14. april 2022

Mange muslimer har ‘anderledes værdier’, skrev SF-ordfører. SFU’ere er helt uenig: ‘faktuelt forkert’

Jeg kom for skade at høre 21-årige Anna Amalie fra SFU på 24syv, hvor hun lastet med plusord argumenterede for ‘en progressiv integrationspolitik’. Kronikken herunder er blandt andet rettet mod integrationsordfører Halima Oguz, der kritiseres for at tage udgangspunkt i egne erfaringer. Erfaringer er noget slemt højreorienteret noget, må man forstå. Kronik i Dagbladet Information af Anna Amalie Kühne Kjær, og mere end 30 liljehvide SFU’ere – SF Ungdom: SF er rykket for langt mod højre i integrationspolitikken.

“I de seneste to årtier er der få emner, der har fyldt så meget som udlændinge- og integrationspolitikken. I løbet af de seneste 20 år har den politiske konsensus på området samtidig rykket sig markant til højre. Det samme har centrum-venstre. Nu ønsker vi i SF Ungdom at sige fra over for den diskriminerende politik og stigmatiserende retorik, der bliver ført og udvist mod minoritetsetniske borgere. …

For det første har SF et for negativt fokus. Det kommer til udtryk ved et meget ensidigt fokus på integrationsproblemer og et bidrag til en negativ framing af borgere med muslimsk baggrund.

Det kommer blandt andet til udtryk i integrationsordfører Halime Oguz’ indlæg i Altinget i februar, hvor hun skriver, at mange muslimske medborgere har ‘fundamentalt anderledes værdier’.

Det meget negative fokus er problematisk af to årsager. Først og fremmest bidrager det til at stigmatisere herboende muslimer som en gruppe, der ikke accepterer de danske værdier. Det er både problematisk rent principielt, men også faktuelt forkert, hvilket også hænger sammen med den anden årsag. Nemlig at den negative framing bidrager til at tegne et skævvredet billede af, hvordan det faktisk går med integrationen.

Faktum er, at integrationen på rigtig mange parametre går rigtig godt…

SF er med til at tegne et billede af, at integrationsproblemer bunder i minoriteternes egen kultur og adfærd. Det sker eksempelvis, når Halime Oguz skriver, at ‘Vi har parallelsamfund. Vi har parallelkultur. Vi har kultursammenstød. Det handler (…) om fundamentalt anderledes holdninger og værdier hos alt, alt for mange med muslimsk baggrund. Og det er efter min mening på vej ud af kontrol.’ …

På trods af dette valgte Halime Oguz alligevel i et debatindlæg i sommer at sætte fokus på ‘den udbredte racisme mod majoritetsbefolkningen i Danmark’ fra et ‘voldeligt og hadefuldt segment i indvandrerkredse.’ Udtalelser som disse er vi nødt til at tage afstand fra i SF Ungdom.

/

(Collage: Anna Amalie Kühne Kjær, formand for SF Ungdom)

Oploadet Kl. 01:04 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126134/trackback

64 Comments »

 1. S[hit]FU[ck]-bevægelsen m.fl. vil begå geno-/democid på europæerne. Putin og hans autokratiske kleptokrater er i fuld gang. Først en gang økonomisk chokterapi for befolkningerne i de fhv kommunistiske lande, dernæst EF-/EU- (udtales ØV)centralisering og neandertal-markeds-(læs:monopol/oligopol) økonomi påtvunget af vestlige gigantkoncerner. Befolkningstætheden i Tyskland;affolkningen brager af sted:5 millioner færre indbyggere i fhv DDR de næste 100 år, og dernæst yderligere 5 millioner færre: https://www.demografie-portal.de/DE/Fakten/Themen/Bevoelkerung-Struktur-Zahl.html

  Kommentar by barfbag — 14. april 2022 @ 05:07

 2. Vi skal sætte valgalderen op.
  Valgalderen skal sættes til 27-28 år. Hjernen kan først forstå langsigtede konsekvenser af valg efter ca 25 år. På den måde får vi mere kvalificerede vælgere. Men også politiske ungdomsmiljøer der søger mere dybde og modning i en politisk proces og indsigt. Unge mennesker der ikke erstatter et liv med politik eller gør politik til livet selv. Få flere til at stå af i tide og de der bliver og fortsætter i politik til , at være betydeligt mere velovervejede modne VOKSNE mennesker . Desuden udsætter det lidt af det demografiske problem vi også står overfor, i forbindelse med kulturberigelsen.
  Jeg kunne godt tænke mig , at hæve valgbarhedsalderen også – til fx 35-38 år.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. april 2022 @ 06:05

 3. “mange muslimske medborgere har ‘fundamentalt anderledes værdier’”, surprise-surprise. Det var som ventet, hvis man havde sat sig ind i emnet, ville man vide at ‘integration’ er umulig eller at den i bedste fald vil tage 200 år. Den utrolige gåde er, hvorfor man tillod indvandring af muslimer, når man burde kende resultatet. Den forklaring venter vi stadig på.

  Kommentar by Amad — 14. april 2022 @ 07:06

 4. 27% af Tysklands befolkning er af fremmed herkomst.
  Deres næste leder bliver måske ikke en kansler men Ayatollah

  Canada´s “Trydo” smadrer erhvervslivet og arbejderklassen.
  Nu vil han indføre ekstra høj skat på store biler som Dodge Ram.
  De er både populære og uundværlige som firmabiler.

  Det er både træls og synd, at så mange allerede er ødelagt i så ung alder.
  De her omtalte SFU’er er som de nederste i en abefloks rangorden, dem der piller lus af alfa-hannens pels for at forblive accepteret i flokken.

  De viser muslimerne underdanighed, ved hele tiden at sørge for de fremmede har det godt.

  Kommentar by k.m. — 14. april 2022 @ 07:13

 5. @Tommy, Robin og søn
  Sjovt nok var valgretsalderen i 1849 vistnok 31 år (kun for mænd, naturligvis), mens valgbarhedsalderen af uvisse grunde var helt nede på 25 år!
  Muligvis skyldtes det en romantisk ide om et ungdommeligt geni, et politisk geni… Sådanne skulle ikke holdes nede.

  Kommentar by ino — 14. april 2022 @ 07:27

 6. I øvrigt: En flot samling raketforskere i collagen. Tak for synet.

  Kommentar by ino — 14. april 2022 @ 07:29

 7. Det ser ud til at der er konkurrence mellem 2 tendenser. Første tendens er den kraftigt stigende udskiftning af de europæiske befolkninger med voldsparate muslimer. Anden tendens er Bidens planer om at fremskynde starten på ww3, fordi ham selv og hans parti er ved at gå i total opløsning og USA’s våbenindustri skriger efter profitabel afsætning.
  Er der odds på hvad som kommer først? Udskiftningen af de hvide kristne befolkninger, eller den atomare udslettelse i ww3 af de hvide kristne befolkninger ??
  Biden og hans handlere bestemmer det – med deres vanvittige opførsel.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. april 2022 @ 07:43

 8. Citat: “Faktum er, at integrationen på rigtig mange parametre går rigtig godt…”
  Det er jo rigtigt nok, for vi danskere bliver langsomt tvunget til at underlægge os og acceptere indvandrernes uskikke og uvaner.

  Kommentar by Henning Jensen — 14. april 2022 @ 08:00

 9. Syndig Forvirring i bortforklaringer for hvad de har med at gøre. Islam er en usekulær diktatorreligion med et Førerprofetideal. Det hele skal passe ind i Deres selvforståede religiøse univers, ellers hader de det, og de hader den frihed vi tillader os at have med frihed g lighed og demokrati, da det er en form for- legaliseret lovløshed- og de hader os som vantro….Men det er selvfølgelig ikke så vigtigt:-) :-) :-), ligesom realiterne i forhold til alt historisk og samtidsmæssig erfaring heller ikke er så vigtigt, sålænge det bare ikke er – højreorienteret- hvilket alt er, hvis det ikke passer ind i Syndig Forvirrings og Enhedslistens religiøst politiske univers, hvor vi alle skal være -lige-gyldige- og det er synd for alt og alle helt uden selvansvar, og vi som Pavlovs hunde får fråde om munden, hvis vi høre ordet- højreorienteret.:-):-) :-). Vi skal ikke tænke selv og vudere hvad vi har med at gøre…..Nej vi skal bare indrette vores logik ud fra tomhjernet forargelse for alle de ofre, som højreorienede skaber, når de -diskriminere- og gør forskel på han og hun væsener, eller Muhammedanere føler sig forurettet i nattelivet, sålænge Deres kvinder -æresfuldt- bliver hjemme. Ofrene for Muhammedansk terror og undertrykkelse rager os en papand, fordi vi skulle jo nødigt slåes i hardkorn med…højreorientede :-) :-) :-), også selvom vi ikke aner en papand om det prædikat vi bruger som tomhjernet skældsord. :-) :-) :-)…..
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God påske. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. april 2022 @ 08:23

 10. @ 9, Colombo. Det burde maaske tilfoejes, at baade den haengte kat fra New zealand og slim-aalen fra Canada hoer til Klaus Schwabs metastaser, der i mellemtiden er at finde i alt for mange regeringer/administrationer verden over…

  Kommentar by Krassisten — 14. april 2022 @ 08:52

 11. Da det lader til den falske journalist fortsætter under nyt navn

  så kan jeg også gå off-topic og stille spørgsmål ved danske statsmedier

  vesten jagter russiske oligarker.

  Kan man ikke sige den vestlige verdens sociale medier styres af en håndfuld enormt rige mennesker ?

  Er det ikke vildt at censur eksploderede sammen med covid ?
  Indflydelsesrige “oligarker” kan gribe knoglen og ringe til ju-tub´ og sige : fjern den video fra platformen, og få minutter efter er den væk.

  Det er sgu uhyggelig, at man snart ikke kan være i fred nogen steder

  Stort set alt hvad sølvpapirshatten blev censureret for at sige for 1½ år siden, er fakta i dag, selv democrats kan ikke skjule sandheden.
  Såkaldt vaccine er ikke godkendt, de vaccinerede ligger på sygehuset og er superspredere af covid

  Verden går ad helvede til fordi en lille ekstrem elite har bestemt sig for at smadre alt det bestående, i håb om at komme ud med en helt ny verdensorden, hvor de selv sidder i luksus mens pøblen lever i umenneskelig fattigdom

  Kommentar by k.m. — 14. april 2022 @ 08:54

 12. Umulius er endnu i den venlige og konstruktive fase, men hvorfor skulle han imod alle odds forblive i den, når han altid tidligere er endt med at udspy en uendelig række af citater fra New York Times etc som “modbeviser”, foruden direkte uprovokerede personangreb.
  Dette er selvfølgelig et personangreb på Umulius, men bestemt ikke uprovokeret.
  Han har for evigt diskvalificeret sig fra at skrive her, efter min mening.

  Kommentar by Træt — 14. april 2022 @ 09:10

 13. Vi har tossede småfede tøser som Anna Amalie Kühne Kjær der er en trussel mod os danskere og vores børn, hvad fanden venter vi på?

  Kommentar by piphans — 14. april 2022 @ 09:12

 14. WHO kæder krigen i Ukraine sammen med racisme.

  Tedros siger der er for meget focus på hvide ofre for en konflikt.

  Kommentar by k.m. — 14. april 2022 @ 09:24

 15. http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-15019-mid-1-params-12.html
  Facebook: Ingen sjov med Taliban

  Kommentar by k.m. — 14. april 2022 @ 09:27

 16. To be, or not to be

  vestlige værdier er i allerhøjeste grad under angreb, desværre af vores egne politikere

  https://www.youtube.com/watch?v=xyAc4jMH-Xs
  Trudeau just did the worst thing | Redacted with Clayton and Natali Morris

  Kommentar by k.m. — 14. april 2022 @ 09:36

 17. Spis min Gris,
  i Morgen skal DU slagtes…,
  men den er vel veganer?

  Kommentar by konservativ — 14. april 2022 @ 09:37

 18. Danskerne kedede sig under besættelsen. Mørkelægning og udgangsforbud. Så lå de og lavede store årgange. Ja de store årgange 1942 til 1947. De kunne sgu ikke vide hvem der ville krigen. Men hvis nu de kedede sig endnu mere , hvem ville de så kneppe, børnene?

  Kommentar by Ole Larsen — 14. april 2022 @ 09:45

 19. Mon ikke vi har M-faktor i denne historie: https://www.bt.dk/samfund/kriminelle-stjaeler-handicapkort-og-parkerer-gratis-i-danske-storcentre-og-i

  Kommentar by Anonym — 14. april 2022 @ 09:53

 20. I dag er megen videnskab gået fra at helbrede, til at gøre mennesker syge og fastholde dem som patienter. Skide være med de ligger på gangene eller i kantinen på sygehuset, bare der kan blive fyldt noget medicin i dem.

  Man har især kastet sig over børnene, hvor det gælder om at forvirre dem så meget som mulig med snak om køn og seksualundervisning i børnehaven.
  Man kan allerede nu se dem som klienter hos lægen eller i psykiatrien.

  Den vanvittige elites plan er at fjerne moral og selvstændige tanker.

  Oprindelig betyder minister folkets tjener.

  Det er meget udvisket i dag, hvor alt for mange politikere(ministre) plejer deres egne interesser frem for folkets.

  Kommentar by k.m. — 14. april 2022 @ 10:03

 21. SØD TØS.
  LEV VEL.

  Hvordan kan Anna Amalie Kühne Kjær dog være medlem af sådan et højreekstremistisk parti?
  Hun må da straks, sammen med de andre piger, danne et nyt parti med et ordentligt menneskesyn. Sammen med udbryderne fra Enhedslisten skal de nok komme i Folketinget.

  Kommentar by Bastardo — 14. april 2022 @ 10:25

 22. Fordomme er summen af dårlige erfaringer!
  Naturligvis vil SF ungdom sige fra, for alt andet vil være at indrømme at integrationen er slået fejl, og det er jo der vi er! Integrationen har været en dundrende fiasko, så stor at den bestemmende klasse vægre sig ved at indrømme det, for det vil afslører at højrefløjen har ret og at den har haft ret hele tiden og det kan venstrefløjen simpelthen ikke rumme!
  Tilgangen kan naturligvis være som Lars Løkke Rasmussen, vi skal jo alle sammen være her. Til det er der kun at sige nej Lars, det skal vi ikke! Vi har førsteret til det lille landområde, der hedder Danmark! Den sidste flygtningestrøm fra Ukraine viser at vi godt vil hjælpe flygtninge. Vi vil bare ikke hjælpe flygtninge som hader os!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. april 2022 @ 10:26

 23. “…rigtig mange parametre…”.

  Ud af 53 parametre går integrationen godt på 14.
  14 er da også “rigtig mange”.

  Kommentar by Bastardo — 14. april 2022 @ 10:30

 24. At 2, 06:05:

  FREMRAGENDE FORSLAG – HAR IKKE EN CHANCE.

  Kommentar by Bastardo — 14. april 2022 @ 10:31

 25. At 9, 08:12:

  Mette må invitere de forskellige danske kristne, jødiske og andre vantro grupper til påskefrokost på Marienborg. Husk godt med Harald Jensen.

  Kommentar by Bastardo — 14. april 2022 @ 10:36

 26. Ja, de små røde præmenstruelle tøzer fra SFU ser formentlig med stor skepsis på de ukrainske flygtninge, der som bekendt mest består af kristne kvinder og børn.
  Til gengæld bør der ikke være nogen begrænsninger på importen af virile mandlige negre og muhammedanere…

  Kommentar by Revisoren — 14. april 2022 @ 10:41

 27. Fra et lidt aeldre synspunkt integrations problemer,at Danskerne ikke vil have deres naesten udmaerkede velfaerds samfund oedelagt af ,hvad er de i dag? ca 20% inclusive efterkommere ,af individer der kom u inviterede,som ikke bidrog paa nogen professionel maade, til samfundets udgifter,nu at se dem som ofre for Dansk racisme, (taabeligt ord foroevrigt) af unge saa kaldte Danskere,Min generation betalte kontant for vore uddannelser.At disse unge i dag kan faa det gratis er et fremskridt saa saet dog for fanden pris paa det, og begynd at debatere paa “Dansk” vort sprog er temmeligt klart om sort og hvidt

  Kommentar by dunk — 14. april 2022 @ 10:53

 28. ang værdier

  I 12 radioavisen fortalte de om forsamlingshuset Facebook, og hvordan folk søger fællesskab i grupper.

  DR fortæller ikke at man kun er velkommen på FB med de rigtige holdninger.
  Opslag om visse emner lukkes konsekvent ned af faktatjekkere, der ikke tåler fri debat.

  Så det med Facebook som åben forsamlingshus er ikke sand.

  Kommentar by k.m. — 14. april 2022 @ 11:23

 29. Halime Oguz er vel en slags kvindelig udgave af Naser Khader, der ikke er bange for at kritisere fredens religion.
  Mon ikke alle halalhippierne og dhimmierne i SFU vil gøre livet så surt for hende, at hun vælger at holde sin kæft eller forlader partiet?

  Kommentar by Revisoren — 14. april 2022 @ 11:38

 30. Mange Ukrainere vender hjem efter få uger i sikkerhed her i Danmark.
  tyrkere, syrere, irakere m.m. rejser ikke hjem igen selv om der ikke er krig i deres lande, og de har været her i en menneskealder, mere eller mindre på vores bekostning

  Kommentar by k.m. — 14. april 2022 @ 11:39

 31. Stol aldrig på Waffen SF! Stol heller aldrig på Waffen SF Jugend!:-)

  Kommentar by Amad — 14. april 2022 @ 11:56

 32. @5 by ino. VaLgRETSalderen mente jeg naturligvis. Men jeg kan se du forstod alligevel. Jeg viste ikke valgBARHEDSalderen havde været så lav , samtidigt med den meget højere valgrets alder.begrundelsen du kommer med kunne godt være den rigtige ,- især fordi folk sjældent brød sig om at stemme på en der var yngre end dem selv. Så vedkommmende der kunne samle stemmer fra væsentligt ældre vælgere måtte være meget overbevisende eller åbenlys i sit talent/genius.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. april 2022 @ 13:00

 33. Mange muslimer har kun de værdier, som de på bedste orientalske vis har tilegnet sig. Der må jo være en begrundet årsag til at islam hugger hænderne af tyveknægte, for hvis enhver i Bumfuckingstan beholdt sit og lod sig nøje med det, var det irrelevant at medtage akut amputation i politiets reglement.
  Mange Muslimers værdier i Danmark stammer ofte fra kommunernes kassebeholdninger, momssvindel, skattesnyd, fiflen med regnskaber, fakturasvindel og så fremdeles. Islam i i sig selv er værdiløs som moralsk kompas og potentielt skadevoldende for alle ikke-muslimer.
  Danskere uden muslimer er ligesom bjergbestigere uden havelåger.
  SF = SnotForvirrede.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. april 2022 @ 14:16

 34. Unge bliver undervist af ventredrejet lærere, forældre opdrager ikke deres børn, så fremtiden ser temmelig sort ud, sikkert bliver vi i mindretal, og overtaget af muslimer.

  Kommentar by IES — 14. april 2022 @ 15:03

 35. Ja, hvad pokker bilder hende muslimen sig ind, sådan at sige noget forkert i den 21 åriges øren. Ved Halime Oguz slet ikke, at det er 21-årige Anna Amalie fra SFU, der har defineringsretten, uanfægtet af hvad koranen dikterer?

  “Halime Oguz: Jeg er muslim – men mange muslimers opførsel gør det svært at sige højt” fra Religion

  Som bosiddende på Vestegnen har jeg set det utallige gange. Hvordan de parkerer på Handicap-pladser. Nu bliver det sat i system. HURRA FOR BERIGELSEN

  “Kriminelle stjæler handicapkort og parkerer gratis i danske storcentre og i Sverige”

  Kommentar by tavsen — 14. april 2022 @ 15:07

 36. Jeg er stamkunde i Facebook-fængsel. Har netop fået 24 timers karantæne for et foto jeg postede i december-21.

  Bortset fra det, er det pinligt at være dansker.
  Staten støtter Islam i næsten alt i Danmark, og så står et kvindfolk på TV og tigger om hjælp til undertrykte piger.

  Vi kan sgu da ikke både finansiere Islam i Danmark og jamre over at piger ude i verden mangler muligheder FORDI de er piger.

  Kommentar by k.m. — 14. april 2022 @ 15:16

 37. hahahaha
  Den slags naive faktaresistente individer kan kun opstå i et dybt beskyttet samfund

  Hun kommer til at møde virkeligheden en dag qua sin naivitet ,og fornægte den

  Hun ender med at gemme sig i et liljehvidt villakvarter/liljehvid ejerlejlighed med parkeringskælder og dørtelefon hvorfra hun stadigvæk vil opstille luftkasteller. Luftkasteller der undergraver og ødelægger det samfund hun nyder gavn af

  Kommentar by geden — 14. april 2022 @ 17:22

 38. Mange muslimer vil gerne overtage danskernes værdier, men kun de pekuniære.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. april 2022 @ 18:15

 39. Tyskerne i 1935 til 1945 havde også anderledes værdier og det kostede en verdenskrig og 60 millioner livet at korrigere deres værdier til et niveau hvor de kunne være i stue med almindelige mennesker.

  Gad vide hvad 21-årige Anna Amalie fra SFU er villig til at ofre for at korrigere disse muslimers værdier.

  Indtil videre har det kostet Danskerne 40 år med ekstraordinære udgifter for ikke at tale om de korporlige omkostninger i form af døde, voldtagne og fysisk og psykisk invaliderede.

  Kommentar by Santor — 14. april 2022 @ 18:35

 40. Den “negative framing” og “stigmatisering” af de fremmede ville opstå meget hurtigt UANSET om nogen sagde noget kritisk, det sørger deres egen adfærd og tilstedeværelse for. De hører ikke til her og kommer aldrig til det.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. april 2022 @ 18:40

 41. En særdeles intelligent og fremsynet politiker udtalte og nedskrev engang, at valgret og valgbarhed burde være sat til 30 år!!!

  Dette udfra den kendsgerning, at man stadig mangler en væsentlig del af hjernens udvikling og omkring de 30 måtte skønnes at have gjort sig nogle livserfaringer og evt have stiftet familie, hvilket gør en mand/kvinde mere tænksom og indsigtsfuld!

  Jo mere jeg hører, ser og læser af disse forvoksede teenageres dårskaber, jo mere må jeg give denne nu afdøde person ret!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 14. april 2022 @ 19:17

 42. @38 by Ole Mejlstrøm. Helt enig.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. april 2022 @ 19:31

 43. @ Anna Amalie fra SF. Jeg ser frem til, at hjemsendelserne starter.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. april 2022 @ 19:34

 44. Erfaringer er jo anekdotiske modsat den evidens, universitetspigerne har indsamlet via feltstudier og kvalitative undersøgelser.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. april 2022 @ 19:56

 45. k.m.
  Jamen du har så evig ret.

  Kommentar by piphans — 14. april 2022 @ 22:22

 46. # 30, Gustav Jensen.
  Nej SF = Særligt Forurenende.

  Kommentar by NED MED ALTING — 14. april 2022 @ 23:37

 47. De skal ikke integreres De skal hjem
  De Skal ikke integreres de skal hjem
  De har været her alt for længe
  De har kostet mange penge
  De sa ikke integreres
  De skal hjem

  De skal ikke integreres de skal hjem
  De skal ikke integreres de skal hjem
  Vi har ingen tomme senge
  Vi har ikke flere penge
  De skal ikke integreres De skal hjem

  De skal ikke integreres de skal hjem
  De skal ikke integreres de skal hjem
  Der er danske piger og drenge
  der har brug for vores penge
  De skal ikke integreres de skal hjem

  De skal ikke integreres de skal hjem
  De skal ikke integreres de skal hjem
  Frø af ugræs over hegnet
  koster mere end beregnet
  De skal ikke integreres de skal hjem

  Den går på melodien:https://www.youtube.com/watch?v=tZqwvlmDL84 de skal ikke integreres de skal hjem. Og den er bedre end Kong Christian står… og Den røde tråd tilsammen og. Den består af fire vers som beskriver hvordan vi i Danmark har fået nok af de fremmede. Den kan synges med bibliotekerstemme så den kan indgå i Statsradiofoniens repertoire på linie med Parcifal Mestersangerne og Niebelungen Ja måske oven i købet med Bethoven. -I ved ham der Holly Wood vovsen som er en Sankt Bernhardts Hund. Nok hedder det Hollywood men man bliver altså lidt træt i fingrene og fødderne når man hele tiden skal gå efter øl og vaske tastaturet rent for sjatter. Som én engang sagde: En krone betalt i skat er en krone betalt på fædrelandets fordærv.
  Tænk på hvor meget fordærv og hvor megen fordærv politikerne – de lovgivende forsamlinger har påført os. Jo vi har faktisk flere af dem. Der er Fjolsetings politikere og der er kommunal politikere. De forfatter allesammen love som vi skal adlyde. Kommunen kan være den værste at komme i nærheden af. Men du skal også vare dig for staten. For som jeg tidligere har sagt er staten din værste fjende. Hvis du ikke ved det er det muligt at læse ud fra den amerikanske grundlov. Den hedder The Cnstitution og den indeholder den lov som folket vedtog or at fravriste os Englands herredømme. Nu da jeg er ved at falde i søvn og mangler en god slutning på den bedste sang skrevet siden Den lille Ole må jeg på pege at de ikke skal integreres.

  Kommentar by Nielsen — 15. april 2022 @ 03:05

 48. Our systems have detected unusual traffic from your computer network. Please try your request again later. Why did this happen?

  IP address: 130.149.80.199
  Time: 2022-04-15T02:05:47Z
  URL:
  https://www.youtube.com/watch?v=tZqwvlmDL84

  Når man klikker på melodi
  Så lad være med det!

  Kommentar by Nielsen — 15. april 2022 @ 03:06

 49. OT.Jeg vil opfordre til at følge Annemarie Waters og partiet Britain first’s arbejde. De har en god podcast man kan følge på youtube.
  11.april 2022 havde hun en længere samtale med Tommy Robinson om ; “alt hvad der nu foregår”.
  Jeg vil opfordre til at lytte til Annemarie Waters podcast , og være meget velinformeret om temmeligt meget fra England. Annemarie har det med at gøre alt med kvalitet, dybde og sans for detaljen – hvor djævlen jo som oftest sidder. Annemarie Waters er uddannet jurist.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 15. april 2022 @ 05:14

 50. Til kommentar by ino — 14. april 2022 @ 07:27:

  Valgretsalderen var 30 (ikke 31), fem år over valgretsalderen.

  “Muligvis skyldtes det en romantisk ide om et ungdommeligt geni, et politisk geni… Sådanne skulle ikke holdes nede.”

  Det skyldtes datidens klassesamfund, hvor de toneangivende Nationalliberale ikke kunne forestille sig, at en ung akademiker med bestået kandidateksamen og embede ikke skulle kun vælges, mens man ikke ønskede unge bønder, soldater el. håndværkere i tyverne fik valgret.

  Kommentar by Odo — 15. april 2022 @ 05:33

 51. @30 by Gustav Jensen kl.14.16
  Ja, – og som vi jo alle ved , er bjergbestigerer uden havelåger helt fortabte sjæle. (Virkelig virkelig sjov….lol)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 15. april 2022 @ 06:36

 52. Internationalt Sammenrottet Lusket Analfabetisk Maskepi.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. april 2022 @ 07:45

 53. @Odo
  Tak, ja, jeg huskede forkert (og gad ikke lige tjekke det før jeg skrev). Jeg har prøvet at læse i referaterne fra grundlovsforhandlingerne, interessant på flere måder, men jeg fandt desværre intet om aldersgrænserne (men jeg opgav også at læse det hele). Du har sikkert ret.
  Hvad der undrede mig meget mens jeg læste grundlovsforhandlingerne, var den yderst beskedne interesse forsamlingen havde i den samtidige første slesvigske krig. Den var ligesom ikke interessant, men om man skulle sende kongen en fødselsdagshilsen, kunne man godt bruge tid på.

  Kommentar by ino — 15. april 2022 @ 08:17

 54. Når ongobongoerne på deres gebrokne dansk siger “guldur”, ja, så mener de det rent faktisk, og ikke “kultur”:altså:”jaj vil ha’ Jers guldur”.

  Kommentar by barfbag — 15. april 2022 @ 08:54

 55. 10. Mit indlæg….må nok præcisere det til SFU. God påskelangfredag.
  støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. april 2022 @ 10:15

 56. Man kan mene hvad man vil om Rasmus Paludan, men det er ikke ham som udøver fysisk vold, som disse muslimske sandnegre, man ser på videoen. Han får ellers hele skylden hos Svensk TV og Aftonblaskan. Og hvem er så disse voldsmænd? SVT: ” Man vet inte. En grupp ungdomar”. Er de svenske, danske eller måske Asatroende Islændinge, som føler sig krænket? Hvad gør svensk politi, efter at nogle dusin politibiler er ødelagt og selv deres uniform stjålet? Jo, med halen mellem benene – der er god plads, nosserne er væk – de løber langt væk, så pøbelen kan smadre resten af bilerne.
  Dette er ikke sjovt. Dette er dødsensfarligt, og tæt på os. Mærkeligt hvor effektivt feministerne har kastreret hele den svenske politistyrke.

  Kommentar by Thor — 15. april 2022 @ 14:26

 57. https://www.youtube.com/watch?v=-Gv1IVQ7f_g

  Link til videoen – den kom vist ikke med sidst.

  Kommentar by Thor — 15. april 2022 @ 14:31

 58. Medier og kriminalstatistik
  https://freebeacon.com/media/yes-the-media-bury-the-race-of-murderers-if-theyre-not-white/

  Kommentar by k.m. — 15. april 2022 @ 16:22

 59. Mange muslimer har ‘anderledes værdier’,” Sørme så, hvordan kan det være faktuelt forkert ??????

  https://www.document.no/2022/04/15/to-homofile-drept-etter-kontakt-pa-datingapp/
  En landsby på vestsiden av Irland er i sjokk etter at to homofile menn ble funnet drept på bestialsk vis i deres respektive hjem. I begge tilfeller tror politiet at det ble kontakt mellom ofrene og gjerningsmannen via en datingapp.

  Iransk-kurdiske Yousef Palani (22) kom fra den lokale moskeen da han ble pågrepet.

  Kommentar by tavsen — 15. april 2022 @ 16:25

 60. Mange muslimer har ‘anderledes værdier’. En helt anden retsopfattelse. Skal den nu indføres her i DK? Som den her? (Nej tak!):

  Turkey: Kurdish Children Killed, No Consequences
  The killing and wounding of Kurds caused by Turkish security forces in armored vehicles appear to be a systematic problem in the majority-Kurdish southeast of Turkey. Those police officers or soldiers who hit the Kurds with these vehicles seem to always get away with their crimes.
  On September 11, 2019, a five-year-old Kurdish child, Efe Tektekin, was killed crossing the street when a Turkish police officer hit him with his armored vehicle in Diyarbakir. The officer, after facing trial for “causing death by negligence,” was acquitted following the final hearing of the court case on March 29.
  If Tektekin had run out into the road too fast for the policeman to stop, then there would have been a proper investigation and all evidence would have been used. But the lawyers have said that the legal system protects police officers. Moreover, there have been many other similar cases of killings by armored vehicles: in none of them is the driver ever punished.

  (Klip fra artikel af Uzay Bulut i Gatestone Institute 15. april 2022)

  Kommentar by Amad — 15. april 2022 @ 17:34

 61. Det er vel den måde kurderne slipper af med deres mere end sædvanligt retarderede afkom. Skubber dem ud foran politiets pansrede køretøjer.
  To fluer med ét smæk

  Kommentar by Træt — 15. april 2022 @ 18:37

 62. Mange muslimer har ‘anderledes værdier’,”

  “Medlem af gadebanden NNV er fredag fængslet for at sætte ild til frisørsalon i Rødovre, hvor tre mænd blev skudt i december”

  “for 1 dag siden — Her stod pavillonspisestedet Baunes Pizza og XL Burger i flammer. Brandvæsnet sendte fire køretøjer til branden, og det lykkedes at få slukke…

  Politiet undersøger om brand i pizzeria var påsat
  Pavillon med pizzeria og grillbar brændte natten til torsdag i Aarhus.”

  Jo, sandelig har de andre værdier end de vestlige, som velfærdsstaten er bygget på. Men Rødgardister tror selvfølgelig at alle mennesker på jordkloden har samme moral og tankesæt (det kommunistiske)

  Zenia Stampe udtalte for ca. 10 år siden de bevingede ord

  “Om 20 år ligner de os andre” TÅBELIGT de lever stadig efter 1400 år gamle leveregler. Hvad ramadanen beviser nu og her anno 2022. Derfor har de aldrig været i stand til at opbygge høj levestandard selv med de enorme råstoffer, de har til rådighed.

  Men i år er det ikke rigtigt interessant for statsdrevne medier, derfor kommer der en sådan dundertale

  “Muhammed til Mette F.: Mangler respekt
  Det har skabt en røre blandt danske muslimer, at statsministeren ikke har lykønsket landets muslimer under deres hellige måned, skriver Muhammed fra Center for Muslimers Rettigheder i Danmark”

  Kommentar by tavsen — 15. april 2022 @ 20:58

 63. @20 by k.m. kl 00.00
  ….at fjerne moral og selvstændige tanker..
  Det er rigtigt. Det er KERNEN af hvad det går ud på. Det er DET eliten vil. Egentligt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 16. april 2022 @ 11:57

 64. Det var da “pudsigt”.
  Her kort tid før det franske valg bliver afgjort, så har EU’s “svindelkontor” anklaget Marine Le Pen for underslæb.
  Samme kontor som nu i årevis – i samarbejde med MSM og dommerstanden – har forsøgt at lukke munden på Messerschmidt…

  Kommentar by Revisoren — 18. april 2022 @ 07:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper