15. marts 2010

Politiken kalder euro-islamisten Tariq Ramadan for “en af verdens førende islamforskere”

Tariq Ramadan deler vandene, men selvom Politiken og journalist Tarek Omar bifalder hans udlægning af ‘Euro-Islam’, så er han først og fremmest kendt som ideolog, og bør selvfølgelig etiketteres som sådan.

Fra Islamforsker: Der er et sundt element af interesse i hele islamhysteriet (9/3-10).

“Islam vil dominere værdidebatten, indtil vi finder en ny fjende, siger Europas førende islamforsker… Abrahams ’tredje religion’ er ikke sådan lige til at feje væk fra dagsordenen. Det påpeger en af verdens førende islamforskere Tariq Ramadan overfor politiken.dk.

(Tariq Ramadan, Århus 31. august 2008)

Ramadan talte torsdag på Københavns Universitet, under et seminar arrangeret af Migrationsinitiativet. Et “tværfagligt forskningsnetværk” – skråstreg, venstreorienteret NGO.

Oploadet Kl. 13:20 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/12890/trackback

29 Comments »

 1. “tværfagligt” = flere akademiske retninger af forskere fra hhv. socialistiske islamister og liberalistiske islamister.

  Kommentar by DaLi — 15. marts 2010 @ 13:58

 2. Hvad andet kan man forvente af Jihad Tøger, hvad med alle de utilfredse jurnalister han har ansat, har de sagt op, eller var det bare en fis i en balje vand, det sædvanlige røde tudekor.

  Kommentar by Fritz — 15. marts 2010 @ 14:10

 3. Endnu et bevis på at Politiken elsker kriminelle og gør dem til helte.

  Apologi og autofobi.

  Alt for islam. Selvfølgelig synes han det er sundt at vi får lært mere om hans rædselsregime, end at beskæftige os med sunde ting og vigtigere ting.

  Boykot dem, alle til hobe.

  Kommentar by Galdespreder — 15. marts 2010 @ 14:17

 4. Han er vist præmie-perker nummer et i det meste af vesteuropa.

  Veltalende, veluddannet og snakker lystigt om dialog, mangfoldighed og alle andre plusord. Med andre ord, et solidt alibi for enhver journalist, akademiker eller politiker der gerne vil positionere sig selv.

  Kommentar by Superman — 15. marts 2010 @ 14:19

 5. Det er dog spændende, hvordan videnskabsinteresserede af enhver dannelse uden videre accepterer en brændende udøver af en religion som en “forsker” på området.

  Det er jo helt vildt, at en journalist på den vis bevidst kan undlade at forholde sig til termer som netop “forsker”.

  Hvis det at gentage ismer man tror på til hudløshed er “videnskab”, så er Jonny Hansen een af Danmarks førende forskere, åbenbart.

  Pinlige, pinlige politiken.

  Kommentar by DaLi — 15. marts 2010 @ 14:26

 6. Det er da fuldstændig vanvittigt. Manden er ikke en specielt dybtgående forsker, hans primære udgivelser handler om at undskylde for Muhammeds meget brutale opførsel i den arabiske ørken for snart 1400 år siden.

  Læs Brother Tariq for at forstå hans baggrund og hans skjulte dagsorden.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 15. marts 2010 @ 14:33

 7. manden er gal..

  Kommentar by ivan johansen — 15. marts 2010 @ 14:37

 8. Tariq Ramadan: terrorist i jakkesæt.

  Kommentar by DanskeriTN — 15. marts 2010 @ 14:48

 9. 5.DaLi

  Hvis nu Jonny Hansen skulle interviews til en artikel ville man mon så finde en journalist med samme holdninger som Jonny til at udføre dette ?

  Tariq Ramadan er en islamist, der siger hvad de vantro gerne vil høre, men noget andet når han taler om de samme ting i muslimske kredse.

  Hvor dum har man som vantro lov at være ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 15. marts 2010 @ 15:04

 10. Er Politikens journalist Tarek Omar identisk med denne Tarek Omar?

  http://www.berlingske.dk/kommentarer/den-muslimske-offerrolle

  http://www.information.dk/146668 (jvf kommentarfeltet hvor han gør sig til talsmand for at “….tyrkiet bevæger sig i den rigtige retning” og “hvis vi skal gøre os forhåbninger om at tyrkiet skal kunne gå imod lysere tider, og måske ind i EU en dag, skal vi rose og bidrage til at styrke den proces, som er gået igang i tyrkiet”).

  Politiken er oplagt et perfekt forum for at fremme ovenstående synspunkter leveret som “journalistik” i avisen.

  http://issuu.com/raeson.dk/docs/ugemagasin071009high (side 14, oktober 2009).

  Kommentar by Den trofaste læser — 15. marts 2010 @ 15:04

 11. Nu skal jeg igen hjælpe hr. Kim Møller med at nuancere hans verdensbillede:

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8544531.stm

  Kommentar by Carsten Holbeck — 15. marts 2010 @ 15:24

 12. @ Holbeck

  Du har ellers ikke svaret på talrige indlæg i Havhesten-tråden nedenfor, hvor din lille løgn – du postulerede at Møller løber med halve vinde – udstilles så grusomt.

  Caaaaaarsten, hvor er du ???

  :-D

  Kommentar by DaLi — 15. marts 2010 @ 16:05

 13. 11.Holbeck

  Ja, hvad med at svare på hvad du bliver spurgt om før du traver videre til andre tråde ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 15. marts 2010 @ 16:10

 14. 11!

  BBC lancerer en stor nyhed omhandlende en markant muslim som officielt tager afstand fra terror og selvmordsbombere.

  Hvis dette skulle være en nyhed må hovedreglen modsætningsvis være, at markante muslimer ikke tager afstand fra terror og selvmordsbombere.

  Fuldstændig vanvid.

  Godt at BBC endelig erkender dette faktum.

  Kommentar by Traveren — 15. marts 2010 @ 16:24

 15. Ramadan er barnebarn af Hassan al-Banna, grundlæggeren af Det Muslimske Broderskab: det åndelige bagland for al-Queda og Hamas og hvis mål er at islamisere verden. Det er selvfølgelig ikke videre pænt, at lade nogen belastes af deres bedstefars synspunkter, men der er rigelig grund til at hævde, at i Ramadans tilfælde er æblet ikke faldet langt fra stammen. Han er blevet sat i forbindelse med den algeriske FIS (Den Islamiske Frelses Front) og med GID (Bevæbnet Islamisk Gruppe). En spansk politirapport hævder at Ahmed Brahim, en al-Queda leder fængslet i Spanien har været i regelmæssig kontakt med Ramadan, som denne dog benægter.

  Ramadan prædiker det bløde behagelige budskab at Islam ikke truer, at Islam kan tilpasse sig til det moderne liv og til Vesten. Han gør dette på en karismatisk måde kombineret med intellektuel tale med en charmerende fransk accent og på en overmåde smart facon. For det britiske establishment er billedet han maler åh så lokkende positivt, langt væk fra det islamiske mareridt. Det har gjort ham ‘rockstjerne’ i antiterrorisme kredse.

  Ramadan har ligeledes flere gange gentaget, at hans bedstefar’s synspunkter har ‘inspireret ham’ og ‘at der intet er i denne tradition han forkaster’.

  Hvad er da Hassan al-Banna’s , bedstefarens,tradition? Ikke alene fremmede han den mest reaktionære og undertrykkende Islamiske fundamentalisme. Han udtænkte tillige en strategi ‘af gradvis erobring’ – som Det Muslimske Broderskab har taget til sig, over hele verden – hvor ikke blot lande som i Middelalderen hørte under det Islamiske Kalifat, men alle lande, hvor der bor muslimer gradvis skal islamiseres og derpå overtages af en Islamisk regering under Sharia.

  Han bliver mere og mere farlig netop fordi hans våben ikke er et bælte med sprængstof, men derimod tungen.

  Ovenstående er tanker af den skarpe brite Melanie Philips. Hele hendes artikel kan læses her:
  http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/03/islamisk-mester-i-at-tale-med-to-tunger.html

  Typisk af Politiken falder for denne snog!

  Kommentar by synopsis-olsen — 15. marts 2010 @ 17:02

 16. Hvorfor inviterer Københavns Universitets (“KU”) Tarip Ramadan (“TR”) på besøg? Hvad er hans credentials udover muslim? En sådan invitation er med til at lade Islam fremstå som en blandt mange religioner, er med til at normalisere Islam.

  Jeg læste Politikens interview: . At læse denne overskrift er jo som at åbne vinduet og indånde den friske morgenluft.

  Hermed er tonen lagt, og længere nede i artiklen, lidt bibemærkende, nævner journalisten (ikke blandt de “38”): ”Politiken.dk fangede professoren på Københavns Universitets Humanistiske fakultet…” Dette er slet ikke en tilfældig formulering, men rendyrket politisk propaganda.

  Siden TR “fanges” på det Humanistiske fakultet foranlediges den almindelige læser til at sætte lighedstegn imellem TR og fakultetet. TR is innocent by association. Læseren har derved ikke besvær med at indlemme denne fremmede som et fuldbyrdigt medlem af sin mentale landsby.

  Journalisten omtaler sig selv som “Politiken.dk” hvilket forstørrer betydningen af (muslimen) Tariq Ramadan; han sættes iforhold til en hel avis.

  Brugen af udsagnsordet “fangede” har også en dramatisk betydning. Iforhold til grundleddet virker det som om, at Politiken.dk er denne såkaldte professor underdanig; det er ikke ham som kommer til dem, men dem som kommer til ham.

  Iforhold til genstandsleddet betyder det at professoren, underforstået, er i konstant bevægelse og dialog. Hvor TR er i evig udvikling, er Politiken.dk (som repræsentat for et tilbagestående Danmark) i intellektuel stilstand.

  Kommentar by Bjørn — 15. marts 2010 @ 17:48

 17. Taqqyia, at TALE MED 2 TUNGER.

  Det er Ramadan berygtet for. At Politiken ikke lige har opdaget det, beror ikke på faktum, men på det sædvanlige bedrag. Den sædvanlige fordrejning og de sædvanlige udeladelser.

  Selvfølgelig ved “journalisten”, at Ramadan er en af vor tids mest falske (farlige) islamister. Hvis ikke, er tåben ikke værdig til at kalde sig journalist. MEN – det betyder åbenbart INTET for partiet Politiken, hvor åbenlyse løgne er velsete.
  SYGT

  Kommentar by ramses-2 — 15. marts 2010 @ 18:57

 18. I hvert fald har denne artikel fået mig på den tanke at det er nødvendigt at undersøge hvilket bagland ikke blot den interviewede har men også hvilket intervieweren har – specielt vigtigt når det drejer sig om folk fra den “rette tro” !

  Det er gyselige tider vi har skaffet os selv på halsen.

  Jeg føler sørgmodighed, når jeg tænker på vores egne efterkommere og hvad det er for et samfund vi efterlader dem i arv.

  Kommentar by Vivi Andersen — 15. marts 2010 @ 23:28

 19. For de interesserede, her er web-adressen på artiklen refereret til i mit indlæg (# 16) ovenfor:

  “Islamforsker [TR]: Hvad har Politiken gang i?” http://politiken.dk/indland/article921728.ece

  “Islamforsker [TR]: Hvad har Politiken gang i?”

  Kommentar by Bjørn — 16. marts 2010 @ 05:50

 20. Hver eneste blogindlæg Kim Møller offentliggør på sin blog, og kommentarerne fra de kommentatorer, der ikke bliver bannet for at gå imod den antimuslimske strøm, er en klar tilkendegivelse af, hvorfor Trykkefrihedsselskabets Trykkefrihedspris kun tildeles sande islamofober og intet har at gøre med kampen for ytringsfrihed.

  Kim Møller er en sand beskytter og fortaler for det antimuslimske!

  Kommentar by Holm — 16. marts 2010 @ 14:31

 21. Og Holm – du tror til gengæld, at du har en faktuel ballast til at udtale dig om emnet islam, hvilket tydeligvis ikke er tilfældet.

  Du kunne jo starte med koranens sura 9.

  Kommentar by Anna Lyttiger — 16. marts 2010 @ 15:54

 22. 20.Holm

  Hvis du havde været en opmærksom læser af Uriasposten ville du have vidst at det ikke er det anti-muslimske der er på tapetet, men det anti-islamiske.

  Det første omhandler individet og det andet ideologien!

  Hvis vi tager fat på at dissekerer en rettroende som Tariq Ramadan i sammenhæng med islam gør vi begge dele.

  I tilfældet Ramadan er det nødvendigt, da så mange ikke-muslimer lader sig forføre af Manden Med De To Tunger.

  Kommentar by Vivi Andersen — 16. marts 2010 @ 16:36

 23. -> Holm

  Jeg kunne pointere, at du tidligere har kommenteret heftigt i posteringer der ikke omhandlede Islam, men ingen malurt i bægeret herfra. Bare tak.

  “Kim Møller er en sand beskytter og fortaler for det antimuslimske!”

  Kommentar by Kim Møller — 16. marts 2010 @ 18:11

 24. @Kim Møller

  Dit modsvar på mine kommentarer er virkelig imponerende!

  Det giver virkelig mere og mere mening, at du kun fik et 7-tal for din eksamensopgave, som så samtidig udelukkede dig fra en stilling indenfor universitetsverdenen. Din Trykkefrihedspris er jo bare en bekræftelse på, at det er laveste fællesnævner, der skattes i Trykkefrihedsselskabet!

  Endnu engang tillykke med prisen! Du hører helt afgjort hjemme blandt de forrige modtagere!

  Kommentar by Holm — 16. marts 2010 @ 19:40

 25. @ Den trofaste læser

  Der er tale om den samme Tarek Omar. En islamist-journalist, der nu slår sine folder på Politiken.

  Kommentar by it sucks — 16. marts 2010 @ 20:41

 26. @ Holm

  “Det giver virkelig mere og mere mening, at du kun fik et 7-tal for din eksamensopgave, som så samtidig udelukkede dig fra en stilling indenfor universitetsverdenen.”

  At Kim Møller fik et syvtal er vist de fleste bekendt. Kom dog videre.

  “Endnu engang tillykke med prisen (Trykkefrihedsprisen 2010, red.)! Du hører helt afgjort hjemme blandt de forrige modtagere!”

  Ved du mon overhovedet, hvem de forrige modtagere er?

  Du er ærlig talt under lavmålet.

  Kommentar by it sucks — 16. marts 2010 @ 20:44

 27. Islamforskning findes ikke inden for islam. Der findes gentagelser af løgne.

  Kommentar by Niels P. — 16. marts 2010 @ 21:58

 28. @ Holm (det lille pus)

  “Dit modsvar på mine kommentarer er virkelig imponerende!”

  Ah, et postulat uden argument, som helt ignorerer Møllers argument. Hvor gammel er du, 12 år ? Du ignorerede også svarene til dig i tråden om prisen, da argumenterne udstillede dig som en intellektuel undermåler. Igen.

  “Det giver virkelig mere og mere mening, at du kun fik et 7-tal for din eksamensopgave, som så samtidig udelukkede dig fra en stilling indenfor universitetsverdenen. Din Trykkefrihedspris er jo bare en bekræftelse på, at det er laveste fællesnævner, der skattes i Trykkefrihedsselskabet!”

  Ah, og så et lille personangreb. Har du faktisk læst specialet og ved du hvad kriterierne for karaktergivning på specialer er på AAU ?

  Hvad er din uddannelse, Holm ? Og dine karakterer ? Eller er det sjovere at tale om andre ?

  Kommentar by DaLi — 17. marts 2010 @ 08:08

 29. @ Holm

  Da der skulle fakta på bordet, så forsvandt du. Ak ja.

  Kommentar by it sucks — 17. marts 2010 @ 10:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper