21. april 2022

Iran: Islamistiske studerende demonstrerede mod Paludan ved svensk ambassade: ‘Død over Israel!’

‘Video: Demonstration i Iran mod Paludans koranafbrændinger’, kan man læse hos DR Nyheder. Demonstrationen foregik foran den svenske ambassade i Teheran, og på den ledsagende video kan man høre pøbelen råbe ‘Marg bar Israel!’ – ‘Død over Israel!’ Det er muligt de Koran-tro hader Rasmus Paludan, men hadet er også rettet mod Sverige og… Israel. Israel-vinklen fremgår også af en artikel hos det statslige Iran Press. Mere fokus på det konspiratoriske jødehad hos Paludans modpol, tak.

“The Iranian students called on the Swedish authorities to punish the elements involved in the blasphemous action. They were carrying placards and chanting such slogans as ‘Our Redline, Prophet, Quran’, ‘Muslim’s Silence Betrayal of Quran,’ and ‘Muslim Students Supporter of Religion, Quran.’

They issued a statement on the condemnation of the desecration, noting that such blasphemies were being led by the Israeli lobbyism and support to desecrate Islamic sanctities and made the Muslims’ lives harder in the western countries.”

(Demonstration mod Paludan og hans ‘lord Israel’, Teheran, Iran, 15. April 2022; Fotos: Twitter)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126208/trackback

12 Comments »

 1. Hvorfor det ekstreme jødehad? Skyldes det, at jødedommen videreføres gennem moderen?

  Islams kvindehad koster nyfødte pigebørn livet. Klik ind på mit link. Hospitalerne må have videoovervågning på de afsnit

  Kommentar by tavsen — 22. april 2022 @ 00:18

 2. Ja det siger sig selv. Det er Iran vi taler om. En af de modbydelige shia muhammedanske regimer, som bl.a brugte børneselvmordssoldater til bekæmpelse af Irak under Iran-irak krigen i 80 erne.(Plasticnøgle til paradiset- forældrene fik et køleskab…..hvis de var rettroende-vantro,s børn kunne man jo bare tage). Det er dem EU og nu også USA (Ikke under Trumf) mener det er værd at forhandle med om A-våben….
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. april 2022 @ 04:58

 3. tavsen — @ 00:18: “Hvorfor det ekstreme jødehad?”
  Lavtbegavede skal altid hade nogen eller noget. Det gør det hele så enkelt at man kan adressere sin egen svaghed og uformåenhed mod noget konkret. Derfor er hademål der udløser frygt et meget anvendt middel brugt med stort held af magtliderlige politikere. Had skaber fællesskab og giver sammenhold.

  I et par år har vi alle skullet hade coronaen, og da den fusede ud, greb politikerne begejstret lejligheden til at hade Putin. For det er slet ikke krigen i Ukraine politikerne er imod, for tværtimod gør politikerne alt for at holde dette blodige show kørende ved at sende endeløse mængder af våben, og selv optræde som statister ved fronten. Det hele flittigt og succesfuldt illustreret af statsmedierne, og med rædslerne fra slagmarken.

  Og bag hovedhadet mod Putin har politikerne kørt “det grønne” helt frem i stilling, klar til at tage over, hvis og når Putin svigter.
  Der er allerede ved at være skabt en stor frygt for ”den grønne omstilling”, og det er slet ikke naturens egen vidunderlige foranderlighed der gør os bange, men derimod den politikerskabte fremtid som er vor største angst.

  Kommentar by Henning Jensen — 22. april 2022 @ 05:38

 4. Så fik sverige deres “muhammed krise” via paludan.

  Kommentar by P — 22. april 2022 @ 05:40

 5. Forleden var Danmarks Demokratiske Radio m.fl. helt oppe at køre over to børn der angiveligt var blevet sigtet for terror og der var så optræk til både “racekrig” og “folkemord” med tråde til det store udland. Børnene skulle på nettet have “meldt sig ind” i organisationen, der ledes af et 14-årigt barn i Letland. Uha uha: endnu et eksempel på højrefløjens fremmarch – ifølge Danmarks Demokratiske Radios “eksperter”.

  Helt anderledes er fortællingen om Rasmus Paludans happenings i Sverige. Her fik DDR et ældre svensk ægtepar til at sige at Rasmus Paludans happening var “hetz mod folkegruppe”. Og politiet i Sverige vil anlægge sag ved de svenske domstole om sagen – selv om det allerede er fastslået at det er det ikke ve svenske domstole.

  Alt imens kirker afbrændes, præster får skåret hoved af, kirkegængere angribes, kristne processioner angribes overalt i Europa…

  ..og nu er Malmø og Sverige snart Judenfrei, og die Juden skal erindre sig Khaibar – som der blev skreget ved ved brandattentatet på Synagogen i Gøteborg…
  Og Danmarks Demokratiske Radios eksperter var helt enige om, at de egentlige årsager til bataljerne ikke skyldes Rasmus Paludans happenings – men underliggende sociale årsager. Gad vide om den kristne højrefløj snart begynder at sætte bydele i brand på grund af bl.a. DDRs fobiske forfølgelse af denne folkegruppe?

  Kommentar by Limewoody — 22. april 2022 @ 06:22

 6. Henning Jensen — 22. april 2022 @ 05:38

  Du har ret. Had og frygt er de bærende kræfter i samfundet. Og de fremmeste budbringere er de statsansatte “journalister”. Ufatteligt de formåede små 90% af vælgerne til at købe klimaangsten, som reelt var en gentagelse af firsernes skrækpropaganda om stigende vandstand, der ville fjerne Holland fra landkortet.

  Shu-bi-dua skrev en festlig sang om klimaændringerne. Costa Kalundborg

  Kommentar by tavsen — 22. april 2022 @ 08:07

 7. Muhamedanisme er en pandemi.
  “Ét dødsfald er et for meget. Derfor må vi gøre alt for at stoppe denne dødelige virus”.
  Sagde Mette, da influenzaen bredte sig.
  Hvornår mon hun vil forsvare Danskerne imod den virkelige fare?

  Kommentar by Bastardo — 22. april 2022 @ 08:33

 8. Privatisér flygtningeindustrien. Ingen penge fra skatteyderne til de islamiske parasitter. Trads & Bosse, samt de mentalt tilbagestående radikale og det venstreekstreme sammenrend kan selv finansiere deres hobby – nemlig den om at frelse hele verden under Muhammeds sorte fane.
  Danske skatteslaver er dødtrætte af at blive plukket for 90 milliarder kroner hvert år til underhold af utilpassede parasitter. Lad de islamlystne ekstremdanskere selv betale for deres bizarre lyster.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. april 2022 @ 09:28

 9. Henning Jensen — 22. april 2022 @ 05:38.
  Lige nu overdænges Ukraine med amerikanske våben og EU’s kasserede ditto. Men Ukraine har mere brug for penge, da Bidens krig i Ukraine er tabt.
  Ondsindede personer kunne få den tanke, at alle de dejlige amerikanske kanoner og missiler bliver omsat til dollars på det hemmelige marked for krudt og kugler. Taleban, Al-Qaeda, Iran, nordKorea og ligesindede er villigt betalende aftagere af amerikanske våben. Polen beholder måske også nogle amerikansk leverede tanks for sig selv.
  Amerikanske medier har klaget over, at ingen, ikke engang cia, ved hvorhen de leverede våben forsvinder. Ingen melder om succesfuld brug af disse våben i Ukraines brutale krig mod det russiske mindretal i Ukraine.
  Spørgsmålet er derfor: Hvor befinder Natos leverede mordvåben sig i verden nu?

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. april 2022 @ 09:42

 10. De er udkommanderede af imamerne

  Kommentar by BB — 22. april 2022 @ 12:03

 11. Hvorfor skal vi interessere os for hvad forskellige fremmede folk (muslimer og jøder) synes om hinanden?

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. april 2022 @ 12:16

 12. Send Øzlem Cekic til Iran – med tak for lån…

  Kommentar by Revisoren — 24. april 2022 @ 10:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper