2. december 2004

Jyllands-Posten leder om DRs hetz mod kirkeminster Tove Fergo

God leder i dagens Jyllands-Posten om kampagnen mod kirkeminister Tove Fergo. Et citat fra DR-hetz:

“‘Og kirkeministeren er blevet sat under administration af Finansministeriet.’ Sådan sluttede det sidste af to stærkt tendentiøse indslag mod kirkeminister Tove Fergo i TVAvisen tirsdag aften. Begge indslag, både klokken 18.30 og klokken 21.00, havde været præget af stærkt fordrejede oplysninger, og oplæseren satte trumf på afslutningen med en lodret løgn. At det kunne skyldes et usædvanligt mål af dumhed hos TVAvisens medarbejdere, tillader vi os indtil videre at se bort fra. Tilbage står så den eneste anden mulighed, at Danmarks Radios officielle, licensfinansierede, public serviceforpligtede tv-avis bevidst driver løgnagtig personhetz mod landets kirkeminister.

“Oplægget til tv-indslaget var en rapport fra Rigsrevisionen, der kritiserede Tove Fergo for ikke at have overladt sagen om sin mands lønforhøjelse til et andet ministerium og for at have ydet sin tidligere pressemedarbejder et halvt års løn, efter at han selv havde sagt sin stilling op. Rapporten bragte således intet nyt i forhold til, hvad der tidligere har været fremført. Ikke desto mindre meddelte TVAvisen i aftenens tophistorie, at ‘ministertaburetten vakler under kirkeministeren’, at Rigsrevisionen retter en ’skarp kritik’, at der har været ‘en række kritiske sager i Tove Fergos treårige ministertid’, og ’skandalerne bliver tilsyneladende ved med at vælte ind over Kirkeministeriet.’

“Hvad siger Danmarks Radios øverste ledelse til den slags? Hvor er presseetikken? Hvor er anstændigheden? Hvor er ledelsesansvaret? Og hvor er for resten DR’s nye etiske alibi, Jacob Mollerup?[tidl. DKP’er, skolet i DDR]

Oploadet Kl. 11:03 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar
Arkiveret under:

1 kommentar »

  1. I skulle skamme jer. Med den racistiske holdning i lægger for dagen, er det ikke svært at forstå at muslimer føler sig diskrimineret.
    Spis en tudekiks og vær lidt rare ved jeres medmennesker. Palæstinenserne er blevet fordrevet fra deres land.
    Ville i ikke også have lyst til at afreagere på dem der gjorde jer ondt?

    Kommentar by En bekymret samfundsborger — 17. juli 2010 @ 19:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper