4. november 2004

Manu Sareen blotlægger Malene Grøndahls og Fahmy Almajids fordomme

Hårde ord fra Manu Sareen til Malene Grøndahl og Fahmy Almajid, som forleden kritiserede ham og Naser Khader i en kronik. Et citat fra læserbrevet i dagens Jyllands-Posten – Fordomsfulde påstande:

De skriver bl.a., at vi ved at sætte fokus på problemerne er med til at forværre dem. Ligeledes mener de, at medierne kun sætter fokus på undertegnede, fordi jeg har brudt den sociale arv, undgået tvangsægteskab, er vokset op i en ghetto og har klaret mig godt.

Påstanden fra de to kronikører viser med al tydelighed, hvor fordomsfulde de begge er. Jeg har aldrig været i nærheden af et tvangsægteskab, ligesom jeg er vokset op i et parcelhus på Amager med begge mine forældre og min søster.

Vedrørende mit brud med den sociale arv så har min pensionerede far drevet forretning i mange år, og min mor har været skolelærer, så der er ingenting at hente der omkring den sociale arv. Det kan kun undre, hvor de har deres påstande fra, og hvorfor de egentlig finder det nødvendigt at skrive sådan i deres kronik. Det falder dem ikke ind, at årsagen til, at jeg beskæftiger mig med integrationsproblemerne i Danmark er (modsat dem begge), at jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet inden for dette område i 13 år.

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper