12. maj 2022

EU-top smider bombe tre uger før afstemning: Overvejer traktatændring, vil droppe enstemmigheden…

Jeg har tidligere skrevet om forsvarsforbeholdet, og i denne uge fik ja-fløjen en syngende lussing. EU-Kommissionsformand Ursula von der Leyen fremlagde i mandags konklusionerne på en debat om ‘Europas fremtid’, og her blev tanken luftet om at droppe veto-retten i forhold til den planlagte EU-hær. Hun bakkes op af føderalisten Guy Verhofstadt (der har talt om behovet for EU-hær i adskillige år), Macron, Scholz og mange flere.

Som Mikael Jalving så rigtigt påpeger, så spiller de danske EU-positive partier med lukkede kort. I EU repræsenteres de af folk som Verhofstadt, hvis seneste Youtube-opload i skrivende stund har fjorten visninger. Kommentarsporet er naturligvis slået fra. Føderalisterne har ikke folkelig opbakning, men de er aldeles ligeglade.

Tirsdag stemte et stort flertal af Folketinget nej til at garantere danskerne en folkeafstemning, såfremt EU vil etablere et egentligt EU-forsvar eller planlægger at droppe medlemslandenes veto-ret. Man mærker hensigten…

Bemærk at EU-kommissionen efterfølgende hævder, at von der Leyens tale var blevet ‘tolket forkert’. De er bange for at danskerne stemmer nej, og det med god grund. Det gør vi! Historien som beskrevet af DR Online – EU-spidserne åbner for at ændre den fælles forsvarspolitik. Men regeringen siger blankt nej.

“Hvis EU-landene skal kunne handle både hurtigt og effektivt, når de fremover skal træffe store, følsomme beslutninger, så kan det blive nødvendigt at justere de grundlæggende spilleregler for det europæiske samarbejde. Det mener Europa-Kommissionens formand, Ursula von der Leyen, som nu åbner for at ændre EU-traktaterne, som udgør det juridiske fundament under unionen.

– Jeg vil altid stå sammen med dem, der ønsker at reformere EU med henblik på at få det til at fungere bedre, sagde kommissionsformanden her til eftermiddag, da hun talte i Europa-Parlamentet.

Derudover bør Europa spille en større rolle inden for eksempelvis sundhed og forsvar, når vi ser på erfaringerne fra de seneste to år.

ifølge Ursula von der Leyen ‘giver enstemmighed inden for særlige områder simpelthen ikke mening, hvis vi ønsker at komme hurtigt videre’.”

(Ursula von der Leyen på Twitter, 9. maj 2022)/p>

“Den ene af de borgerlige ja-sigere, Linea Søgaard-Lidell fra Venstre og medlem af Europa-Parlamentet, forsikrede mig, at hun var helt tryg ved situationen, selv om den magtfulde belgiske parlamentariker Guy Verhofstadt fra den tværnationale liberale gruppe Alde (som Venstre også er medlem af) havde fortolket konferencens konklusion derhen, at EU agter at afskaffe vetoretten, princippet om enstemmighed og oprettelse af en føderal forsvarskommando. ….

Nu viser det sig så, at EU-Kommissionen, anført af den tyske formand, Ursula von der Leyen, og EU-Parlamentet, anført af den maltesiske formand, Roberta Metsola, sigter mod samme mål og arbejder på en traktatændring, der vil åbne for flertalsbeslutninger på udenrigs-, sikkerheds- og forsvarsområderne, også uden for Europas grænser. …

Ambitionen blev offentliggjort på Europadagen, sekunderet af den franske præsident Macron, gule stjerner og blå flag. ‘Vi skal ikke lade skeptikerne og dem, der tøver mest, holde os tilbage,’ proklamerede han sejrsvant.” (Mikael Jalving, JP.dk, 10. maj 2022)

(Bertel Haarder på Facebook, 10. maj 2022)

Citater

“Jeg har ikke en eneste gang i min tid som statsminister oplevet forbeholdene som en begrænsning. Hvis man gør Danmarks placering i Europa til et spørgsmål om forbeholdene, så tager man simpelthen fejl.” (Mette Frederiksen, Altinget, 29. oktober 2021)

“We urgently need a European army…” (Guy Verhofstadt, Twitter, 6. december 2021)

“BREAKING: Overwhelming majority of European Parliament launches procedure to change the treaties. Ambitious implementation of what citizens in the Conference on Future of Europe proposed calls for a Convention. Health, energy, defence, democracy… Another EU is possible !” (Guy Verhofstadt, Twitter, 4. maj 2022)

“Hvis du vil glæde Vladimir Putin, Marine le Pen, Boris Johnson, Donald Trump, Victor Orban og andre snæversynede nationalegoister, så skal du stemme nej d. 1. juni.” (Bertel Haarder, Facebook, 10. maj 2022)

EU-Kommissionen har 11. maj oplyst, at Ursula von der Leyens udtalelser om mulige traktatændringer er blevet tolket forkert. En talsmand for kommissionen afviser blankt, at den har et ønske om at ændre på vetoretten på forsvarsområdet.” (TV2 Online, 11. maj 2022)

Oploadet Kl. 01:47 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126508/trackback

44 Comments »

 1. Ursula von der Leyen vidste åbenbart ikke at der skulle være folkeafstemning i Danmark, men da hun blev bekendt hermed, vendte hun på en tallerken. Hvis man følger bare lidt med i debatten i EU, vil man vide ar føderalisterne tonser derud af. De agter ikke at lade sig bremse af 5-6 mio besværlige danskere.

  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2022 @ 03:34

 2. Det blev jo debatteret ved partilederdebatten igår og Messerschmidt, Vermund og Villadsen måtte jo hver især og sammen krybe til korset og indrømme, at det ingen som helst betydning har for de enkelte landes herunder Danmarks deltagelse i militære missioner eller krig i EU regi, da det stadigvæk kun et flertal i Folketinget der kan bestemme det, forbehold eller ej.

  I Lippert på TV2 News var Vermund gæst og her kom de også en anelse ind på det, men Vermund blev totalt mundlam, da Lippert spurgte om vi suverænitetsmæssigt står dårligere stillet eller afgiver mere selvbestemmelse ved deltagelse i NATO eller et EU forsvarssamarbejde. Lad os bare være lidt flinke ved Vermund, og nøjes med, at sige det spørgsmål kom hun meget meget dårligt ud af….

  Bertel Haarders udsagn men også udsagnet brugt som løftestang for en blåstempling til, at være i opinion til Haarder falder fuldstændig til jorden, for hvem har lige lavet en aftale med Sverige der ikke er betinget af NATO medlemskab, og har været meget ivrig herom, at få den på skrift? Det har såmænd Boris Johnson, der ligeledes lader det være helt op til Sverige hvorvidt de ønsker sådan en hjælp og uden betænkeligheder fra Johnson om det faktum, at Sverige allerede deltager i EUs forsvarssamarbejde!

  Igen ser vi yderfløjene i dansk politik på særdeles kluntet vis sovse rundt i den realpolitiske virkelighed. Det er selvfølgelig i et forsøg på, at kapre lidt stemmer fra henhv højre og venstre side af midten, men det gør det jo ikke mere troværdigt og ej heller mere formålstjenligt for dem selv, da de styrker den midte der vil veje dem hver især og finde dem for lette til et seriøst samarbejde fremover.

  Hvis han så Lippert, har Messerschmidt sikkert i sit stille sind gentaget, at Vermund er citat: ‘En førsteklasses led kælling’ da det jo for Messerschmidt er en dødssynd ikke, at fortsætte sine løgne og udenomssnak når man bliver stillet fuldstændigt skakmat af en journalist.

  Kommentar by Verner Jensen — 12. maj 2022 @ 04:31

 3. Ja vi ved det. -Unionen er stendød- Tidligere statsminister Poul Schluter. (Og hvilken katastrofe ifølge Radikale ville det ikke være hvis vi sagde nej til Euroen.

  Kommentar by Michael Unna — 12. maj 2022 @ 05:16

 4. NEJ!

  Kommentar by Hul igennem? — 12. maj 2022 @ 05:51

 5. Mange globalister er professionelle løgnere.

  Ang EU, har de altid påstået Danmark ikke afgiver suverænitet, men det sker hele tiden, både åbent så enhver kan se det, og i det skjulte hvor de vedtager noget der overtrumfer Folketinget.

  Lige nu anser næsten alle Putin som den onde.

  Globalister som Gates, Schwab, Trudeau, Arden(PM i NewZealand) ønsker en ny verdensorden, der bliver helvede på jord.
  De får lov at køre deres modbydelige spil, og selv højtuddannede danske forskere og politikere fedter for dem.

  Det er det farlige. Borgere i New Zealand flygter, fordi de ikke kan leve med Ardens vanvittige politik. Danske medier rapporterer ikke om de mange demonstrationer for frihed i Canada.

  Det er gået globalisternes vej siden EF blev til EU.

  World Economic Forum er elefanten i rummet, ingen vil tale om.

  Falske journalister bruger hele livet på at manipulere befolkningen, fordi også de er sovset ind i WEF tankegang, som i virkeligheden er en rød revolution der forsøges gennemført med politisk magt, i stedet for bomber og kanoner.

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2022 @ 06:06

 6. Hvor stor er flertallet så for at sende danske soldater i krig i fx afrika i tidligere kolonier?

  Kommentar by P — 12. maj 2022 @ 06:22

 7. Fuck nu af “Verner Jensen” = Notarius Umulius’ andenprofil

  Kommentar by Træt — 12. maj 2022 @ 06:40

 8. Det er da lidt lækkert at gå til “folke-omstemning” her midt i USA og EU s våde drøm om at tryne Rusland i en “drang nach Osten”. Nu skal man jo ikke kalde det for Lebensraum – det er nok for belastet en term. Men man kan jo godt spekulere på hvad den første præsident for EU-kommissionen (Walter Hallstein) 1958-1967 – talte om før krigen, da han var ansat på Universitetet i Rostock. Nærmere betegnet 23 januar 1939, i ‘Mahn und Ohlerichs Keller’, Rostock.

  http://www.profit-over-life.org/books/books.php?book=54
  https://www.dr-rath-foundation.org/wp-content/uploads/2018/09/Chapter-02-96.jpg

  Neuropa og Hallstein er naturligvis blot endnu en konspirations-teori . Walter Hallstein blot en forkølet jurist med en lavere officersrang, der blev taget til fange i Cherbourg og sendt til USA som krigsfange. Her udviklede han en pludselig forkærlighed for demokrati og den slags. Ikke noget nazi-hejs med ham. Det er i hvert fald den officielle, renvaskede EU-historie. Ligesom den med at det er EU, der forhindret krig i Europa efter 2. Verdenskrig.

  Kommentar by Limewoody — 12. maj 2022 @ 06:49

 9. Vi ved jo godt, at når vi først er med, så vil alle de EU-liderlige partier ALTID sige ja, når EU kalder på danske soldater til indsats i alle mulige og umulige operationer, som i virkeligheden kun tjener Frankrigs nationale interesser. Heri består det egentlige problem ved at sige ja.

  Kommentar by J — 12. maj 2022 @ 06:56

 10. Bertel Haarder?

  Var det ikke ham, der gik fra at være en EU-skeptiker til at blive en EU-fanatiker?

  Gad vide, om Bertel hele tiden har opereret under et falsk flag for at lokke så mange som muligt med ham rent “værdi”mæssigt?

  Læs med her, og dan dig din egen mening om den åh-så-liberale Bertel:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/08/03/fra-samfundskritiker-til-eu-fanatiker/

  Kommentar by Karsten Lund — 12. maj 2022 @ 06:58

 11. Fra vor mand syd for grænsen: en fremragende lille, politisk biografi om Ursula von der Leyen

  https://www.youtube.com/watch?v=sJQeFBXXiAo

  Kommentar by Felix Krull — 12. maj 2022 @ 06:59

 12. WHO vil have eneret på at styre verdens sundhedsprogrammer.
  Dansk selvbestemmelse på sundhedsområdet forsvinder hvis Mette skriver under.

  Kommunisten, Tedros-et-eller-andet, var vist een af de første til at få et eksemplar af Gates nye bog. Igen, den lille sammenspiste elite arbejder sammen om at rage magten til sig.

  Det er helt vildt, at danske læger og forskere, som måske har 40 års erfaring på deres felt, lader sig styre af en computernørd.

  WEF, WHO, FN, EU, er mere eller mindre som en rabiat sekt, hvor lederen hjernevasker medlemmerne “Gå ud og spred budskabet” ! og det gør de så om klima, fødevarer, LGBT+ køn og seksualitet = nedbrydning af kultur og kernefamilie.

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2022 @ 07:07

 13. Kan nogen længere lade sig overraske af denne mini-Hitler Guy Verhoffstadt og hans Frau von der Braun?

  Kommentar by Nielsen — 12. maj 2022 @ 07:15

 14. afvist i off-topic
  Mark Middleton, Bill Clinton’s special advisor from Little Rock, Arkansas who connected the former president to deceased pedophile Jeffrey Epstein has died at the age of 59 on Saturday.
  The cause of death was not disclosed.

  læs mere på thegatewaypundit

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2022 @ 07:19

 15. Hvis du vil irritere Bertel Haarder, så han får et føl på tværs og alle hans mavesår kvælder op – så skal du stemme for at Danmark beholder sit forsvarsforbehold til evig tid.
  EU skal helst reduceres til en hyggeklub for Macronbunden og Fjolset og ikke andre.
  Danmark har lige så meget brug for EU, som en slagtehøne har brug for en økse.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. maj 2022 @ 07:20

 16. “Hov, jeg kom til at sige, hvad jeg mener. Det var en fejltagelse. Alle, der kender mig ved, at jeg ikke normalt mener det jeg siger”.

  Ugens spørgsmål:
  Er ovennævnte et citat af Ursula von der Løgnhals eller af Mette Forræderiksen?

  Kommentar by Bastardo — 12. maj 2022 @ 07:27

 17. Er du i tvivl om hvor du skal sætte kryds, har DR lagt en test med 10 spørgsmål på deres hjemmeside.

  Jeg har ikke set den, men det er sikkert meget ledende spørgsmål, der forvirrer mere end de gavner

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2022 @ 07:45

 18. Nu er det jo ikke særligt smart at et enkelt nej blandt mange stemmer er et veto (“liberum veto”).

  Enhver historiekyndig der kender til den polske rigsdag ved hvor dumt det er.

  Hvis EU kun havde 6-12 medlemmer var det noget andet. Når der er 27 medlemmer bør der skulle mere til end et enkelt lands nejstemme — måske to, måske tre, måske bør der også tages hensyn til nej-landenes indbyggertal.

  Kommentar by Peter Lund — 12. maj 2022 @ 07:58

 19. Det er Aalborg, men ligner mere Mellemøsten
  https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/taarer-og-frustrationer-da-femaarige-fartun-blev-mindet-ved-boernehave/2915517

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2022 @ 07:58

 20. Globalisten venstremanden snylteren på de stakkels medlemmer af europæiske venstreparti Hr. Haarder, gør bedre reklame for os skeptiske end mange af os selv kan gøre. Men han har tydeligvis ikke forstået hvem Boris Johnson har udviklet sig til, siden han poserede som konservativ i Oxford. Men det er jo nok de 17 millioner briter han har kigget sig sur på.
  Kan der ellers gå mange år, før de fjolser over Vesterhavet bliver “enige” om at det vil være godt for England, at blive medlem af nEUropa?
  Men men men, jeg synes det ville være godt at få Orban til at glæde sig over at de sidste bastioner mod globalisme og talere for nationalisme får vind i sejlene. Tænk om vi havde en bastion mod tyskerne, som sejlede UD af nEUropa!
  Det er klart, at hvad der gør Ellermænnernes socialistiske Venstre ked af det er godt for Danmark. De har aldrig været andet end en flok tyveknægte og løgnhalse. Ved hvert valg lover de os -om ikke guld og grønne skove- så lavere skatter og medvind på cykelstierne. Skide være med om vores fugleliv lider i deres varme luft og husdyrene drukner i deres klimasovs. Hvem bryder sig om det? Når bare vi kan holde fast i humanismen. (Ursakte Machiavelli)
  Hvis Slette Mette Mink Forræderiksen føler sig stødt på de lange ærmer, er det såmæn fordi der i realiteten ingen forskel er på Venstre og Socialdemokratiet. De er begge to sider af ssamme nEUropa freaks. Du skal ikke føle dig gået for nær Morten Fesserpligt. Som halvstudert stratenrøver kan du nok forstå at vi ikke har brug for en skatteminister, men en minister for afskaffelse af offentlig virksomhed. Og vi har ikke brig for 179 af jer, vi kan rigeligt nøjes med de to færøere og de to grønlændere. Hvis du kan fortælle mig, at der står i loven at den private ejendomsret er ukrænkelig og at ytringsfriheden er ubegrænset, kan du nok se, at du har spildt din studietid med folketingslønnen til at hjælpe dig gennem det ganske givet særdeles omfattende studie. Har du tænkt over hvorfor så mange danskere – d a n s k e r e – går ud af skolen før de er færdige med deres uddannelse?
  Ja det ender med at blive til en hel novelle om eurokrater og skattepengespisere. Jeg ved snart ikke hvor det skal ende. Det var meningen den skulle have endt med en opgørelse over danskeres død forårsaget af fremmede her i Danmark.
  Det hart vi jo tit snakket om her på Kim Møllers blog, så den må vel komme til overfladen en dag.

  Kommentar by Nielsen — 12. maj 2022 @ 08:04

 21. @k.m. kl.07.07 “…kommunisten Tedros et-eller-andet…” Er det Tesfaye du mener?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 12. maj 2022 @ 08:08

 22. Den gamle afdankede koleriske tosse Bertel Haarder har lige afleveret det bedste argument for at stemme nej.
  Må jeg anbefale ham, at fejre nej-sidens sejr med en omgang risengrød…

  Kommentar by Revisoren — 12. maj 2022 @ 08:34

 23. EU-satanisterne synger på sidste vers.
  There is not a united front against Russia. It’s all empty talk.

  https://truthbasedmedia.com/2022/05/12/european-gas-importers-quietly-surrender-to-russia-and-begin-buying-gas-in-rubles-while-the-wests-economic-warfare-scheme-disastrously-backfires/

  Kommentar by Iznogut — 12. maj 2022 @ 08:35

 24. Tommy
  Nej, men gammelkommunister er åbenbart velkommen som ministre.

  https://solidaritet.dk/fra-sammenrend-til-parti/

  Det var ofte sådan, at vi fremsatte et forslag, som blev stemt ned, og året efter lå det i lovkataloget som et socialdemokratisk forslag med nogle få ændringer.

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2022 @ 08:47

 25. Ud af EU sidste udkald foer omklamringen er total

  Kommentar by dunk — 12. maj 2022 @ 09:18

 26. Nyrup om Dansk Folkeparti : Stuerene, det bliver de aldrig.

  Tesfaye : DKP > Enhedslisten > SF > Socialdemokrat.

  Han blev stueren Justitsminister. Jeg betragter ham ikke som hverken bedre eller værre end Hækkerup, men hans vej gennem systemet siger en del om at være hvor beslutningerne tages.

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2022 @ 09:30

 27. Det er underligt at det ikke bliver gennemskuet at EU eliten er skræmt fra vid og sans efter Trudeau nær havde mistet kontrollen over Canada, en da til en meget civiliserede protest.
  Nu drejer det sig om at etablere en sikkerhedsstyrke der kan slå hårdt ned på protester fra civilbefolkningen og uregerlige medlemslande, eksempelvis tyske styrker kan anvendes Frankrig så slipper man for at de væbnede styrker har for stor sympati for civilbefolkningen.
  Bum,sådan beholder man magten!

  Kommentar by Kunta — 12. maj 2022 @ 09:58

 28. Kunta — 12. maj 2022 @ 09:58.
  Europas væbnede styrker skal nok kaldes “HR afdelingen i EU”.
  Ligesom i private firmaer, hvor man har en HR afdeling til at disciplinere medarbejderne ved at spionere på dem, sortere dem og straffe de opsætsige ved trusler, mobning eller fyring – hvis medarbejderne er det mindste uenige i firmaets ‘mission’ her i de riges paradis.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. maj 2022 @ 10:16

 29. k.m. — @ 07:45
  Jeg vovede at tage DR’s “test”, og du har ret i at der er ledende spørgsmål, og også forvirrende spørgsmål.
  Men trods fælderne så lykkedes det mig at være mest enig med Pernille Vermund. :-)
  https://www.dr.dk/nyheder/politik/folkeafstemning/test

  Kommentar by Henning Jensen — 12. maj 2022 @ 10:24

 30. *km 09:30
  Tesfaye var ikke medlem af DKP men af Danmarks kommunistiske parti marxister-leninister.
  Et lille sekterisk venstreradikalt part, helt helt ude på det kommunistiske overdrev!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2022 @ 10:27

 31. Nå, så blev Claus Hjort endelig tiltalt for landsforræderi – så venter vi bare på, at Mette Mink kommer for Rigsretten.

  Måske kan de endda dele fængselscelle?

  Kommentar by Revisoren — 12. maj 2022 @ 10:58

 32. Jeg vil Klart anbefale at se og lytte til den Video som Felix Krull — 12. maj 2022 @ 06:59 henviser til.

  Den forklarer en hel del Vi uvidende ikke får via MSM.

  Kommentar by Santor — 12. maj 2022 @ 11:30

 33. Ursula´s forventede forslag er endnu et godt argument for at stemme NEJ.
  Langsomt men sikkert bliver Danmark sat helt udenfor indflydelse.
  Nå, der er nogle der stemmer sådanne “politikere” ind i Folketinget, “politikere” der påstår de varetager danskernes interesse(r).
  Noget tyder på at det er egne interesser der varetages.

  Kommentar by NED MED ALTING — 12. maj 2022 @ 11:55

 34. Mini Merkel skal bare holde sin facistiske nazistiske røv lukket…

  Og lægge sig til at dø, s…. Landsforræder!

  Kommentar by Mads kering — 12. maj 2022 @ 12:39

 35. EU’s mest hykleriske organisation er FRONTEX, et såkaldt grænskorps, som skulle beskytte EU’s ydre grænser. I stedet er Frontex beskæftiget med at instruere migranter i at fuppe med asyl og at lukke migranter ind i EU.
  Vi må forvente, at en EU-hær vil fungere på samme måde. Sender Tyrkiet en islamisk invasionshær mod Wien, som i 1683, vil EU-hæren overgive sig med det samme og tilbyde muslimerne at overtage Wien – med en undskyldning for afvisningen i 1683.
  EU er en gigantisk dysfunktionel svindelbutik, befolket med et sammenrend af griske karrierepolitikere, med deres beskidte kleptoman-pølser langt nede i kagedåsen. Gav man fanden posten som EU formand, ville selv han betakke sig.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. maj 2022 @ 14:50

 36. Det er ikke for sjovt, at Bertel lyder navnet, Bertel Bims….

  Kommentar by Christian Sørensen — 12. maj 2022 @ 16:35

 37. Mindre EU, og Bertel Haarder laver aldrig fejl, og jeg kunne nævne mange ting han har fået gennemført som minister på mange områder, som han har ødelagt. Sidst her med hans syn på at andre kan have en mening. Så stem nej.

  Kommentar by IES — 12. maj 2022 @ 16:44

 38. I en politisk union ville det vel være naturlig at dansker kunne stemme på et fransk parti, og at svensker kunne stemme på et polsk parti, og så videre?
  Altså til EUs parlament..

  Norge er jo i praksis medlem uten stemmerett men jeg vil med 100% sikkerhet stemme NEI til medlemskap hvis/når saken igjen blir aktuell.

  Kommentar by Oslo/Norge — 12. maj 2022 @ 17:24

 39. => # 35, Gustav Jensen:

  Du har ganske ret, men mon ikke EU-hæren først og fremmest er til indvortes brug? – For eksempel til at fjerne ubekvemme regeringer såsom Viktor Orbans. Eller Italiens, dersom Salvini blev statsminister. Fidusen er jo, at magthaverne i det enkelte land nemmere kan fjernes af udenlandsketropper end af hjemlige. Omvendt er det vanskeligt for magthaverne at kommandere egne tropper indsat mod et folkeligt oprør. Så er det mere bekvemt at hidkalde EU-hæren.

  Kommentar by Voldposten — 12. maj 2022 @ 18:52

 40. Verner Jensen — 12. maj 2022 @ 04:31 skrev:

  “Bertel Haarders udsagn men også udsagnet brugt som løftestang for en blåstempling til, at være i opinion til Haarder falder fuldstændig til jorden …”

  Hvordan er man “i opinion” til nogen? Det giver da absolut ingen mening!

  Bertel Haarder er en modbydelig gammel idiot.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. maj 2022 @ 19:54

 41. Peter Nielsen — 12. maj 2022 @ 19:54.
  “Verner Jensen” synes at være et pseudonym for “Vera Jensen”. Denne persons ordrige bløde formuleringer tyder på en vis feminin udtryksform.
  Ikke fordi jeg har noget imod kvinder som sådan – nogle af mine bedste venner er da bestemt af det kvindelige og modsatte køns struktur og natur.
  De har bare tit en egen kompleks måde at floromvinde simple meninger, så man bliver helt bims (ikke Bertel) af at læse.
  Bertel Bims er et gammelt sludrechatol og desværre urimeligt selvhøjtidelig med en baglæns logik, som nok stammer fra højskolerne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. maj 2022 @ 21:42

 42. Manden er total Gammelidiot.
  De unge mænd og kvinder skal ikke sendes i krig i hvarken Ali, Bali eller Mali på EU´s foranledning, Nato er nok.

  Men der er det åbengart ikke for bette Bertel.

  Han skulle holde sig til kun at skrive Julesange om enhedslisten.

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. maj 2022 @ 22:45

 43. Kommentar by Peter Nielsen — 12. maj 2022 @ 19:54

  Slå ordet op i den danske ordbog, så giver det muligvis mening for dig. Altså muligvis……. :-)

  Kommentar by Verner Jensen — 13. maj 2022 @ 11:02

 44. Den såkaldte professor Marlene Wind har lige spruttet af raseri i Presselogen på TV2, og kaldt historien for Fake News.

  Konen har åbenbart permanent PMS…

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2022 @ 11:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper