30. april 2010

Den islamiske republik Iran blev uden sværdslag en del af FNs kvinderettighedskommission

Fra Foxnews – U.N. Elects Iran to Commission on Women’s Rights.

“Without fanfare, the United Nations this week elected Iran to its Commission on the Status of Women, handing a four-year seat on the influential human rights body to a theocratic state in which stoning is enshrined in law and lashings are required for women judged “immodest.”

Just days after Iran abandoned a high-profile bid for a seat on the U.N. Human Rights Council, it began a covert campaign to claim a seat on the Commission on the Status of Women, which is “dedicated exclusively to gender equality and advancement of women,” according to its website.

Buried 2,000 words deep in a U.N. press release distributed Wednesday on the filling of “vacancies in subsidiary bodies,” was the stark announcement: Iran, along with representatives from 10 other nations, was “elected by acclamation,”…

Iran’s election comes just a week after one of its senior clerics declared that women who wear revealing clothing are to blame for earthquakes, a statement that created an international uproar — but little affected their bid to become an international arbiter of women’s rights.

“Many women who do not dress modestly … lead young men astray, corrupt their chastity and spread adultery in society, which (consequently) increases earthquakes,” said the respected cleric, Hojatoleslam Kazem Sedighi.”

(Kazem Sedighi, Channel 1, 16. april 2010; Youtube)

Mere.

 • 2/9-09 Uriasposten – Iranske kilder: Foreningen bag Vibevej-moské finansieres af iranske islamister.
 • 4/9-09 Kristeligt Dagblad – Moské plus præstestyre giver ikke terrorrede.
 • ” – Nu er det ikke sådan, at fordi moskéen får nogle penge fra Iran, så kommer præstestyret nødvendigvis til at afspejle sig i moskéens profil, mener Lene Kühle. Her er det Kazem Sedighi der leder fredagsbønnen i Teheran d. 28. August. (billedtekst)

  Oploadet Kl. 10:45 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/14248/trackback

  13 Comments »

  1. De er ikke bare gale..de er resultatet af århundreders fætter. kusine ægteskaber.

   Kommentar by ivan johansen — 30. april 2010 @ 11:54

  2. […] Iran has warned suntanned women and girls who looked like “walking mannequins” will be arrested as part of a new drive to enforce the Islamic dress code. Telegraph. (Den islamiske republik Iran blev uden sværdslag en del af FNs kvinderettighedskommission.) […]

   Pingback by Modtstand mod religiøst-politiske symboler i EU « Snaphanen — 30. april 2010 @ 12:47

  3. Nej nej, det der er så syret, er at imamen slet ikke taler til vesten, men han taler alene til muslimerne, hans menighed. Det fortæller meget tydeligt, hvor uoplyste og indoktrinerede og hjernevaskede den brede muslimske befolkning er. Dette er analfabetismens/islams synlighed.

   Vi priviligerede i vesten, fatter det simpelthen ikke. Utroskab giver jordskælv!! Men det er almindelig logik i islam. Guds vrede er helt konkret.

   Og ideen er da god, set fra islamisk side. Ved at få magtfulde muslimske kvinder presset ind på højere og højere poster i samfundet i vesten, så kan disse “kamptropper”, bruges til at øge kvinders rettigheder.

   Men her taler vi altså om muslimske rettigheder:

   Ret til at få 6-8 børn og få statstøtte til dem og modermålsundervisning, koranskolegang, uddannelse.

   Ret til at virke som forsyningstropper for de muslimske sønner, kamp og voldtægts-soldaterne.

   Ret til at blive behandlet som infantilt tilbagestående forkælet nips, trygt beskyttet af familiens mandlige overhovede.

   Ret til at gå med tørklæder og alle andre muslimske symboler.

   Ret til at indføre Sharia, også overfor ikke-muslimske kvinder. – Osv osv osv.

   Vi bliver nødt til at lære at tænke som dem, for at forstå deres motiver.

   At FN falder for denne åbenlyse sindssyge, fortæller rigtigt meget om situationen i FN. “Pludselig” forstår jeg hvorfor USA ikke gider betale FN kontigentet!

   Sagen er jo klar: FN er blevet islamiseret og resten af flokken er socialistiske redder-kvinder, der hader sig selv så meget at de ØNSKER at blive voldtaget!

   Luuuuk lortet :)

   Kommentar by Kabeludlæggeren — 30. april 2010 @ 12:52

  4. Det er jo egentlig meget interessant at konstatere, hvor forargelig og forkastelig lidt interesse kvindegrupper over hele kloden, især de progressive kvindegrupper og ligestillingsgrupper, udover blot en smule omtale, et emne som burde frembringe et uhæmmet vredesudbrud.

   De progressive Venstreorienterede humanitære organisationer gør intet. FN gør intet, men lægger mere brænde på bålet.
   Og kvinder – piger – døtre, mødre og børnebørn af pigekøn dør i denne ild.

   At være født som kvinde i en verden af fundamentalistisk Islam er det samme som at være underlagt Koranens forordning. At være født som kvinde i en verden af fundamentalistisk Islam, forekommer, at være det samme som levende død.

   Når FN kan gå ind for at Iran vælges ind i Kvinderådet, hvordan kan det så undre at mange bliver særdeles forbeholden overfor FN’s øvrige råd og organisationer. Senest bevist med klima-svindel-skandalen.

   Kommentar by synopsis-olsen — 30. april 2010 @ 13:30

  5. Læg ned FN eller indfør demokratikrav for at få stemmeret i forsamlingen.
   Lande uden acceptabelt demokratikan på nåde være observertører.

   Kommentar by peerpede — 30. april 2010 @ 13:35

  6. Det er kun en naturlig udvikling. Iran havde for nogle år siden formandssabet i en kommision, der skulle se på, hvordan man styrkede kvinders rettigheder i samfundet.

   Kvindegrupperne idag, der kæmper indædt for at kussen er en kvalifikation på lige fod med mange års uddannelse og taler om tvungen kønskvotering, skal mødes med al mulig hån, foragt og spot.

   Kommentar by PeterK — 30. april 2010 @ 13:56

  7. Mere bevis på FN’s eklatante fallit!

   Libyen sad på Menneskerettighedskommissionen i FN til 2003. Jo, det er sandt.

   Ydermere godt skjult i pressemeddelelsen fra FN om Irans nye post kan man se at Iran også har fået fire nye medlemmer i andre organisationer, hold nu fast:

   I FN’s kommission for Videnskab og Teknologi Udvikling. (Smart når man gerne vil have mere viden om a-våben)

   Iran er et af 15 lande der netop er blevet valgt til det styrende råd for FN Bosættelser, eller FN-Habitat. (et andet valgt land er Venezuela, Ahmadinejads slyngven. Chavez erklærede sidste år han ville opføre “en atomlandsby.”)

   Iran fik også et medlem i FN Permanente Forum for Oprindelige folk. (man udrydder rask væk alle kulturtegn fra det gamle Perserrige, fordi det jo ikke var islamisk)

   Desuden sidder Iran allerede i det styrende råd for FN’s Miljø Program og i det ledende råd for UNICEF, FN’s Udviklingsprogram (sidste år endda som formand) og i World Food Prgram (der netop også har fået valgt Cuba og Sudan til at sidde i rådet de næste tre år.)

   Hvem husker ikke den sudanske embedsmand ved klimakonferencen som virkelig fik smidt snavs i hovedet på de danske arrangører.
   Her kan man se FN’s pressemeddelese:
   http://www.un.org/News/Press/docs/2010/ecosoc6419.doc.htm

   Hvem kan stadig respektere FN, og synes det er Verdens Frelse??

   Respekt til den politiker der tør gå ind for at der oprettes et forum for ægte demokratisk indstillede lande ( som i det store og hele betaler for gildet), og man lader FN sejle videre mod druknedøden.

   Kommentar by synopsis-olsen — 30. april 2010 @ 14:20

  8. Det ER ganske enkelt forkasteligt af de vestlige lande at fortsætte med at agere medlemmer af UN!

   Men så længe de vestlige befolkninger ikke KRÆVER af deres regeringer at de skal stoppe med at agere medlemmer og betalingsgrundlag for denne moralsk fallerede organisation, så længe sker der ikke noget!

   Hvad fanden er det der foregår rundt omkring i de vestlige lande, når vi over een kam agere blinde og døve overfor den JIHAD som islam har igang imod os alle ?

   Skal vi virkelig helt derud hvor vi må i fysisk krig mod islam for at redde os selv fra yderligere islamisering ?

   Dengang i 1930´erne kunne de vestlige lande heller ikke hverken se eller høre hvad det var der var igang i Tyskland.

   I dag er nazismen udskiftet med islam, men konsekvenserne vil blive de samme for os .

   Hvor er det sørgeligt.

   Kommentar by Vivi Andersen — 30. april 2010 @ 15:01

  9. At voldtage børn…er det ikke standard islamisk opførsel?

   Kommentar by ivan johansen — 30. april 2010 @ 17:54

  10. Den kendte menneskerettighedsforkæmper Muamar Ghadaffi, der ikke ser noget problem i at nedkalde fatwaer over lande der synes hans søn er lige streng nok, var formand for UNHRC. Bagefter skiftede UNHRC navn for i et forsøg på at redde sit image. Iran var, som nævnt, formandsland for en kommission for kvinders rettigheder i samfundet. Men det stopper slet ikke her.

   FN havde også en kommission, der skulle se på bæredygtig økonomisk udvikling i u-landene, og her valgte man en virkeligt sværvægter på området: Robert Mugabe, manden der frembragte 5 cifrede inflationsprocenter, og kørte Afrikas kornkammer ud over afgrunden og skabte historiens anden politisk kreerede hungersnød. Den første var i Ukraine, og i begge tilfælde var/er hovedmændende kommunister, dog med den lille tilføjelse at Mugabe er erklæret racist.

   Lige ud af hukommelsen husker man også FN’s rapport om den vildt florerende racisme i Danmark, skrevet af en der aldrig havde sat sine ben her i landet. Måske har han sine oplysninger herfra:

   http://ec.europa.eu/justice_home/news/consulting_public/fundamental_rights_agency/doc/contribution_dacord_en.pdf

   Kommentar by PeterK — 30. april 2010 @ 23:26

  11. FN har desværre haft held med at vende tingene på hovedet. Det har vesterlændinge desværre gjort muligt. Vestlige landes friheds- og demokratiske værdier dæmoniseres nu i stor stil – af teokratiske og udemokratiske lande og religiøse anti-demokrater. Af bl.a. teokratiske humorforladte og selvhøjtidelige mænd i kjoler og tørklæde. Mørkemænd der bruger religiøse skrifter til at skabe kæft, trit og retning – helt på religiøse, teokratiske mænds præmisser.

   Som moderne demokratiske og sekulære demokratier bør europæiske lande forlade FN og skabet et nyt Forenede demokratiske og sekulære nationer.

   Moderne vestlige, sekulære lande bør desuden sige nej til stormoskeer. Også Danmark bør sige nej til stormoskeer. De politikere – flest venstreorienterede – og mange unge kvinder – der allerede har sagt ja til stormoskeer i København bør offentligt tage stilling til det der står i koranen om jøder, ikke-troende og homoseksuelle mennesker. Er de mange folkevalgte politikere enige med koranens syn på mennesker der ikke er muslimer – eller ej? Det bør folkevalgte politikere svare på nu da de har besluttet at der skal bygges tilbedelseshuse for koranen i København.

   Kommentar by Liva — 2. maj 2010 @ 10:39

  12. 11.Liva

   Det spørgsmål får du ikke svar på.

   For jeg vil godt vædde på, at disse politikere ikke har læst hverken koranen, hadith eller shariaen.

   Ikke engang Kåre Bluitgen´s glimrende værker,”Koranen og profeten Muhammeds liv”, “Koranen kommenteret” og “Koranen gendigtet” tror jeg de har beskæftiget sig med !

   De har deres såkaldte viden og indsigt fra medierne og fra hvad de indbyrdes har fortalt hinanden.

   Kommentar by Vivi Andersen — 2. maj 2010 @ 11:18

  13. Det må være et krav til vore politikere, at vi skipper medlemsskabet af FN og erstatter det med en sammenslutning af demokratiske stater.

   Det var gjort forlængst, hvis der bare havde været ét nazistisk land i FN.
   Islamiske lande er ikke et hak bedre end nazismen.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 2. maj 2010 @ 12:30

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper