22. april 2022

Multikulturelle Århus V: 12-13 årige drenge “… slået, sparket og truet med kniv af tre gerningsmænd”

Noget af det værste ved multikulturen er forråelsen. Nu kan naive børn i konfirmationsalderen risikere at blive overfaldet, og truet med kniv af jævnaldrene. Velopdragne danske børn er ’sitting ducks’, i det omfang deres forældre ikke har haft midlerne til at skabe fysisk afstand. Efterlysning fra Østjyllands Politi – Politiet søger vidner efter overfald på drenge.

Østjyllands Politi søger vidner i en sag fra søndag den 10. april, hvor to drenge på 12 og 13 år blev overfaldet og truet med kniv på nogle boldbaner i Aarhus V. Særligt to ATV’er er interessante for efterforskningen.

Episoden fandt sted omkring kl. 14.30-15.00 ved fodboldbanerne bag ved Ellehøjskolen på Jernaldervej. Her blev de to drenge slået, sparket og truet med kniv af tre gerningsmænd.

En 15-årig dreng blev få dage efter anholdt og sigtet for at have medvirket til overfaldet, mens en 12-årig dreng, som også mistænkes for at have været en af gerningsmændene, blev afhørt til sagen. Han er dog ikke blevet sigtet, da han er under den kriminelle lavalder.

Politiet har desuden en god formodning om, hvem den tredje gerningsmand er, og arbejder på at finde frem til ham.

… Efterforskerne på sagen vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set overfaldet. Derudover søger Østjyllands Politi vidner, der har set to ATV’er omkring Ellehøjskolen søndag ved 15-tiden.”

(Boldbanerne bag Ellehøjskolen, Jernaldervej, Århus V; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 00:59 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126221/trackback

26 Comments »

 1. Ellekærskolen- Jernaldervej….tæt ved Gellerup og diverse mooskeer, bla Grimhøjmooskeen. (Islamisk udvikling i en nøddeskal). Med vores lallende ligegyldighedstolerance.Det er den fremtid vi tilbyder vores børn-børnebørn.(Kan vi være det bekendt?). Derfor bekæmp Islam.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk (skrivepause)
  God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. april 2022 @ 05:05

 2. Danske drenge (og piger) skal lære fra barnsben at holde sig helt fra muhamedanerne.
  Så længe de endnu er i Danmark, skal de føle sig segregeret.

  Kommentar by Bastardo — 22. april 2022 @ 08:12

 3. Jernaldervej er kun et stenkast fra Gellerup (kan ses i baggrunden af billedet), så det er vel en helt naturlig udvikling?

  Kommentar by Elgeprut — 22. april 2022 @ 08:57

 4. Danske drenge (og piger) SKAL lære at slå fra sig, og ikke bare acceptere den vold og dominans adfærd der udføres af jernedøde muslimer. Men det kræver selfølgelig, at forældrene bakker op og lærer børnene at give kamp til stregen.

  Kommentar by der Adler — 22. april 2022 @ 09:08

 5. Intet nyt under solen i Mohammedanmark, det har været det samme i de sidste 40-50 år.

  Kommentar by piphans — 22. april 2022 @ 09:39

 6. Der var lige én mere, der mærkede konsekvensen af Rosa Lunds udlændingepolitik

  Rosa er farlig for danskerne

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. april 2022 @ 10:09

 7. Da TV2 startede, bragte deres TV avis horrible optagelser fra virkelighedens verden. Unge danskere blev banket af herrefolket. Min far var tosset, hvorfor slår de ikke igen? Så bliver de udskreget som racister. Og det var invaliderende, sådan at blive sat i bås med FRP.

  Jens Gaardbo forsvarede sig med, om han skulle pege kameraerne mod det modsatte fortov, hvor der ikke skete noget? Men selvfølgelig fik DR stoppet de virkelige episoder, og TV2 blev endnu et klon i den indspiste pseudoverden.

  Min far ringede en gang i firserne efter et FV. Om jeg kunne gætte, hvem han havde stemt på? Du tramper vel stadig rundt i den samme trekant. S-SF-RV

  Nej han havde stemt på FRP. Hvad er der dog sket, søg læge. Der var sket det, at i den sidste valgkamp havde DR TV-avis vist et indslag fra et vælgermøde i Kolding. Mennesker udvandrede tilsyneladende. 4 dage efter valget gav DR en undskyldning. Der var ingen, der udvandrede.

  Det er jo det, jeg har prøvet at forklare dig i de sidste 10 år, tror du på mig nu? Ja, og det var noget forbandet svineri. Det er det, men det bliver aldrig anderledes.

  Der har været flere eksempler på propagandacentrets manipulation. Direktør Nissen måtte til Jylland med blomster og en undskyldning. DR havde lavet et program om dagplejemødre, hvor de havde klippet det sådan, at børnepasseren SLOG børnene. DR er fuldstændig hæmningsløse i deres omgang med sandheden.

  Kommentar by tavsen — 22. april 2022 @ 11:31

 8. Your comment is awaiting moderation.

  Er der nu kommet en grænse på antal ord? God weekend

  Kommentar by tavsen — 22. april 2022 @ 11:34

 9. Al den kriminalitet, som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret … ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i landet.

  Men det er åbenbart vigtigere for politikerne, at vi har fremmede i landet end at etniske danskere kan leve trygt i vores eget hjemland.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. april 2022 @ 12:11

 10. eooow wallah koran de der racister dansker koran de spiller ornlig syyq smart wallah mig og min shababs koran vi bar forsvar os selv mod racister

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 22. april 2022 @ 14:43

 11. Sunn förnuft

  forbyd skat – forbyd islam – ytringsfrihed – ejendomsret

  ditto – ditto – forbyd censur – Danskerne ejer Danmark

  På återseende!

  Kommentar by Nielsen — 22. april 2022 @ 14:57

 12. Selv ikke den mest tungnemme politiker kan være i tvivl om følgerne af den massive muslimske indvandring, som de selv har skabt.

  Derfor må den konstante og stadig stigende terrorisering af den danske befolkning, især af de som ikke har mulighed for at flytte langt væk fra ghetto områderne, være skabt med fuldt overlæg. Men hvorfor?

  Og hvorfor skal de, som naturligt nok ikke bryder sig om at få deres liv ødelagt af muslimer, skældes ud, når de klager deres nød?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 22. april 2022 @ 19:44

 13. # 10.
  De omtalte “politikere” hverken evner eller vil se skriften på væggen.
  Kun få vil, ofte med en dubiøs forklaring.
  Men, vigtigt er det at vide vælgerne, altså også de utilfredse, har år efter år, stemt på partier/personligt, der ønsker status og mere indvandring. Det er jo så eksotisk med multi kultur. Men de bor ej heller hvor vi skatteslaver bor.

  Kommentar by NED MED ALTING — 22. april 2022 @ 20:08

 14. @2 De boldbaner er endnu tættere på Bispehaven, som Kim Møller for nylig også har blogget om

  Kommentar by T. H. — 22. april 2022 @ 20:32

 15. Når myndighederne selv, inkl. “politiet”, overtræder lovene og begår forbrydelse mod menneskeheden vha masseindvandring med efterfølgende kriminalitet begået af de tilvandrede evighedsferierende, en kriminalitet, som ignoreres og som følge af pligtforsømmelse ikke retsforfølges af “politiet”, så agerer de jo selv politikere og gør alt til deres politiske valg eller ej, hvilket er synonymt med en politistat, som den vestlige, indvandringsoverrendte verden nu lever i (herunder coronahysteriet:læs Alex Berenson:Pandemia): https://dianawest.net/Home/tabid/36/EntryId/4466/The-State-Ordered-Torment-of-Julian-Assange-Journalist.aspx

  Kommentar by barfbag — 22. april 2022 @ 21:31

 16. Henrik Wegmann — 22. april 2022 @ 19:44:

  Venstrefløjen ønsker at importere stemmer for at holde på magten.

  De “borgerlige” ønsker at importere billig arbejdskraft til deres erhvervsdonorer.

  Etniske danskere betaler prisen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. april 2022 @ 22:02

 17. Særdeles vigtig.

  Det gælder det sociale samvær over gris.’

  Bliver det folkefest i år.
  Dat kan da ikke passe at Mette Mink Frederiksen ødelægger det i år igen.

  Kommentar by Charles Nielsen — 23. april 2022 @ 00:15

 18. Henrik Wegmann kl19.44
  Alle de der bor I områderne. Altså indenI ghettoen, glemmes igen og igen . Ikke i nærheden af , tæt ved Vollsmose , Gellerup , Tingbjerg og hvad det ellers hedder , men inde I områderne. Alm. Danskere der ikke har eller får muligheden for , at flytte UD af områderne. Det får ofte alvorligere langtids-virkninger end vi rigtigt er klar over ,- idag. Vi samler idag , ikke op på vores erfaringer indenfor et socialpoltisk felt. Fordi alt socialpolitik idag efterhånden er blevet – direkte eller inddirekte – til “et-eller-andet-med-noget-med-flygtninge-indvandere”. BÅDE direkte og inddirekte. Vi har mistet en egentlig DANSK socialpolitik og har derfor heller ingen føling med området . “Området” som dansk socialpolitik eller danske socialpolitiske forhold . Når der igen og igen skriges på flere penge ,- er det penge der går til ansatte i det offentlige og ikke penge der reelt gør en forskel for de mennesker der for alvor behøver hjælp. Dvs alt forbliver status quo. Og danskere på vej mod bunden glider forsat nedad. Jeg mener vi skal skelne mellem danske socialpoltiske forhold og så den politik der handler om OPRYDNING efter årtiers katastrofal flygtninge/indvandere politik. Det ER og bør blive 2 helt forskellige områder , der ikke skal blandes sammen , men bliver det idag ,- helt konsekvent. Det skader sammenhængskraften og hele den danske nation voldsomt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. april 2022 @ 02:33

 19. Send alle våbenføre unge muslimer i Danmark til Kiev – uden returbillet. Præsidenten mangler altid frisk kanonføde. Der kan de få afløb for deres latente mordlyster og Danmark slipper for et ekstremt ubehageligt bekendtskab.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. april 2022 @ 07:30

 20. Gustav Jensen @7.30
  Kan det udformes som en eller anden slags “tilbud” der gøres eftertragtet. Så er planen realistisk.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. april 2022 @ 07:42

 21. Der skal ryddes minefelter i Ukraine. De udsendte kan tage hinanden under armen og gå i en kæde henover arealet der skal ryddes.

  Kommentar by Træt — 23. april 2022 @ 09:15

 22. Hvis du skal gå tur i en islamisk ghetto, så tag styrthjelm på og skudsikker vest. Det vil også hjælpe at tage løbesko på og have gjort mobilen klar, ved at indtaste alarm 112 på mobilen lige før du starter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. april 2022 @ 10:42

 23. Træt @ 9.15. Jeg tror ikke, at det er det – der skal stå det introducerende præsentationsmateriale.
  Men jeg er klar over at der mange betydningsfulde og vanskelige Jobs der skal gøres i en krigszone . Og at nogle af disse vigtige , betydningsfulde og svære jobs , også kan være farlige.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. april 2022 @ 13:57

 24. — 15 millioner kroner til minerydning i Ukraine er en start, men det er langt fra nok, vurderer organisation.”

  Som om Danmark skal være alene om det!!!!

  Mon ikke Halotrust.org stadig eksisterer. Glemmer aldrig den video jeg så dengang. Journalisterne fulgte hende overalt, men da hun trådte ud i et minefelt, gemte de sig alle bag en jordvold.

  https://www.youtube.com/watch?v=D0pyBPPQnAQ
  25 years on from Princess Diana’s famous walk through a minefield in Angola

  theirworld.org/news/20-years-after-princess-diana-angola-landmine-walk-children-go-to-school-here-halo-trust/

  Landmines still to be cleared 25 years after Princess Diana’s minefield visit
  fundraising.co.uk/2022/01/15/landmines-still-be-cleared-25-years-after-princess-dianas-minefield-visit/

  Kommentar by tavsen — 23. april 2022 @ 15:14

 25. Flere “mediechefer” sad i Presselogen i dag på TV2 Fake News, og var rørende enige om, at det var “godt håndværk”, at Rasmus Paludan blev smidt ud fra en “debat” på P1.
  Paludan blev smidt ud, fordi han gav Øzlem Cekic svar på tiltale på en lang række løgne.

  Igen viser MSM sit sande grimme fjæs…

  Kommentar by Revisoren — 24. april 2022 @ 10:52

 26. Velkommen til fremtiden, den starter nu, og det bliver kun værre!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. april 2022 @ 22:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper