26. maj 2010

Uffe Ellemann-Jensen: “Lars Vilks har jo tigget og bedt om at blive angrebet.”

Ingen af dem blev gudskelov statsminister, men når alt kommer til alt vil nok også hellere være kommissær i Stor-Europa. Dobbelt-interview med Mogens Lykketoft og Uffe Ellemann-Jensen i søndagens Berlingske Tidende – Opgør med det danske gadekær.

“Spørgsmålet som de to tidligere udenrigsministre har fået slynget i hovedet over en kop kaffe og en bid brød en tidlig torsdag morgen er følgende: hvad ser de to herrer som tidens tre største udfordringer for dansk udenrigspolitik?

Og Mogens Lykketoft skal ikke bruge mange sekunder, før han er klar med sit bud:

»Det allervigtigste er at give vores stærkest mulige bidrag til, at det europæiske samarbejde kommer til at fungere meget mere effektivt.«

Uffe Ellemann-Jensen peger også på EU som udfordring nummer et.

»Vi skal få Europa og EU-systemet til at fungere bedre. Både politisk og økonomisk, men også med hensyn til at få skabt en større sikkerhed og tryghed.«

»Udfordring nummer to er at finde ud af, hvordan vi tilpasser os den ændring i de globale balancer, der ubønhørligt har været undervejs i en årrække, men som har taget ekstra fart i kølvandet på den globale krise og især USAs rolle i den krise. USA og især Europa mister jo indflydelse. Skal vi til at revurdere en hel masse af vores værdier?«

»Og så er der udfordring nummer tre, som vender indad: Nemlig at få danskerne til bedre at forstå og acceptere vores afhængighed af, hvad der sker ude i verden omkring os. Altså – og nu siger jeg noget, som jeg kan tillade mig at udtrykke, fordi jeg ikke søger genvalg – prøve at rykke danskerne væk fra den gadekærsmentalitet, som i årevis og ikke mindst i de senere år har præget store dele af dansk politik.«

[…]

Ellemann: »… Når vi siger ytringsfrihed, så er det jo efterhånden blevet et mantra for, at man i Danmark tror, at vi kan tillade os at behandle folk fra andre kulturer og andre religioner sådan som vi mener, at vi kan behandle hinanden herhjemme. Det er netop i min optik et billede på noget af den gadekærsmentalitet, som gør, at Danmark er blevet et hadeobjekt rundt omkring. Ikke så meget fordi vi har stået fast på ytringsfriheden, men fordi vi har ment, at vi så har ret til at håne, spotte og latterliggøre andre… Der er nogen, der kalder det selvcensur. Jeg vil hellere kalde det udtryk for modenhed, civilisation og god opdragelse…«.

Lykketoft: »Ja, og almindelig høflighed i betydelig omfang, ikke?«

[…]

Hvorfor nævner ingen af jer terrortruslen og den islamistiske ekstremisme som en af de tre vigtigste udfordringer for dansk udenrigspolitik? […]

Hvad med de terroranslag i Danmark og andre steder i Europa, som almindelige danskere kan læse om i aviserne. For eksempel angrebet på Muhammed-tegneren Kurt Westergaard og den svenske kunstner Lars Vilks?

Ellemann: »Det er jo ikke terror… der løber altså en gal svensker rundt. Undskyld, jeg siger det. Lars Vilks har jo tigget og bedt om at blive angrebet. Jeg har ikke ondt af den svensker, der har gjort alt, hvad han kunne, for at provokere. Ham har jeg ikke for fem flade ører sympati for. Det har du sikkert heller ikke, Mogens, men du kan ikke tillade dig at sige det.«”

Mere.

 • 11/5-10 TV2 Online – Ellemann og Lykketoft i nyt politisk magasin på TV 2 NEWS.
 • 25/5-10 JP Blogs – Troels Heeger og Søren Villemoes: Kongen af provinsen.
 • The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/15044/trackback

  39 Comments »

  1. Uffe og Lykketoft er netop nogle af de ækleste af eurokraterne. De er sgu ikke danskere. De er højforrædere.

   Kommentar by Nielsen — 26. maj 2010 @ 06:23

  2. Uffe Ellemann hvem fanden tager sig af hvad det skvadderhoved siger. Verden bliver bedre at leve i når den flok naive 68ere ikke er mere. Gå på pension Uffe og lad os andre få fred for dine dumme udtagelser. Du lægger sgu selv op til at blive overfaldet, og det ville jeg ikke have ondt af du gjorde.

   Kommentar by Hans L — 26. maj 2010 @ 07:13

  3. Uffe: Når vi siger ytringsfrihed, så er det jo efterhånden blevet et mantra for, at man i Danmark tror, at vi kan tillade os at behandle folk fra andre kulturer og andre religioner sådan som vi mener, at vi kan behandle hinanden herhjemme.

   William: Uffe skelner altså mellem “folk fra andre kulturer og andre religioner” og “hinanden herhjemme.” Det er både ekstremt nedladende, og en faliiterklæring for multikulturalismen, men det er han næppe bevidst om.

   Kommentar by WilliamJansen — 26. maj 2010 @ 07:26

  4. Jeg kan kun se én god forklaring på Ellemanns rablende meldinger: Fremadskridende demens…

   Kommentar by Jern Henrik — 26. maj 2010 @ 08:21

  5. Lykketoft og Elleman formår ikke at sandsynliggøre selve bevæggrunden for deres kræmmermentalitet. De postulerer, at en undertrykkelse af ytringsfriheden er nødvendig på grund af Danmark’s stigende afhængighed af omverdenen.
   Hvis vi skærer helt ind til benet omkring hvem der truer ytringsfriheden, siger de altså, at Danmark’s økonomiske fremtid er tæt forbundet med efterlevelse af Islamistiske dogmer.

   Jeg savner en værdipolitisk forklaring på, at en for demokratiet så fundamental rettighed som ytringsfriheden kan ofres.
   Dernæst savner jeg en redegørelse for at Danmark i fremtiden vil blive mere afhængig af muslimske lande.

   Mig bekendt vil globaliseringen snarere bringe os tættere på lande som Brasilien, Indien og Kina – når olie ikke længere er afgørende hvorfor så lefle for et religiøst undertrykkelsesproletariat som kun demonstrerer vold og fødselsrater?

   Kommentar by Marius — 26. maj 2010 @ 08:35

  6. Ellermann og afkom (datteren), er direkte usympatiske.
   I det hele taget er den nuværende “regering” og størsteparten af FT medlemmerne, taburetklæbere. Der er kun en ting at gøre, nemlig indledningsvis, ikke at stemme.
   Nærmest 100 % af FT/REGERING har intet begreb om begrebet: Reelt arbejde.
   Tænk hvad hårdtplagede skatteydere kunne spare, faktisk nær 60 milliader årligt på utilpassede borgere, der kun vil nyde, ikke yde – overhovedet.

   Kommentar by Ak ja. — 26. maj 2010 @ 08:38

  7. Enig med ovenstående. Chokerende at Ellemann vil forsvare et overfald på en kunstner, der lovligt bruger ytringsfriheden.

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 26. maj 2010 @ 08:41

  8. Kære Uffe

   Vi har gudskelov altid haft provokatører som f.eks Lars Vilks.
   Lars Vilks har gjort grin med muhammed, og man kan fristes til at sige og hvad så. Jens Jørgen Thorsen gjorde grin med Jesus og det var der da nogen der blev fornærmet over, men de ville da ikke slå han ihjel. Men Uffe kan du da slet ikke se hvad der er ved at ske med vores samfund, du er i nogen grad og Mogens i særdlsehed skylding i at vi har importeret sværme af utilpassede mennesker fra den tredie verden. Der har udviklet sig en trusselskultur, ikke kun i Danmark, men i hele Europa Det er ikke kun et spørgsmål om vi fornærmer muhammed eller ej, det er et spørgsmål om at vi skal forsørge en masse mennesker som i virkeligheden hader os, og om at vi skal tilpasse vores land til mellemøstlige normer, hvor vores unge piger bliver råbt af på gaden, hvor vi har haft adskillige terrorangreb, der dog er blevet standset i opløbet, hvor Danske forældre i det omfang det er dem muligt fjerner deres børn fra offentlige skoler med en overvægt af utilpassede araberdrenge. Hvis vi skal tale om god opførsel kunne det måske være at vores piger ikke blev råbt af på gaden, at man ikke truer med at springe os i luften, at arabiske forældre fik deres drenge til at opføre sig ordentligt og f.eks udvise respekt for kvindelige lærer, at man f. eks undlod at stjæle.
   Ja jeg kunne blive ved. Men Uffe jeg syntes ikke at det er os der har et opdragelses og opførsels problem!

   Kommentar by Andreas — 26. maj 2010 @ 09:01

  9. Uffe Ellemann har jo netop også lige tigget og bedt om at blive angrebet med ovebstående. Jeg har ikke ondt af den virkelighedsbenægter, som netop lige har gjort alt, hvad han kunne, for at provokere. Ham har jeg ikke for fem flade ører sympati for

   Kommentar by Cicero — 26. maj 2010 @ 09:05

  10. […] http://www.uriasposten.net/?p=15044#comments […]

   Pingback by Kunstavisen » Blog Archive » Uffe Ellemann-Jensen: – Lars Vilks har jo tigget og bedt om at blive angrebet — 26. maj 2010 @ 10:18

  11. Uffe har også gjort alt hvad han kunne for at provokere mig. Er det så i orden hvis jeg forsøger at brænde hans hus ned?

   Kommentar by Vagn Henning — 26. maj 2010 @ 10:27

  12. Det er ret uhyrligt det Uffe siger, synes jeg. Skal vi så også sige det samme om Kaj Munk, JFK og Martin Luther King? At de selv bad om det? Nej, nej og atter nej!

   Skal der ikke være plads til uenighed i et demokrati, Uffe? Gad egentlig godt vide om der er andre dedikerede venstrefolk, der mener som Uffe. Er der det?

   Kommentar by Liva — 26. maj 2010 @ 10:38

  13. Nu vil jeg ikke ødelægge mit gode humør ved at se og da slet, slet ikke hører på den røde propaganda støjsender (D)DR og tv-tude, men hvis jeg skal tvangsbetale til, at tv-tude skal lave nogle grimme havenisse programmer med de værste gamle ubrugelige røde hønisser som jødehader ulykketoft og uffe mandslingen, så syntes jeg tvangsbetaler støjsenderen selv har tigget og bedt mig om at futte lortet af i god kulturberigende stil!
   Jeg vil ikke finde mig i, at de to mest rabiate idiot galninge, den ene med en ufattelig jødeforfølgelses trang og den anden med sygelig underkastelse og muhammedundertilbedelses kompleks, skal agere folkeopdrager i mit fjernsyn!
   Da alle udsendelser på tvangsbetalings anstalten er en sammenblanding af underholdning,vinklet nyheder, børneprogrammer, have destruktion, ædelse og fiktions dokumentar, så det på tide at adskille denne public service forpligtigelse fra dette rodede røde foretagende, og mine penge til denne sprit pub-lignende service skal så kun dække forbruget til en sprit dublicator, en stak papir og nogle få frimærker, så kan de pubsprit servicere mig på denne måde for kun få kroner om året!alt andet vil være urimeligt.
   Som ansvarlig forældre skal mit barn heller ikke udsættes for en grim gammel havennisse som uffelingen, der i en statsbetalt sender skal “fortolke” politiske korrekte udtalelser, som netop denne “fotolknings udspyelse” om voldsforherligende forståelse for den gode opdragelse det er, at smadre andre der ikke tier om muhammedanertroens modbydligheder. Hva’ allah fanden foregår der i mandslingens hoved??
   Skal mit barn nu have forståelse for, at sin mor selv er skyld i at blive smadret i sit eget hjem, hvis en muhammedtilhænger lysmåleraflæser ser det ophængte billed Rondelhunden tegnet af Lars Vilks?
   Skal mit barn nu frygte sin mor’s ophængte kunst billeder, fordi galningen ellermandslingen syntes det moden god civiliseret opdragelse, at smadre alle der ikke indordner sig muhammedtroens regler!
   Mandslingen den tomme indholdsløse havenisse skald! uffelingen er GAL!

   Kommentar by li — 26. maj 2010 @ 11:54

  14. Nu må de to tosser lige stramme hjelmene, og tøffe tilbage til den kolbøtteanstalt de er flygtet fra…..

   Kommentar by Mea Culpa — 26. maj 2010 @ 13:27

  15. Hæhæhæ, jamen hvem gider dog at rette sig efter de 2 gamle fyre ?

   Det de har tilbage er at sidde og øse deres gylle ud over danerne som de vist egentlig er ligeglade med lige med undtagelsen af danernes rolle som skaffedyr.

   At de rent faktisk sidder og be´r os om OGSÅ at påtage os byrden af at være uanstændige mennesker er lige i overkante og specielt, da de der faktisk render rundt og skaber sig uantageligt ikke er danerne, men de tilvandrede fra 3. verdens( I ved hvilke)lande.

   Kommentar by Vivi Andersen — 26. maj 2010 @ 14:21

  16. De er som gamle cirkus heste. Når de lugter savsmulden, skal de lige skrabe lidt i jorden.
   Før nu blot dem tilbage i folden igen.

   Kommentar by Gooffy — 26. maj 2010 @ 14:34

  17. Gamle tilkalkede bange mænd der ikke kan forsvare sig selv og derfor ønsker at gøre sig gode venner med “de stærke” muslimer. Ind på det kommunale plejehjem med dem, gerne passet af langtidsarbejdsløse muslimer med et naturlig had til hvid hud…
   Men mon ikke de to pampersvin har skrabet så mange af danskernes penge tilside at de ikke behøver dele vilkår med os ?

   Kommentar by Petersen — 26. maj 2010 @ 15:02

  18. UF, Ham Uffe har altid syntes mig ubehagelig.

   Han letter lidt på det låg vi kun ser når Brown udtaler sig til en ikke – slukket mikrofon nemlig den dybe foragt vores politikkere har over for DERES stemmekvæg. Det er på tide at folkene på borgen igen bliver folkets tjenere og ikke render rundt og tror at de er små guder.

   Kommentar by Santor — 26. maj 2010 @ 15:21

  19. Hørt!
   Ud med levebrøds politikerne, der har sat der i en menneske alder.
   Ind med politikere, der har føling med folket.
   Men findes de? Får de lov?

   Kommentar by En mand ser rødt. — 26. maj 2010 @ 15:38

  20. Dansk politik og verden har udviklet sig.

   Uffe er i dag at betragte som venstreorienteret.

   DF er et nationalkonservativt parti:

   http://en.wikipedia.org/wiki/Danish_People's_Party

   V og K og Liberal Alliance er midterpartier.

   RV og S og SF og enhedslisten er venstreorienterede partier.

   Og Uffe er til venstre for sit gamle parti. I båd med Lykketoft.

   Efter min mening burde Uffe sidde i et hjørne og pille ellermænd.

   Kommentar by Sigwar — 26. maj 2010 @ 16:13

  21. Har egentlig tænkt over, hvor meget Uffe egentlig provokerer mig. Herligt han legaliserer et eventuelt angreb på sig selv, og, at han ikke får ondt af sig selv, såfremt dette skulle ske.

   Kommentar by Cicero — 26. maj 2010 @ 16:45

  22. Jeg har aldrig kunne fordrage denne mand
   Han er slesk
   Og altid sur

   http://www.youtube.com/watch?v=De7n7_DPIkw

   Kommentar by POP — 26. maj 2010 @ 18:05

  23. Uffe Ellemann og Mogens Lykketoft er da ikke andet end Loki-folk.

   Kommentar by Henrik Hardrade — 26. maj 2010 @ 18:05

  24. Hvis frihed overhovedet betyder noget, så er det friheden til at fortælle folk det, de ikke vi høre. George Orwell

   Kommentar by Andreas — 26. maj 2010 @ 19:38

  25. Det kan, og bør set herfra, opfattes som udtryk for civilisation, modenhed, god opdragelse, progressivitet og liberalt i dettes bedste betydning at være for ytringsfrihed og udbredelse af denne.

   En modsat fortolkning af disse nævnte begrebers indhold og af hvad almindelig høflighed omfatter er i min tolkning her nok så levende beskrevet hos to af lederskabet af vælgernes valgte, to største politiske partier.

   Gud bevare Danmark

   Kommentar by Peter Buch — 26. maj 2010 @ 19:52

  26. Med andre ord! så mener de to vatnisser jødeudrydder ulykketoft og imam ellerkryblingehoved UFfe at vi lever i en global verden, hvor mudderpøllen mellemøstens muhammed-galskab skal bestemme hvad vi her i det yndige velplejede gadekær’s Danmark, må og ikke må, efter de eviggyldige muhammed åbenbaringer.

   Er der ikke en venlig sjæl, der kan sende en enkeltbillet til de to hade-gave havenisser, til et muhammed land, så de to afskyelige grimme haveaffalds nisser kan belære de uhøflige pyromanbelastende muhammed tilhængere om civiliseret adfærd.

   Så kunne det være, at deres hyle TONE fik en anden gurglende lyd, under de civiliserede sharia afstraffelses kraner!

   Vi skal tage høfligt hensyn til barbarenes jøde, homoseksuelle og vantro overfald og udryddelse!
   Vi skal tale pænt om de 72 rosiner i muhammedaner himlen der hviler på to bjergtoppe, og det må vi ikke grine af, for det kan forstyrre en martyr selvmordskandidat til at blive voldelig!!!
   Vi må ikke håne muslimerne for at putte deres kvinder i affaldssække.
   Vi må ingenting, det jo latterligt!

   Hvorfor får jeg nu en muhammedkultur berigende trang til at smadre havenisser, er jeg blevet for integreret???

   Kommentar by li — 26. maj 2010 @ 20:36

  27. Sikke nogle skidte karle. Jeg har aldrig rigtigt haft fidus til dem, men faldt for deres belærende bedreviden og gruppepresset, dengang de var ved magten.

   Nu kommer deres person frem og klart står det for mig, at de ikke er andet en amoralske pampere. De var aldrig nogensinde blevet til noget, hvis ikke de i hvid udstrækning havde haft socialismen til at dække sig ind under. Dette gælder især Lykketoft.

   Sådan er det generelt i dansk politik. Den er befængt med socialisme, som er en paraply alle mulige tosser kan gemme sig under, der aldrig burde være blevet politikere. Socialisme er ansvarsløshed, simpelthen.

   Ellemann, er jo bare journalist og har aldrig været andet. En person, hvis ene hovedformål er at skabe opmærksomhed om sig selv, fremfor at fokusere på sagen. Han vrøvler derudaf og han har altid haft en stor tyk næse for at appellere til vælgere, der ikke tænker for meget. En snedig svindler.

   “Almindelig høflighed”! – What???

   Det er altså almindelig dansk høflighed, at stille sig på verdens gadehjørne og begynde at dele penge ud, til hvem der vil have dem???.
   – kom og ta selv bord! – Det være sig velfærdsydelser, som afskaffelsen af åndsfriheden/ytringsfriheden.

   Og det skal altså gøres for penge, som skatteyderne i landet har slæbt for, for at skabe og bevare en velfærd til sig selv og sine børn.

   Så høfligheden gælder kun os andre. Uffemand, der er hævet over vandene, har åbenbart lov til at skide på alle danskere som det passer ham. – Ret uhøfligt.

   Ingen har ret til at slå eller true en tegner eller kunstner eller enhver anden, i et demokratisk samfund. Det er netop dette der kendetegner en retsstat, men det er venstrefløjen ligeglad med, de har deres egen stat, nemlig “socialismen”.

   – Som er topstyret, pyramideformet, undertrykkende, pamperisk, udemokratisk. Det er som om det er top-socialisters hellige pligt at lade hånt om dem, der er nedenunder i hierakiet. Ligesom i den islamiske styreform, som de deler meget fællesskab med.

   Dejligt nu at se deres sande ansigt. Jeg er sikker på at deres holdning afspejler hele venstrefløjens holdning, også de nutidige socialister. Dette snerpede idioti er så grædefærdigt grotesk, at det kun kan lade sig gøre hos meget forkælede mennesker, der helt har mistet kontakten til den globale virkelighed.

   – Så fat det dog, UffeToft: Islam stopper aldrig! – ikke før nogen stopper dem.

   Kommentar by Sverre Kandevang — 26. maj 2010 @ 23:35

  28. Der er faktisk en grund til at de to herrer udtaler sig som de gør.
   Lykketoft og Elleman modtager begge apanage/pension fra kongeriget Saudi Arabien for at sige pæne ting om islam, og ta’ muslimerne i forsvar når de går amok.
   Mange forhenværende politikere og diplomater fra vesten er kommet på Saudiernes lønnings liste med det ene formål at fremme islam og fremme muslimernes indvadering af Europa og Nord Amerika.
   Det kunne være interessant at se, hvor mange af blod pengene Lykketoft og Elleman opgiver på selvangivelsen.

   Kommentar by Grove CIty, Ohio — 26. maj 2010 @ 23:40

  29. @ #12 Liva

   “Gad egentlig godt vide om der er andre dedikerede venstrefolk, der mener som Uffe. Er der det?”

   Hans holdning var kendt i partiet i hele hans tid som formand. Han var den, der personligt – det har han vedgået overfor Jes Stein Pedersen i dennes kompromisløse interview med ham – forhindrede en åben debat om indvandringsspørgsmålet. Så der var nogen, der ønskede det anderledes.

   Men det forhindrede som bekendt ikke, at han kunne blive siddende, hvor han sad. Så svaret på dit spørgsmål er kompliceret.

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 27. maj 2010 @ 02:07

  30. stod det til Uffe Elleman som sjovt nok har en datter gift med en muslim, så havde vi sikkert også udleveret Kurt Westergård til retsforfølgelse i et muslimsk land
   Føj for satan hvor føler jeg afsky over for den stodder.

   Kommentar by J B — 27. maj 2010 @ 02:52

  31. ELLEMANN: »Vi har til alle tider haft tosser og fanatikere, og de skal ikke udstilles som terrorister. Der er jo også tosser og fanatikere, der optræder i religiøs forklædning, som for eksempel den mand, der kom efter Kurt Westergaard med en økse. Det er ikke terror.«

   Kommentar by DanskeriTN — 27. maj 2010 @ 06:37

  32. J B, det er ikke rigtigt. Karen Ellemann er ikke- og har aldrig været gift med en muslim. Hendes eks-mand var armenier, og de allerfleste armeniere er altså kristne.
   Grove City, Ohio: Vi er mange andre, der har den samme mistanke som dig, men det er altså nødvendigt med dokumentation for, at Ellemann, Lykketoft o.a. modtager penge fra Mellemøsten.

   Kommentar by Jan Christensen — 27. maj 2010 @ 08:53

  33. TV 2 News promoverer de to tidligere partiformænd for Danmarks to største partier som om de var sandhedsvidner, der ikke kan modsiges, og derfor ikke behøver noget modspil. Man skulle tro at vi stadig befandt os i Marianne Jelveds og Nyrups storhedstid i 1990’erne. Intet nyt under solen.

   Følger man Uffes argumentation, var også Jesus en modbydelig provokatør der selv var ude om at blive slået ihjel. Til det sidste provokerede han den tids repræsentanter for den ypperste modenhed, civilisation og opdragelse: de skriftkloge og farisæerne. Intet nyt under solen.

   Kommentar by Anonym — 27. maj 2010 @ 11:08

  34. Jeg glemte lige at udtrykke min afskyelige foragt over for de to afskyelige iskolde i røven! sne-mandslinge forhenværende bagmandslinge for dhimmipartierne, som heldigvis ikke blev statsministre, men forblev grimme havenisser!
   Som nu tror de kan udøve deres had imod alt ikke islamisk i stats tvangsbetalings medier.
   Må disse islamiske hundehaderhoveder, grimme emma gadske kysemandslinge, kvindehader krybende idioter for islamisk kvindeundertrykkelse, vand-i hoved-vanærede medlemmer af kvinde udryddelses sekten i Slam, forstokkede gammelnisse risengrød i alle observerende åbninger politiske korrekte blinde, lalleglade forbryder af muhammedtilhænger paragraf 266b der forbyder latter, latrinære dyrkere af multilorten, afskyelige socialdemokrater og det der er værre.
   Lad deres importerede muslimske stemmekvæg stene dem! som de øver i overfor vores politi,ambulance, brand og hjemmehjælper.
   Glem ikke at nyde forestillingen når mandslingene bliver stenets af deres “egne” muslimer, husk på ikke at gribe ind, fordi disse mandslinge selv har bedt allah fanden om det!!!!!

   Kommentar by li — 27. maj 2010 @ 12:05

  35. @32
   Hej Jan,

   Kan anbefale to udemærkede bøger der berører emnet med hesyn til amerikanske politikere:

   ”The American House of Saud: The secret petrodollar connection” skrevet af Steven Emerson (vistnok fra 1985).
   Beskriver hvordan forholdet mellem USA og Saudi Arabien har udviklet sig siden 1930erne. Hvis jeg husker rigtigt, nævnes politikere ved navn, helt tilbage fra Eisenhower administationen som har modtaget penge fra Saudierne.

   ”Sleeping With the Devil: How Washington sold it’s soul for Saudi crude” skrevet af Robert Baer (2003).
   Opgiver navne på amerikanske politikere, diplomater og forretnings folk der har modtaget penge fra Saudierne.
   Det være sig for alle mulige tjenester, så som at holde foredrag, skabe politiske kontakter, mægle, skrive bøger/avis artikler, drive lobby virksomhed, rådgivning..osv, alt sammen med henblik på at fremme islam.

   Med hensyn til Elleman Jensen sidder han i forskellige kommiteer – en af dem er ”Project Syndicate”, som er med-financieret af George Soros gennen hans ”Open Society Foundation” en organisation der arbejder sammen med ”CAIR” (Council on American-Islamic Relations).
   Ved ikke med sikkerhed om Lykketoft modtager betaling fra Mellemøsten, men på grund hans groteske udtalelser omkring Israel/Palestina konflikten, og hans mange artikler om dette emne, virker det ret logisk, at han må modtage en eller anden form for betaling for hans ydelser.
   Det ku’ eventuelt afdækkes af en journalist som Kim Møller, hvor mange ex-politikere fra tidligere regeringer, der er indvolveret i dette.
   Med sådanne oplysninger ku’ man afvise et par tågehorn som Lykketoft og Elleman Jensen, hver gang de udtaler sig.

   Kommentar by Grove City, Ohio — 28. maj 2010 @ 04:53

  36. Det er vist mange år siden UEJ var liberal

   Nu er det eUtopia det gælder.

   Kommentar by DaLi — 29. maj 2010 @ 16:34

  37. Mark Steyn i 5 små afsnit, blandt andet ytrende sig om saudiers køb af det meste:
   http://www.humanevents.com/uncommonknowledge.php

   Kommentar by Peter Buch — 31. maj 2010 @ 19:48

  38. Uffe E.J. er i gang i sit blog i Berlingeren i dag med at kaste samme smuds på Israel som personer, som han sikkert helst ikke ville byde til middag i privaten. På den anden side ved vi for lidt om hvem han kunne finde på at byde på middag… Manden, der var en vigtig fødselshjælper for balterne i begyndelsen af 90erne er nu blevet en mellemting mellem Enhedslisten og de Radikale. Ingen undersøgelse af de faktuelle omstændigheder og international lov. Kun “fordømmelse”. Hvor er det dog væmmeligt!

   Kommentar by v — 8. juni 2010 @ 16:37

  39. Manden er afskylig. Så længe ventre har relation til denne psykopat skal dette parti isoleres.

   Kommentar by Thorsted — 15. februar 2015 @ 02:58

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper