19. april 2022

Åben tråd, 18. april 2022

Hvis jeg har været lidt fraværende på bloggen her i påsken, så har det naturlige årsager. Det er svært at finde tid til det hele, og når sommeren banker på, så vil jeg ud i det fri. Sideløbende arbejdes der med flytning, hussalg og alt for mange timer på jobbet. Åben tråd…

(Traner over Hønning mose, 18. april 2022; Flere billeder på Instagram)

Oploadet Kl. 10:57 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126171/trackback

31 Comments »

 1. Indkomstskatten indført kort efter forrige århundredeskifte er det største slag mod den almindelige dansker. Den arbejder pengeejerne nu på at gøre altomfattende, som i global. Altså enhver person på jorden skal betale en del af hans indkomst til skattevæsenet.

  ER DET TYVERI ?

  Kommentar by Nielsen — 19. april 2022 @ 13:14

 2. Krig i Europa, krig i Sverige og her kø til socialkontoret…

  Kommentar by peerpede — 19. april 2022 @ 13:15

 3. Flot billede, og få ikke stress Kim. Åben tråd er også godt med at få luftet lidt af hvert. Ak der er nok af uhyrligheder. Krig af enhver slags idag. Krig mod samfundet, krig i et land og krig mod mænd, det bliver spændede hvem den næste mand bliver grillet i medierne, af kvinder i flok.

  Kommentar by IES — 19. april 2022 @ 13:15

 4. Salami i lokum min bror
  Hvorfor du flytte selv? Mig ringer til kommuner mig sige mig flytte mig flygtning mig ikke finde ud af det og kommuner sender bil med store danske mænd, wallah de flytter alt for mig når kommuner færdig med at laver ny lejlighed flot. Yani du dum du betale selv ligesom dansker gris

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 19. april 2022 @ 13:15

 5. Alex Jones har begæret InfoWars konkurs!

  Cancel-culture betaler sig åbenbart for de konstant krænkede…

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2022 @ 13:21

 6. Lidt pudsigt at tænke på, at hædersmanden Henrik Dahl fra LA var gift med kommunisten Christine Antorini fra 2003-2008…

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2022 @ 14:12

 7. Moderne tiggeri er ikke bare at sidde på fortovet med en skål foran sig.
  Ukraines nationalbank har meldt sig som international luksustigger på internettet. På udvalgte hjemmesider lægges øverst en sort bjælke med ukrainsk flag og en blå knap med gul tekst, “Doner til hæren”. Trykker man på knappen, kommer man til hjemmesiden for Ukraines Nationalbank, sammen med en sort knap med teksten “køb med Gpay”. Ovenover findes en tekst “Raise Funds for Ukraine’s Armed Forces”.
  Du kan nu indbetale en almisse i USD eller EU til Ukraines væbnede styrker (måske Ukraines præsident gafler lidt til sig selv?).
  Således fungerer moderne statsligt internationalt tiggeri i ukrainsk regi.
  Gad vide om det er lovligt for krigsførende landes nationalbanker at indsamle dansk pengestøtte til pågældende landes private krige – ulovlig indsamling måske ?
  Dokumentation forefindes.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. april 2022 @ 14:49

 8. Muslimer har ingen skrupler med at tigge penge.

  Kommentar by k. m. — 19. april 2022 @ 15:07

 9. Nød lidt af Påsken i sengen..alene :-) (omgangssyge). Men nød også på DVD- den thrillergyser eller poetiske psykopatromantiske gyser tv-serie. The Following. James Purey- spiller en charmerende alfaderlig intellingent lystmorderpsykopat (tidligere litteraturprofessor med Edgar Allan Poe som speciale, som har samlet en masse beundre som tilbeder ham, også i højere kredse, som undslipper en ventende henrettelse via sine tilhængere med kulttilbedelse etc etc etc. Ham der skal fange ham i dette katten/musen spil, hvor kat og mus hele tiden skifter rolle er ingen mindre end- FBI agenten Ryan Hardy, som er hans modstykke med social intelligens og instinkt- fabelagtigt spillet af KEVIN BACON. Aktion som 24 timer, men mere blodig og følelsesmæssigt udfordrene, da der også er romantik på begge sider. Joes tilhængere og Ryans beundre, af dem som han bl.a redder, og som nogengange har en dobbelt rolle (uha)….Det har -politisk korrekt-sagt fra mig :-) :-) :-). Intet med Islam at gøre, så hvorfor minder det mig så hele tiden om islam??? :-) :-) :-). Hvis I kan lide den slags Thriller gysere med en psykopat romantisk lystmorder med 24 timers aktion, så er den anbefalelsesværdig TV serie…..og HUSK. DET HAR INTET MED ISLAM AT GØRE (Skulle bare lige understrege det) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. april 2022 @ 15:18

 10. # Gustav Jensen

  Den skabsradikale Søren Pind har ligeledes startet en indsamling af penge, som åbenbart sendes direkte til Ukraines millitærs “konto” i den Ukrainske nationalbank.

  Med i dette tvivlsomme foretagende er udover Søren Pind også Jarl Cordua, Anna Libak, Anette Heick, Uffe Ellemann samt diverse ukendte erhvervsfolk.

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2022 @ 15:31

 11. Nu, hvor mange venter på, at der bliver lukket for naturgassen, er det mærkeligt, at ingen peger på, at den globale opvarmning måske kan reducere behovet for opvarmning af boligen, og dermed hjælpe os med at bliver uafhængige af russisk naturgas. Nåh nej, hvis vi ikke brænder naturgas af, stopper den globale opvarmning jo, så det kan ik’ nytte noget.

  Kommentar by Ole Madsen — 19. april 2022 @ 16:23

 12. Revisoren — 19. april 2022 @ 15:31.
  Men er disse skumle personers indsamling af naive danskeres sparepenge lovlig godkendt indsamling? Ellers kunne man jo også indsamle penge til Ruslands, Kinas, Pakistans og Irans væbnede styrker. Måske er indsamlingen rettet specifikt mod rige personer og firmaers pengestøtte til Nato? Hvem i regeringen har godkendt lyssky indsamlinger til krigsførende magter ??? Noget lugter grimt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. april 2022 @ 16:30

 13. # Gustav Jensen

  http://www.dendanskeukrainekomite.dk

  Indsamlingen er åbenbart officielt godkendt – men hvordan vil de kontrollere hvor pengene forsvinder hen i et totalt lovløst land?

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2022 @ 16:59

 14. Selma Lagerlöf har skrevet et lille forunderligt eventyr med titlen “Den dödsdömde”.
  Ridder Ingemunds undersåt, Narcissus, bliver dømt til døden, men får tre sidste dage i friheden. På samme tid er der indbudt til en konkurrence om Kongens datter, tre helt umulige dyster som skal overvindes, men da Narcissus alligevel ved at han skal dø om tre dage, kaster han sig frygtløs ind i kampene, han har jo intet at tabe.

  Gamle riddar Ingemund satt på gårdstrappan och matade sina tranor. ”Se”, sade han till sin lärde vän, Ariston, som var på besök hos honom, ”de här tranorna är präktiga djur, se hur de flaxar och dansar. Och jag är kommen så långt i världen, att jag inte bryr mig om något annat än mina tranor.

  Foruden at den “Gamle riddar Ingemund” kun elsker sine traner, “jag inte bryr mig om något annat än mina tranor”, således er der heller ingen af vore politikere som kerer sig om os.
  Så vi burde måske følge Narcissus eksempel, og bruge det liv de er ved at tage fra os, og kaste os mere helhjertet ind i kampen.
  Ikke for at vinde kongedatteren, men for at bevare det gode land vi engang havde.
  Vi har jo snart heller ikke meget mere at tabe!
  https://litteraturbanken.se/skolan/wp-content/uploads/2019/09/LagerlofDenDodsdomde.pdf

  Kommentar by Henning Jensen — 19. april 2022 @ 17:40

 15. Revisoren — 19. april 2022 @ 16:59.
  Den danske ukrainekomité nævner en paragraf 3 i en tilladelse. Men at sende penge til køb af våben i et krigsførende land er etisk tvivlsomt. Kan nogen få tilladelse til at støtte Nordkoreas eller Irans militær?? Formålet er just ikke godgørende og absolut politisk.
  Man må håbe, at nogen i folketinget passer deres arbejde og sørger for at holde orden i de ulækre støttekomiteer til finansiering af krigsforbryderes mordvåben.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. april 2022 @ 18:49

 16. Slette Mette har lige udskreget i medierne, at Danmark nu skal frigøres fra den fæle russiske naturgas. Hun vil fyre hundreder af milliarder kroner af til formålet gennem 10 år.
  Der lyver hun igen. Hvis al naturgassen skal slettes (ligesom mobilbeskeder) og erstattes med fjern- og jordvarme, er det ikke bare fæl russisk naturgas hun afskaffer, men gas i det hele taget.
  Russisk naturgas findes der ikke erstatning for; det siger eksperterne. Der er simpelthen ikke tilstrækkeligt at hente andetsteds. Således er det naturgas som sådan, der bliver elimineret – ikke bare russisk!
  Hendes gimmick med afskaffelse af russisk naturgas er bare en billig omgang propaganda.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. april 2022 @ 18:59

 17. # Gustav Jensen

  Jo, den stinker!
  Men har set på Twitter, at Søren Pind undskylder sig med, at man ikke optager “aktive” politikere i bestyrelsen. Underforstået at man er “upolitisk”.
  For eksempel kunne Køges nuværende socialdemokratiske borgmester Marie Stærke ikke blive medlem, selvom hun egentlig gerne ville.

  Men mon ikke godkendelsen af det suspekte foretagende er gået lidt nemmere, når Pind tilfældigvis er privat ven med Mette Mink?

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2022 @ 19:03

 18. Den amerikanske konservative kommentator Nick Fuentes taler i den seneste udgave af “America First” om Rasmus Paludan og urolighederne i Sverige:

  RACE WAR: Muslims BURN Sweden in Easter ATTACKS Against CHRISTIANS | America First Ep. 980
  https://cozy.tv/nick/replays/2022-04-19

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. april 2022 @ 19:21

 19. Den afghanske fodboldspiller Nadia Nadim a.k.a. “Årets Dansker 2017” har nu indrømmet, at hun modtager blodpenge fra den islamiske slavestat Qatar, for at promovere VM.
  Den afdankede engelske fodboldspiller David Beckham er ligeledes “ambassadør” for fodboldturneringen, og modtager i den anledning 1.300.000.000 kroner for ulejligheden.

  Så meget tjener den små Nadia næppe, men mon ikke hendes afdøde far roterer i graven.
  Han var kommunist, og blev som bekendt henrettet af Taliban…

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2022 @ 19:41

 20. Udelukkelse af olie og gas er en del af plan Great Reset

  Når vi ikke skal eje noget, har vi heller ikke brug for energi, ergo kastes verden ud i energi og fødevaremangel.

  Depopulation, der også sker ved hjælp af fup vaccine

  Kun de stærkeste overlever som slaver i den ny verdensorden

  Kommentar by k. m. — 19. april 2022 @ 20:00

 21. Har den islam liderlige mette frederiksen støttede zelensky igen myrdet en journalist/blogger? “Gonzalo Lira Goes Missing After Daily Beast Tries To Get Him Killed”

  k. m. — 19. april 2022 @ 20:00
  Du har fuldstændig ret k.m.
  https://www.rebelnews.com/rebel_news_has_obtained_global_affairs_documents_regarding_wef_great_reset_meetings

  Kommentar by piphans — 19. april 2022 @ 21:06

 22. Det hjælper at være skudt i hovedet, hvis man stemmer for afskaffelse af de danske forsvarsforbehold. At stemme for afskaffelse af forbeholdet er at skyde sig selv i foden.
  Denne afskaffelse tjener kun til oprettelse af flere ligegyldige stillinger og udvalg i det kongelige danske bureaukrati. Med yderlige omkostninger og udgifter til absolut ingenting – EU vil i forvejen blæse Danmark en hatfuld. Danmark er blevet Washingtons køter i stedet for Berlins.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. april 2022 @ 07:54

 23. Volodymyrs jul (frit efter Peters jul):

  Jeg glæder mig i denne tid,
  nu falder dollarregnen strid,
  så ved jeg, sejren kommer.
  Min Biden hver dag i banken går,
  og når han kommer hjem, jeg står,
  og ser hans store lommer.

  Og Ursula har rævekager bagt;
  jeg ved det, jeg har selv dem smagt,
  da de var ganske varme.
  Sit sølvskab Ursula nu åbnet har,
  og kanonen frem hun taer,
  den med de mange granater.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. april 2022 @ 08:23

 24. På en forespørgsel om man må bidrage frivilligt til indsamlinger til militæret i andre lande (ukraine), svarede udenrigsministeret således:

  “Mht. om du må støtte andre landes militær styrker, skal dette spørgsmål stilles til Justitsministeriet. Se her: Forside | Justitsministeriet
  Om du kan trække bidraget fra i SKAT, skal dette spørgsmål stilles til SKAT. Se her: Skat.dk: Borger
  Der er altid mulighed for støtte gennem danske hjælpeorganisationer.”

  Adskillige danske politikere og andre kendisser agiterer skamløst for, at danskere skal bidrage finansielt til Ukraines krigsforbrydelser under zelenskyys diktatur.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. april 2022 @ 20:04

 25. Her er narkomanen som vores landsskadelige politikere har sendt millioner af vores skattekroner til(nej det er ikke psykopaten Erdogan) det er trækkerdrengen Zelensky https://rumble.com/v11ctig-a-drunk-and-possibly-drugged-zelensky-is-in-his-office-today.html

  Kommentar by piphans — 20. april 2022 @ 20:59

 26. Beviser på at pædo Demokraterne og FBI stod bag January 6th – https://rumble.com/v11m1wu-j6-journalistss-life-threatened-by-government-powell-was-told-to-shut-up-or.html?mref=cc6h2&mc=e4jua

  Og den samme korruption eksistere i bedste velgående i Mohammedanmark, hvor danske politikere er skyld i tusindvis af døde og lemlæstede danskere, og det Mohammedanske politi der bryder ind hos, og tilmed overfalder fredelige danskere.

  Kommentar by piphans — 20. april 2022 @ 23:30

 27. Mette Mink besøger i dag Zelenskyj i Ukraine.
  Mon hun har en stor fed check med fra de danske skatteydere?
  Hvis den såkaldte udenrigsminister Kneppe Kofoed også er med på turen, vil jeg stærkt anbefale, at man låser sine mindreårige døtre inde…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2022 @ 09:19

 28. Revisoren — 21. april 2022 @ 09:19
  Hæhæ….ja, det er nok ikke kun pengene pædo familien Biden elsker ved Ukraine.
  Måske kan Hunter og Kneppe Kofoed nyde et tøser i crack parmesan tågen.

  Kommentar by piphans — 21. april 2022 @ 16:56

 29. Biden: “We will never fail in our determination to defend freedom”.
  Han præciserer ikke, at den frihed han vil forsvare, er friheden for den amerikanske våbenindustri til at sælge ubegrænsede mængder af mordmaskiner til Ukraine, for gode ord og især betaling.
  Biden: “We will never fail in our determination to defend the freedom of the american armaments industry to sell lethal heavy weapons to our puppet states for an outrageous price”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. april 2022 @ 19:27

 30. Ukrainere i arbejde straks.
  Men hvad med når de skal hjem igen.
  Hvilke rettigheder har de ret til bagefter. Børnepenge, pension, understøttelse og alt derimellem.

  Kommentar by P — 22. april 2022 @ 13:44

 31. Et bud…
  https://www.bt.dk/krimi/tiltale-mod-kvindelig-paedagog-havde-sex-med-beboer-paa-udflugt

  Kommentar by Islamarebad — 22. april 2022 @ 21:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper