19. april 2022

Bispehaven: Østtysker slået af ung palæ-araber, boligret fastslog at ‘hun ikke passede ind i opgangen’

Jyllands-Posten har talt med østtyske Hannelore Fuhr, der siden 1984 har boet i Bispehaven. Man løser ikke problemerne ved ‘at flytte folk’, argumenterer hun, og afslutter interview med at bedyre, at hun ‘ikke er racist’. Fra en alenlang artikel på JP.dk – 81-årig efter 38 år i ‘hård ghetto’ med bander og store renoveringer: Det værste er en dom om ikke at passe ind.

“Nabostridighederne i opgangen på Hasle Centervej i Bispehaven kulminerede, da Hannelore Fuhr i 1993 fik to lussinger af en dreng med palæstinensisk baggrund. Sagen endte dengang i boligretten, som fastslog, at hun ikke passede ind i opgangen, fordi den var domineret af børnerige udenlandske familier.

Frustrationen over afgørelsen sidder stadig dybt i den 81-årige Hannelore Fuhr, som får tårer i øjnene, når hun beskriver forløbet.

… Hjemmemenneske har Hannelore Fuhr været, siden at hun kæmpede for at få ret efter de to lussinger tilbage i juni 1993, og at boligretten efterfølgende fastslog, at hun ikke passede ind i opgangen.

Det hele begyndte ifølge hende med, at nogle unge mennesker solgte hash i familiens opgang. Hannelore Fuhrs søn kunne ikke sove for larmen, men da hun påtalte det over for sælgerne, endte hun med at få to lussinger.

Hannelore Fuhrs har stadig et billede af sit beskadigede øre. … Forløbet fik familien Fuhr til at trække sig.

‘Siden den tid har vi passet os selv,’ fortæller den 81-årige kvinde.

(Collage: Bispehaven)

Oploadet Kl. 23:37 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126169/trackback

8 Comments »

 1. Såkaldte “almennyttige” boliger er lossepladser for landets kommuner, hvor de kan anvise alt det affald, der stadig den dag i dag frit kan rejse ind af vores åbne grænser, og blot fremstamme ordet “asyl” for retskrav på bolig og familiesammenføring. Vi er simpelthen for dumme.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 20. april 2022 @ 01:16

 2. Det skulle forbydes at misbruge almennyttige boliger som affaldsplads for landets forfejlede flygtninge indvandre politik.Det kunne gøres ved at sikre boligsociale områder der eksisterer for danske socialpolitisk begrundede behov pg til varetagelse af danske socialpolitiske PROBLEMstillinger. Drop “det almennyttige”, der dybest set kan varetages privat. Opbyg istedet boligspciale områder der sikre de borgere der har brug for støtte og gør samtidogt områderne til en dynamo for et socialt og økonomisk velintegreret sammenhængende dansk samfund. Man skaber ikke lighed ved , at behandle mennesker ens. Man skaber lighed gennem at behandle mennesker forskelligt. Idag lever vi i et socialdemoktatisk kommunisme-samfund. Kommunisme på socialdemokratisk er dyrt dumt og dårligt. En velfærdsstat i 3D.Dyrt dårligt og dumt. Onesize fits not all.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. april 2022 @ 06:02

 3. Apropos 1992/93 har dette måske relevans?
  :
  Den 3. marts 1992 valgte et flertal i Folketinget bestående af Socialdemokratiet, Det Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti uden om KV-regeringen at give kollektiv opholdstilladelse til alle palæstinensere der havde opholdt sig i Danmark i mere end 12 måneder. Loven blev i dagligt tale benævnt Palæstinenserloven. Umiddelbart efter vedtagelsen valgte mange af palæstinenserne at tage tilbage til Libanon for at fejre opholdstilladelsen i Danmark – på trods af at de havde påstået at de havde været forfulgte i Libanon. Det kom yderligere frem at 312 af de 321 angiveligt forfulgte palæstinensere havde rejst frem og tilbage mellem Danmark og både Libanon og Syrien i løbet af 1990 og 1991, mens de havde søgt asyl i Danmark, blandt andet for at gifte sig.

  Kommentar by Limewoody — 20. april 2022 @ 06:10

 4. Det er nok problemet for “retsstaten”, man beskytter gerningsmanden mere end ofret! Naturligvis skal vi ikke dømme uskyldige, men hvis nogen skal flytte så er det gerningsmanden! Helt som i skolen hvor man flytter mobbeofret i stedet for at flytte den der mobber!

  En ting som virkelig undre mig, er den åbenlyse narkohandel, som foregår flere steder i landet, specielt i hovedstadsområdet, hvis man ville, så kunne man dagligt hente narkohandlere på faste pladser i Københavnsområder. Det var bare at kører rundt med et salatfad og så samle dem op. De står der dagligt, lige for næsen af politiet og de gør intet! Vi lever virkeligt i det konsekventløse samfund.

  Kommentar by Den Nervøse — 20. april 2022 @ 08:28

 5. En gang islamistisk ekstremistisk racistisk hadefuld pestilens altid pestilens!

  Free us from pestilenserne!

  Kommentar by Mads kering — 20. april 2022 @ 13:05

 6. Jeg ved ikke, om det er den samme kvinde. Jeg læste for nogle år om en tysk kvinde også i Bispehaven, som havde sin søn boende. Denne kvinde blev udsat for at blive kaldt en nazi-kælling og hun oplevede en dreng pisse ned i pose med indkøbsvarer stående udenfor hoveddøren.

  I de kommende år vil der ske en sanering af Bispehaven, 310 familier skal ud og i første omgang nedrives tre boligblokke angiveligt for at nedbringe problemer med stor kriminalitet og høj arbejdsløshed.

  Ja, det skal da nok hjælpe i Bispehaven, men problemerne flyttes bare, så flere danskere “kan få glæde” af disse udenlandske kulturberigere.

  Kommentar by T. H. — 20. april 2022 @ 20:20

 7. Hannelore – det lyder som noget fra en tysk pornofilm fra 70’erne…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2022 @ 06:36

 8. “Palæstinensere” + somalinegre = menneskeligt affald.

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2022 @ 06:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper