23. maj 2022

Norge: TV2 Nyheder skriver Islam ud af femdobbelt drab – ‘Det her er jihad’, lød det fra konvertitten…

‘Dansk-norsk mand erkender drab på fem personer’, skrev TV2 Online, og giver historien om Espen Andersen Bråthen, der ifølge retsspsykiatere ‘havde en stærk afvigende sindstilstand, da han gik til angreb’.

Ikke et eneste ord om gerningsmanden motivation i den lange artikel af journalist Maja Langberg, der ifølge Linkedin har frelancet for ‘Dagbladet Information, Fagbladet Journalisten og Politiken’. At han har konverteret til Islam, kom i Kongsberg Islamisk Kultursenter, kom allerede frem sidste år. Fra EB.dk – Dansker efter fem knivmord: – Det her er jihad (kræver login).

“Den utilregnelige drabsmand Espen Andersen Bråthen afslørede i sin første kontakt med politiet efter knivmordene i Norge, at hans motiv var at føre hellig krig.

‘Det her er jihad.’ Det sagde den danske drabsmand Espen Andersen Bråthen i sekunderne efter at have slynget en kastekniv efter de politibetjente, der anholdt ham. Det var klokken 18.47 onsdag 13. oktober sidste år i Kongsberg i Norge.

Det forklarede politiets indsatsleder Vidar Gulbrandsen på andendagen af straffesagen mod den psykisk syge og utilregnelige 38-årige mand. Den ensomme ulv har erkendt sig skyldig i drabet på en mand og fire kvinder…”

(Espen Andersen Bråthen truer på Youtube, 2017: “Bær vitne til at jeg er muslim.”; Se evt. FS)

“Hei. Jeg er en budbringer. Jeg kommer med en advarsel. Er det virkelig det her det dere vil? Og til alle som har lyst til å gjøre opp for seg selv, så er tiden inne. Bær vitne til at jeg er muslim. (Espen Andersen Bråthen i video, 2017)

Oploadet Kl. 11:24 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126691/trackback

10 Comments »

 1. Det er dybt diskrimerende overfor den muslimske gerningsmand at ignorere hans hyldest til ISLAM

  Kommentar by redneck — 23. maj 2022 @ 11:49

 2. Hun sikrede sig lige en fastansættelse på Politiken.

  Kommentar by Bastardo — 23. maj 2022 @ 11:52

 3. Mediernes vigtigste værktøj.

  Det hedder “Lying By Omission” og er i sig selv ikke en løgn men blot en udeladelse af vigtige, moské den vigtigste oplysning, der kan kaste lys over en begivenhed der virker underlig.

  De bruger det ALTID når islam eller sorte er involveret i angreb på normale mennesker . Kun dem der nægter at lyve for sig selv og andre erkender vigtigheden af mediernes løgn når det kommer til oplysning.

  Kommentar by Santor — 23. maj 2022 @ 12:11

 4. Husk det nu;

  Islam har intet som helst med Islam at gøre!

  Kommentar by Revisoren — 23. maj 2022 @ 12:20

 5. Frem i lyset med de skjulte agendaer hos statsbetalte “journalister”

  Varedeklaration af journalister
  https://danmarksfremtid.dk/varedeklaration-af-journalister/

  Kommentar by tavsen — 23. maj 2022 @ 12:32

 6. Der er en dobbelt ret og fejl i artiklen. Drabene har alt med Islam at gøre- da det er Islam det drejer sig om som motivation. Det er Jihad….
  Men ja det er sindsygt….Vi har nu bare ikke mentalhospitaler nok til at spærre alle de muslimer inde der, som tager Deres religion bogstaveligt alvorligt. Så vi har et problem (:-)…sort humor fra virkeligheden).
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. maj 2022 @ 12:41

 7. Han er nok psykisk syg ,- endnu en misforstå’er af islam. Islam har ingenting at gøre med islam.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. maj 2022 @ 16:30

 8. Det eneste som vi kan bære vidne til, er at Espen Andersen Bråthens hjernevolumen, som vist på billedet, absolut ikke udgør hovedparten.
  Deraf hans muslimske tilbøjeligheder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. maj 2022 @ 18:20

 9. Underligt at se islamisk vold synes mer og mer at blive accepteret som saadan er det jo,har senere generationer bare givet op?

  Kommentar by dunk — 24. maj 2022 @ 02:31

 10. Naturligvis skjules mandens motiv, for det skulle jo nødig hedde sig! OK manden er svagt begavet, men er de fleste gerningsmænd ikke det?

  Kommentar by Den Nervøse — 24. maj 2022 @ 07:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper