8. april 2010

Norsk guide til “intime bekjentskap med Muhammeds sønner og døtre” (2003)

Interessant tema-artikel i det norske kulturtidsskrift Natt & Dag, oktober 2003 – Natt og Dags guide til å få sex (Et innspill til forbrødring mellom Vesten og Islam).

“De er overalt. Mange av dem er veldig pene. Likevel virker det som en helt uoppnåelig drøm å hoppe til køys med en muslim. Men fortvil ikke. Her er NattogDags guide til deg som har lyst til å stifte intime bekjentskap med Muhammeds sønner og døtre.

(Natt & Dag, oktober 2003; affotograferet og tilsendt undertegnede)

Hvordan komme bak sløret på muslimske jenter

1. Kvantitet foran kvalitet
At du som vantro skal få se muslimsk jente uten klær, kan virke umulig. Men som vi i Vesten vet,man kan ikke se verden i svart/hvitt, og heller ikke skjære alle over en kam. Muslimske jenter er like forskjellige som snøfnugg og spenner fra de omskjærte og gjensydde kvinnene i Nordafrika til de, i muslimsk målestokk, gladkäte tyrkiske tøytene. Mangfold er topp! I denne guiden velger vi likevel å holde fokuset på de muslimske jentene der findes flest av i Norge, nemlig de pakistanske. For det er denne gruppen det statistisk sett er størst sjanser for å oppnå kontakt med.

2. Her finner du dem
Vi vet at de er her i hopetall, men hvor er de egentlig? Er det virkelig så mye husarbeid å ta seg til 24 timer i døgnet? Selv om det virker helt håpløst, findes det heldigvis eksklusive anledninger til å treffe eksemplarer av den forbudne frugt…

PS: Opsøker du en av de nevnte utdanningsinstitusjonene, pass på at ikke broren hennes holder vakt, og banker livskiten ut å deg.

3. Nør opp under frihetstrangen hennes
Pakistanske jenter, er som jenter flest – kåte. Dessuten drømmer de om et liv i frihet og ekte, romantisk kjærlighet. På mange måter kan vi si at den pakistanske jenta er Julie, og du er Romeo… Hun drømmer (paradoksalt nok) om en mann som kan løfte henne ut av det pakriarkalske åket.

4. Tro ikke at like barn leker best
Du gjør en kardinalfeil hvis du tror vejen bak den pakistanske jentas slør blir enklere, hvis du kaster deg inn i en Mercedes, og dynker dig i aftershave, kler dig opp i en åletrang t-skjorte og flekser muskler… Du gjør ikke lykken med å kle deg ut som pakistansk testosteron.

5. Se ut som en bohem.
Sikre kilder kan røpe at det er den vestlige bohemlooken som gjelder… Hun vil have eventyr. Hun vil ha deg susende med langt, flagrende hår, på toppen av et skateboard, pyntet med eksotiske tattoveringer.

6. Ikke oppfør deg som et svin
Muslimer spiser ikke svin, men det visste du sikkert allerede. Det du kanskje ikke er klar over er at mange muslimherremenn oppfører seg som dyret de ikke vil fortære… Gå old school gentleman. Tøm bestefar for triksene han brukte for å få bedstemor på kroken.

7. Ikke spis svin
… Hold grisen din for deg selv. Napp med største selvfølge en halalkebab fra lunsjboksen i skate-sekken.

8. Vis respekt for hennes kultur
Ikke vær ironisk. Alt du sier vil bli oppfattet helt bokstavelig… Innrøm at Vesten har sine svin på skogen, pek på grådighet og overforbruk. Legg vekt på at Islam tross alt har mye å bye på, kanskje specielt som velferdsreligion… Si at selv om du har sansen for musikken fra India, holder du med Pakistan i konflikten om landområderne i Kashmir. Videre kan du nevne, at det er prisverdigt at Pakistans præsident general Musharaf har sluppet så mange kvinner til parlamentet.

9. 100 % diskreskjon
For at et intimt møte mellom deg og henne skal bli en realitet må hun føle seg helt sikker på at det som skjer kun vil bli mellom dere. Men som alle vet vil et samleie med en jomfru efterlate evige fysiske spor. Ha derfor til enhver til med deg en kontoutskrift i ditt navn som viser at du har råd til å få sydd henne sammen igjen.

10. Ikke bli for alvorlig
Selv om det er vanskelig å tro, vil vi likevel påstå det en gang til: Bak sløret er de pakistanske jentene nesten som sine vestlige søstre.

Og den noget kortere vejledning til at score muslimske mænd.

Og nå: Den ikke fullt så vanskelige kunsten å komme i buksene på et pakistansk hankjøn.

1. Alle får
Når man ser de lite billedskjønne vestlige damene som pene muslimske gutter drasser rundt på er det lett at forstå at de ikke er særlig kresne i valg af tes-tpartner. Enhver pakistansk gutt ved vettet i behold vil forsøke å pule så myke han kan før han en dag blir prakket på en kone av familien.

2. Ta kontroll
Pakistanske gutter er som sine søstre vant til å underkaste seg familiens strenge hierarki. Dette må du utnytte… Dra på deg strap-on-dildoen og penetrer ham. Da skjønner han hvem som er sjefen.

Den afsluttende morale…

“Vel, burde da et flerkulturell ligg være innen rekkevidde. Natt&Dag håper at denne guiden har gitt potensielle brobyggere mellom kulturer noen nyttige tips på veien. Vi lever i et samfunn hvor sex kommer før kjærlighet og kjærlighet før ekteskap. Det blir med andre ord ikke flere blandingsekteskap før vi alle tør å utfolde oss seksuelt med akkurat dem vi vel.

Apropos.

“Bård S. Torgersen ble overfalt av en gjeng på femten. Årsaken er at han har samme navn som en journalist i gratisavisa Natt&Dag som har skrevet om sex og muslimer.” (Dagbladet, 7/10-03: Ble banket opp)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/13492/trackback

14 Comments »

 1. Ha, ha. Jeg skal dog ikke nyde noget.
  Men lad endelig de unge muslimske piger smage den seksuelle frihed og glæde.

  Kommentar by Ulla Lauridsen — 8. april 2010 @ 16:46

 2. Er der nogen etniske danske mænd, der har ’scoret’ en muslimsk pige m/u tørklæde? Lad høre! Sex er en interessant og overset dimension af integrationen af muslimer, tror jeg. Og hvormange etnisk danske piger er blevet ’scoret’ af muslimske mænd? Problemstillingen er nok tabu? Det er ikke lysten, der mangler fra de muslimske pigers side, tror jeg, men der er måske kulturelle/religiøse begrænsninger? se iøvrigt
  http://www.muslima.com/?ovchn=GGL&ovcpn=English+Denmark+Muslim+Dating&ovcrn=muslim+dating&ovtac=PPC
  (De unge muslimske mænds ‘appetit’ på danske piger er vist almindelig kendt?)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 8. april 2010 @ 16:56

 3. Tja, sygehusene vil boome med hættemåger of affaldssække, der skal have syet flængen sammen.
  Og intet om stening ihjel ved manglende mødom. Men så er der selvfølgelig den mindre fødemaskine.!

  Kommentar by gooffy — 8. april 2010 @ 17:29

 4. Jeg skulle have læst denne vejledning, inden jeg forsøgte mig med kysegyllingen..

  Kommentar by Kimpo — 8. april 2010 @ 17:41

 5. Gad vide om de ville ture skrive denne artikel i dag… Mon ikke den politiske korrekthed/frygt er slået så meget igennem, så det aldrig ville ske i år 2010.

  Kommentar by Frederik — 8. april 2010 @ 19:02

 6. Jeg vil så gerne, men for husfredens skyld, holder jeg min kæft.

  Kommentar by Henrik Hardrade — 8. april 2010 @ 19:37

 7. Ikke-helt-OT: Vestlig livsførelse iført burka kan være dødelig:

  Muslim woman strangled by her burkha in freak go-kart accident

  h t t p : // w w w. dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1264535/Muslim-woman-strangled-burkha-freak-kart-accident.html#ixzz0kY1pxlHQ

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 8. april 2010 @ 22:51

 8. Jeg er, som mit brugernavn antyder, bestemt ikke en radikal fornægter af virkeligheden. Men jeg synes nu også, at den nationalkonservative fløj (som jeg anser mig selv som del af) den ofte fejler ved, at undlade at fortælle evt. gode nyheder. Det er at skyde sig selv i foden på lang sigt.

  For disse findes skam også – og som konservative er vi først og fremmest bundet af virkeligheden. Og ikke af vrangforestillinger.

  Der findes masser af piger med muslimsk baggrund, som indleder forhold med danske mænd. Det er på de højere læreanstalter uden tvivl status for en indvandrerpige, at finde sammen med en vestlig mand. Det er jeg helt sikkert ikke den eneste, der kan bevidne…

  Når sådanne forhold meget sjældent når frem til pressen, så skyldes det, at pigerne, af naturlige årsager – som vi vist alle kender -, er ganske diskrete om disse forhold. Modsat med tilfældene af indvandrerdrenge og diverse danske sociale tilfælde fra blokkene, – der så også uretmæssigt bliver slået op, som om det var en tendens, der bredte sig ud over det hele samfund.

  Jeg er nu i øvrigt også ret sikker på, at lignende ting sker i de lavere sociale klasser også. Men der har jeg dog ingen personlig erfaring at trække på.

  Kommentar by Sympatisør — 9. april 2010 @ 00:54

 9. 8

  Sympatisør

  “Når sådanne forhold meget sjældent når frem til pressen, så skyldes det, at pigerne, af naturlige årsager – som vi vist alle kender -, er ganske diskrete om disse forhold.”

  Vil du ikke godt oplyse om hvad det er for “naturlige årsager”?

  Kommentar by Liva — 9. april 2010 @ 08:09

 10. […]  http://www.uriasposten.net/?p=13492#comments […]

  Pingback by Kunstavisen » Blog Archive » Den ikke fullt så vanskelige kunsten å komme i buksene på et pakistansk hankjøn — 9. april 2010 @ 09:31

 11. “Der findes masser af piger med muslimsk baggrund, som indleder forhold med danske mænd. Det er på de højere læreanstalter uden tvivl status for en indvandrerpige, at finde sammen med en vestlig mand. Det er jeg helt sikkert ikke den eneste, der kan bevidne…”

  Det lyder spændende og det ville være fint nok hvis det var en del af virkeligheden, det tillader jeg mig så at tvivle på .
  I det omfang forholdet, dansk (ikke konverteret) dreng og muslimsk pige overhovedet foregår er det ekstremt få tilfælde, under ekstremt vanskelige betingelser, feks. meldekorpset af muslimske taxakørere oga.
  Men det ville da være fint hvis enhjørningen fandtes i virkeligheden.

  Kommentar by PBr — 9. april 2010 @ 10:55

 12. Liva

  De naturlige årsager er frygt for repressalier fra indvandremænd. Lad nu være med at tro, jeg er en skabsradikal jubeloptimist.

  PBr

  Det er bestemt ikke ekstremt få tilfælde.

  Der findes faktisk en del muslimske familier, hvor forældre/brødre ikke har det store problem med det. Men så findes der selvfølgelig også rigtig mange tilfælde, hvor forholdet er skjult. I hvert fald for familien. Kontakten sker fx på skolerne eller også via internettet.

  Men mentaliteten blandt de mere integrerede indvandremænd er faktisk også begyndt at bevæge sig mod større accept af den slags forhold – hvor jeg tror det er en del sværere for pigerne fra ghettoerne.

  Lakmusprøven – ægteskab og børn – lader dog indtil videre vente på sig. Men med det enorme uddannelsesskel, der er mellem indvandrepiger og indvandremænd, så tror jeg også, det vil ændre sig på et tidspunkt.

  Jeg tror, som skrevet før, at en hel del unge vil kunne nikke genkendende dette.

  Kommentar by Sympatisør — 9. april 2010 @ 11:50

 13. Det er i såfald en god udvikling .
  Jugoslavien, før borgerkrigen var også et mere afslappet sted, bla. Sarajevo, hvor blandede par ikke var ualmindeligt.

  Kommentar by PBr — 9. april 2010 @ 13:31

 14. Mon billedet ville komme i Jyllandsposten? Eller Politiken, ha ha. Selvcensuren skal nok sørge for, at det eneste sted, dette billede vises, er på Uriasposten!

  Kommentar by Pernille Bendixen — 9. april 2010 @ 22:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper