5. maj 2022

24syv-vært om hærværk mod SUV’ere: “… kan jeg godt lide, for det er meget håndgribelig aktivisme”

I seneste udgave af Revolutionen på 24syv var emnet ‘det perfekte kommunistiske meme’, og meget sigende så var gæsterne woke-profilerne ‘kraenkelseskulturellememes’ og ‘vedvarendeforandringerihjernen’. En tro kopi af ‘Det Lille Mememageri’ på hedengangne Radio24syv, der åbent flirtede med venstremilitans. Radio af venstreradikale, med venstreradikale, finansieret af alle andre.

Efter en solid gang kommunistisk propaganda, var det tid til positive nyheder. Da den ene vært havde omtalt vellykket politisk motiveret hærværk i London, sludrede den anden vært om lignende ‘happenings’ i Rungsted. Diskrete opfordringer til ulovligheder, delvist finansieret over skattebilletten.

Laura Na Blankholm, vært: Vi skal tage en kort pause fra memes nu, for at tale om nogle af de begivenheder vi tænker peger på nogle håbefulde politiske mobiliseringer ude i verden. Vi starter med nogle af de protester, der var på 1. maj, arbejdernes internationale kampdag. Og dagen var selvfølgelig anledning til demonstrationer over hele verden. Her på Revolutionen vil vi hurtigt nævne to demonstrationer. I Colcatta i Indien, der blev demonstreret for rettigheder til sexarbejdere… I Istanbul var der sammenstød mellem fagforeningsfolk og tyrkiske politifolk, da demonstranter forsøgte at adgang til byens centrale pladser… Og så er der i disse uger i London en gruppe, der går under navnet ‘Tyre Extinguishers’, som har igangsat en kampagne hvor de punkterer firehjulstrækkere i rigmandsghettoer i protest mod brugen af de store biler i storbyerne med henvisning til klimakrisen selvfølgelig. I sidste uge rapporterede gruppen at de punkterede mere end 120 biler i de rigeste områder af London. Og I kan følge gruppens aktiviteter på deres hjemmeside og Twitter-konto.

Eskil Halberg, vært: Ja, den kan jeg godt lide, for det er meget håndgribelig aktivisme. Det har ved flere lejligheder foregået i Danmark. Hvor man sætter en lille ært ind. Man skruer ventilhætten af på firehjulstrækkeren, og så sætter man en lille ært op i ventilhætten, og så skruer man ventilhætten på igen. Så trykker ærten ventilen ned, og så kan man ikke se hvorfor hjulen er punkteret. En meget lille nem happening. Nogle har ligesom sat en flyer i vinduesviskeren, hvor man ligesom henviser til nærmeste offentlige transportmulighed – i Rungsted, for eksempel, der kan man gå ned og tage kystbanen i stedet for, hvis man skal på arbejde i København, for eksempel.

(The Tyre Extinguishers på Twitter, 22. april 2022)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126380/trackback

10 Comments »

 1. Ja, man kunne passende starte på Nørrebro, hvor bander og andet godtfolk kører rundt i store biler….

  Kommentar by Axl — 5. maj 2022 @ 02:25

 2. @1 Axl. Præcis min tanke. I en del kvartere vil venstrefløjserne ramme kulturberigere , hvis de laver det nummer.Det vil så være første gang ,venstrefløjen aktivt gå efter , at generer de brune. Det er nyt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 5. maj 2022 @ 03:57

 3. Håndbribelig aktivisme er det samme som hærværk. Opfordringen lyder som selvtægt. Og “aktivismen” er af potentiel dødelig karaktèr. Men “højrefløjen buldrer frem”.

  Kommentar by Limewoody — 5. maj 2022 @ 06:36

 4. – For man kan jo ikke forestille sig, at der er nogen, der arbejder udenfor København, vel?

  Kommentar by Bastardo — 5. maj 2022 @ 06:53

 5. Hvis man vil pifte Erik Halbergs cykel, er det endnu nemmere. Medens værten Erik Halberg står foran mikrofonen og udløser sin galde mod en af ham afskyet befolkningsgruppe, kan nogen simpelthen jage en skruetrækker gennem begge dæk i hans fine 15000 kr. dyre stålged.
  Det er håndgribelig aktivisme.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. maj 2022 @ 07:53

 6. Haervaerk simpelthen,muligvis gjort i ly af moerke, kujoner toer ikke aabent ytre deres utilfredshed,tilmed en kriminel handling,accepteret af
  Dansk TV,Go`daw Do

  Kommentar by dunk — 5. maj 2022 @ 08:27

 7. Begynd at opfordre venstrefløjserne til også at pifte dæk på lastvogne.

  Kommentar by Puljeaben — 5. maj 2022 @ 09:22

 8. Apropos SUV’er og de grønne politikere:

  https://correctiv.org/faktencheck/2021/10/14/ja-diese-plakate-der-gruenen-wurden-in-berlin-mit-einem-porsche-transportiert/

  Kommentar by J — 5. maj 2022 @ 09:47

 9. Skatteyderbetalt hærværkspropaganda! Er vi virkelig kommet så langt ud?

  Kommentar by Den Nervøse — 5. maj 2022 @ 10:50

 10. Efter at den slemme white supremacist Elon Musk har købt Twitter, må man nok også regne med, at Teslaer fremover bliver et hadeobjekt blandt venstreradikale voldspsykopater…

  Kommentar by Revisoren — 9. maj 2022 @ 17:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper