20. april 2022

V-politiker støtter afrikaner, tiltalt for folkemord: ‘Kulturelle impulser, der beriger det danske samfund’

‘Dansk mand’ er anklaget for folkedrab, skriver DR, og fortæller så historien om rwandanesiske Wenceslas Twagirayezu. Den tiltalte får støtte fra Rasmus Hylleberg, der omtales som folketingskandidat for Venstre. Jeg tog et lille tjek, og ganske rigtigt. Han har en fortid i Det Radikale Vestre, indtil han blev en del af dødssejleren Ny Alliance. Som radikal skrev han læserbreve om ‘de mange kulturelle impulser, der beriger det danske samfund’, og det kunne sådan set godt være Wenceslas Twagirayezu, han tænkte på tilbage i 2000. Fra DR.dk – Dansk mand i lyserød fangedragt er netop nu for retten – anklaget for folkedrab i Rwanda.

“Fangetransporten kommer roligt frem til en lille retsbygning i den rwandiske by Gesenyi. En håndfuld bevæbnede vagter følger nøje med, mens den 53-årige danske statsborger Wenceslas Twagirayezu i lyserød fangedragt bliver fulgt ind i retsbygningen. …

De rwandiske myndigheder ville have Wenceslas Twagirayezu udleveret og præsenterede de danske myndigheder for et voldsomt anklageskrift. Han skulle have medvirket til drabet på flere tusinder af tutsier i Rwanda i april 1994.”

(Wenceslas Twagirayezu, som et folketingsflertal gav dansk pas i 2004; Foto: Retsinformation, Youtube)

“Ifølge det rwandiske anklageskrift er Wenceslas Twagirayezu bl.a. tiltalt for at have dræbt flere mennesker med køller, og for under et angreb på et universitet og en kirke at have deltaget i massedrab.” (EB.dk, 2017)

Rasmus Hylleberg, RUC-skolet ulandsfrivillig, tidl. Det Radikale/Liberale Venstre…

“I disse dage er den vestlige verden rystet over de tragiske begivenheder, der finder sted i to små, men centralt placerede lande på det afrikanske kontinent – Rwanda og Burundi. To etniske grupper bekæmper hinanden af – rationelt set – uforklarlige årsager. Vi, fra den ‘hvide’ verden, reagerer straks med fordømmende proklamationer og påberåber os retten til at intervenere… Men netop som harmen er ved at fylde og boble over i mit sind, levnes der plads til en kritisk røst, der kræver min samvittigheds opmærksomhed. Hvad er det for en selvretfærdighed, vi i Vesten fyldes af, når vi konfronteres med konflikter, der efterlader hunger, sygdom og død på sin vej? Hvad enten det er her, hvor jeg befinder mig, eller det er et kriseramt område som eks- Jugoslavien. Hvilken moralsk holdbar argumentation har vi i Vesten patent på, der fordømmer andres uanstændige opførsel, men uden videre kan legitimere vore egne grusomme handlinger? Handlinger, der dagligt koster et rystende stort antal mennesker livet! Krigen, der raser, er en yderst ulykkelig begivenhed. Det er også en begivenhed, der bør fremkalde en ægte sorg over de tragiske følger, den bringer land og folk. Men vi begår en fejl, hvis vi narrer os selv til at tro, at disse mennesker af sind er anderledes eller mere hjerteløse end os. For det er ikke en krig, der er anderledes motiveret, end dem vi kæmper i Vesten eller mere grusom i dens udfoldelse – midlerne er forskellige… Vi, fra den rige verden – et klart mindretal af verdens befolkning – bruger alle tænkelige midler for at opretholde de privilegier, der – siden den tidlige kolonialisering – er blevet vores verden til del. Den eneste forskel på de grusomheder, som vi må stå til ansvar for, og dem vi er vidne til i disse lande fra mindretallets side, er, at vi slipper for den direkte konfrontation med de mennesker, hvis rettigheder vi fornægter.” (Rasmus Hylleberg, Berlingske, 2. maj 1994)

“På vej til Rwanda med Heritier – desværre er der ingen påskehygge i udsigt på turen. Heritiers far, Wenceslas, som har været en af mine gode venner i knap 20 år, er anklaget for folkemord…” (Rasmus Hylleberg, Facebook, 15. april 2022)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126184/trackback

27 Comments »

 1. Venstre har altid stemt for samtlige lovforslag om falsk indfødsrets meddelelse, herunder tildelingen af falsk indfødsret til bl.a. Omar Abdel Hamid El-Hussein, Lual Yal Fayin Lual (“James Schmidt”) og en million øvrige tilfældige muslimer fra mellemøsten og Afrika, inklusive deres talrige efterkommere, der efterfølgende automatisk “erhverver” falsk indfødsret ved fødslen. Så vidt jeg ved, så bliver de allerede talt som “etniske danskere” af DST, når 2. generation af naturaliserede muslimer føder den 3. generation i Danmark, hvilket selvsagt betyder, at der er markant flere muslimer fra mellemøsten i Danmark, formentlig omkring 15-18 procent af befolkningen, end de officielle tal siger. Den 28. februar 2022 afslørede BEU alm. del – svar på MFU spm. 61 (samling 2021-22), at 20 procent af alle personer i Danmark mellem 16-29 år desværre er udlændinge og efterkommere nu. Her tæller efterkommere af de naturaliserede ikke med, så antallet er formentlig reelt 30 procent.

  Danskerne bliver markant fortyndet og udvandet netop i disse år nu. Det er holocaust uden pigtråd. Lige foran os.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 20. april 2022 @ 02:32

 2. Jeg glemte at nævne, at man som noget helt nyt siden 2021, nu skal ansøge hos Folketingets Indfødsretsudvalg, hvis man som udlænding har en fængselsstraf, og ønsker at få dansk indfødsret foræret i gave af Folketinget.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 20. april 2022 @ 02:38

 3. Igår morges havde P1 et indslag om de forfærdelige forhold i Rwanda, hvor nogle flyvske politikere tror de kan sende asylansøgere hen.
  Kommer aldrig til at ske, tror jeg.
  Forholdende, der blev omtalt, var godt 10-20-30 år gamle, men kunne sagtens bruges i dagens anledning.

  P1 påstod at det var europæiske flygtninge.

  Der er det jeg mener de manipulerer.
  Der er ikke tale om europæere.
  Der er sandsynligvis tale om afrikanere, folk fra Mellemøsten osv.
  Man bliver ikke europæer af at være kommet til Europa for en uge siden.
  Dernæst bruger han ordet “flygtning”.
  Nej, der er tale om asylansøgere, der endnu ikke er anerkendt som flygtninge.

  Må man bede DR om at bruge sproget korrekt?
  Alt andet er manipulation.
  Og selv P1 lyttere kan ikke altid forstå at de bliver manipulerede.
  Og så vidt jeg kan vurdere, så ved P1 udemærket at de manipulerer.
  Men går den så går den.

  Kommentar by Hema — 20. april 2022 @ 04:05

 4. Hvordan var det nu, vi sagde i gamle dage? Jo, du skal kendes på de folk, du omgås.

  Kommentar by Arne Torp — 20. april 2022 @ 04:36

 5. I det Radikale Venstre er der plads til alle…ALLE…:-) :-) :-). Ingen etiske eller moralske skrupler…det er bare os der ikke er tolerante nok eller lider af fremmedhad eller islamafobi, og det er skidt for integrationen :-)….Alt er ok, bare der henvises til at det er religion :-) :-) :-). Godt Radikalt princip.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. april 2022 @ 05:58

 6. Dumskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by piphans — 20. april 2022 @ 07:19

 7. Den største trussel mod Danmarks befolkning er den siddende regering, plus medløbere fra den halvradikale borgerlige fløj.

  De ødelægger samfundet i lyntempo, og bruger alle mulige undskyldninger og kriser til at sætte skub i WHO´s to-do liste.

  Nu spår jeg at erhvervslivet udsultes med en ny skattereform, fiskere og fiskeindustrien er allerede i panik, og senere følger landbruget.

  Indtil nu er vi beskattet efter indkomst. Nu skal det være efter klimaaftryk, men et firma kan jo have mange skorstene men lille indtægt, så det vil gøre ekstra ondt, hos de mange der ikke er kommet sig over covid-perioden.

  Kommentar by k.m. — 20. april 2022 @ 07:28

 8. Jeg skrev WHO men mente World Economic Forum´s to-do liste.
  Det kan snart være ligegyldig, de er jo alle en del af samme ækle elite.

  Kommentar by k.m. — 20. april 2022 @ 07:30

 9. Heritiers far, Wenseslas som har været en af mine gode venner i 20 år, er anklaget for folkemord! Det er det endegyldige bevis på den afgrundsdybe naivitet, som præger Det Radikale Venstre’s tilgang til udlændingepolitiken!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. april 2022 @ 08:07

 10. Var Venstre virkelig imod flygtningeloven fra 1983, som fx. tidligere MF´er for Venstre, Svend Heiselberg, hævdede?

  Mogens Glistrup besvarede spørgsmålet i en radioudsendelse i juli 1995:
  https://www.youtube.com/watch?v=YC5tYUADaD0&ab_channel=MogensGlistrupradiointerviews

  Kommentar by Karsten Lund — 20. april 2022 @ 08:13

 11. Kunne Rasmus Hylleberg, oikofob venstreorienteret højrefascistisk flagellant og følepornograf, nøjes med at piske sin egen ryg. De fleste danskere har aldrig slået eller sparket en afroafrikaner, endnu mindre en danoafrikaner.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. april 2022 @ 08:14

 12. Dobbelt og flere-dobbelt statsborgerskab har fanden skabt.

  Personer med dobbelt statsborgerskab eller multi statsborgerskaber omtales alene som “dansker”. Hvorfor ?

  Statsborgerskaber i andre lande udelades konstant totalt. Det har du jo ikke godt af at vide – data og oplysning kan jo give dig en fobi – Uha.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 20. april 2022 @ 10:00

 13. Oppenheimer fan — 20. april 2022 @ 10:00:

  Problemet er, at man i årtier har indoktrineret befolkningerne til at tro på den absurde idé at: “dansker” = “dansk statsborger”.

  Man har således overbevist folk om, at en person ved at opholde sig et bestemt sted (fx. Danmark) og ved at have de rigtige papirer (Statsborgerskab) på “magisk” vis kan forvandles fra fx afrikaner til fx “dansker”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. april 2022 @ 12:12

 14. https://www.berlingske.dk/kommentatorer/anne-sofie-allarp-vi-har-ikke-pligt-til-at-soerge-for-paludans

  Kræver login

  Kommentar by k. m. — 20. april 2022 @ 13:04

 15. Lars Hässler har skrevet dette udmærkede indlæg i DET GODA SAMHÄllet. Læs hele artiklen. Den er rigtig god og noget vi burde tage ved lære af jo før jo bedre. “Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa i det ni kallar för utanförskapsområden. Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande. Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana.”

  Kommentar by Nielsen — 20. april 2022 @ 13:55

 16. Det er konsekvensen af IKKE at vide noget som helst om de forskellige mennesker Vi lukker ind i Vores land.

  Hvordan kan man som ansvarlig udvalg i det Danske folketing retfærdigøre et sådan valg?

  Man burde erklæres inkompetent (Snotdum) hvis man tillader folkemordere, kriminelle og voldsforbrydere at komme til Danmark.

  Kommentar by Santor — 20. april 2022 @ 14:24

 17. “får øje på unge drenge”
  https://fyens.dk/artikel/tre-gange-p%C3%A5-en-uge-er-der-kastet-store-sten-fra-jernbanebro-det-begynder-at-v%C3%A6re-lidt-ubehageligt

  Kommentar by k. m. — 20. april 2022 @ 15:32

 18. https://www.facebook.com/106242252762376/posts/4951431084910111/

  Ingen tør nævne elefanten i rummet

  Kommentar by Træt — 20. april 2022 @ 15:54

 19. I min skoletid var der to slags elefanter: Afrikanske og Indiske (der var lidt mindre).

  Nu er den største art: Elefanten i rummet. Alle taler om den.
  Meget større end de andre arter, og der findes 2 milliarder af dem.
  Men der er aldrig nogen, der ser dem.
  Mærkeligt!

  Kommentar by Bastardo — 20. april 2022 @ 16:16

 20. White Mans Burden for fuld udblæsning. Trivielt, kære Watson’s…

  Kommentar by Cebber Jensen — 20. april 2022 @ 17:58

 21. @13 Peter Nielsen kl.12.12
  Der meget magi og magiske kræfter i statsapparatet. Dele af den offentlige sektor indeholder mere magisk kraft end Harry Potter o.lign.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. april 2022 @ 18:18

 22. @19 Bastardo kl.16.16 ..elefanten i rummet…
  Og i forbindelse med covid-virus var den allerstørste elefanten i rummet , den ,- at der slet ikke var nogen.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. april 2022 @ 18:21

 23. Tænk hvis 1 milliard søgte asyl. Ha ha de har ret til det.

  Det er globalisternes værk og the 1 percent filthy rich og de radikale ved ikke engang at de bliver brugt som bolværk til at ødelægge deres egen kultur.

  Kommentar by H.nielsen — 20. april 2022 @ 19:27

 24. Karsten Lund — 20. april 2022 @ 08:13
  Smukt, og for fanden hvor jeg savner ham, Danmarks eneste politiker.

  Kommentar by piphans — 20. april 2022 @ 20:49

 25. Jeg foragter disse lyserøde småborgerlige.

  Kommentar by Bilka — 20. april 2022 @ 21:05

 26. @ Kommentar by piphans — 20. april 2022 @ 20:49

  Mange tak.

  Ja, jeg savner også Glistrup, men jeg er glad og taknemmelig for alt det, som han gav.

  Og helt i Glistrup´s ånd så bør vi alle kigge fremad, og derfor skal Kim møller – blandt mange andre – også roses for hans store og beundringsværdige indsats.

  Kommentar by Karsten Lund — 21. april 2022 @ 05:57

 27. Landets biskopper er – igen – ude og kritisere den “stramme” udlændingepolitik.
  Denne gang tuder de over, at det er “inhumant”, at sende migranter til Rwanda for at behandle deres asylsager.

  Folkekirken er efterhånden en filial af Enhedslisten og Radikale Venstre…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2022 @ 06:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper