3. maj 2010

Hirsi Ali i Deadlines 2. Sektion: “We think of muslims only as victims…”

Ayaan Hirsi Ali var gæst i Deadlines 2. Sektion igår, og gjorde som altid et godt indtryk. Jes Stein Pedersen kalder hende indledningsvis for “den kontroversielle islamkritiker”, og det virker som om DR en bloc mener det er kontroversielt ikke at knuselske islam.

Hirsi Ali, forfatter: I like your comparison with communism. When the West were at war with the Sovietunion, The Cold War, the rules, the theory, the political theory of Karl Marx was texted, there was textbooks, there was propaganda, there was a counter-latitude against communism. Within the Soviet satellites, the United States and Europe were promoting the message, that capitalism and free markets and liberalism, was a much better value-system than communism. But within Europe there were communists, communist parties, and people either did trust them or dit not – but there were a competition of ideas and values. Now we don’t do the same with the theology of prophet Muhammed. We have exempted prophet Muhammed from the normal scrutiny that we pay to all inspireres of political theory. We think of muslims only as victims, whose sentiments and whose feelings we must not offend and not touch. And I think the fact that we don’t treat muslims as equals, that we don’t present them with an alternative value-system, that we don’t invite them into liberalisme, and a free way of thinking, that is were the problem lies.

(Deadline 2. Sektion, 2. maj 2010: Hirsi Ali og kampen mod islam)

Mere.

 • 1/5-10 Kristeligt Dagblad – De kristne skal omvende muslimerne.
 • 3/5-10 JP Århus – Omstridt psykolog kandidat for DF (‘omstridte’ Nicolai Sennels).
 • The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/14295/trackback

  19 Comments »

  1. Ayaan Hirsi Ali – bragt til Dem af … Jes Stein Pedersen ! :)

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 3. maj 2010 @ 13:43

  2. Prov at sammenligne hende med Birthe Weiss eller Ritt Bjerregaard….

   Anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 3. maj 2010 @ 15:26

  3. 2.anti-sharia

   Jae, i modsætning til disse 2 sossere så VED Ayaan Hirsi Ali hvad hun taler og skriver om !

   At bortforklare det Hirsi Ali fortæller os bliver svært for de der har lyst til dette, da det bl.a. er emperi Hirsi Ali kommer med .

   I stedet burde vi alle lytte til hende og tage hendes meddelelser så alvorligt, at vi begyndte at foretage os hvad der skal til for at forsvare os selv mod islamiseringen.

   Men det der rent faktisk sker er, at vores EU-og hjemlige politikere tillader endnu mere indvandring til de europæiske lande fra de arabisk-islamiske lande.

   Man må være godt døv og blind for ikke at kunne se og høre at dette vil ende i et mega bål en skønne dag.

   Kommentar by Vivi Andersen — 3. maj 2010 @ 15:49

  4. Hirsi Ali taler ikke alene for døve ører, stokdøve ører, hun taler også med og til énøjet og blinde – ikke en millimeter flytter hun de røde, ikke en tanke skaber hun i Villy Løwnhals og Helle Guccis forestillingsverden.

   For socialisterne er hun ligeså død som Theo Van Gogh – hun mangler blot en muslim til at lukker kæften på sig med en kniv og en seddel med koranvers.

   Kommentar by Bodil — 3. maj 2010 @ 15:52

  5. Susanne Giese sagde ellers, at kvindebevægelsen var død. Men det er den jo ikke. Den har bare skiftet hudfarve – og så kan det åbenbart være det samme.

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 3. maj 2010 @ 16:09

  6. DR ansat kalder den kvindelige afrikanske religionskritiker Hirsi for kontroversiel islamkritiker.. okay..

   DR har noget der ligner sin egen agenda:

   “Link:
   Læs mere om islam
   Muslimsk islam-site
   Skolesite om Islam
   DR-undervisning om Islam
   Islam i Danmark”

   h t t p://www.dr.dk/skole/hverdagsliv/tema/religion/islam/tro.asp

   Vupti kommer der en kvindelig afrikansk religionskritiker til Danmark og forstyrrer både DR, Gyldendal, PEN, Det kongelige teater etc. Hvad bilder hun sig da ind, hva’ :)

   Du skal være så hjertelig velkommen, Hirsi Ali. Det er i den grad tiltrængt med kritik udefra af dansk indelukket multikultur ideologi og det er i den grad tiltrængt med klar modstand mod udemokratisk forbud mod kritik af islam i Danmark og i Vesten i det hele taget. Vi borgere vil ikke finde os i udemokratiske forsøg på at forbyde vestlige skik med at tegne, male og skrive det vi vil – og vi vil ikke finde os i at religionsmagtfolk vil forhindrer os vesterlændinge i demokratisk at debattere det vi finder nødvendigt og vigtigt.

   Religionskritik er magtkritik.

   Kommentar by Liva — 3. maj 2010 @ 17:01

  7. “Kontroversielle”.

   Journalister er får. Der er så mange af denne slags idiotiske etiketter og epiteter i dette indspiste miljø, at man altid må overveje drivkræfterne bag: Er det sproglig fantasiløshed og uformåen? Er det flokinstinktet og frygten for at blive udskammet og udfrosset i medieverdenen med en etiket som ikke-stueren siddende på sig? Med konsekvenser for karrieren? Er der nogle udstukne sproglige kodices og retningsregler der harmoniserer og eufemiserer sprogbrug omhandlende multikulturen?

   Jeg hælder i de fleste tilfælde nok til fantasiløsheden og medløberiet som forklaring, men at tilskrive manipulerende sprogbrug en eller anden Big Brother er ikke for langt ude, endsige konspirationstankegang. Se f. eks. Olaf G. Hansens tale i Rabat d. 13.6.2005 om samarbejde med nyttige idioter i medieverdenen:

   h t t p://www.dccd.dk/DCCD/cku.nsf/doc/olafg.hansensspeechjune2005rabat

   Eller se den konkurrence som EU lokkede journaliststuderende med for nylig: Skamløs jagt på villige propagandister.

   Jeg er dødtræt af at få at vide at Jes Stein Pedersen nærmest har englevinger og er hævet milevidt over den trøstesløse talentmasse i fårefolden. Yadda, yadda, yadda, det er bare ikke godt nok. Med samme logik som Hirsi Ali er “kontroversiel” kunne J. Stein Pedersen også sige at de fattige sorte i de amerikanske sydstater for 100 år siden var “kontroversielle” blandt de hvide (jeg undgik at trække det andet oplagte kort).

   Her er et lille bonussprogkursus for journalister: “Kontroversiel” brugt som beskrivende tillægsord uden nærmere angivelse af kontroversiel for hvem og for hvad, og uden mindste reference til rimeligheden og sandhedsværdien af betegnelsen er ren stigmatisering og de facto opinion. Og det sørgelige er altså at dette sikkert bare er et resultat af journalistisk tankeløshed, mere end slette hensigter.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 3. maj 2010 @ 17:14

  8. Hvis hele verden, så absolut, vil have indført en ummah og sharia, så skal de få det, som de vil have det. Ved at vende de vil døve øren, til dette brave mandfolk af en kvinde. Jeg vil gå linen helt ud, for denne uselviske, helt nede på jorden, sandfærdige, samt prisværdige kvinde.

   Kommentar by ReligionForbudt — 3. maj 2010 @ 17:26

  9. Undskyld mig, men der skulle have stået: samt priværdige kvindemenneske, i ordets positiveste forstand.

   Kommentar by ReligionForbudt — 3. maj 2010 @ 17:28

  10. We have exempted prophet Muhammed from the normal scrutiny that we pay to all inspireres of political theory.

   Ja, deri ligger problemet. Islam er først og fremmest en politisk ideologi, og burde behandles som en saadan.

   Kommentar by marius — 3. maj 2010 @ 18:54

  11. Det kan da ikke passe, at alle nazierne på Uriasposten kan li’ den neger ;-)

   Hirsi er total uinteressant for venstrefløjen, da hun ikke er et offer dømt til evig racistisk forfølgelse (begået af hvide, naturligvis) og dansk passiv velfærdssystemsoverførelsesindkomst.

   Kommentar by Tolder — 3. maj 2010 @ 18:54

  12. She knows what she talks about, she is well articulated like Pat Condell and she does not take crap from (may they disappear) muslims.

   Kommentar by Nielsen — 3. maj 2010 @ 19:35

  13. Man har fra venstre fløjens side valgt at bortforklare Hirsi Alis synspunkter med følgende: Hun snakker som hun har forstend til, men hun kan ikke bare tage udgangsounkt i sin egen personlige historie, og så projektere den ud på samfundet.
   Men jo det kan hun lige præcis, og det er her venstrefløjen tager grueligt fejl. Hirsis personlige erfaringer med islam bunder logisk nok i islam. Og der er kun ET islam, og det er beskrevet i koranen.
   Et islam, der gælder for alle muslimer!
   Derfor er Hirsi Ali vigtig, og vi skal lytte til hende.
   Hun har evigt ret i, at Mohammed sammen med islam står hævet over alt andet, og at kritik og krav er fy-ord i den forbindelse.
   Man må skamme sig over danskernes og andres slaphed på dette punkt, troede ellers kampen gik på lige ret for alle, men ingen kan åbenbart være lige med islam, når det kommer til den kritiske røst.

   Kommentar by Pernille Bendixen — 3. maj 2010 @ 19:54

  14. “And I think the fact that we don’t treat muslims as equals … that is where the problem lies”

   Et kort citat fra Hirsi Alis nye bog “Nomaden” belyser hendes betragtninger:

   “Vesten er tilbøjelig til at reagere på muslimske indvandreres fejltrin med det der kan kaldes de lave forventningers racism.”

   De lave forventningers racisme. En godt begreb, når vi skal forstå den dominerende opinions hensyntagen til hvad der opfattes som det stakkels muslimske mindretal (der fx ikke kan tåle en tegning eller et interview med en tegner).

   Kommentar by Niels P. — 3. maj 2010 @ 21:01

  15. Hun er nu ret lækker, faktisk. Og damper af intelligens. Hun ville ikke upåagtet få lov til at løbe rundt om min seng…

   Især denne sætning:

   “We have exempted prophet Muhammed from the normal scrutiny that we pay to all inspireres of political theory”

   Hun pointere netop at islam er en politisk ideologi. Islam er en lovgivning og udøvende magt.

   Islam er en styreform og en strafferet. Det overordnede princip er alene: Adlyd!

   Det religiøse er, set med vores øjne, faktisk ret perifert. Men det er det eneste venstreradikale vil se. De ser religion, hvor alle begavede mennesker ser politisk diktatur.

   Denne retarderede blindhed er vel nærmest definitionen på politisk korrekthed.

   Kommentar by Aage Vagtelberg — 3. maj 2010 @ 22:56

  16. This woman had been trough a lots of muslim shit. Shes the first woman who stands up, whit tools for muslims woman. She is the most intelligent woman i have ever seeen. Much more bright than any man on earth!! She fights and belive in a way to make choises 4 a better life. She wants muslims to no, they have tere rights to say “I do belive, but i want to say no for these” U can belive, and u have yr rights to say no to things there is bad for u, or if it cross yr line.. She anwers very bright on anything u asked her. She is an engel on erth:):):) How can u not love her!!!

   Kommentar by Mille Simonsen — 4. maj 2010 @ 01:22

  17. Hele vensterfløjen burde lytte og lære af den intelligente Hirsi Ali.
   Men nej, hele vensterfløjen lytter til og samarbejder med den enfoldige muhammed-forskræmte hår-fikserede affaldssække-klude slaske “dukke” ASSma! der ingen selvstændige tanker har, men er underlagt traume fremkaldende efterlevelse af gammelt overtros livsstil tvangskrav, som ikke er til diskution for rigtige! muslimer.
   Hvorfor lytter og forsvarer vensterfløjen kun islamisten ASSma, og er fuldstændige tavse og døve overfor Hirsi Ali ?

   Kommentar by li — 4. maj 2010 @ 06:55

  18. @17

   Asmaa er en potentiel offer/social klient der kan reddes og derfor interessant for venstrefløjen.

   Gad vide hvad veltilpassede muslimer mener om ørkenbønderne ? Vi får det nok aldrig at vide, idet det er mest sikkert for dem at tie.

   Kommentar by Tolder — 4. maj 2010 @ 22:56

  19. Som flere er inde på. Kontroversiel er et stempel, der bruges af DR til at uddefinere folk. En test. Hører vi: Den kontroversielle sydafrikanske politiker Nelson Mandela?(Nej) Den kontroversielle SF politiker Ole Sohn?(Nej) Den kontroversielle amerikanske præsident Barack Obama? Nåh, nej, men den kontroversielle præsident George Bush?(Ja). Den kontroversielle islamkritiker Lars Hedegaard(Ja).Den kontroversielle islamekspert Jørgen Beck Simonsen(Nej).

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 5. maj 2010 @ 11:03

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper