14. maj 2022

Natklubber vil hellere have tryghed end multikultur: ‘Max 20 mørke personer på klubben ad gangen’

Sidste år oprettede Københavns Politi fire såkaldte ‘Nattelivszoner’. I en to-årig periode skulle ‘dømte kriminelle’ formenes adgang til nattelivet, med henblik på at ‘øge trygheden og forebygge kriminalitet’. Siddique-typerne kan ved festlige lejligheder tale om kriminalitetsforebyggelse, men de taler aldrig om danskernes tryghed.

Tryghed kan ikke sættes på formel, men færre AEH’ere er vitterligt et godt udgangspunkt. Så er der relativt flere kvinder, og færre konfrontationssøgende macho-arabere. Unge danskere søger logisk nok monokulturen, når de går i byen. En artikel fra Københavnliv – En dørmand taler ud: Maks. 20 mørke på klubben ad gangen.

“Fredag aften, når neonlysene tændes, og Gothersgade fyldes med berusede unge, danner der sig meterlange køer foran de populære klubber. Her i det sociale rampelys er der plads til alle. Undtagen de mørke.

– Max 20 mørke personer på klubben ad gangen, siger en dørmand til ØsterbroLIV om scenen, der udspiller sig nat efter nat i København.

Dørmanden forholder sig anonymt, da han ellers risikerer at miste jobbet. Flere gange har han sågar personligt måtte afvise sine egne venner i døren, da kvoteordren fra chefen skulle overholdes.

Dørmanden beretter, at flere af hans tidligere kollegaer er blevet fyret, fordi de har undladt at følge retningslinjerne. … Dørmanden udtaler, at det ikke er unormalt, at chefen påpeger, at ‘det ligner en vandpibecafé’ og han beder vagten om at ’slukke lyset’.”

(Nattelivszone Gothersgade, Københavns Politi, 2021-23)

“Folk siger vel i Herredet, at Jeppe drikker, men de siger ikke, hvorfor Jeppe drikker” (Ludvig Holberg, Jeppe på Bjerget, 1722)

Oploadet Kl. 09:59 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126551/trackback

28 Comments »

 1. De voldforherligende islamister/muslimer er ude for pædagogisk rækkevidde, drikker ikke, køber intet, provokere, lægge konstant op til ballade, og lider i den grad af kontaktbesvær!

  Som et omvandrende Mellemøsten eller Afrika.

  Kommentar by Mads kering — 14. maj 2022 @ 10:08

 2. De er gerne fraværende de steder jeg går i byen.

  Man skal blot vælge steder hvor der er et fornuftigt udvalg af øltyper og priserne ligger over hvad teenagere og studerende har råd til.

  De er pudsigt også fraværende når jeg går til koncerter. De opfatter vist rock og metal som haram. :-D

  Kommentar by Allan — 14. maj 2022 @ 10:22

 3. Kan man forklare det med, “kontaktbesværede mennesker” , der er tilbøjelige til at slå over, i “mere bogstavelig kontakt” og derfor må anses for at være mindre ønskede gæster i cafeen / nattelivet? ( bare endnu et forslag til at skrive det , vi ikke mener , men så alle ved hvad det drejer sig om)(ironi)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. maj 2022 @ 10:23

 4. De er pudsigt også fraværende når jeg går til koncerter. De opfatter vist rock og metal som haram. :-D

  Kommentar by Allan — 14. maj 2022 @ 10:22

  En fredag i Nyrups moralske årti var jeg til koncert med Shu-bi-dua. Ikke een eneste muslim tilstede.

  Om lørdagen kom Kaj Dige Bachs Søndagsavisen. Hvor en artikel blev skrevet af en forarget politisk korrekt offentlig ansat. Han harcelerede over den manglende samhørighed fra de etniske unge danskere. At de tog de samme uddannelser, gik til de samme koncerter osv.

  Siden da har jeg kigget efter muslimer til mange koncerter. End ikke Paul McCartney kunne tiltrække dem. Har de slet ikke noget tilfælles med Vesten udover pengekassen?

  Tivoli måtte ændre konceptet med Fredagsrock, da de havde sat rap på plakaten. Der var noget for de voldelige.

  Kommentar by tavsen — 14. maj 2022 @ 11:26

 5. Jeg tager kun i byen i Prag og Budapest, hvor en fadøl koster 12 kroner. De behøver ingen kvoter på natklubberne – dem har de allerede ved landegrænserne. Det er virkelig kun tabere, der er i byen i Danmark, hvilket også gælder danskerne, desværre. Det er dyrt, dårligt og dumt. Man kan flyve på forlænget weekend til Prag og Budapest for få hundrede kroner. En anden stor fordel er, at der er politi i gaderne dernede, hvilket betyder, at der ikke er smadrede flasker, højtråbende teenagere og bræk overalt. Jeg fatter simpelthen ikke dem, der gider spilde penge på at tage i byen i Danmark.

  Kommentar by Ufrivilligt skatteoffer — 14. maj 2022 @ 11:53

 6. Ufrivilligt skatteoffer — 14. maj 2022 @ 11:53.
  Til gengæld vrimler det med aggressive tiggere, nogle af dem tydeligt skæve. Da jeg engang gav en tigger et par tjekkiske koruna lige ved Prags hovedbanegård, blev han højligt fornærmet over det ringe beløb og viste overordentlig tydeligt sin utilfredshed med truende adfærd.
  Både Prag og Budapest er blevet næsten lige så dygtige til at trække penge ud af turister som Londons uforskammet frække platugler og taskenspillere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. maj 2022 @ 13:07

 7. Der laves og findes mange tiltag mod volden, men kun én ting er sikker. Menap-borgernes kriminalitetsindex ligger LANGT over danskernes, og alligevel fortsætter man importen og slapheden. Et simpelt spørgsmål: Hvorfor accepterer man fx. at hver ottende (12,6%) bandemedlem er udenlandsk statsborger.? Her er der præcist tale om 156 registrerede bandemedlemmer, som man på et splitsekund kunne udvise. Dette er et åbentlyst eksempel på, at vi har enormt langt igen og nok aldrig kommer i mål.

  Kommentar by Revser — 14. maj 2022 @ 13:57

 8. Det slår mig nu , at hvor jeg går til koncerter , er der heller aldrig muslimer. Selv til gratis koncerter er der ingen. Der er kun danskere ( danske danskere ,- forstås). Det kan være , det er der – den oprindelige befolkning skulle begynde at mødes igen?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. maj 2022 @ 14:56

 9. Tommy , Robin & søn. — 14. maj 2022 @ 14:56.
  Muslimer går aldrig til koncerter med klassisk musik; man finder også kun ganske få muslimer som udøvende musikere med klassiske musikinstrumenter. Der findes næsten ingen muslimske kunstmalere. Muslimer gider heller ikke humaniora (litteratur, filosofi, teologi etc.).
  Kort sagt, muslimer har aldrig været, er ikke og vil aldrig blive integreret i dansk kulturliv.
  Muslimer flest ringeagter vestlig kultur og venter kun på at blive demografiske overherrer i Danmark, hvorefter de vil smadre al dansk kultur med vold og magt for at indføre ondskabens imperium.
  Dette er hvad danske magthavere har forårsaget med deres afsindige import af danskfjendtlige fremmedelementer. De skulle skamme sig.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. maj 2022 @ 15:10

 10. Jeg foreslår at vi udvider monokulturen til hele Danmark og indfører “max 20 mørke personer” i hele Danmark, så hele Danmark bliver mere tryg og velfungerende.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. maj 2022 @ 15:15

 11. Til gengæld fungerer muslimerne i overtal på Barken, og Zoo.

  Kommentar by IES — 14. maj 2022 @ 15:50

 12. Fejl Bakken

  Kommentar by IES — 14. maj 2022 @ 15:50

 13. Kultur. Phft ! Hvad fanden ved folk om kultur?

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2022 @ 16:33

 14. Gustav Jensen — 14. maj 2022 @ 15:10:

  Ja, hvis man vil se mange muslimer samlet, så er det ikke “fin-kultur”, man skal opsøge. Til gengæld møder de talstærkt op alle steder, hvor der er mange danske piger (parker, natklubber etc.) og selvfølgelig til kampsports-stævner i Nørrebro Hallen :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. maj 2022 @ 16:33

 15. @#9 Peter Nielsen kun 20 pers. I HELEDanmark. Det ville være dejligt.
  (Er der mange piger tilstede ved kampsport events i Nørrebro hallen? Er det blevet en ting for piger at gå til ? Hvorfor ?)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 14. maj 2022 @ 18:10

 16. Forventer at forskere og statistik sidder klar med en analyse af hvorledes ukrainere klare sig i DK i forhold til menap. Måske vi kan få hamret et søm igennem at det er os der er noget galt med i modsætning til hvilke folk der skyller op på vores kyst. Nok et fattigt håb…

  Kommentar by Frafalden Moderat — 14. maj 2022 @ 18:51

 17. Øl er godt
  Meget øl er meget godt

  Kommentar by k. m. — 14. maj 2022 @ 20:53

 18. Intet nyt under solen.
  De første drug rapes i Mohammedanmarks historie blev udført af muslimer på nørrebro for små 40 år siden, og alligevel stemmer lortedanskerne på de samme psykopater som indfører mere islam, mord og voldtægter til vores land.

  Kommentar by piphans — 14. maj 2022 @ 21:48

 19. Tommy , Robin & søn. — 14. maj 2022 @ 18:10:

  Haha, nej, de fremmede møder gerne op:

  (1): Steder, hvor der er mange piger

  OG

  (2): Kampssports-stævner rundt omkring i landet …

  Men jeg tror ikke, at der er det store overlap imellem (1) og (2) :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. maj 2022 @ 00:22

 20. Hvad med sigøjnere, romaer, tatere, østeuropærer eller hvad de nu kaldes?
  Har været ude for hvordan folk mister deres jakker i bliver.
  Man hænger sin jakke på stolen. Er ude at danse eller i baren, på toilet. Når man kommer tilbage er jakken væk.
  Der bliver også brugt tricket med at lade en kvinde mænge sig med gæster og gnubbe sig op ad. Og med et er tegnebogen liste op og rakt videre til medskyldig. Eller inviterer ud til dans og medskyldig tømmer, stjæler tøjet som ovennævnte.

  Kommentar by P — 15. maj 2022 @ 06:15

 21. Urbanscoop prøver at bekæmpe muhammedanisme også kaldet islam. Seneste udspil er ret deprimerende. Men når det handler om muslimers voldtægt af mindreårige, kan det vel svært være opmuntrende. Som altid: Muslimer skal UD

  Kommentar by Nielsen — 15. maj 2022 @ 08:20

 22. Natklubber, barer og restauranter er private virksomheder, og de må sgu da selv bestemme, hvem de lukker indenfor. Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2022 @ 11:29

 23. Det har været kendt i årtier, at hvis et sted udvikler sig til et “perker” sted, så forsvinder danskerne! Sjovt nok de samme danskere som ikke kunne drømme om at kritiserer indvandringen! Der er en afgrundsdyb afstand mellem ord og handling!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. maj 2022 @ 15:16

 24. Ifølge dødskulten Islam er al vestlig musik haram.
  Roskilde-festivalen er for eksempel propfyldt med unge fulde og skæve piger.
  Men festivalen er kemisk renset for muhammedanere, selvom de fleste gæster er hippier og andet venstreorienteret affald…

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2022 @ 15:48

 25. @Nielsen kl.08.20
  Muhammedaisme/muhammedanere. Hvem bestemte vi skulle bruge ordene islam og muslimer?
  Jeg kan lide du bruger de “gamle” vendin ger eller ord. Glistrup optræder altid med de ord og vendinger. Hvorfor holdt man/vi op med at bruge de ord ? Og hvornår? Hvem bestemte det?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 15. maj 2022 @ 18:07

 26. Også de natklubber der er ejet af perkere sætter begrænsning på antallet af perkere.

  Kommentar by Træt — 15. maj 2022 @ 20:35

 27. @træt kl.20.35
  Men det er vel også danskerne der køber alkoholen eller mest?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 15. maj 2022 @ 22:19

 28. Vi må jo sørge for at holde vores topplacering blandt de mest drikfældige.

  Kommentar by Træt — 16. maj 2022 @ 07:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper