26. april 2022

Skolelærer: Afgangsprøver i dansk og matematik falder sammen med Eid – ‘Virker usympatisk på mig’

“Muslimerne her i landet er vores venner.”, fjenden er ‘islams dogmatiske tanker’, skriver Anders Stjernholm på vegne af Ateistisk Selskab i kommentar imod kristen konsensus. En Abu Luay Strange, formentligt eneste muslim i tråden, bryder den gode stemning med et angreb mod ateismens moralske relativisme: “Om 50 år kommer jeres børnebørn til at sidde og grine uforstående over, hvor tilbagestående jeres nuværende moralkodeks er.”

Her en knæfald fra folkeskolelærer Morten Korsbakke Sørensen, der på Facebook blandt andet følger ‘Ja til flere moskeer i Danmark’. Set hos Folkeskolen.dk – Eksamen i dansk og matematik ligger på stor muslimsk helligdag: ‘Virker usympatisk’.

“Højtidsfejring og skriftlige afgangsprøver bør ikke afholdes på samme dag. Det mener lærer på Dybkjærskolen i Silkeborg, matematikvejleder og samfundsdebattør Morten Korsbakke Sørensen. Men netop i år falder fejringen af den vigtige muslimske højtid eid al-fitr på nøjagtig de to dage, hvor eleverne skal til prøver i dansk skriftlig fremstilling og matematik med og uden hjælpemidler.

Jeg er hverken muslim eller tilhørende nogen anden form for religion, men det virker usympatisk på mig, at man vælger ikke at flytte de skriftlige prøver en uge. Der må da være andre end mig der har kigget i kalenderen og bemærket at de falder sammen”, lyder det fra Morten Korsbakke i et blogindlæg på folkeskolen.dk.”

Oploadet Kl. 00:11 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126251/trackback

17 Comments »

 1. Danske elever der skal op i januar, får da ikke nytårsfesten flyttet.

  Kommentar by KineserSnot — 26. april 2022 @ 02:18

 2. Nu er dette jo Danmark,og sadan er det her.

  Kommentar by dunk — 26. april 2022 @ 02:26

 3. Danske folkeskolelærer er selv indoktrineret og dybt præget af kulturmarxismen. Lad pengene følge borgeren/ barnet/eleven/personen.lærerværelser er noget af det giftigeste at opholde sig i mht tavshedskulturen, empati/hykleri .Multikulturens kynisme i fuldt flor.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 26. april 2022 @ 03:56

 4. Anders Stjernholm mener at Muhammed og koranens tilhængere er “vores venner”!? Hvem så “vores” er? Og hvordan definerer den små Anders så “ven”?? Og er han nu også sikker på at Muhammed og koranens tilhængere er ateisternes venner?? Disse gudløse kafirun, som ikke tror på noget – de er jo nærmest værre end polyteister og animister.

  Kommentar by Limewoody — 26. april 2022 @ 06:01

 5. Massive udvisninger NU

  Kommentar by Revser — 26. april 2022 @ 07:55

 6. Da muslimsk chikane mod danskerne har været udøvet imod danskerne, med sart krænkethed og absurde krav til danskerne om at tilpasse sig muslimsk ørkenkultur – så må danskerne være berettiget til at svare igen på samme måde. Danskerne er ikke forpligtet på at underkaste sig mærkelige suspekte personagers bizarre vaner og fantasier. Længere er den ikke – reglen må være assimilér eller skrub af.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. april 2022 @ 08:35

 7. Han ligner en konvertit

  Kommentar by Kratossen — 26. april 2022 @ 08:43

 8. Som folkeskolelærer har man gået først i børnehave, så folkeskole, så gymnasium og så seminarium. Man har kort sagt aldrig forladt skolebænken og man aner ikke hvordan verden ser ud udenfor klasselokalet. Man er blevet undervist af beviseligt ærkerøde lærer og af folk som har præcis samme baggrund som en selv – skolebænken i flere led. Det er den slags uvidende mennesker, der skal undervise vores børn, og når de udtaler sig, er det tydeligt at de går rundt i deres rødnaive boble, fuldstændigt afskåret fra den virkelige verden.

  Kommentar by Den Nervøse — 26. april 2022 @ 09:28

 9. Det gør mig rasende og får min foragt for systemet frem, at man tager hensyn til denne tåbelige selvpineriske (som ikke engang er sund) religiøse vane.

  Kommentar by Michael Unna — 26. april 2022 @ 09:44

 10. Da Kongen, en gang i tidernes morgen, blev træt af alle de religiøse helligdage samlede han hele lortet til en dag, nemlig store bede dag.

  Det samme kan Vi med fordel gøre for islam. En dag, og så holder I kæft resten af året.

  Kommentar by Santor — 26. april 2022 @ 10:24

 11. Har han virkelig ikke forbud imod at omgås børn og unge?

  Kommentar by Bastardo — 26. april 2022 @ 11:05

 12. At 5:
  Han kan nok ikke udvises, før han frasiger sig sit danske statsborgerskab.

  Kommentar by Bastardo — 26. april 2022 @ 11:06

 13. Ja, vi kan vel ligeså godt tilpasse os til islamiseringen, det er jo vores fremtid …

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. april 2022 @ 11:34

 14. Anders Stjernholm – endnu en afdanket og talentløs “komiker”, der uden held forsøgte at få en fremtid i Folketinget for dødssejleren Alternativet.
  Mon ikke han også skal prøve lykken hos sine “muslimske venner” i Frie Grønne?

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2022 @ 14:31

 15. Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Hvad fordriver Nye Borgerlige tiden med i Folketinget? Det smager efterhånden lidt af gammel motorolie, der er blevet blevet hældt på flotte flasker og sælges som jomfru olivenolie. Er det en DF 2.0?

  Hvis vi ikke stiller krav og lader det have konskvenser, når “vores” politikere tager røven på os, så ender det med korangaranti som Abu Luay Strange skriver.

  Kommentar by Polka — 26. april 2022 @ 17:46

 16. Jamen Polka – frøken Vermund har da både fået en ny kæreste og nyt gebis.
  Men en mand som Peter Seier er muligvis en god ingeniør, men som politiker er han totalt anonym og værdiløs.

  Stram op!

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2022 @ 18:47

 17. Polka — 26. april 2022 @ 17:46:

  Jep, vi må stoppe med at stemme på politikere, som ikke fremlægger en klar plan for masse-hjemsendelser.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. april 2022 @ 21:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper