24. maj 2022

St. Pauli: Strauss-koncert i Elbphilharmonien, Sodoma og Gomorra på Reeperbahn – ‘Waffen verboten’

Sidst jeg var i Hamborg blev der tid til lidt sightseeing, men denne gang var det en rigtig herretur med hotel i St. Pauli. Fredagen var brutal, og lørdagens bytur kom ikke rigtigt i gang. Vi, tre mænd i start-50’erne, var ganske enkelt for smadrede. Reeperbahn var pakket med mennesker begge dage, og det virkede som om bydelen kun bestod af bordeller, sexbutikker, stripklubber, barer, diskoteker og Döner Kebabs. Vi holdt os til barene, men fik dog set det meste. Sodoma og Gomorra tilsat venstreradikale floskler, og ligesom sidst forstår jeg ikke hvordan den yderste venstrefløj kan tematisere anti-sexisme, alt imens unge piger åbent prostituerer sig selv.

Fredag aften hørte vi Strauss på højt niveau i Elbphilharmonien, og de der 1352 danske kroner for to gange 40 minutter, var måske lidt i overkanten. Champagnen i pausen var okay, men bestemt heller ikke gratis. Omgivelserne var dog formidable, og det overrasker mig ikke at bydelens stærke venstrefløj også var imod byens nye vartegn.

St. Pauli var multikulturel, men ikke arabiseret som Nørrebro eller vollsmose. Her var der festglade tyskere overalt. Jeg så tilfældigt et par negere blive anholdt, formentligt pushere, og fra en beværtning kunne vi se hvordan en rockertype skubbede en mørklødet pusher væk fra en bordelfacade. Lidt senere parkerede en velklædt udenlandsk fyr sin Mercedes GT foran, og gik ind – velsagtens bagmanden.

(To negere tilbageholdes af politiet, formentligt pushere)

Det var ulovligt at gå med glasflasker på gaden efter kl. 22.00, og det blev håndhævet overfor undertegnede. Lidt komisk, når våbenbutikken stadig var åben, og alle kunne drikke øl af flasken siddende to meter derfra. Drukpunkerne og de hjemløse gad politiet ikke opdrage på.

(Ingen våben eller glasflasker efter kl. 22.00)

Der går nok nogle år før jeg genbesøger St. Pauli. Der er flere europæiske kulturbyer i kørselsafstand, og St. Pauli er vel mest et skræmmebillede på hvor galt det kan gå – med eller uden masseindvandring.

Bylivet…

Venstreradikal propaganda i alle udgaver…

– selv i souvenirbutikker

Oploadet Kl. 01:29 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/126710/trackback

23 Comments »

 1. Da der blev afholdt et stort topmøde i byen for nogle år siden, blev over 400 politifolk kvæstede. Sådan går det, når den blodrøde gadens parlament har magten.

  Byen har med garanti masser af sociale problemer. Den endeløse onde cirkel. For blodrøde politikere har da ingen interesse i at løse problemerne, når genvalget kan klares med snak.

  (To negere tilbageholdes af politiet, formentligt pushere)
  Der var du nok heldig, at de ikke opdagede du knipsede et billede?

  Er det nye vartegn statuen af en mand, uden hammer og segl?

  Kommentar by tavsen — 24. maj 2022 @ 02:01

 2. Det er, hvad koncert og teaterbilletter koster. Når du går i et dansk teater eller til en koncert til 100 kroner, betaler staten de sidste 1900 kroner

  Kommentar by Snaphanen — 24. maj 2022 @ 06:24

 3. Lidt morsomt at de er så glade for Jolly Rodgers symbolet, da piraterne i den grad var kapitalister. Mange af kaptajnerne var i øvrigt lavadelige.

  Kommentar by Allan — 24. maj 2022 @ 07:32

 4. test

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2022 @ 07:36

 5. er der loft over hvor lang kommentar man kan poste her ?

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2022 @ 07:38

 6. De har et glimrende modeljernbanemuseum ved havnen i Hamborg, i et gammelt (genopbygget?) pakhus. Et af verdens største, tror jeg.
  Men Elbphilharmonien er desværre en arkitektonisk øjenbæ af rang. Huset ligner et frosset billede af et væltet lokum – schade!

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. maj 2022 @ 07:38

 7. Tjah ja. Jeg mener jo den har sin charme. Sct Pauli og Reeperbahn, som sexistisk område (Synes -sexistisk- er et tåbeligt ord. Det smager mere af det jeg vil kalde Sexforskrækkelse), stammer jo tilbage fra dengang Hamborg var Verdens 2 største havneby (efter Rotterdam). Dengang søfolk var på havet i flere måneder af gangen, og når de så var i land skulle livet selvfølgelig leves,….og når man jo ikke havde set hunkøn i alt den tid. Mangt en bondekone tog til byen for at tjene penge på dem, og så opstod Sct Pauli og Reeperbahn på det grundlag. Reeperbahn- Rebsbanen- var en lang lige gade, hvor man lavede (snoede) de lange reb til sejlskibene. Deraf navnet. Men ok. Det er et stort -sexistisk- område. På godt og ondt. Hvis man ikke kan tolerere det er der ingen grund til at være der. Hamborg har meget andet at byde på. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. maj 2022 @ 07:56

 8. Jeg mener Piratflaget til Sct Pauli stammer tilbage fra dengang, det mere mondæne hamborg så ned på området. Der er en form for rivalisering i hamborg internt- ligesom Brøndby og FCK-. Som man sagde- Det kan godt være de andre FINE folk fra hamborg ser ned på os, men de er ikke FINERE end de også er ude efter vores piger om natten-. Så de tog Jolly Roger flaget til sig. Det er jo et havneområde. De har Deres eget museum, som er et besøg værd. Ellers er der hamburgs historiske museum, som fortæller lidt om hambors opståen. Det var en handelsplads i øerne eller området omkring Alsteren. Et samlingssted, som nok er på alder med Hærvejen. Folk fra nord og syd mødtes der. Vikingerne (de tidlige) drog ned over Elben og plyndrede det flere gange (De var ikke anstændigt integrerede :-)). Det blev man træt af, og så byggede man Hamaburg….så holdt de sig væk.Man gætter på det franske ord -Allemangne- om tyskland, stammer fra det område, hvor Chimbrene, Ambronerne og Teotonerne mødtes der, inden de drog videre sydpå for at massakrere Kelterne og Romerne. Allemangne= Alle mændende. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 24. maj 2022 @ 08:10

 9. Kim, pas på. I morgen tidlig kl 05:00 bliver du anholdt.
  Du har skrevet “neger” og “formentlig pusher”. § 266 b, fængsel indtil 2 år.

  Ja, man tror det er løgn – men det er altså forbudt at sige/skrive sandheden.

  Kommentar by Bastardo — 24. maj 2022 @ 08:24

 10. Teknikken bag kommentarsporet er altså blevet mega træls

  det er da ufattelig at så meget stof forsvinder ud i det blå efter der trykkes say it

  undskyld jeg hidser mig lidt op, men det er noget skrammel

  Kommentar by k.m. — 24. maj 2022 @ 09:14

 11. Michael Unna — 24. maj 2022 @ 08:10.
  Teutonerne var en folkestamme fra Thy i Nordjylland.
  På nettet kan man bl.a. læse følgende:
  Latin Teutonicus, from Teutones, Teutoni, name of a tribe that devastated Gaul 113-101 B.C.E., probably via Celtic from *theudanoz, *teuta.
  *teutā-, Proto-Indo-European root meaning “tribe or people.” It forms all or part of: Deutsch; Dutch; Plattdeutsch; Teuton; Teutonic.
  Teutoner var, ligesom Anglerne danske folkestammer, der bredte sig sydover i Tyskland og vestover i England. Begge landes navne har derfor oprindelse i Danmark. Vi undskylder mange gange overfor resten af verden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. maj 2022 @ 09:29

 12. -> k.m.

  Filteret stoppede et link. Først i OT-tråden, dernæst et identisk i Reeperbahn-tråden. Uden spamfilteret ville to ud af tre kommentarer i alle posteringer være viagra-reklamer, og der ville slet ikke være en egentlig debat. Der er ingen nemme løsninger.

  Kommentar by Kim Møller — 24. maj 2022 @ 11:38

 13. @Kim,det er bagsiden af internettet, en forbandelse der bliver sværere og sværere at leve med.

  Kommentar by k. m. — 24. maj 2022 @ 11:57

 14. Jeg bliver nødsaget til at poste dette indlæg i dag, da indholdet er fra i dag:

  Skriv: history debunked (the wonders of crime in a multicultural society) skru op på FULD LYDSTYRKE. Hans fistelstemme er nærmest uhørlig.

  https://www.youtube.com

  I kommentarsporet står: Kommentator:Timsvideochannel1. We are told of the benefits of multiculturalism, personally I don’t see any benefits, but you only have to visit a British prison to see there are plenty of downsides. Who do our politicians work on behalf of, because without a shadow of doubt they are not working on behalf of the indigenous population. We need a complete overhaul of the political system in this country whilst we still have a country.

  På altinget.dk 20. maj 2022:BL-formandskandidat om københavnsk boligsituation: “Der skal noget ekstraordinært til”
  Der bør sættes hårdere ind for at flere unge i de udsatte boligområder får en uddannelse, mener Poul Rasmussen, der også vurderer, at parallelsamfundsindsatserne trods skønhedsfejl har været til gavn for samfundet. (en af 3 kandidater til formandsposten i BL – Danmarks Almener Boliger) Skal vælges ny formand i begyndelsen af juni for første gang i 14 år.

  Kommentar by barfbag — 24. maj 2022 @ 12:18

 15. (Jeg tror nu ikke de pushede….der er en hæveautomat lige vedsiden af…stjålne kreditkort…måske)

  Kommentar by Michael Unna — 24. maj 2022 @ 15:38

 16. Hmm … det begynder at ligne Weimarrepublikken igen … mon der også denne gang kommer en mod-reaktion …?

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. maj 2022 @ 15:59

 17. Faktisk er den mest udbredte anvendelse af staniol, det man kalder en ‘englænderpose’. Butikstyve bruger ‘englænderposen’ til at indpakke stjålne ting fra stormagasinernes hylder. Man pakker bare tingen ind i staniol helt tæt og vupti, kan du snige dig forbi de 2 detektorsøjler der står ved indgangen til stormagasinet ubemærket.
  Det er naturligvis ulovligt, men sådan noget blæser en sand langfingret angelsakser højt og flot på.
  I 1807 lykkedes det den engelske tyvekonge at stjæle hele den danske flåde – og helt uden staniol. De fleste angelsaksere har naturtalent for at flytte andres ejendom over i eget ejerskab kvit og frit, en egenskab deres amerikanske fætre har arvet og perfektioneret på et globalt statsligt plan. Tyvenes og englændernes skytshelgen hedder Sankt Georg og hans helgentegn er 10 lange fingre.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. maj 2022 @ 16:00

 18. Et par små vink med en vognstang til Nato’s gorillaer og hjernelamme politikere (også de senile):

  Kun 2 ting er uendeligt, universet og den menneskelige dumhed, og jeg er ikke sikker på det første.”
  “Jeg ved ikke hvilke våben 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men den 4. vil blive kæmpet med køller og sten.”
  “Fred kan ikke trækkes ned over os med magt, man kan kun opnå det gennem forståelse.”
  Tilskrives normalt A. Einstein.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. maj 2022 @ 18:29

 19. Hvor er det dog ærgerligt at Umulius og Verner ikke var sammen med hans/deres kammerat i Søllerødgade

  Kommentar by Træt — 24. maj 2022 @ 18:49

 20. Kommentar by Træt — 24. maj 2022 @ 18:49

  Du har tilsyneladende mere tilfælles med denne “Umulius” end jeg nogensinde har haft. Altså trusler og opfordringer til mord mm.

  Kommentar by Verner Jensen — 24. maj 2022 @ 20:59

 21. -> Umulius

  Hvis du ikke stopper din trolling, så smider jeg dit navn online. Er du ligeglad, så fortsæt bare.

  Kommentar by Kim Møller — 24. maj 2022 @ 21:35

 22. 11) Gustav. Ja det er der teorier om (teutonerne). Nogle mener også de kom fra Sjælland af. Andre fra skovområder i det nordøstlige tyskland. Ambronerne kom fra den nordfrisiske ø Amrum. Chimbrene kom fra Himmerland af. Der var en Folkvandring på det tidspunkt. Måske pga udpint jord -heden-. Der var mange forskellige stammer Herulerne, langgobarderne etc. Man mødtes ved det område ved Elben, hvor Hamborg ligger idag, og samledes så for at drage sydpå. Det blev så med tiden en handelsplads.

  Kommentar by Michael Unna — 25. maj 2022 @ 08:20

 23. Der er vel snart en ny lockdown på vej efter importen af den nye bøsse/abe-pest monkeypox…

  Kommentar by Revisoren — 27. maj 2022 @ 09:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper