13. maj 2022

Dokumentar af Dinesh D’Souza: Geo-tracking og cctv-optagelser dokumenterer organiseret valgfusk…?

Dinesh D’Souza har lavet en halvanden time lang dokumentar om præsidentvalget i november 2020, og selv hvis man ikke køber konklusionen, så er den værd at se. Filmen har i skrivende stund ikke været omtalt i danske medier, men Washington Post har undsagt den, så mon ikke Politiken & Co. kommer med en tilrettet oversættelse inden længe. Lars Hedegaard har set dokumentaren, og opridser pointen hos Snaphanen.

“Det foregik på denne måde: En række såkaldte non-profit organisationer, finansieret af pengestærke demokratiske bagmænd, der for enhver pris ville af med Trump, betalte mindst 2000 og sandsynligvis mange flere for at proppe stemmesedler i de drop-bokse, der var opstillet uden for stemmelokalerne, og som Mark Zuckerberg havde betalt 419,5 millioner dollars for. Zuckerberg sagde, at han på helt privat basis – og som en samfundsgavnlig og uegennyttig indsats – blot ville sørge for, at alle fik mulighed for at stemme.

Muldyrene (mules) var altså betalte aktører, som ved nattetide drog fra drop-boks til drop-boks og hældte stakke af stemmesedler i. Det skete ikke over alt i USA, men kun i udvalgte valgkredse, som man vidste ville blive afgørende for valgets udfald. Det drejede sig om valgkredse i stater, som Joe Biden ‘vandt’ med snævert flertal: Georgia, Arizona, Wisconsin, Michigan og Pennsylvania, der uden megen tvivl ville være gået til Trump, hvis der ikke var blevet snydt.

Hvordan kan man vide, at der fandtes muldyr? Det kan man, fordi man i vore dage har mulighed for ‘geo-tracking’, hvorved man kan spore, hvor en person befinder sig på et bestemt tidspunkt. Og hvis en person går fra drop-boks til drop-boks klokken 2 om natten, kan det afsløres. Vi kender det alle sammen. Hvis man befinder sig i en lille flække i det sydlige Tyskland, kan man pludselig opleve at få underlige beskeder på sin telefon eller computer, der godtgør, at nogen ved, hvor man er. Firmaer indsamler disse data, og man kan købe dem. Det var præcis, hvad non-profit organisationen True the Vote gjorde. Ved et omfattende arbejde lykkedes det at matche geo-trackingen med optagelser fra de videokameraer, der var opstillet ved hver boks. Man kunne derfor se, at den og den person – genkendelig på f.eks. tøjet, håret eller kropsbygningen – besøgte de og de bokse.”

Oploadet Kl. 00:18 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126532/trackback

44 Comments »

 1. Fra starten tårnede beviserne for massiv valgsvindel sig op, men så vidt jeg forstår det skabte efterretningstjenesterne den vildledning at indgrebene i stemmemaskinerne skulle være styret fra Tyskland, som nok er forkert. Italygate som især Maria Zach har fremført er vist også tvivlsom.

  Foruden den aktuelle film af D’Souza findes der masser af håndgribelige valgsvindelsbeviser her:

  https://hereistheevidence.com/

  Kommentar by perhag — 13. maj 2022 @ 02:27

 2. Problemet er her, at stemmerne ikke bliver ugyldige bare fordi de er indsamlet og indleveret af et kommunistsvin. Stemmerne bliver altså stadig talt med, uanset at muldyret (og dem, der har organiseret stemmehøsten) gør noget ulovligt.

  Der er vokset en hel lille industri op i USA som lever af at love skuffede Trump-vælgere at de kan få Joe Bidens valg omstødt og Dinesh er altid først på pletten når det gælder om at platte konservative, hvide amerikanere for penge.

  Blev der svindlet ved valget? Naturligvis, det bliver der ved alle amerikanske valg – hele deres valgsystem er indrettet med svindel for øje.

  Kommentar by Felix Krull — 13. maj 2022 @ 05:25

 3. Jeg klagede faktisk til DR over den journalistiske dækning af valget i USA. Valget var af flere grunde helt usandsynligt, og i stedet for at svine Trump-vælgerne til, kunne DR’s journalister have spurgt politikerne i swingstaterne om lovligheden af de mange opsatte dropbokse og lovligheden af de mange ændrede regler. Det er jo normalt delstatspolitikerne der laver valglovene, men det var ikke dem der ændrede reglerne i 2020!

  Kommentar by ino — 13. maj 2022 @ 06:43

 4. Måske er ham der Dinesh D’Souza en af de der Qtards.
  Udpluk fra artikel på Kontrast:
  ….og det står ikke meget bedre til i ikke-censurerede onlinefora, hvor Qtards omvendt hævder, at Trump vandt valget.

  Kommentar by Let’s go Brandon! — 13. maj 2022 @ 07:20

 5. Hej Ino

  Vi har modtaget din henvendelse og besluttet at du kan sutte din egen pik. Nu da vi er på finansloven behøver vi ikke lade som om, vi kerer os om nazisvin som dig.

  Med væmmelig hilsen
  DanMarx Radio

  Kommentar by Felix Krull — 13. maj 2022 @ 07:23

 6. Enig, ino 06:43. Præsidentvalget i USA i november 2020 kan ikke sammenlignes med noget tidligere amerikansk præsidentvalg.
  Med begrundelse i corona smittefaren blev den normale kontrol af at den, der afgav afleverede en stemmeseddel, var én der havde ret til det.
  Alene det at valgdeltagelsen slog alle hidtige rekorder viste det. Donald Trump fik flere stemmer end nogen tidligere valgt præsident. Joe Biden fik blot flere.
  Med muligheden for at man uden identitetskontrol blot kunne putte sine stemmesedler i postkasserne, var selve valghandlingen ændret.
  Før præsidentvalget advarede jeg vidt og bredt som enkelte andre om at det ville give problemer og kaos bagefter. Et valg, hvor man lader folk frit stemme uden ID kontrol, ved alle giver problemer med at tolke resultatet.
  Valgsvindlen er nu dokumenteret. Hvad så?
  Man kan frygte, at dem, der stod bag og havde gevinst ved valgsvindlen, vil fortsætte med at svindle med valgene. Hvad skulle de ellers gøre?

  Kommentar by Amad — 13. maj 2022 @ 07:23

 7. Amad — 13. maj 2022 @ 07:23.
  Angående ID kontrol – Demokraterne har siden foreslået en valglov, som åbenbart ikke kræver ID kontrol udover kørekort. Demokraterne mener, at sorte vælgere, måske pga. at mange af dem ikke kan læse eller skrive, er diskriminerede i valghandlingen. Demokraterne vil også helst give omgående stemmeret til alle invaderende latinoer. Det synes som om demokraterne er ude på, at lade enhver der gider, stemme om noget de ikke engang interesserer sig for.
  Hvordan det går demokraternes antidemokratiske valglov i kongressen aner jer ikke – den er vistnok blokeret.
  Med en statsgæld på 3 x BNP er USA ved at blive til usa.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. maj 2022 @ 07:59

 8. @ hej Felix kl.07.23.
  Lol. Lol.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 13. maj 2022 @ 08:11

 9. Jeg vil her anbefale Paul Ramseys anmeldelse af dokumentaren:

  “2000 Mules – A Review”:
  https://youtu.be/uVnYanPdIpQ

  Han siger blandt andet:
  1) Der var formentlig svindel
  2) Næppe nok svindel til at ændre valgresultatet
  3) Stemmer indleveret på ulovlig vis er stadig gyldige

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. maj 2022 @ 08:25

 10. @Felix, Tommy, Robin & søn:
  Jeg fik faktisk et pænt, ædrueligt svar fra DR’s Niels Kvale. Det var DR’s stadige gentagelse af mantraet: “Trumps grundløse beskyldninger om valgsvindel”, jeg især opponerede imod. Havde DR gjort deres arbejde ordentligt, havde de jo nok fundet ud af at beskyldningerne ikke var så grundløse endda.
  Niels Kvale sluttede med denne bemærkning: “Vi forholder os til fakta – det gør journalister – og foreløbig er der ikke noget fakta, der bakker anklagerne op.”

  Kommentar by ino — 13. maj 2022 @ 08:34

 11. @Peter Nielsen:
  Paul Ramsey kan tilsyneladende ikke regne.
  I swingstaten Michigan fik plejehjemspersonalet (ulovligt) besked om at undlade de normale procedurer (to tilforordnede skal være til stede) når en beboer ville stemme ved præsidentvalget. Plejerne kunne i 2020 bare udfylde stemmesedlen sammen med beboeren og efterfølgende putte stemmesedlen i en Dropbox! Det resulterede i flere plejehjem med stemmeprocenter på næsten 100% – helt uhørt historisk set.
  Biden “vandt” i Michigan med omkring 21.000 stemmer over Trump. Der er knap 7.000 plejehjem i Michigan.
  Talmæssigt svarer Bidens “sejr” altså til tre ekstrastemmer pr. plejehjem.
  Jeg ved selvfølgelig ikke om plejehjemspersonale i Michigan stemte på Biden eller på Trump, men jeg har mine formodninger, og om ikke andet, så sætter eksemplet fokus på hvad en lille ulovlig ændring i valgprocedurerne kan bevirke af fup og svindel.

  Kommentar by ino — 13. maj 2022 @ 08:39

 12. Sådan handler sande Demokrater – Valget skulle jo nødigt få et forkert udfald!

  Kommentar by Bastardo — 13. maj 2022 @ 08:39

 13. Et par nødvendige off-topic input.

  Nicolai Wammen siger danske økonomi er i topform.
  Det tror jeg ikke på, når staten har gældsat sig for mindst 1000 milliarder i coronatiden. Tvivlsomme erstatninger til minkerhvervet, hjælpepakker, indkøb af værnemidler og vaccine. Det har været ufattelig dyrt, men der er jo snart dansk folketingsvalg, så Wammen er nødt til at holde på vælgerne ved at give et glansbillede af Danmark.

  Mette vil fjerne forsvarsforbehold og der rygter om Biden vil overlade al sundhedspolitik til WHO. Den tror jeg også Mette skriver under på, og da er vi ikke længere herre i eget hus.

  Jeg frygter de udemokratisk djævle misbruger Ukraine krisen til at oprette en EU-hær, der kan sættes ind, når WHO udpeger en ny pandemi, og diktaturet har brug for at slå ned på genstridige borgere som i Kina.

  Alt fører tilbage til Gates Foundation, World Economic Forum, FN og WHO der i fællesskab leger emperor of the universe

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 08:46

 14. PS til 08:46 (postet 09:46)

  Tænk på det tæskehold, Trydo satte ind mod truckerne i Canada.

  Svært bevæbnet, total anonyme og tildækkede bøller. De var måske ikke canadiere men FN tropper der havde ladet den blå hjelm blive hjemme.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 08:54

 15. Brandgod film, som vist nok kom først op på snaphanen. Dinesh Souza har lavet meget interessant gennem tiden.
  Ved nogen hvad der blev af Diamond & Silk’s film “Dummycrats”, om den overhovedet blev til noget eller hvad?

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2022 @ 09:05

 16. -> Let’s go Brandon

  Jeg tror ikke Trump vandt valget, og mener det er idiotisk at påstå, dengang som nu. Man kan lave dokumentarer som ‘beviser’ alt, og det gør han… En omvendt Michael Moore bliver aldrig en guru for mig.

  Mindes Sv. Aukens kvalme forsvar for Moores Fahrenheit 9/11.

  Kommentar by Kim Møller — 13. maj 2022 @ 09:14

 17. venstrefløjen er blevet en kult, der driver både dens tilhængere og anderledes tænkende til vanvid.
  De vil gøre alt for sabotere næste valg, spørgsmålet er om amerikanere finder sig i det, Biden adm ligger historisk lav i meningsmålinger. Det, sammen med energi-og fødevaremangel får forhåbentlig konsekvenser for venstresiden
  https://www.breitbart.com/the-media/2022/05/11/nolte-washington-post-op-ed-demands-name-change-at-george-washington-university/

  This crybaby loon also wants Winston Churchill blacklisted from the campus:

  The controversial Winston Churchill Library must go. The university’s contentious colonial moniker must go. Even the university’s name, mascot and motto — “Hail Thee George Washington”— must be replaced. The hypocrisy of GW in not addressing these issues is an example of how Black voices and Black grievances go ignored and highlights the importance of strong Black leadership.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 09:16

 18. ino @ 08:34

  “Vi forholder os til fakta – det gør journalister – og foreløbig er der ikke noget fakta, der bakker anklagerne op.”

  Oversat til dansk:

  “Vi anbefaler dig at sutte din egen pik; da vi nu er en officiel del af statsapparatet, er det er os der bestemmer hvad der er fakta.”

  Kommentar by Felix Krull — 13. maj 2022 @ 09:17

 19. er lets go brandon een af umulius´ fem profiler ?

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 09:17

 20. Midtvejsvalget til efteråret bliver interessant. Det største spørgsmål ved dette valg bliver om det kan lykkes at forhindre valgsvindel.
  Valgsvindel kan ikke undgås, så det næste spørgsmål er, om hvor stærke reaktionerne bliver ved rapporter om valgsvindel.
  Der er ingen tvivl om demokraternes ærlige hensigt om at gøre valget til en farce med svindelforsøg over hele linjen.
  I værste fald vil USA lamme sig selv totalt i (næsten?) borgerkrigslignende tilstande og måske vil Biden blive afsat (eller tvangsindlagt på plejehjem for senile).
  Hvis Putin kan holde Nato-fascisterne stangen til efteråret, står han til en pæn chance for, at USA skyder sig selv i foden og må opgive den vestlige indsmugling af social- militær- og våbenhjælp til Ukraine.
  Lige nu koster det USA omkring 25 Milliarder dollars månedligt at holde Ukraine i live; måske europæerne omtrent det samme.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. maj 2022 @ 10:10

 21. Kim Møller
  Jeg tror ikke Trump vandt valget, og mener det er idiotisk at påstå, dengang som nu. Man kan lave dokumentarer som ‘beviser’ alt, og det gør han… En omvendt Michael Moore bliver aldrig en guru for mig.

  Ok, det er gemt i arkivet.

  Kommentar by Let’s go Brandon! — 13. maj 2022 @ 10:10

 22. Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 09:17

  er lets go brandon een af umulius´ fem profiler ?

  tasty er i hvert fald

  Kommentar by Træt — 13. maj 2022 @ 10:53

 23. Ang valg og valgfusk.

  Jeg mener danskere gør klogt i at stemme Mette ud af kontoret.
  Min holdning er at hun er farlig for Danmark.

  Hendes hemmelige rejse til Israel, bag ryggen på Folketinget og vores virus/vaccineforskere.

  Slettede SMS’er og mystiske indkøb, og rykken rundt på mobiltelefoner, “af hensyn til rigets sikkerhed”

  Politiet og action-card mod minkavlere, den fik vi heller ikke en forklaring på.

  Meget hemmelige anklager mod Claus Hjort Frederiksen.

  Det bliver mere og mere ubehagelig. Hver gang der kommer nærgående spørgsmål “jeg har ikke tænkt mig at gå ind i yderligere diskussion” så er der bare lukket af.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 10:54

 24. Amerikansk venstrefløj forsøger at jorde Elon Musk, så han ikke får adgang til Twitter.
  Bidens tæskehold til at jagte såkaldt misinformation er en krigserklæring mod ytringsfrihed.

  MSM og faktatjek forsvarer Bidens sejr med næb og klør, selv om beviser om valgsvindel tårner sig op.

  Man kan ikke forlange at falske journalister indrømmer noget som helst.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 11:06

 25. Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 11:06

  Det er Musk selv der har sat købet på pause, da han afventer data på hvor mange falske profiler der findes på platformen. Han forventer selv, at det højst drejer sig om 5%, men er det i nærheden af 10%, vil han ikke købe mediet. Musk ønsker, at fjerne alle falske og anonyme profiler og vil indføre en identitets godkendelse, som man kender fra andre platforme.

  Kommentar by Verner Jensen — 13. maj 2022 @ 11:28

 26. Elon Musk forretningsplaner fjerner ikke det faktum, at hele venstresiden er imod hans overtagelse.
  Det gør dem rødglødende af raseri over at Trump kan vende tilbage til Twitter.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 11:42

 27. Vi kan også tage covid og vaccinedata, de er garanteret lige så falske som stemmesedlerne

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 11:48

 28. Umulius skriver både som “Verner Jensen” og “tasty”

  Hen har så meget på hjerte, at én profil ikke er nok.

  Jeg foretrækker nu stadig Jul på Vesterbro, hvor Anders “Anden” Mattesen spillede samtlige roller.

  Kommentar by Træt — 13. maj 2022 @ 11:54

 29. Tilbage til mit tidligere indlæg om Mette
  https://www.berlingske.dk/kommentatorer/tidligere-pet-chef-regeringen-har-skabt-en-kafkask-proces-i-sagen

  Kommentar by k. m. — 13. maj 2022 @ 12:12

 30. Letfattelig indføring i hvordan man med voksenmobning starter ww3:
  Putin er skyld i alle USA’s problemer og USA’s værste problem er landets senile præsident.
  Eo ipso er Putin skyld i Bidens “Wild West” show i Ukraine.
  Bidens “Wild West” show er en global sæbeopera opført live af MSM, hvis taskenspillerkunst skal oppiske et permanent globalt russofobisk massehysteri ad nauseam.
  Hvis denne bjørnehidsning mod Putin og verdensfreden ikke kan lokke Putin til at gøre noget uoverlagt imod Nato, skal MSM skrue op for den hadefulde retorik indtil Putin går i fælden og langer ud mod sine plageånder. Det er derfor MSM fylder os med løgn og had 24/7.
  Så har fascisterne ham, fordi Nato’s musketérsnak så starter ww3 og giver Nato’s generaler den (sex?)udløsning de altid har sukket efter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. maj 2022 @ 13:01

 31. Det er forskelligt hvor tæt bloggere og politiske iagttagere fulgte præsidentvalget i USA 2020, og hodjasblog var det dansksprogede medie, der fulgte slagets gang i USA tættest.
  Såkaldte meningsmålinger kan i mange tilfælde beskrives som en form for valgsvindel helt i sig selv, men der findes andre måder at lodde en folkestemning på, som ikke sådan lige lader sig forfalske eller bortforklare af ‘eksperter’ og ‘fact-chekkere’.
  For os – Hodja, Trumfes og mig (jeg blev selv inviteret ombord som blogger på hodjasblog kort efter valget) – stod det på valgnatten klart, at der havde fundet valgsvindel sted i et omfang som aldrig før, og i dagene efter blev vi klogere på hvordan svindlen konkret var blevet udført.

  2000 mules beskriver kun en brøkdel af valgsvindlen i 2020, men alligevel nok til at argumentere for den konklusion, at Joe Biden ikke blev valgt legitimt.
  Nok til at overbevise mange amerikanere, der i forvejen tvivlede, og nok til at så en tvivl blandt mange, der i forvejen var overbevist om “det sikreste valg nogensinde”.
  Nok til også at afsætte Biden-aministrationen?
  Ikke i sig selv, dog et solidt bidrag, et af mange, og der skal nok komme endnu flere.

  Den ‘virkelighed’ vi serveres af MSM er i nogle tilfælde virkelighedsfjern helt ud i det absurde, det er præsidentvalget 2020 et af de mest slående eksempler på.
  Trump blev ikke bare snydt for en sejr, han blev snydt for en jordskredssejr, og netop fordi forbrydelsens omfang er så utroligt, kan man vanskeligt bebrejde folk, der stadig ikke tror på forbrydelsen.
  Men vi mærker konsekvenserne af forbrydelsen i hele verden, ikke kun i USA, og ikke mindst i Ukraine.

  Kommentar by sebastian — 13. maj 2022 @ 13:22

 32. Ja, Kim Møller 09:14 Joe Biden vandt valget. Det er fakta.

  Men hvis præsidentvalget havde været afholdt med personligt fremmøde og dokumentation af ID og stemmeberettigelse, som det var tidligere (og som det er i DK) kunne det være endt anderledes. Reglerne for at afgive stemmer betyder selvfølgelig noget for resultatet. Med den generelt relativt lave valgdeltagelse i USA er det kun 2/3 der bestemmer resultatet.

  ‘Sofapartiet’ i USA ligger historisk på 35-45%. Resultatet sige altså IKKE, noget om hvad alle vælgere mener.

  Det gør det heller ikke herhjemme, men valgdeltagelsen er altid meget højere end i USA. Historisk har valgdeltagelsen ved folketingsvalgene 1953-2019 ligget mellem 80-90%, så ’sofavælgerne’ ville ikke totalt kunne have ændret resultatet.

  ‘Sofapartiet’ i Danmark er historisk kun på 10-20%.

  Kommentar by Amad — 13. maj 2022 @ 15:24

 33. Hvad man nu end mener om valgresultatet i præsidentvalget i USA 2020, så giver denne årsgamle video et interessant politologisk perspektiv – hvis du kan klare at høre svensk tale i en halv time:
  https://swebbtv.se/w/mqvafFsgQodCZ9gxUT7eio
  (Der tales såvidt jeg husker, en del om “bellwether counties” – det er de trendsættende valgkredse. “Bellwether” betyder egentlig et “klokkefår”, skønt en “wether” selvfølgelig er en “vædder”. Et klokkefår er jo i virkeligheden noget ganske andet den normale danske betydning.)

  Kommentar by ino — 13. maj 2022 @ 16:06

 34. USA forvandler sig til en terrorstat under nuværende ledelse.

  Heksejagt mod forældre der er imod skolernes opdragelsesmetoder, mod forskere og borgere der er imod regeringens covid/vaccinepolitik

  Ud af EU og WHO, hellere i dag end i morgen.
  Diktaturet sniger sig ind på os.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2022 @ 16:28

 35. @ Amad 15:24

  Problematikken handler både om afgivning af stemmer og om optælling af stemmer.

  Svindlen bestod til dels i at legale stemmer ikke blev talt med, men mere i at ulovlige stemmer blev optalt som legale.
  Flere valgkredse havde en stemmerprocent OVER 100 %, hvis den stemmeprocent er fakta, så benægter jeg fakta.

  Kommentar by sebastian — 13. maj 2022 @ 17:07

 36. Enig sebastian 17:07. Der var mange dokumenterede ‘fejl’ i gennemførelsen af præsidentvalget 2020 i USA. De blev – så vidt jeg ved – alle afvist af domstole og de dominerende medier. Lad os bare kalde en spade for en spade og kalde dem ‘valgsvindel’. Tilsyneladende var den sat i system, som det ses i “2000 Mules”.

  Den daværende præsident, Donald Trump, protesterede allerede længe inden ‘corona’ præsidentvalget. Han hævdede – til stor morskab for de danske medier, som jeg husker det – at afstemning uden ID-kontrol af vælgerne ville gøre valgsvindel mulig og sandsynlig.

  Valgforskere var inde på det samme og mente, at det formodentlig ville gavne det Demokratiske Parti, som analyser har vist, har flere vælgere, der bliver hjemme på sofaen på valgdagen.

  Noget kunne tyde på, at det var rigtigt og at muligheden for at nøjes med at gå den korte vej hen og smide sin stemmeseddel i den nærmeste postkasse (eller få andre til at gøre det for én) gavnede det Demokratiske Parti. Eller der kunne laves ‘ballot havesting’ vha betalte ‘Mules’, der samlede stemmesedler ind fra nogen, der – evt for nogle dollars – gav dem videre fordi de ikke havde til hensigt at stemme. Derefter udfylde dem med kryds ved Joe Biden og smide dem i store bundter i postkassen, som man ser på “2000 Mules”. Måske lidt for smart svindel?

  Derfor handler den politiske kamp i dag også om at kunne bestemme, hvordan afstemningen skal foregå.

  Taberen af valg tror ikke længere på resultatet. Han kan henvise til at nederlaget skyldes afviklingen af afstemningen. Tilliden til demokratiet og de demokratiske beslutninger svækkes på den måde.

  Kommentar by Amad — 13. maj 2022 @ 18:29

 37. Som jeg har forstået på Ben Shapiro, så er han heller ikke overbevist om, at Trump vandt valget. Hans synspunkter harmonerer med pkt. 10. Men han vil undersøge påstandene yderligere.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 13. maj 2022 @ 18:58

 38. Havde USA været et normalt land, havde kongressen straks nedsat en bipartisan kommission til at klarlægge præsidentvalgets faktiske forløb. Kun for at undersøge om valgsvindel forekom og i hvor stort et omfang.
  Ingen kommission er nedsat, som også var forventeligt, med senatorer, højesteretsdommere, advokater, agenter fra CIA, FBI osv..
  Hvorfor blev problemerne ikke undersøgt og en ærlig og dybtgående rapport offentliggjort mens tid var?
  Mon ikke de parter som var mest interesseret i at forhindre en undersøgelse var de mest mistænkelige i en sag om valgsvindel. Nogen har stadig meget at skjule og samme ‘nogen’ blokerer videre for fuld styrke.
  De parter som blokerer mest, skal undersøges mest grundigt.
  Uden en tilbundsgående efterforskning af et potentielt landsforræderisk kriminelt forhold, får vi ikke svar på spørgsmålet om valgsvindel før tidligst om 20-30 år – eller hvis Trump vinder det næste præsidentvalg.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. maj 2022 @ 19:01

 39. Tak til ino 16:06 for linket til det meget indsigtsfulde interview med Professor Claes G Ryn om “det märkliga valresultatet och motsättningarna i USA”. Skandalen om valgsvindlen ved præsidentvalget 2020 i USA kan ikke helt undertrykkes. Der er folk med viden og indsigt som Claes G Ryn, der kan se, hvad der skete bl.a på den helt forkerte fordeling af stemmerne i nogen counties i forhold til andre. Der blev svindlet for at få Joe Biden valgt, tyder stemmetallene på fortæller den køligt og rationelt tænkende svensk-amerikaner.

  Kommentar by Amad — 13. maj 2022 @ 19:10

 40. @ Amad 18:29

  “Der var mange dokumenterede ‘fejl’ i gennemførelsen af præsidentvalget 2020 i USA. De blev – så vidt jeg ved – alle afvist af domstole og de dominerende medier.”

  Det er en del af mediernes mytologi omkring præsidentvalget 2020, at domstolene så beviserne på valgsvindel, og forkastede dem.
  Domstolene nægtede at tage sagerne, og se på beviserne.
  Supreme Court turde ikke påtage sig ansvaret og andre domstole nægtede med henvisning til manglende “
  standing“.

  Kommentar by sebastian — 13. maj 2022 @ 19:42

 41. Forslag til indførelse af demokratiske forhold i USA:
  Som det ser ud nu, kan man dømme det demokratiske parti skyldig i valgsvindel på grundlag af indicier og partiets kraftige modstand mod enhver undersøgelse af præsidentvalgets gennemførelse d. 3. november 2020.
  Dommen kan kun omstødes, hvis en uafhængig undersøgelse foretaget af kongressen og højesteret udmunder i en anbefaling om hurtigt omvalg, ledsaget af en offentlig fremlæggelse af undersøgelsens data.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. maj 2022 @ 12:37

 42. Jeg så et forslag på Twitter: Flyt præsidentvalget til 4. juli, der i forvejen er national helligdag. Så er der også mindre risiko for at valget saboteres af Covidhysteri

  Kommentar by Træt — 14. maj 2022 @ 21:54

 43. Der var noget muggent ved det valg. Det har jeg hele tiden haft på fornemmelsen. Jo mere højrystede og hårdnakkede mainstreammedierne og etablissementet hævder at alt gik rigtigt til, jo mere mistænksom bliver jeg.

  Allerede kort tid efter valget, blev det afsløret at Zuckerberg og andre venstrefløjsmilliardærer havde betalt for en hærskare af “valgtilforordnede” og hjælpere, til erstatning for de pensionister der plejer at deltage men nu var forhindrede pga. corona. Det vækker mistænksomhed. Især når valgsystemet med brevstemmeadgangen er så sårbart som det er.

  Det er måske ikke så mærkeligt at myndigheder og autoriteter uden for det republikanske parti så kraftigt benægter noget suspekt. Det ville skabe et jordskælv i samfundet, hvis det blev bevist at Biden var uretmæssigt valgt.

  Næste gang vil Republikanerne være meget mere årvågne.

  Kommentar by JC — 15. maj 2022 @ 08:01

 44. > JC 08:01
  højrøstet

  Kommentar by Nielsen — 15. maj 2022 @ 10:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper