Men børnene bliver jo behandlet forskelligt, fordi myndighederne opfatter deres sager forskelligt?

– Det er jeg med på, men det er sådan set ligegyldigt. For det ændrer ikke på, at børnene oplever en forskelsbehandling. De kan komme til at tro, at det er deres egen skyld. Eller at det skyldes, at omgivelserne ikke vil dem, og så sætter det sig måske som lavt selvværd, som opgivenhed eller forvirring, siger Anne-Sophie Dybdal.”

(Red barnet på Facebook, 4. april 2022)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126076/trackback

20 Comments »

 1. Hvor ville det være godt med nogen ærlighed. Det er al den stikken blår i øjnene der skaber problemerne i kommunikationen.
  Hvorfor er der ikke nogen voksne der har forklaret dette barn at i Danmark er der kristen kultur? Misundelse er en dårlig tilgang til livet. Han har ikke noget at have sin misundelse i andet end hvad hans bagland indoktrinerer ham med.
  Han og hans familie ville have stor gavn af at de danske behandlere de møder tør være ærlige!

  Kommentar by liz. — 11. april 2022 @ 12:29

 2. Der er masser af steder i Syrien, Afghanistan og Ukraine, hvor der er fred og ingen fare. Så hvad laver syrerne og ukrainerne her i Danmark, undtagen at belaste Danmarks økonomi? Ingen danskere bliver det mindste beriget af disse parasitter.
  Privatisér al hjælp til ‘Flygtninge’, hvoraf de fleste blot er flytninge ude på at score kassen. Hele flokken af muslimsympatisører vil med glæde kaste sig over regningerne, som regner ned over sagesløse lavtlønnede skatteflåede danskere. Stine Bosse, biskopperne med de fede ben, det radikale venstre, hele det syge galleri af venstreekstreme socialister og de altruistiske læsere af MSM sprøjterne.
  Hvorfor skal fattige danske pensionister og arbejdsløse betale for de rige politikeres ideologiske stupiditet, når nu så mange rige er helt tossede efter flere nassere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. april 2022 @ 13:01

 3. Fra Berlingske’s link: En rundspørge, DR har foretaget til 64 kommuner, viser, at 19 af dem har modtaget henvendelser fra borgere, der har ukrainske flygtninge boende.

  De, der henvender sig, vil gerne vide, hvordan og hvornår flygtningene kan hjælpes videre til en anden form for indkvartering.

  Ja, godhed har en faldende nytteværdi: i starten er du en humanistisk superhelt på Facebook, men efter et par uger bliver dine flygtninge-updates mindre interessante.

  Kommentar by Felix Krull — 11. april 2022 @ 13:17

 4. Sindsygt at vores skattemidler skal gå til konstant befolkningsudskiftnings propaganda.

  Kommentar by KineserSnot — 11. april 2022 @ 13:42

 5. Kommentar by Felix Krull — 11. april 2022 @ 13:17

  Mange af dem troede jo også de fik 500 kr. pr. flygtning pr. dag.

  Kommentar by KineserSnot — 11. april 2022 @ 13:43

 6. Herruthhh

  Kommentar by Anonym — 11. april 2022 @ 13:49

 7. Mange af dem troede jo også de fik 500 kr. pr. flygtning pr. dag.

  Det undrer mig at Mette Forræderiksen endnu ikke har sagt at man bare kan tage en flygtningefamilie, hvis inflationen har udhulet ens budget.

  Kommentar by Felix Krull — 11. april 2022 @ 14:06

 8. KineserSnot — 11. april 2022 @ 13:42.
  Opråb til det danske folk: Udskift regeringen før den udskifter dig.
  Det danske folk besidder den suveræne ret til at bestemme sin egen fremtid – folkets magt er politikernes lov. Prøver politikerne, af dumhed eller af stupiditet, at smide folket ud ved fremmedes hjælp – enten med våbenmagt eller med barnevogne – er de teknisk set landsforrædere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. april 2022 @ 14:11

 9. Prøvede igen at google -ramadan inden for sidste 24 timer. Igen igen fattigt resultat. 1400 år gamle leveregler plejer da at være et tilløbsstykke i de statsdrevne medier.

  Mon de ægte flygtninge fra Ukraine har fået afsløret det store muslimske svindelnummer?

  Jo flere fra Ukraine, desto mindre popularitet for de svindlende muslimer.

  LÆS KORANEN hvis du vil kende din fremtid.

  Kommentar by tavsen — 11. april 2022 @ 14:12

 10. Alle metoder bruges i den gode sags tjeneste.
  Eller rettere misbruges.
  Nogle familier altså “flygtningefamilier” har fået afslag, her der og alle vegne. Det koster os skatteborgere masser af spildte kroner, især til flygtningeadvokatindustrien.
  Nu misbruges børnene, også i den gode sags tjeneste.
  Der er STOR forskel på flygtninge fra Ukraine og “flygtninge” fra Syrien og lignende steder.
  Når man konstaterer hvem der står bag de åhh så humanistiske NGO´ere, så kan det ikke undre, ej heller at TV2 hopper på samme vogn.

  Kommentar by NED MED ALTING — 11. april 2022 @ 14:44

 11. NED MED ALTING — 11. april 2022 @ 14:44.
  Alle advokater skulle, som en del af deres oplæring, arbejde PRO BONO i alle sager om asyl og “flygtningenes krav om nasseri” i mindst 1 år.
  Altså en slags aftjening af samfundspligt, ligesom værnepligten.
  Da det skal være PRO BONO, er det gratis for skatteyderne og er advokaternes betaling til samfundet for en gratis uddannelse til jurist.
  Pengene kan de hente bagefter på de riges klientkonto.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. april 2022 @ 16:30

 12. Jeg giver intet til NGO’ere for jeg ved aldrig om der sidder en kommunist og gnaver at ben på en eller anden toppost!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. april 2022 @ 16:45

 13. Ja, der er kæmpe foreskel på kristne og så på muslingerne…

  Lidt som foreskellen på krig og fred!

  Kommentar by Mads kering — 11. april 2022 @ 17:06

 14. NGO= No good organisation

  Kommunist globalister der bruger andres hårdt tjente penge

  De er marionetdukker for the 1 percent rich in the World and great reset ( and communist diktatorship world run by World Economic Forum) and they dont even know…TØHØ

  Kommentar by H.nielsen — 11. april 2022 @ 19:06

 15. Stol aldrig på en Araber.

  Kommentar by Jsch. — 11. april 2022 @ 19:25

 16. Jeg hørte engang om en, der vandt 50 millioner i Eurojackpot. Det har jeg ikke vundet. Jeg føler og oplever virkelig en forskelsbehandling.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 11. april 2022 @ 20:39

 17. # 10.
  Advokat arbejde aka samfundspligt? Jamen du godeste.
  Alene tanken om at noget sådant ville betyde en ændret holdning til hvem der som “flygtning” kan opnå legitimt ophold = sandheden/baggrunden for “flugten”, er utopisk.
  Pga. venlige “politikere” fosser vore skattepenge ud af statskassen.
  “Flygtningene” vælger pr. automatik de bedste = dyreste advokater, hvorfra “flygtningene” har viden om hvem der er hvem, det svar blæser i vinden, gæt selv.
  Det bliver ikke bedre så længe RV, EL mv. har magt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 11. april 2022 @ 21:07

 18. “De kan komme til at tro, at det er deres egen skyld. Eller at det skyldes, at omgivelserne ikke vil dem, og så sætter det sig måske som lavt selvværd, som opgivenhed eller forvirring, siger Anne-Sophie Dybdal.”

  OK, og hvordan er det vores problem???

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. april 2022 @ 01:21

 19. Det er noget med tro og vantro, som de fleste muhammedanere opdrager Deres børn til.

  Kommentar by Michael Unna — 12. april 2022 @ 08:09

 20. Mange af de ukrainske flygtninge er allerede begyndt at rejse hjem igen til de mere fredelige dele af landet.

  Her kunne nasseprinsen Sikkandar Siddique sgu lære noget…

  Kommentar by Revisoren — 13. april 2022 @ 13:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper