3. maj 2022

Camilla Dorthea-Bundgaard: DR-karakteren ‘Oda Omvendt’ var ensidigt demagogisk, indoktrinerende…

DR er DR, og det undrer ikke at karakteren ‘Oda Omvendt’ kombinerer Thunberg’sk hysteri med 70’er-marxisme. DR, og ikke mindst B&U-afdelingen har altid stået på den forkerte side af stregen. God borgerlig kommentar af Camilla Dorthea-Bundgaard set hos Jyllands-Posten – Oda Omvendt skal ikke lære min søn på seks år, at klimaet er hans opgave (kræver login).

“I påsken oplevede jeg at blive klima-shamet og spillet ud mod mine børn af Ramasjang-figuren Oda Omvendt i Legoworld. Her fortalte hun fra sin scene børnene i publikum, at lige om lidt kunne deres forældre godt blive sure over det, Oda Omvendt nu ville fortælle. Og det var, at det var mor og far, der kørte i bil, spiste oksekød, smed plasticflasker i naturen og meget mere, selv om det ikke var godt for verden. Nu handlede det om for børnene at komme på nogle seje løsninger for fremtiden. Forældrene kunne man jo så ikke stole på. De var problemet.

Jeg var målløs. … Og for det fjerde: Jeg troede, vi var blevet enige om at forlade den 70′ er-pædagogik, der lagde ansvaret for verdens dårligdomme på skuldrene af børn og iscenesatte voksne som nogen, man ikke kunne stole på? Mine børn skal ikke synge med på ‘De voksne kan også være bange’.

Det eksperiment, det har vi prøvet, og det var utrygt nok at være barn af 70′ er-pædagogikken første gang.

… når Oda Omvendt gebærder sig, som hun gjorde på scenen i Legoworld – politisk på den naive, ensidigt demagogiske måde, jeg troede, vi havde efterladt – så misbruger hun tillidsrelationen til børnene ved at indoktrinere i stedet for at oplyse.

(‘Oda Omvendt’ i Bakken, april 2022; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 00:44 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126344/trackback

16 Comments »

 1. Hvordan kan man være ‘Omvendt’, når man mener det, alle ‘de andre’ mener?
  Så er man da bare mainstream.
  Det er da ikke selvstændig tænkning.

  Men Camilla Dorthea Bundgaard får det hårdt, for hendes børn vil næsten ikke høre andet i institutioner og skoler.
  Eller medierne.
  Så hun får travlt med at ‘mod-indoktrinere’

  Kommentar by Hema — 3. maj 2022 @ 04:18

 2. “Hun” er en han

  Kønsforvirring er nået ind på JP
  https://jyllands-posten.dk/kultur/ECE13977186/hun-har-drukket-et-blendet-foster-og-gaaet-heteropride-indsmurt-i-makrel-jeg-provokerer-ikke-bare-for-at-provokere/

  Kommentar by k. m. — 3. maj 2022 @ 05:18

 3. Danmarks Demokratiske Radio udøver en slags politisk pædofili. Læg for eksempel mærke til Oda Omvendt udsmykker sig med en regnbue-dims – altså nutidens svar på tidligere tiders hammer og segl eller swastika. Associationer til alfabet-bevægelsens sexuelle identitets-politiske dagsorden er tydeligvis den skjulte dagorden bruges skamløst overfor børn. Der går en lige linje Danmarks Demokratiske Radios brug af regnbuen i deres programmer på Ramasjang – hvor logoet bruges mens børneprogrammer ruller over skærmen: Regnbue-logoet vil på sigt og gennem massiv underbevist påvirkning være medvirkende til at skabe letpåvirkelige, hjernevaskede individer i kampen for de totalitære kræfter i Danmarks Demokratisk Radios ideologiske dagsorden. Med regnbuen som ledesnor og banner og trigger-symbol for helt bestemte politiske holdninger.

  Kommentar by Limewoody — 3. maj 2022 @ 06:03

 4. Man plejer altså at sige på Bakken opr. forlystelsesbakken. Ikke i bakken. Hvorfor går aarhusianerne rundt på bakken med hænderne i lommen? -De er flove over at fingrene ikke er lige lange. ;-)

  Kommentar by Nielsen — 3. maj 2022 @ 06:39

 5. 2. k.m.:
  Hele landets kunstelite er i oprør over, at Asger Oluf Jørgensens (aka Asger Jorn) “hovedværk” “Den foruroligende Ælling” er blevet udsat for “hærværk”. Men er det så et hærværk ovenpå et hærværk – da Asger Jørgensen selv har malet oven på et “værk” han ikke brød sig om?? Viser Asger Jørgensen eget maleri i virkeligheden ikke hans arrogante og grundlæggende foragt for andre kunstneres virke? Ret beset er de fleste af Asger Jorns malerier en gang lodret overvurderet hæsligt bras – med en æstetik på line med sovjetisk kampvogn.
  Og interessant er det da at Asger Jorns medlemskab af Danmarks Kommunistiske Parti til langt op i 1960erne og hans besøg i Cuba ikke er interessant – for Asger Jorn var jo “anarko-kommunist” og “en fritænker”. Jo, jo – men altså også medlem af DKP til få år inden sin død. Alt imens Stalin, Mao og Cubas kommunister slagtede løs på “folkefjenderne” og fyldte konzentrationslejrene… så malede Asger Jorn systemlegitimerende vægmalerier i Cuba. Læser man f.eks. skrifter fra Situationistisk Internationale er de ikke til at skelne fra dogmatiske teoretiske kommunistiske retorik – når man (dvs. SIs Central Råd (sic!)) f.eks ekskluderer folk for afvigende holdninger – dvs. kommunisternes/socialisternes evig fraktions-kampe… Apropos fraktions kampe – ville man have hyldet Asger Jorn, hvis han havde været medlem Danmark National Socialistiske Parti – meeeeen ikke rigtig fulgte den revolutionære linie og som sådan beskrevet ham som “anarko-nazist” – dog med medlemskabet på plads??
  Interessant er det dog at se kultur-elitens velbjergede cand. mag.er og -nihilister gå amok over Ibi Pippis dekonstruktion af dekonstruktionisten og kommunistens Asger Oluf Jørgensens dekonstruktion af den småborgerlige kunst. Er ringen sluttet??

  Kommentar by Limewoody — 3. maj 2022 @ 07:09

 6. Limewoody
  Jeg forholder mig ikke til hverken Jorn eller Ibi´s hærværk

  Jeg satte spot på JP´s fremstilling af Ibi Pippi´s køn
  der er mindst lige så provokerende som den mærkelige happening

  Kommentar by k.m. — 3. maj 2022 @ 07:19

 7. Hele problemet er at vi intet siger og intet gør og bare lader stå til selvom disse sindssyge mennesker lyver os og vores børn direkte op i fjæset, og tilmed for vores egne penge.
  Sagde Camilla Dorthea-Bundgaard fra overfor den psykopat på scenen, eller gjorde hun bare som alle de andre slaver.

  Kommentar by piphans — 3. maj 2022 @ 07:50

 8. Husk på, at Mette straks ved sin tiltræden gav DR en ekstra milliard om året. Det er dog en slat, der skal bruges.
  Husk det ved valget!

  Kommentar by Bastardo — 3. maj 2022 @ 08:15

 9. https://citizenfreepress.com/breaking/bag-lady-photo-of-the-day/

  Hillarys sorte slave med mundbind retter på hendes kjole

  det kan vist ikke illustreres bedre, hvordan hykleriet om covid og white supremacist koger over på venstrefløjen

  Kommentar by k.m. — 3. maj 2022 @ 09:59

 10. Det minder mest af alt om DDR’S Stasi, hvor børn blev opfordret til at angive forældre med forkerte tanker! Orwells tankepoliti!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. maj 2022 @ 12:48

 11. Camilla Dorthea-Bundgaard er vist selv lidt af en oda omvendt. Kalder sig borgerlig men argumenterer samtidig for at tage syrien børnene “hjem” til Danmark

  Kommentar by redneck — 3. maj 2022 @ 12:53

 12. Siden 1968 har venstrefløjen ubønhørligt banket løs på de såkaldt borgerlige værdier. Det var en ensidig krigserklæring, for borgerligheden gik aldrig til modstand – endsige genangreb dem på deres egne præmisser. Det var en total og betingelsesløs kapitulation overfor disse nye ideer.

  Borligheden forsømte sit ansvar og blev efterhånden selv til en del af destruktionen. De gamle, borgerlige partier er blot en parodi idag. Museumsgenstande.

  Der findes en gylden regel:

  Alle institutioner, partier og bevægelser, der ikke specifikt har i deres formålsparagraf, at de vil bekæmpe venstrefløjen (her forstået som kulturmarxismen), vil ende med selv at blive venstreorienterede med tiden. Det gælder inden for kultur, politik og religion. Det er en uafvendelig skæbne for dem.

  Kommentar by Arne Torp — 3. maj 2022 @ 13:32

 13. DR er socialakrobaternes “Institut for Afretning og Opdragelse af Dumme Danske Plebejere”, også kaldet “De pandehårede horseface lebberes propagandacentral”.
  DR udgår fra forudsætningen om, at danskerne er syge dumme proletarer, som endnu ikke ved, at de er socialklienter med behov for en grundig socialdemokratisk hjernevask.
  DR snakker derfor ned til os plebs, med løftet pegefinger og latente trusler om at tvangsindlægge alle, der ikke makker ret til ‘behandling’.
  Elsk Zelensky, Nato, Biden og alle de andre ubetydeligheder helt hysterisk, ellers pudser vi den minister på dig, som ligner en polsk alfons krydset med en jysk hestepranger.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. maj 2022 @ 16:05

 14. Det kan blive meget værre – børn skal melde deres forældre for racisme.

  “DC elementary school gave 4-year-olds ‘anti-racism’ ‘fistbook’ asking them to identify racist family members”

  https://www.foxnews.com/politics/dc-elementary-anti-racism-fistbook-racist-family-members

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 3. maj 2022 @ 19:14

 15. Det er bare så “omvendt” at mene det samme som alle andre … nej, en ægte “Oda Omvendt” ville være medlem af “Generation Identitær” :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. maj 2022 @ 21:57

 16. Hun er helt klar venstreorienteret. Har med mit barn set en del afsnit og har ikke set noget direkte politisk, men det handler altid om at de vokse er onde går fx ind for disciplin og orden mens Oda og børnene er de gode, ingen selvironi (kun venstreorienterede kan lave noget så simpelt)

  Kommentar by Kristoffer — 5. maj 2022 @ 10:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper