22. september 2004

Yndige Anja Dahlgaard-Nielsen refererer Kofi Annan – om de svage terrorister

Indrømmet, jeg er ikke meget for FN. Kofi Annans tale igår illustrerer meget godt hvorfor. Jeg mener simpelthen ikke det er lødigt, at drage en direkte sammenligning mellem gentagne og bevidste mord på civile – og mistænkte terroristers ubekvemme påtvungne siddestillinger på Guantanamo-basen. Ligesom jeg heller ikke ser nogen grund til at gøre terrorister til ofre, blot fordi de selv betragter sig som det.

“Vi har en situation (ifølge Kofi Annan) hvor de stærke (USA) har brudt loven, og hvor de svage gennem terrorisme, og kidnapninger også bryder loven.” [Af billedtekniske årsager her i Anja Dahlgaard-Nielsens referat]

Oploadet Kl. 11:04 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper