8. juli 2010

NASAs nye mål: “to..engage much more with..Muslim nations to help them feel good”

National Aeronautics & Space Administration (NASA) var engang et flagskib for amerikanernes tekniske snilde, og den første og hidtil eneste organisation der har sat mennesker på Månen. Under præsident Obama er NASA nødt til at bede andre lande hjælpe sig, hvis man vil over det der hedder Low Earth Orbit (200-1000 km´s højde). Det er dog ikke et problem, for Obama har fundet på tre mål, som NASAs nye chef Charles Bolden skal arbejde hen mod (fra “Obama’s new mission for NASA: Reach out to Muslim world“, Washington Examiner d. 5. juli):

When I became the NASA Administrator — before I became the NASA Administrator — [Obama] charged me with three things: One was he wanted me to help re-inspire children to want to get into science and math, he wanted me to expand our international relationships, and third, and perhaps foremost, he wanted me to find a way to reach out to the Muslim world and engage much more with dominantly Muslim nations to help them feel good about their historic contribution to science, math, and engineering.

NASAs målsætning indeholder altså ikke længere rumfart. Til gengæld skal man hjælpe muslimer med selvværdsproblemer. For skatteydernes penge. Dét projekt burde der være en del livstidsstillinger i.

Oploadet Kl. 18:22 af Henrik — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/15976/trackback

41 Comments »

 1. NASA’s målsætninger under Obama:

  Consistent with these principles, the United States will pursue the following goals in its national space programs:
  ••Energize competitive domestic industries to participate in global markets and advance the development of: satellite manufacturing; satellite-based services; space launch; terrestrial applications; and increased entrepreneurship.
  ••Expand international cooperation on mutually beneficial space activities to: broaden and extend the benefits of space; further the peaceful use of space; and enhance collection and partnership in sharing of space-derived information.
  ••Strengthen stability in space through: domestic and international measures to promote safe and responsible operations in space; improved information collection and sharing for space object collision avoidance; protection of critical space systems and supporting infrastructures, with special attention to the critical interdependence of space and information systems; and strengthening measures to mitigate orbital debris.
  ••Increase assurance and resilience of mission-essential functions enabled by commercial, civil, scientific, and national security spacecraft and supporting infrastructure against disruption, degradation, and destruction, whether from environmental, mechanical, electronic, or hostile causes.
  ••Pursue human and robotic initiatives to develop innovative technologies, foster new industries, strengthen international partnerships, inspire our Nation and the world, increase humanity’s understanding of the Earth, enhance scientific discovery, and explore our solar system and the universe beyond.
  ••Improve space-based Earth and solar observation capabilities needed to conduct science, forecast terrestrial and near-Earth space weather, monitor climate and global change, manage natural resources, and support disaster response and recovery.
  All actions undertaken by departments and agencies in implementing this

  Yderligere oplysninger kan downloades her.

  Kommentar by WilliamJansen — 8. juli 2010 @ 18:37

 2. Så skal NASA måske hjælpe muslimerne med at erobre månen ?!! :-D
  Sådan bare med at vantro skal hjælpe muslimerne med at føle og få
  satisfaction ?!!

  Kommentar by HelgeD-H — 8. juli 2010 @ 19:11

 3. Jeg håber virkelig Obama bliver ‘a one term president’. Ligesom Jimmy Carter blev det.

  Kommentar by JensH — 8. juli 2010 @ 19:17

 4. Obama = En ulv i fåreklæder.
  Født udenfor USA. Illegitim præsident.
  Dhimmi.
  Utroligt, at den maskepi ikke snart afsløres.
  Se og studer hans fortid.
  Et bedrageri af rang.

  Kommentar by Anonym — 8. juli 2010 @ 19:20

 5. Lad mig påpege nogle få kendsgerninger:

  Det er ved at være 40 år siden der sidst gik mennesker på månen.

  Rumfærgen blev udviklet i sluttresserne. Blev færdigbygget først i 80’erne og har fløjet siden indtil flyvningerne blev endeligt indstillet for nylig.

  Udviklingen er gået i stå og hvorfor?

  Det er fordi den vestlige verden ikke længere er en udadvendt kultur, der interesserer sig for udforskning og nye verdener at erobre.

  Efter Wernher von Braun (død 1977) er det gået totalt i stå.

  For vore politikere handler det kun om at holde liv i det monster som hedder det demokratiske velfærdsssamfund, hvor stemmer købes ved at love mere velfærd. Selv forskning ses efterhånden kun som et middel til at holde den økonomiske vækst oppe således at der kan genereres flere skatteindtægter til at sikre masserne mere velfærd.

  Brød og skuespil som i det gamle Rom. Velfærden er brødet og de statsstyrede TV kanaler sørger for skuespillet i form af meningsløse amatør sang og dans konkurrencer (Vild med dans, X factor m.m.m.).

  Alt imens befolkningen (et folk er det jo ikke længere i denne multikult tidsalder) æder sig tykke og fede og får velfærdssygdomme, så falder fødselstallet.

  Der er ikke længere en transcedent virkelighed i sigte. Folk ser ikke ud over deres egen næsetip.

  Det kunne ellers være så godt:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Space_colonization

  Kommentar by Sigwar — 8. juli 2010 @ 20:17

 6. Prøv iøvrigt at læse kommentarerne til den pågældende artikel fra Washington Examiner.

  Venstrefløjen sagde at Bush var et uintelligent fjols, men han ligner mere og mere et geni i sammenligning med Obama.

  Obama er i skrivende stund i sidste måling nede på 44% job approval og faldende:

  http://www.gallup.com/home.aspx

  Kommentar by Sigwar — 8. juli 2010 @ 20:45

 7. @help them feel good about their historic contribution to science, math, and engineering.

  Det var da ellers noget af en vision og ikke mindst en kolossal udfortring . .
  Glem alt om rumelevatoren , manipulering af tyngdekraften og “star gates” .

  Nej arbejde i stedet på at påvise Islam´s betydning for fremgang og udvikling for hele menneskeheden . . .

  Og de sagde for 25år siden at Ronald`s “star wars” projekt var forud for sin tid og derfor praktisk umulig ?
  I dag 25år efter er det da mere en muligt at havde laserkanoner i orbit der kan skyde ICBMér ned .

  Men har Islam om bare 25år for første gang skabt noget mere brugbart en deo af kamel tis og tusind og en nye måder at straffe de pik løse på?

  Nej vel ?

  Så multikulti semi-negeren Hussein Obama´s vision om et Islam med masser af globalt “feel good” og bunker af Nobel priser kan vel bedst beskrives som “forud for sin tid og derfor praktisk umulig” . Dog med den meget synlige forskel der er imellem 25år´s og så minimum 1431år´s massiv udvikling . . .

  Kommentar by Kristian L — 8. juli 2010 @ 20:57

 8. Det er ren Nørrebro: Sig noget pænt til dem og lav nogle projekter, som den oprindelige befolkning tvangsmæssigt skal betale for. Så skal det nok gå alt sammen.

  Hvordan kommer den form for lyserød pædagogtænkning ind i et amerikansk præsidentkontor? Svar: Øh, hvad er det nu, han hedder til mellemnavn, ham Obama…?

  Kommentar by Crass Børsting — 8. juli 2010 @ 21:23

 9. 2. Jeg håber virkelig Obama bliver ‘a one term president’.

  Det er nok det bedste han kan haabe paa. Det kunne nemt blive mindre end en “one term”.

  Efter midtvalget i november vil Kongressen se helt anderledes ud og der vil sikkert blive stllet krav, at han viser sin daabsattest.

  Kommentar by marius — 8. juli 2010 @ 21:50

 10. Det er langt ude.
  Skulle vi f. eks. juble hver gang vi ser en cyklist komme dovnende på en elcykel og mindes H. C. Ørsted fordi han opdagede, at en kompasnål giver et udslag, hvis der holdes en jævnstrømførende ledning hen over den.
  Hvad har islams bidrag til videnskaben betydet for at Obama kan “feel good” og for menneskeheden i almindelighed?
  Det var mere nærliggende at få opklaret, inden stillingerne slås op.

  Kommentar by Menig 442 — 8. juli 2010 @ 21:53

 11. Det er i øvrigt en myte at araberne udviklede matematikken. De stjal den fra en anden kultur, kan ikke huske hvilken, og tog æren for den.

  Der er simpelthen noget ved islam, der gør at de aldrig producerer noget som helst brugbart, rationelt. Islam er en svindelkultur. Det eneste den producerer er hysterisk ensretning og tomhed, menneskelig farveløshed. Den religiøse robot. Derfor er islam ikke kreativ i sig selv, men kun når det gælder ekspansion.

  Ved at integrere og invitere islam, så inviterer man tomhed og non-produktion ind i kulturen. Hele ideen med at engagere islam er jo fordi vesten er holdt op med at producere børn. Det er islam ikke. Men de vestlige ledere forstår ikke at disse børn aldrig vil producere noget for vesten, kun for dem selv. For world-ummaen.

  Dvs at islam bliver (er) en yderligere byrde og ikke en demografisk redning. Vestlige ledere er så ubegavede at de inviterer en kultur ind, som de slet ikke kender. Aldrig har det været så nemt for islam at invadere andre lande. Det er faktisk mere et vestligt gigantisk kulturelt selvmord, end det er en islamisk invasion.

  Hvad var det lige, der var så galt med at blive lidt færre mennesker på kloden? Det er det suverænt bedste middel mod fattigdom.

  Måske vil Obama give islam al den vestlige teknologiske viden, der skal til for at raketbombe ethvert sted på jorden og oven i hatten give islam teknologisk viden til at ekspandere islam til fremmede planeter?

  Islam ville gøre et stort nummer ud af at have islamiseret månen f.eks, det vil jeg vædde mine strømpebukser på. Det kan være de kun får lov at islamisere halvdelen, dvs halv-månen..( Ha ha ha ha.. )

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 9. juli 2010 @ 00:36

 12. Forleden sendte en araber en meddelelse ud til verden om, at nu vil islam arbejde henimod at kunne sende en raket (med modul?) til Månen.

  Denne raket eller modulet der skal landsættes på Månen er allerede døbt Muhammed.

  Da jeg læste denne meddelelse grinte jeg – men nu forstår jeg hvorfor den islamiske verden kom med denne udtalelse : OBAMA har lovet at lade NASA arbejde for sagen!

  Den mand er utrolig – og jeg håber virkelig amerikanerne sparker ham i rø… ved næste valg.

  Ingen kan overbevise mig om at han ikke er muslim – eller i hvert fald er han skabsmuslim.

  Han har med brug af taqiyya, kitman og takfir fået bildt amerikanerne ind at han er kristen.

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. juli 2010 @ 06:32

 13. #11 Julie P. Kantoft.

  Du har ret.

  Arabernes matematik fik så vidt jeg ved deres grundlag fra præ-Islamiske kulturer i mellemøsten og Asien (Sumerne, Ægypterne og Inderne m.fl.). Ingen af disse var oprindeligt Arabiske folkeslag.

  Det er dog korrekt at Araberne praktiserede en del videnskab. Kemien har f.eks. sin oprindelse i alkemi (bogstaveligt “fra (den arabiske by) Kemi”).

  Men alle disse ting har – ligesom den såkaldte muslimske guldalder i middelalderen – intet med Islam at gøre, men er derimod resterne af præ-islamisk arabisk kultur. Det tog helt enkelt hundredevis af år for Islam at kvæle den akademiske tradition, som stammede fra præ-islamisk kultur.

  Det er tidligere blevet sagt, at Islam har sin oprindelse i arabisk paganisme (månegudsdyrkelse) og at det derfor er en kontinuitet, som gør at det er vanskeligt at bruge begreber som præ-islamisk. Det er jeg helt enig i, men jeg ser alligevel en forskel mellem tiden før og efter Muhammed.

  Af politiske grunde valgte Muhammed i Islam, at konstruere en monoteistisk fusionsreligion (som alle teoretisk set kunne tilslutte sig), hvor han vragede og valgte elementer fra både arabisk paganisme, jødedom og kristendom.

  Min pointe er derfor at Islam er et fusionsreligion, som endte med at blive mere undertrykkende og ensrettet end det der var før.

  Araberne havde dermed faktisk en smule akademisk tradition, men Islam dræbte denne tradition.

  Kommentar by Sigwar — 9. juli 2010 @ 07:27

 14. #8:

  Ja, det virker helt dansk!

  Kommentar by Cicero — 9. juli 2010 @ 07:45

 15. Bush var ikke genial, men den lyserøde presse har højest sandsynlig heller ikke givet ham en fair dækning.

  Man undres over den pressens tandløshed i forhold til Obama, eller gør man ? Hvad fatter gør er altid det rigtige. Politisk korrekthedsmani er ikke noget nyt.

  Kommentar by Boo — 9. juli 2010 @ 07:49

 16. De er alle gale..og denne gang mener jeg det!

  Kommentar by ivan johansen — 9. juli 2010 @ 08:22

 17. #12, Vivi. Ja, nu kan jeg også bedre forstå hvorfor de pludselig mener, at de er i stand til at sende “Muhammed” til månen.

  OT, men apropos muslimer og udlandet:
  http://www.bt.dk/krimi/danmarks-28-mest-eftersoegte-forbrydere

  Kommentar by Peter R — 9. juli 2010 @ 09:25

 18. Den med at månereligionen islam kun får lov til at erobre halvdelen af månen er virkelig morsom. Bogen, der fortæller om, hvad det er Obama har gang i, hedder: “Pamela Geller og Robert Spencer: The Post-American Presidency”. Den er lige udkommet. Det er rigtig set, at islam er en slags fusionsreligion, men udtrykket “præ-islamisk arabisk kultur er kun en etnografisk betegnelse. Den siger intet om Mellemøstens og Nordafrikas græsk-hellenistiske og kristne kultur, som var bærere af den matematiske og naturvidenskabelige lærdom, som tvungne kristne konvertitter oversatte til arabisk. Al den viden kom fra den ikke-islamiske verden, som islam erobrede. Araberne skabte kun lidt optisk anden teknisk videnskabelig snille. Da islam var etableret i 900-tallet gik alt i stå. Sufiernes mystik stod på skuldrene af nyplatonismen. Det er ikke rigtig islam. Men de var tvunget til også at bekende sig som sharia islamister.

  Kommentar by Tim Pallis — 9. juli 2010 @ 09:25

 19. Mars er efter sigende (Fjordman) det 67. mest hellige sted i islam. Findes der en bedre måde at gøre muslimer tilfredse og fredelige end at sende en mission til Mars..?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 9. juli 2010 @ 09:34

 20. Hvad med at gøre Jorden mere fredelig, ved at sende muslimerne til Mars?

  Kommentar by Peter R — 9. juli 2010 @ 09:44

 21. Det sagde du og ikke jeg…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 9. juli 2010 @ 09:52

 22. #4 – Obama er født i Amerika, Hawaii. Ergo, han er legitim præsident.

  Kommentar by Nemesis6 — 9. juli 2010 @ 10:40

 23. Nej, Obama er ikke født på Hawaii, det viser registrene, men hans forældre boede der, da han blev født.

  Kommentar by Mette — 9. juli 2010 @ 11:14

 24. Min amerikanske yndlingspolitiker Alexander Hamilton voksede op på St. Croix og kom først til Amerika, da behjertede mennesker betalte for, at han kunne studere der. Han kæmpede tappert i den amerikanske frihedskrig, var en af de mest fremtrædende af the founding fathers og måske – pga. sine fremragende økonomiske evner – den der reddede den unge republiks eksistens, da den hang i en meget tynd tråd.

  Men præsident kunne Hamilton altså ikke blive. Hans karriere kulminerede, da han var omkring de 30, og han endte med at lade sig likvidere i en duel, som der ikke var nogen grund til at udkæmpe. Det var en af datidens selvmordsmetoder.

  I modsætning til distanceblænderen Obama kunne Hamilton være blevet en første klasses præsident. Der er ikke noget, der tyder på, at Hussein Obama kan vende sin deroute og blive genvalgt.

  Kommentar by Mette — 9. juli 2010 @ 11:22

 25. Vi så jo alle hvad der skete, da der var en jøde med på en af rumfærgerne.
  Og det passer jo fint, hvis islam stammer fra tilbedelse af en måne gudinde.

  Kommentar by Goofy — 9. juli 2010 @ 15:08

 26. 3

  Det håber jeg også.

  Kommentar by Liva — 9. juli 2010 @ 15:59

 27. Apolloprojektet var et eksempel på, hvad Amerika kunne gøre samtidig med at en krig udkæmpedes, i dette tilfælde Den Kolde Krig, Månelandingen beviste, mere end noget andet, at USA ubetinget var den førende teknologiske nation i verden.

  Under 2. Verdenskrig gjorde Amerika noget der kunne forekomme umuligt. Der blev bygget Libertyskibe i et afsindigt tempo og enormt antal. P-51 kampflyet blev skabt fra design til produktion på nogle få uger. Man skabte en fissionsbombe, næsten i total hemmelighed og benyttede dette våben til at udslette to japanske byer.

  Nazisterne formåede også at skabe nogle, nærmest mirakuløse, ting under krigen. De første objekter i det ydre rum var V-2 raketter. De første jetfly blev bygget af nazisterne. Tyskland konstruerede styrede missiler, ægte “amfibie-undervandsbåde” (ikke kun u-både) og havde endog færdige, fuldt brugbare planer for rejser i rummet. Burde vi hylde dette? Bør vi glæde os over at Iran bygger a-bomber og langtrækkende missiler og samtidig intet gøre for at være teknologisk i front, også på det militære område? Da Obama intet gør for at hindre denne udvikling kan man fastslå:

  Obama har bevidst givet op. Han betragter ikke længere Amerika som verdens førende nation for frihed og udvikling. Han afmonterer alt det der gjorde Amerika stort. Hans leflen for slyngelstater, læs muslimske, er patetisk. Manden er en gennemført katastrofe for USA. Dermed også for alle os andre.

  Kommentar by synopsis-olsen — 9. juli 2010 @ 16:26

 28. An. 12. Her kan man læse lidt mere om projektet med at sende en muslimsk rumstation til Månen. Ganske morsomt.
  http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/07/muslimer-pa-manen.html

  Kommentar by synopsis-olsen — 9. juli 2010 @ 20:58

 29. Obama´s udtalelser og handlinger i forhold til den islamiske verden er egentlig uudtalte præciseringer af, hvor patetiske disse lande og deres befolkninger er!

  Tænk at disse skal hjælpes med snart sagt alt. Og de skal behandles og omtales rent ud sagt som rådne æg – ikke som andre lande og befolkninger på denne klode.

  De stakkels muslimer som resten af verden skal tage sig rigtig godt af og behandle med den yderste forsigtighed.

  Hvis jeg var muslim ville jeg græmme mig ind i Helvede over hvor stakkels jeg og mine medmuslimer opfattes og behandles som.

  At muslimerne SELV har forårsaget og fortsætter med at skabe indtrykket af at de i grunden er nogle stakkels mennesker som ikke rigtig selv kan noget – og i hvert fald ikke kan gøre for de er som de er se, den byrde må de sgu selv bære !

  Patetiske mennesker med deres patetiske ideologi.

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. juli 2010 @ 22:37

 30. 11@
  “Det er i øvrigt en myte at araberne udviklede matematikken. De stjal den fra en anden kultur, kan ikke huske hvilken, og tog æren for den.

  Der er simpelthen noget ved islam, der gør at de aldrig producerer noget som helst brugbart, rationelt. Islam er en svindelkultur. Det eneste den producerer er hysterisk ensretning og tomhed, menneskelig farveløshed. Den religiøse robot. Derfor er islam ikke kreativ i sig selv, men kun når det gælder ekspansion.”

  Ja, og her er islam så også m e g e t kreative. Det ses ikke mere tydeligt end i det faktum, at islam besatte antikkens to centrale punkter i både kristendommen og jødedommen, og lige siden har kaldt dem for deres egne. Den kristne basilika Hagia Sophia i Konstantinopel og bygningen af en moske på jødernes Tempelbjerg.

  Kommentar by Michael Jensen — 9. juli 2010 @ 22:37

 31. PS

  I stedet for at holde k… med deres evindelige jamren og kræven ind burde de klemme ballerne sammen og begynder på introspektion og selvudvikling.

  De har et forbillede lige for næsen af sig : ISRAEL og ISRAELERNE !

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. juli 2010 @ 22:40

 32. 31.

  Muslimerne skal naturligvis se at få gang i den nødvendige introspektion og selvudvikling så de ikke bliver hægte HELT af udviklingen.

  Der findes garanteret grænser for hvor længe, og hvor meget, klodens øvrige lande orker at fortsætte med hanke op i de arabisk-islamiske lande for de ikke skal falde helt af udviklingstoget der kører derudad.

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. juli 2010 @ 22:55

 33. >32

  Dette vil kræve en reformation af islam, nok temmelig identisk med kristendommens reformation i 1536. Den var blodig og brutal, og havde nogle centrale “filosoffer” som åndeligt kildevæld.

  Det er vel dette vi alle venter på, kigger efter tegn på?

  Nogen, der indenfor islam tør stille op mod blods-diktaturet. Irans udvikling er nøglen. Underligt nok, synes vesten umiddelbart at være ret uinteresseret i at støtte en direkte religiøs reformatorisk udvikling aktivt.

  Selv i det sekulariserede vesten, synes religion at være hævet over forandringskrav, selvom historiens revolter er velkendte.

  Lidt af et paradoks. Livstruende og kulturtruende paradoks.

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 10. juli 2010 @ 01:31

 34. Islamisk reformation? Jeg har svært ved at tro det. Der er nogle meget vigtige forskelle mellem de kristnes hellige tekster og muslimernes. Bibelen er ikke Guds ord nedfældet på papir, og Jesus var ikke ufejlbarlig. Koranen derimod ER Allahs ord, og Muhammeds liv som, beskrevet i Hadith, er beskrivelsen af den perfekte livsførelse . Man kan ikke stille spørgsmålstegn ved Allahs ord, og man kan ikke stille spørgsmålstegn ved, om Muhammeds ord og gerninger nu også var de rigtige. I Islam er det ikke op til det enkelte individ, at tænke selv. Islam betyder underkastelse/hengivenhed (betingelsesløs).

  Kommentar by Peter R — 10. juli 2010 @ 09:21

 35. “… to help them feel good about their historic contribution to science, math, and engineering.”

  Hvis man læser lidt historiske fakta om Islam, kan det blive særdeles svært, uden at omgås sandheden meget lemfældigt, at hjælpe dem til at føle sig opmuntret af Islams historiske kontribution til videnskab, matematik og udvikling.

  Der er alt for meget at påvise til det kan gøres i en enkelt artikel men for interesserede er Peter Betbasoo http://www.aina.org et udmærket udgangspunkt.

  HVILKEN ARABISK CIVILISATION?
  Det er en almindelig opfattelse, at islam i middelalderen besad store videnskabelige kvalifikationer, men at det siden er gået ned ad bakke videnskabeligt for islam. Dette brev påpeger imidlertid, at den eksisterende videnskab i Mellemøsten i Middelalderen kom fra de ikke-muslimske folkeslag, og at denne videnskab forsvandt, så snart islam havde bragt disse ikke-muslimske grupper ned under et vist kritisk niveau.

  Brevet er sendt til direktør for det multinationationale selskab Hewlett Packard Carly Fiorina i anledning af dennes tale den 6.september 2001.

  November 7, 2001
  Carly Fiorina Hewlett – Packard
  3000 Hanover Street
  Palo Alto, Californien 94304 – 1185

  Kære fru Fiorina.

  Det er med den største interesse, at jeg har læst Deres tale fra den 26. september 2001 med overskriften: “Teknologi, erhvervsliv og vores livsform med stadig nye udfordringer”. Især var jeg interesseret i Deres beretning om den arabisk-muslimske civilisation i slutningen af Deres tale. Som assyrisk, ikke-arabisk indfødt kristen i Mellemøsten, hvis forfædre går helt tilbage til 5000 før Kristi fødsel, ønsker jeg at belyse nogle af de emner, De kom ind på i Deres beretning, og gøre Dem opmærksom på farerne ved, uovervejet at blive draget ind i den arabiserende islamiske ideologi, der forsøger at assimilere alle kulturer og religioner ind i den arabisk-islamiske fold.

  I året 630 efter Kristi fødsel dukker arabere og muslimer op på verdensscenen, da Muhammeds hære begyndte deres erobringer i Mellemøsten. Vi må gøre os meget klart, at dette var en militær erobring og ikke et missionsinitiativ. Men til trods for dette, var arabiske muslimer, understøttet af en erklæring om hellig krig mod de vantro ved hjælp af magt, i stand til at tvinge og assimilere ikke- arabere og ikke-muslimer ind i deres fold. Kun meget få af Mellemøstens oprindelige samfund overlevede dette – primært assyrere, jøder, armeniere og koptere.

  Efter at have erobret Mellemøsten placerede araberne disse samfund under et beskyttelsesregeringssystem, hvor disse samfund, (kristne, jøder og zarathustratilbedere), fik religiøst selvstyre. Til gengæld skulle de betale en kopskat, det vil i realiteten sige en straf for ikke at være muslim. Denne skat blev skruet op og ned – alt efter om styret var i tolerant eller i undertrykkende humør. Kopskatten tvang mange af disse samfund til at gå over til islam, hvilket også var hensigten.

  De erklærer: “dets arkitekter (den arabisk-muslimske civilisations arkitekter) skabte bygninger, som trodsede tyngdekraften.” Jeg er ikke helt sikker på, hvad De henviser til, men hvis De henviser til kupler og buegange, så gennemførte assyrerne det grundlæggende arkitekturmæssige gennembrud med at bruge parabolsk form i stedet for kugleform mere end 1300 år tidligere, hvilket deres arkæologiske vidnesbyrd viser. De erklærer: “Dets matematikere skabte aritmetikken og algoritmerne, der gjorde det muligt at skabe computerne og dannelsen af kryptografien.” Men den grundlæggende basis for moderne matematik blev skabt, ikke hundreder men tusinder af år før, af Assyrere og Babylonier, der for længst kendte begrebet nul, den pythagoræiske læresætning og mange andre frembringelser, der blev eksproprieret af de arabiske muslimer. (Se: History of Babylonian Mathematics, Neugebauer).

  De erklærer: “Dets læger undersøgte den menneskelige krop og fandt nye måder til helbredelse af sygdomme.” Det overvejende flertal af disse læger (99%) var assyrere. Assyrerne begyndte i det fjerde, femte og sjette århundreder en systematisk oversættelse af den græske viden til assyrisk. I begyndelsen koncentrerede de sig om de religiøse værker, men de fortsatte hurtigt med de videnskabelige værker, både inden for filosofi og medicin. Sokrates, Platon, Aristoteles, Galen og mange andre blev oversat til assyrisk, og fra assyrisk til arabisk. Det er disse arabiske oversættelser, som maurerne bragte med sig til Spanien, og som spaniolerne oversatte til latin og videre bragte til hele Europa, og som således antændte den europæiske Renæssance. I det sjette århundrede var assyrerne begyndt at levere deres egne værker om videnskab, både angående filosofi og medicin tilbage til Byzans. På det medicinske område leverede den assyriske familie Bakhteesho ni generationer af læger og grundlagde en stor skole for lægestuderende i Gundeshapur i Iran. Assyreren Hunayn ibn- Ihag skrev i 950 en grundbog om øjenlære, som forblev en autoritativ kilde helt op til år 1800. Den assyriske filosof Job af Edessa udviklede på det assyriske sprog inden for filosofiens område en fysisk teori om universet, som var på højde med Aristoteles ‘ teori, og som søgte at erstatte materie med naturkræfter (en teori, der foregreb udviklingen af nogle af ideerne i kvantemekanikken, så som den spontane dannelse og ødelæggels af materie, der forekommer i kvantevacuummet).

  En af de største assyriske bedrifter i det fjerde århundrede var grundlæggelsen af verdens første universitet, skolen i Nisibis, der havde tre fakulteter, det teologiske, det filosofiske og det medicinske, og som blevet center for intellektuel udvikling i Mellemøsten. Lovene for skolen i Nisibis, der er blevet bevaret, blev senere modeller ved dannelsen af det første italienske universitet (Se The Statutes of the School of Nisibis, by Arthur Voobus).

  Da arabere og islam fejede over Mellemøsten i 630, mødte de 600 års assyrisk kristen civilisation med en rig arv, en højt udviklet kultur og meget udviklede uddannelsesinstitutioner. Det er denne civilisation, der blev grundlaget for arabisk civilisation. De erklærer: “dets astronomer så ind i himlen, gav dets stjerner navne og brolagde vejen for rejser i rummet og udforskning af rummet”. Dette er en smule melodramatisk. I virkeligheden var de astronomer, du henviser til, ikke arabere, men Kaldæere og Babyloniere (fra nutidens sydlige Irak), som i et årtusind havde været kendt som astronomer og astrologer, og som med vold blev arabiseret og islamiseret – så hurtigt, at de var fuldstændigt forsvundet omkring 750.

  De erklærer: “dets forfattere skabte tusinder af fortællinger, fortællinger om mod, romantik og magi. Dets digtere skrev om kærlighed, mens andre før dem var for bundet i frygt til at kunne tænke på sådanne ting”.

  Der er meget lidt litteratur på det arabiske sprog, der kommer fra den periode, De henviser til, (Koranen er det eneste betydelige stykke litteratur fra den tid). Derimod var assyrernes og jødernes litterære frembringelser uhyre mange. Den største mængde af kristen litteratur, efter latin og græsk, er skrevet af assyrerne på det assyriske sprog, der også kaldes Syriac.

  De erklærer: “mens andre nationer var bange for ideer, fremmede denne civilisation dem og holdt dem i live. Da censorer truede med at udradere viden fra tidligere civilisationer, holdt denne civilisation denne viden i live og gav den videre til andre”. De rejser her et meget vigtigt spørgsmål, og det går lige ind til sagens kerne, angående hvad arabisk-islamisk civilisation repræsenterer. Jeg har anmeldt en bog med titlen: “Hvordan græsk videnskab blev videregivet til araberne”. Her opregner forfatteren de vigtige oversættere og fortolkere af græsk videnskab. Af de 22 nævnte lærde var 20 assyrere, en perser og en araber. Jeg erklærer ved slutningen af min anmeldelse: “Den afgørende konklusion, der kan drages fra Q’leary’s bog er, at assyrere spillede en vigtig rolle i dannelsen af den islamiske verden via den græske viden. Hvis det forholder sig således, så må man stille sig dette spørgsmål: Hvad var det, der skete med de kristne samfund, som fik dem til at tabe denne store intellektuelle foretagsomhed, som de havde etableret? Man kan stille sig det samme spørgsmål om araberne. Desværre besvarer O’Leary’s bog ikke dette spørgsmål. Vi må derfor lede andre steder efter svaret. Jeg besvarede ikke spørgsmålet, jeg stillede ved anmeldelsen, fordi det ikke var stedet til at besvare det, men svaret er ganske klart: Det kristent assyriske samfund blev drænet for dets befolkningsmængde gennem tvungne omvendelser til islam via kopskatten, og så snart befolkningen var svundet ind til et niveau under en kritisk tærskel, ophørte det med at producere lærde, der netop var den intellektuelle drivkraft i den islamiske civilisation. På det tidspunkt omkrig 850 slutter islams såkaldte gyldne tid. Den islamiske religion var betydelig påvirket af assyrerne og jøderne. (Se Nestoriansk indflydelse på Islam og Hagarismen: The Making ofthe Islamic Woarld).

  Arabisk-Islamisk civilisation er ikke en progressiv kraft. Det er en tilbagegangskraft. Den giver ikke en fremfarende kraft, men holder alting tilbage. Den store civilisation, De beskriver, var ikke en arabisk-muslimsk præstation, men en assyrisk, som araberne eksproprierede og efterfølgende tabte, da de, – ved den tvungne overgang af assyrerne til islam, – drænede kilden til den intellektuelle vitalitet, der opretholdt den. Hvilken anden arabisk-muslimsk civilisation er der dukket op siden? Hvilken anden arabisk-muslimsk succes kan vi nævne?

  De erklærer – og måske kan vi lære noget af hans (Sultan Suleiman) eksempel: “Det var lederskab baseret på indsats, ikke på arv. Det var lederskab, der udnyttede alle evnerne i en varieret befolkning, der omfattede kristne, islamiske og jødiske traditioner”. Men i virkeligheden var Ottomanerne yderst undertrykkende over for ikke-muslimer. F.eks. blev unge kristne drenge – sædvanligvis i alderen 8 til 10 år – med magt taget fra deres familier (den såkaldte blodtold) og indrulleret i det militære janitsharkorps, hvor de blev islamiseret og opdraget til at kæmpe for den ottomanske stat. Hvilken litterær, kunstnerisk eller videnskabelig præstation fra ottomanernes side kan vi pege på?

  Derimod kan vi pege på folkemord på 750.000 assyrere, 1.500.000 armeniere og 400.000 grækere i 1. verdenskrig begået af “ungtyrkernes” regering. Dette sidste er islams sande ansigt.

  Arabere/muslimer er engageret i en klar kampagne med destruktion og ekspropriation af kulturer og samfund, identiteter og ideer. Uanset hvor arabisk-muslimsk civilisation møder en ikke-arabisk-muslimsk civilisation, forsøger den at ødelægge den. (således som Buddha statuerne i Afghanistan blev ødelagt, og således som Persepolis blev ødelagt af Ayotollah Khomeini). Dette er mønstret, der har gentaget sig siden islams komme for 1400 år siden, og det er i vid udstrækning bekræftet ved historiens beretninger. Hvis “fremmede” kulturer ikke kan ødelægges, så eksproprieres de, og revisionistiske historikere påstår, at de var arabiske, således som tilfældet er for de fleste af de arabiske præstationer, som De frembævede i Deres tale. Eksempelvis lærer arabiske historietekster i Mellemøsten, at assyrerne var arabere – en påstand ingen anset lærd vil værdsætte – og som ingen levende assyrer vil acceptere.

  Assyrerne grundlagde så tidligt som 5000 f.v.t. Nineveh, der var en af deres største byer, 5630 år før araberne kom til dette område. Selv ordet araber er et assyrisk ord, der betyder “verterlænding” (Kon Sankerib giver den første skrevne henvisning til arabere 800 f.v.t.). Her omtaler han erobringen af “marabayeh” vesterlændingene. Se: (The Might That Was Assyria, afH.W.F. Saggs).

  Selv i Amerika fortsætter denne arabiserende politik. Den 27. oktober (2001) sendte en koalition af syv assyriske og maronitiske organisationer et officielt brev til det arabiske institut og bad det om at ophøre med at identificere assyrere og maroniter som arabere, hvilket det med overlæg har gjort. I det arabisk-muslimske folkehav I Mellemøsten og Afrika er der minoriteter, der kæmper for at overleve, (så som assyrere, armeniere, koptere, jøder, sydsudanesere, ethiopere, nigerianere osv.), og vi må være meget bevidste om ikke uforvarende og utilsigtet at komme til at støtte islamisk fascismes og arabisk imperialismes forsøg på at udviske alle andre kulturer, religioner og civilisationer. Det er vor pligt at gøre vores hjemmearbejde og undersøgelser, når vi kommer med udtalelser og taler om disse følsomme sager. Jeg håber, De fandt denne meddelelse oplysende. De er velkommen til at kontakte mig på: keepa@ninevehsoft.com, hvis De ønsker at stille uddybende spørgsmål.
  Tak for Deres opmærksomhed
  Peter Betbasoo

  Kommentar by Perrin — 10. juli 2010 @ 11:33

 36. Det er ikke sandt at muslimer ikke har bidraget til videnskaben:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Avicenna

  og

  http://en.wikipedia.org/wiki/Logic_in_Islamic_philosophy

  Kommentar by Skjoldungen — 10. juli 2010 @ 14:05

 37. #23 – Nope. Hans fødselcertifikat siger han er født på Oahu, Honolulu. Du kan se det på google hvis du vil: “Obama birth certificate” på image search. Det første resultat der kommer op er det rigtige.

  Kommentar by Nemesis6 — 11. juli 2010 @ 12:00

 38. Nu må i sku ikke tage modet fra pædofil kulten allerede inden at de er blevet skudt af sted til rummet, for det kan blive et af de største komiske optrin i verdens historien. Forstil jer en burka på rumvandring, det bliver sku et syn for guder når de skyder fatima ud af rumkapslen med hendes burkarumdragt med indbygget iltapparat (hvis hun er heldig), og huller til øjnene (måske).

  Kommentar by Fritz — 11. juli 2010 @ 12:09

 39. 37. Nemesis6,

  Eller denne her.
  http://www.youtube.com/watch?v=BkWd2INPhL4

  Kommentar by Fritz — 11. juli 2010 @ 12:20

 40. Ahhh, den seneste forfalskning, og den har endda også været for retten, hvor Orly Taitz gjorde sig selv helt til grin. Læs selv hvordan Lucas Daniel Smith har vendt sig mod Orly Taitz i denne sag. Hvis du ikke tror på mig så søg på “Lucas Daniel Smith Affidavit Orly Taitz”. Tjek det første resultat. Blandt andet anklager Lucas Orly Taitz for at prøve at få ham til at lyve i retten, og sige at det var ham selv der havde fået fat i fødselcertifikatet, selv om Orly Taitz hævdede at hun havde modtaget det fra Mossad.

  Snopes har en god oversigt over både denne sag: http://www.snopes.com/politics/obama/birthers/kenyacert.asp

  Og den overordnede sag: http://www.snopes.com/politics/obama/birthcertificate.asp

  Orly Taitz er skør, og du er ikke den eneste der er faldet for hendes løgne. Problemet er dog ikke at du er blevet snydt, ligesom hun blev med de falske certifikater hun har fået tilsendt eller selv produceret, men at du ikke har gjort så meget som overhoved en simpel google søgning for at se om noget af det holder vand. Desværre er der mange mennesker i verden som er ligeglade med om det de går rundt og siger rent faktisk er sandt eller ej. Det er sådan at blandt andet birthernes konpirationsteorier overlever – “willful ignorance” kaldes det, og det er sådan man er mere blind end de blinde: Når man ikke VIL se.

  Pff, lang post, but now you know, and knowing is half the battle!

  Kommentar by Nemesis6 — 11. juli 2010 @ 18:02

 41. ISlam bygger på koramen, allahs ord overbragt ord for ord vil Gabriel, til analfabeten Muhammed som nedskrev dem. Bogen der er et orgie i sadistisk vold, indeholder også beskrivelser om hvilket ben man skal sætte ud af sengen først, og haditterne og senere fatwaer beskriver omhyggeligt hvordan man har sex med dyr, sex med mindreårige børn, og under hvilke omstændigheder man må indgå et ægteskab der varer en time. 1000 kr for 2 udløsninger.

  En guddommelig bog der giver svaret på alt, er naturligvis stærkt hæmmende for enhver udvikling. Hvad ville den arabiske verden være uden den olie som vesten fandt, hev op til jordoverfladen, skilte ad i praktiske væsker, og købte? Læs Salmonsens leksikon fra 1029, -de ville være perlefiskere. HP, IBM, og Microsoft udtager hver for sig, mange gange flere patenter årligt end hele den islamiske verden. De har intet at byde ind med, og jeg fatter ikke hvorfor vesten ikke bare sætter dem stolen for døren. De har olie, det har vi også. Vi har det de ikke har: MAD! Kan man være sulten længere tid end man kan undvære olie?

  Thøger Seidenfaden havde ret i sit jubilæumsinterview i JyllandsPosten. “Hvor den (islam) breder sig, går det ad helvedes til”. Hvorfor han så støtter dens udbredelse, står hen i det uvisse. Er han satanist der længes efter helvede, ligesom Engelbrecht?

  Kommentar by Hans Jensen — 11. juli 2010 @ 18:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper