13. maj 2022

Eks-SUF’er hænger Enhedslisten-politiker ud: Jeg blev ’slået med knytnæve i ansigtet adskillige gange’

Daniel Panduro er en del af Enhedslistens byrådsgruppe i Frederiksberg kommune, en afdeling der har den tidligere AFA-leder Pelle Dragsted, som den absolutte topfigur. Panduro har en fortid i Socialistisk Ungdomsfront, og har blandt andet siddet i Enhedslistens magtfulde hovedbestyrelse. Det har Jeanne Toxværd også, men hun står også bag sin datter, der angiveligt blev udsat for et overfald af Panduro som SUF’er tilbage i 2008.

Cecilia Alexandra Juhler-Toxværd skrev om forløbet på Facebook, d. 5. oktober sidste år. Der har intet været i de etablerede medier om sagen.

“Ved i hvad, fuck det! Jeg gider ikke lege pæn mere og have en eller anden falsk loyalitets følelse overfor et parti, der i den grad har pisset mig op og ned af ryggen!

I oktober 2008 blev jeg slået med knytnæve i ansigtet adskillige gange og sparket, adskillige gange af Daniel Panduro, som var ansat sekretær i SUF, jeg var på daværende tidspunkt sekretariatsfrivillig, senere blev jeg valgt som kasserer. Han blev fyret i december, ledelsen valgte at hemmeligholde årsagen (jeg var ikke med til beslutninger vedrørende fyringen, selvom jeg sad i ledelsen).

I starten af 2009, blev det for meget for mig at Daniel Panduro spredte rygter om at jeg havde kildet ham og jeg blev konstant konfronteret med at det var mig, der var den der havde gjort noget galt, på trods af at det var ham der valgte at slå og sparke mig. Jeg havde nogle fantastiske venner, der tog sagen til SUFs ledelse igen og bad dem om at offentliggøre årsagen til fyringen, således at jeg ikke skulle udsættes for yderligere overgreb, blandt andet at der blev spredt rygter om at jeg havde kildet ham, et rygte der stadigvæk bliver ved med at florere! I øvrigt forbød man Daniel Panduro på samme ledelsesmøde at opholde sig på SUFs sekretariat.

… Som en bonus for at jeg havde lavet den status, modtog jeg en mail, fra blandt andet Rosa Lund, der startede med ordene
‘Hej Daniel og Cecilia’

Bare forestil jer, hvordan det er som voldsoffer at få sådan en mail! Ham det havde overfaldet mig, var adresseret på samme måde som mig og modtog ligeledes mailen! Jeg siger bare – det gjorde ondt i maven og var så sindssygt ubehageligt! Og så er det fuldstændig absurd og dårlig skik at skrive til voldsoffer og overgrebsmand i samme mail!

Nu har jeg valgt at offentliggøre hans navn, fordi jeg er træt af at gemme mig, jeg er træt af de løgne der florerer og jeg er fucking træt af at det ikke har haft konsekvenser for hans politiske virke!

(Cecilia Alexandra Juhler-Toxværd på Facebook, 5. oktober 2021)

“Der er ikke noget påstået i det her opslag. Voldsmanden – Daniel Panduro – har indrømmet at han har slået Cecilia Alexandra, Enhedslisten har bare ikke forholdt sig til det voldelige overfald, selvom både voldsmand og voldsoffer var medlemmer af partiet, da det skete. Der er desværre adskillige medlemmer af Enhedslisten, der har tilladt at der blev praktiseret massiv victim blaming mod Cecilia samtidig med, at man promoverede voldsmanden. … Voldsmanden – Daniel Panduro – blev først fyret 2 måneder efter han havde overfaldet Cecilia Alexandra. Hun blev konfronteret med ham hver gang hun skulle varetage sit arbejde som kasserer. De talte ikke sammen og han har aldrig, hverken dengang eller siden, undskyldt over for Cecilia. Da han blev fyret fik han 3 måneders løn og var selv med til at skrive sin anbefaling. Efter fyringen fortsatte han med at komme på det kontor, hvor Cecilia stadig skulle varetage sit hverv som kasserer. Siden praktiserede han massiv victim blaming…” (Jeanne Toxværd, Facebook, 6. oktober 2022)

(Daniel Panduro i Frederiksberg byråd, 21. marts 2022; Foto: Frederiksberg.dk)

Oploadet Kl. 10:25 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126538/trackback

33 Comments »

 1. De autonome AFArters skeletter vælter ud af skabene.
  Hvilket gav mig den tanke at krigen mellem Hitler og Stalin har ligget i hi i Ukraine og nu er vågnet ved Zelenko/USA og Putin.

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2022 @ 10:38

 2. Face Book opslag den 22. oktober 2022!! Hvordan hænger det sammen med at vi i dag har den 13. maj 2022.
  Men typisk venstrefløjen´s stormtropper.
  Man gemmer alt af den slags, ganske i lighed med et anden lignende parti, nemlig Radikale Venstre.
  Begge er så moralske, dog ikke når det gælder egne rækker.
  Det værste er at Palle Voldsmand Dragsted og lign. nu er i Folketinget.
  Hvem er de der stemmer på sådanne amoralske partier?

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. maj 2022 @ 11:04

 3. At ingen medier har skrevet om sagen, det skyldes vel blot at alt der sker i den voldsparate venstrefløj er legitimt, havde det været højrefløjen´s “politikere” der havde leveret noget sådant, så UHA.

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. maj 2022 @ 11:08

 4. > 11:08
  -Helt som dikteret af USAs løgnemedier, som Dhimmi Radioen og lignende løgnefabrikker gerne kopierer/indsætter hvis der ikke er noget bedre på Bullshit Broadcast Company.

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2022 @ 11:31

 5. Derfor bryder kommunismen sammen hver gang. Løgn er ikke noget godt bindemiddel.

  Puds Arbejdstilsynet på dem. “Journalisterne” duer ikke længere.

  Kommentar by tavsen — 13. maj 2022 @ 12:05

 6. Når jeg læser posten igen, minder historien om et afsnit af South Park eller Karlsens Kvarter, hvis nogen husker den. De er så himmelråbende stupide derude på venstreoverdrevet.
  Leif må vende sig i hans grav af skam over denne stymper.

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2022 @ 12:09

 7. Hvis sagen havde handlet om folk fra højrefløjen havde vi måske fået overskrifter som fx:

  “Racistisk parti skjulte sexistisk had og vold i årevis”

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. maj 2022 @ 12:10

 8. Typisk for rødgardister. De er altid klar til at udøve vold og har så længe jeg husker altid været det. Jeg har gennem mine 75 år bevæget mig både i socialgruppe 5, hvor volden altid har ligget lige under overfalden, og 1, 2 og 3, hvor vold overhovedet ikke er et issue, hvis man vil bevare en nogenlunde ordentlig reputation. Bare sært, at gruppe 5 er så fikseret på at tale om fredelighed, når man ved hvor primitive og voldsparate disse halvaber i virkeligheden er.

  Kommentar by Knud Madsen — 13. maj 2022 @ 12:21

 9. Venstrefløjen er jo som de pædofile katolske præster og islamiske imamer – man beskytter overgrebsmanden og håner offeret.

  Venstreradikal voldtægtskultur: “Ungdomshuset… har også haft sin fair share af overgrebssager”

  Styringen på Sidesporet i Aarhus valgte at ekskludere en person, der var blevet udsat for et voldsomt seksuelt overgreb, samt deres allierede, fra værestedet efter en protestaktion over Sidesporets inkluderende holdning over for overgrebspersonen. …

  Sidesporet er dog ikke det eneste sted, hvor samfundets yndlingsbeskæftigelse, victim blaming og fornægtelse af fællesskabsansvar, bliver reproduceret. Ungdomshuset og andre steder i København har også haft sin fair share af overgrebssager, der aldrig er blevet håndteret ordentligt. Massevis af aktivister, især kvinder, er dermed praktisk set blevet ekskluderet fra deres eget miljø, fordi overgrebspersoner får lov til at være der. Og på trods af at disse steder bryster sig af at være imod sexisme, kan de overlevende ikke stole på, at fællesskabet kan give dem den tryghed, de så desperat leder efter

  http://www.uriasposten.net/archives/106593

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. maj 2022 @ 12:35

 10. Hvis alle, i suf og resten af socialistsegmentet, har lignende “erfaringer” så er det lidt lettere at forstå hvorfor de reagerer med deres følelser i stedet for sund fornuft og omtanke.

  Nu ved Vi ikke hvad der startede knytnæveslagene men det kunne vel i teorien være den lille Cecilia Alexandra Juhler-Toxværd der har initieret begivenheden med en langvarig kællingeopførsel der så er kammet over i typisk venstrefløjsvold. Ventilerne er jo som bekendt skruet lidt løst på i det segment hvor de render rundt med nerverne uden på tøjet.

  – Ib Rene Kairo –

  Kommentar by Santor — 13. maj 2022 @ 13:06

 11. Alene ordet FRONT i SUF regie viser voldsforherligsen.
  Når jeg kommenterede datoen for opslaget på Face Book er det ikke fordi jeg er krakiler, men det undrede mig blot.
  At Palle Dragsted er i Folketinget, det undrer mig – meget.
  Ifald det er korrekt at Palle Dragsted har ikke blot en, men flere voldsdomme, hvorfor er han så ikke kendt uværdig til at sidde der? Og hvorfor får han så mange personlige stemmer?
  At det det flabede grin hos ham, det er nok til at jeg kaster op.
  Altid er det hans datter der hives frem ifm. gymnasieproblemer, ægtefællen bruges også som ekspert.
  Til OT: Stem NEJ den 1. juni.
  Ursula fra EU med flere er vilde efter at veto retten ifm. EU militære indsatser skal afskaffes.
  Vi har NATO og ikke mere magt til EU.

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. maj 2022 @ 13:31

 12. Vold, dominans og såkaldte “herskerteknikker” er og har altid været en integreret del af den tipsmiddelfinansierede terrororganisation SUF.

  Blev høfligt indkaldt til hvad jeg troede var en venskabelig medlemssamtale på Studiestræde som 14-årig omkring 2007-08. Da jeg kom ind på kontoret blev jeg i stedet mødt af fire granvoksne autonome typer, den ene med en jernkæde hængende ud af bukserne. Blev guidet ind i et lille lukket rum, hvor der ikke var noget dørhåndtag på indersiden. Her blev jeg beordret til at aflevere min mobiltelefon, så den kunne blive ransaget for “nazistiske forbindelser” og “afnazificeret”. Imidlertid fandt de ingen nazistiske aktiviteter, hvorefter stemningen skiftede. Pludselig fandt de dørhåndtaget, der var “faldet af”, og jeg blev mindet om den snarlige sommerlejr.

  Det er svært i situationen at sige fra over for fire truende voksne i et lukket rum, når man selv er en 14 årig søgende person, var kommet alene i god tro. Ydmyget tog jeg derfra igen efter “frifindelsen” og “løsladelsen”, så provokeret, at jeg dagen efter ringede til Jonni Hansen fra DNSB med henblik på en samtale. Han inviterede mig straks til Hundige Strandvej uden at have noget forudgående kendskab til mig. Da jeg ankom var han alene med sin hund, og lukkede mig ind uden problemer. På intet tidspunkt blev jeg truet eller intimideret af nazilederen, men vi havde en god politisk samtale om DNSB, som jeg synes var interessante. Dog er jeg ikke nazist, så jeg meldte mig selvfølgelig ikke ind, og kontaktede ham ikke igen efterfølgende, men jeg håbede bare så inderligt, at der var nogle Redox-typer eller lignende, som lå på lur derude og registrerede, hvem der besøgte ham, så de rigtig kunne se, hvilket ondt nazisvin jeg alligevel var.

  Jeg blev sjovt nok ekskluderet af SUF kort tid efter på et lukket møde. Jeg har aldrig fået en meddelelse om eller begrundelse for eksklusionen, jeg kunne bare læse om det på deres (åbne!) debatforum på nettet. At jeg var ude, og at det var en lukket beslutning. Flere af disse personer er siden blevet valgt til Folketinget.

  Jeg fatter simpelthen ikke, at SUF kan finansieres af offentlig millionstøtte, men omvendt er det måske en fin deal for staten; SUF får et tilskud pr. medlem, og staten får medlemslisterne tilsendt hvert år, som de kan sende direkte videre til PET. Alternativet ville være, at disse folk organiserede sig helt uden for det offentlige, og ikke længere var en controlled opposition.

  Kommentar by Ekskluderet eks-SUF'er — 13. maj 2022 @ 14:41

 13. Det er vel en eller anden form for træning til Revolutionen :-).

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2022 @ 15:05

 14. Og så på det mondæne Frederiksberg!
  Er der nogen der havde ventet andet fra den kant? Man holder hånden over voldsmanden og udskammer ofret! Man skulle åbenbart have tølperen valgt!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. maj 2022 @ 15:11

 15. 11) enig

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2022 @ 15:36

 16. Venstreekstremister er lige så dobbeltmoralske som muhamedanister, når det drejer sig om forholdet imellem de to køn.

  Kommentar by Bastardo — 13. maj 2022 @ 18:59

 17. Mht kvoter på natklubber. Her ser vi bare et eksempel på konsekvenserne i det virkelige liv af den forfejlede integrationspolitik. I øvrigt er jeg sikker på at dørmændene ligeledes har ordre om at sortere efter køn og udsende, således de kan optimere deres popularitet og dermed forretning.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 13. maj 2022 @ 20:09

 18. Hvad har natklubejernes perkerpolitik med denne sag at gøre, Notarius Tasteless Umulius?

  Kommentar by Træt — 13. maj 2022 @ 22:52

 19. Daniel Panduro minder lidt om en person med Downs syndrom.

  Det virker ikke særligt betryggende, at Enhedslisten har flere voldsmænd i kommunalbestyrelsen på Frederiksberg og som kan færdes frit på rådhuset – og den ene er tilmed Børneudvalgsformand. Tillykke Frederiksberg, den “grønne ø i det røde hav” og “Danmarks konservative højborg”…

  Kommentar by Polka — 14. maj 2022 @ 00:21

 20. @ ekskluderet eks-SUF’er. Informativt. Jeg vidste ikke brutaliseringen allerede var så vidt i det politiske ungdomsmiljø. Er det virkeligt rigtigt?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. maj 2022 @ 03:37

 21. @by Jørgen Nielsen kl. 12.35 Victimblaming og “inklusion” , der i realiteten minder om miljøer med en kultur svarende til det man finder i menarp-landene . Det virker underminerende på al tryghed og fairness. Der kan reelt ikke udfoldes uenighed eller egentligt demokratisk U-enighedskultur. Det fostre lemminge-mentalitet og kynisme. Ingen tør stå selv eller stå udenfor. Og de der gør foragtes og bekæmpes. Med den enorme singel- kultur der er i Danmark , stiller det danskerne svagest i sammemhænge hvor begge kulturer lever. Det fremmer og styrker “professionaliseringen”/ ansattekulturen – læs: “send flere penge”. Og gøre den almindelige borger mere og mere afhængig i en sammenhængen hvor “velfærdstaten” er involveret , fordi det altid er den eller de med stillingerne der bestemmer og har definitionsretten. Det er reelt en enorm og vedholdende underminering af folkestyret og det folkelige nivaeu. Alt ender i noget der er stærkt spin-drevet og spindoktoret. Ud-nytteriet og malkeriet accelerer og der er intet til at stoppe det. Det moralske kompas lader til aldrig at have været eksisterende. Det er de danske værdier i dag.Jeg forstår godt, at muslimerne foragter os. Vi tager os IKKE af vores egne. Det gør de.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. maj 2022 @ 04:07

 22. afvist i off-topic (Enhedslisten og gravid mand)
  https://www.bullfrag.com/calvin-klein-hires-pregnant-man-for-new-campaign/

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2022 @ 06:20

 23. Svenskere er et underligt folk.
  De bruger Putin og invasionen i Ukraine som undskyldning for at melde sig ind i NATO.

  De seneste 30-40 år, har Sverige forvandlet sig fra et frit folk med kristne traditioner, til en muslimsk provins – en kopi af Mellemøsten.

  Det har de ikke set som en trussel

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2022 @ 08:12

 24. Smut tilbage til modkraft, Umulius Tasteless

  Kommentar by Træt — 14. maj 2022 @ 09:30

 25. Så en venstreekstremist får tæsk af en ligesindet venstreekstremist…

  Og!

  Kommentar by Mads kering — 14. maj 2022 @ 10:01

 26. Ekskluderet eks-SUF’er — 13. maj 2022 @ 14:41

  Flot vidnesbyrd fra den røde front. Deres personlige intriger hører vi aldrig om, passer ikke ind i MSM narrativ (“fortælling der fremstilles og ønskes tolket på en bestemt måde, ofte ud fra ideologiske hensyn”)

  Kommentar by tavsen — 14. maj 2022 @ 11:51

 27. NED MED ALTING — 13. maj 2022 @ 13:31:

  For mig er det OK at være militant (“front”), hvis det er nødvendigt for at redde nationen (af etniske danskere).

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. maj 2022 @ 15:19

 28. Venstreorienterede er som udgangspunkt psykopater, så det fede ukurante svin Daniel Panduro er ingen overraskelse.

  Kommentar by piphans — 14. maj 2022 @ 21:02

 29. # 27.
  Du skriver bl. a. – For mig er det OK at være militant (“front”), hvis det er nødvendigt for at redde nationen (af etniske danskere).
  Kommentar by Peter Nielsen — 14. maj 2022 @ 15:19
  Jeg er bestemt enig i dit synspunkt, blot forsøgte jeg at vise at den slags ord/termer, ofte benyttes af den “fredelige” venstrefløj.
  Gid nogle friske unge fra højre ofte viser mere mod. Heldigvis har vi nu friske yngre der uden vold eller lign. viser handlekraft.
  Jeg erindrer ikke navnet de agerer under, men gruppen har ofte vist at man kan gøre venstrefløjen godt til grin.
  Humor er et fint våben.

  Kommentar by NED MED ALTING — 15. maj 2022 @ 00:14

 30. NED MED ALTING — 15. maj 2022 @ 00:14:

  Tænker du på “Generation Identitær”? De laver i hvert fald fredelige aktioner med gode budskaber.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. maj 2022 @ 00:25

 31. Den venstreradikale voldspsykopat på ovenstående foto har anlagt et flot shariaskæg for at glæde sine muhammedanske kernevælgere…

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2022 @ 11:07

 32. Et gram sandhed kan få hele det venstreorienterede korthus til at bryde sammen….og de ved det. Derfor skal løgnene forsvares til sidste bloddråbe.

  Kommentar by Jp — 15. maj 2022 @ 14:06

 33. Nu har dansk MSM dækket Enhedslistens årsmøde her i weekenden, men ikke én eneste gang nævner man noget om partiets tætte kontakt til diverse voldelige grupperinger såsom SUF, BLM og Antifa.
  Men de såkaldte “journalister” hører jo også selv til partiets kernevælgere…

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2022 @ 15:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper