2. maj 2022

Holdningsmassage: Afghansk journalist holder mikrofonen for Erdogan-tro tyrker, der kræver halalkød

På Osman Eroglus profil på Facebook fremgår det, at han er Erdogan-tro aktivist. Han mener Danmark er styret af ‘racister i jakkesæt’, og her tænker han ikke bare på højrefløjen, men også et parti som Enhedslisten. Han er en stolt muslim, og deler opslag fra Brabrand Ulu Cami – den tyrkiske moské i Brabrand, hvis oprindelige talsmand åbent støttede terrororganisationen De Grå Ulve. Hvis Islam betyder så meget for Osman’eren, så kan han passende flytte til Tyrkiet.

Den oprindelige tudehistorie på TV2 Østjylland er skrevet af afghanske Ehsan Ahmad Faizzad. Herunder kort oprids fra fra Journalisten.dk, der virker forarget over danskernes modstand – 73 personer ville have Osman ud af landet, efter at en artikel med ham var kommet på Facebook.

“Opfordringen til Ceres Park var klar, da Osman Eroglu forleden stillede op som kilde i en artikel hos TV 2 Østjylland: Lad menuen favne bredere, så også muslimer kan købe noget at spise i halvlegen, når de ser AGF spille på hjemmebane.

Artiklen blev lagt på TV 2 Østjyllands Facebook-side onsdag klokken 15.21, og en halv time senere var der 73 personer i kommentarsporet, der opfordrede den 46-årige familiefar, der er født og opvokset i Danmark, til at forlade landet.”

(Brabrand Ulu Cami, Sintrupvej, Århus V, 2019)

“Jeg ved, at der er flere og flere muslimer, der tager til fodbold og støtter AGF, når byens hold spiller. Jeg tænker, det må da også give en større indtægtskilde at sælge noget med kylling… Men det skal også gøres korrekt. Det dur ikke, hvis kylling- og svinepølserne bliver lavet på samme grill eller kogt sammen i den samme gryde. (Osman Eroglu cit. af TV2 Østjylland, 27. april 2022)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126339/trackback

13 Comments »

 1. Det glæder mig , at så mange opfordrer til at den 46 årige familifar , der selv er født i Danmark – forlader landet. Alt er ikke gået helt woke.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 3. maj 2022 @ 03:49

 2. Han påpeger sådan set selv, hvad problemet er:
  Der skal næsten laves et specielt ‘køkken’ til hans mad.
  Alternativt, og vil selvfølgelig være hans løsning, skal man slet kunne købe grisepølserne mm. mere.
  Det vil jo også være så meget bedre for danskerne ..

  Kommentar by Hema — 3. maj 2022 @ 04:23

 3. Hvad er forskellen på chimpanser og muhammedanere?
  -Chimpanser opfører si almindeligvis fredeligt overfor andre dyr.

  Kommentar by Nielsen — 3. maj 2022 @ 05:48

 4. Utifreds, tag mad med hjemmefra, eller som sagt flyt til et sted med hans vaerdier ,saa er vi fri for det boevl.

  Kommentar by dunk — 3. maj 2022 @ 06:05

 5. Dumskerne er ubetinget verdens dummeste folkefærd.

  Kommentar by piphans — 3. maj 2022 @ 07:53

 6. Ret beset burde muslimerne jo rejse hjem til deres respektive hjemlande, hvor samfundet er indrettet præcist som enhver muslim kan ønske sig. Hvorfor lever de en kummerlig tilværelse blandt de vantro, som ikke respekterer deres religion. Men hvilke ofre bringer man ikke for pengenes og velfærdsgodernes skyld. Det er jo kun de vantro der kan skaffe dem disse goder. De er ikke selv i stand til at skabe den velstand de higer efter.

  Kommentar by JC — 3. maj 2022 @ 08:08

 7. “Det dur ikke, hvis ‘danskerne’ kan stå på samme tribune som os, og spise svinekød. Vis dog lidt hensyn til andres følelser”.

  Kommentar by Bastardo — 3. maj 2022 @ 08:21

 8. Hvis vi vil redde vores land og vores efterkommere fra islam og EUSSR, så kræver det danske Frihedskæmpere ver.2

  Kommentar by piphans — 3. maj 2022 @ 08:25

 9. Var i Kastrup lufthavn den anden dag. Usædvanlig kø i security. Muslimske fupflygtningefamilier, der skulle hjem fra deres asyl på ferie, blev lukket ind i fast track for at undgå problemer. Der var ikke en eneste muslima med tørkløde i den almindelige lange kø for hvide danskere. Danskerne er konfliktsky. Det har muslimerne for længst lært.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 3. maj 2022 @ 09:35

 10. #9 Saa var vi jo ogsaa fri for at taelle de ulovligt udfoerte bistands kroner ,og hvad ellers de har ranet til sig.

  Kommentar by dunk — 3. maj 2022 @ 10:43

 11. jamen den frasepropaganda har de jo lært af Venstrefløjen og kulturradikale. (Højrefløjen og Liberale havde det jo med at kæmpe for friheden, som selvfølgelig følger individet).Frasepropagandaen lyder således: Hvis du kritisere Islam (som jo uden omsvøb er en – usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal)…Jamen så er Du racist (helt udenom logisk sammenhæng,…men det gør jo Main Stream vanetænkene middelmådige mennesker…så flove så flove :-)), eller fremmedhadende (Som om alt fremmet partou er godt).
  Ihverttilfælde er Du -i fraselogikkens propagandatomhed- Højreekstremist, og det er jo noget farligt noget at være -(Ikke venstrefløjsekstremist. De får stillinger til højre og venstre politisk- F.eks Palle Dragsted etc)- ifølge Dhimmimarx Radio og Politiken :-). Og det elsker Main Stream Medierne at koge suppe på.

  TV2 havde denne nyhed igår. En undersøgelse vidste at kun 10 procent af kvinder var udlært i Bygge og Anlægs branchen, så det skulle der i ligestillingens navn koges suppe på denne medierbasker i 10-15 minutter (Jeg slog over på en anden kanal sålænge….Alt andet end dette tåbelige navlebeskuende kønskalorietomme debat nyhed, var alt for konstrueret til, at jeg ikke fik mistanke om journalisterne ikke gad at finde mere relevante nyheder) Gaab.

  Kommentar by Michael Unna — 3. maj 2022 @ 15:03

 12. Citat: “Det dur ikke, hvis kylling- og svinepølserne bliver lavet på samme grill eller kogt sammen i den samme gryde.“

  Hvis en hvid kristen civiliseret mand så passerer grillen eller gryden med en stor fed baconburger i hånden, skal mussierne have ret til at skyde ham ned på stedet – ikk!
  Ræk aldrig en muslim en lillefinger – giv ham ‘fingeren’ i stedet for.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. maj 2022 @ 16:19

 13. Devil’s Dictionary—
  Law of mutual repulsion:
  The sympathy of civilized people for muslims is directly proportional to the geographical distance between them.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. maj 2022 @ 20:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper