19. juli 2010

“Intet er tilsyneladende hændt.”

For år tilbage var der længere mellem sådanne førstehåndsberetninger. Fra Thominous – Enkeltstående tilfælde.

“En mand gik frem og tilbage i bussen, fægtende med armene. Opgivende. Han forsvandt frem i bussen. En pige skråt overfor mig kiggede frem. Hendes blik jog frem og tilbage fra hendes telefon. Hun sad uroligt på stolen.

Jeg lænede mig ud i gangen og kiggede frem i bussen. Manden stod ved buschaufføren, hans øjne to prikker. Han pegede på sig selv. Igen og igen…

”… racist. Du skal respektere andre mennesker.”

”Jamen, det er ikke min skyld, at stopknappen ikke virkede.”

”Du skal respektere mig!”

Manden slår chaufføren. Han slår ham. Jeg fryser, sidder bare og kigger som de andre passagerer. Jeg gør ingenting. Manden bliver ved med at råbe op. Chaufføren truer med politi. Manden går langsomt ud af bussen, peger mod chaufføren, som lukker døren i hans ansigt og kører.

Bussen fortsætter. Jeg kigger på de andre passagerer. Intet er tilsyneladende hændt. Bussen kører i ti minutter, inden jeg skal af. Jeg går op til chaufføren et par minutter før mit stoppested. Han virker forskrækket, da jeg spørger til ham. En mand i 50’erne, veltrimmet skæg, åbent blik…

Jeg spørger, om han er ok. Det er han. Kameraet i bussen fangede den afgørende handling.”

Oploadet Kl. 00:42 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/16203/trackback

25 Comments »

 1. Hvor mange er frådende racister i den danske befolkning? Er det de 14% som stemmer på DF? Så er der altså 86% ikke-racister i Danmark? Eller er det de 50% som stemmer på den nuværende regering + støtteparti som er frådende racister? Eller er det de 90% som ikke stemmer på Enhedslisten og de radikale som er frådende racister?

  Hvordan opstår den tanke i mandens hovede, at chaufføren skulle være racist? Findes der mennesker, som har spredt et budskab om udbredt racisme – og som har gødet jorden for den her type hændelser?

  Kommentar by BE — 19. juli 2010 @ 01:47

 2. I Politiken var der igår en hel side om sigøjnere… En af de interviewede mente at politiet var racister.

  Kommentar by Kim Møller — 19. juli 2010 @ 02:40

 3. Episoden med Bjarnes tænder følger det samme mønster. Først anklager om racisme – derefter afstraffelse af racisten.

  http://www.uriasposten.net/?p=12626

  Kommentar by BE — 19. juli 2010 @ 02:56

 4. Jeg så noget ZDF her til aften, der er jo ingen mening i at se danske medier mere. Der var en debat om islam og mange ting blev debatteret, oven i købet uden at det efter 30 sekunder blev til rent følelses-tomgang-had, som det gør i Danmark.

  Et teoretisk forslag var om alle muslimer skule sendes ud af Tyskland!

  Da slog det mig, om Tyskland har noget tilsvarende til §266B?

  At alene sådan en udtalelse aldrig var blevet tilladt i politisk venstrefløjs korrekte Danmark.

  At §266B, faktisk er en lov som udelukker al islamkritik overhovedet. Kommer den egentlig fra EU? – som en del af Euromed-doktrinen? Det skulle ikke undre mig om ideen er en del af Masterplan Eurabia.

  I Danmark diskuteres alle etniske problemer af en venstrefløjselite, som altid intellektualiserer problemerne og bruger “langt-væk syndromet” – netop fordi overfald aldrig (endnu) sker for dem selv.

  Men et faktum er at denne buschauffør-episode, statistisk vil ske oftere og oftere, jo mere islamiseringen tager til. Derfor vil det blive mere og mere sandsynligt at DU rammes en dag. Det giver i øvrigt vægrings-adfærd, hvor folket mere og mere undgår risiko situationer og giver dermed endnu mere plads til lebensraum-islam.

  Hvor bliver alle ofrene af? – hvorfor udtaler de sig ikke?. F.eks. her på Uriasposten, når nu MSM bevidst og lukrativt holder dem væk.

  Den kriminalitetsdyrkelse som DR beskytter, vil bane vejen for islam, fordi ærlige og redelige mennesker vil blive fattigere.

  Alternativet er en politistat, fordi majoriteten af folket ikke ønsker at overholde landets love især omkring meddelagtighed. Det er på mode at vende øjnene væk. Det er på mode at være hæler i Danmark. Danskerne køber illegalt og kopivarer som aldrig før.

  Er det globalisering? – Netop det fænomen, at når man intet ansvar for sit land føler, så lader man hånt om dets love og forurener mere.

  Tag en tur gennem en muslimsk ghetto og se på skraldet, se den manglende vedligeholdelse. Se en underlig kønsløs gade som virker beboet af kolde robotter. Dette er ikke fattige mennesker, men de satser alene på deres børneflok-soldater, ikke på æstetik eller hjertevarme. Islam elsker kriminalitet. Kriminalitet betaler sig.

  Først når hele bussen øjeblikkelig bakker op om chaufføren, og simpelthen ikke tolererer at en muslim overhovedet hidser sig op, – fordi det automatisk fører til vold, først da vil der være håb for et lovlydigt samfund.

  Men danskerne elsker at bryde samfundet ned. Over det ene eller over det andet. DR har lært danskerne griskhed over alt andet. Alt sammen er det vand på islams invasions mølle.

  Danmark er alene på fødselsrate, muslimsk om 40 år.

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 19. juli 2010 @ 03:18

 5. Julie P K har ret i, at danskerne elsker at bryde samfundet ned.

  Mark Steyn taler om det, naar han siger, at socialisme er den ultimative egoisme. Velfaerstaten fjerner sammenhaengskraft, over tid, fordi jeg-jeg-jeg vinder over ‘vi’.

  Naar buschaufoeren er forladt i sit eget land, saa er det socialismen der har vundet, og nedbrydelsen af det konservative sunde samfund er igang.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 19. juli 2010 @ 04:06

 6. “Jeg fryser, sidder bare og kigger som de andre passagerer. Jeg gør ingenting.”

  Føj! Her har vi forklaringen på at det sker.

  Kommentar by Bent — 19. juli 2010 @ 06:25

 7. Man føler en vis glæde ved, at én har bil.

  Selvfølgelig fuldstændig uvidenskabeligt:

  Da bilen var på værksted for at få skiftet olie, kørte jeg med bus. Det er en meget lille episode, men måske sigende. En ung araberknægt steg på bussen og stillede sig med en aggressiv attitude indenfor min intimsfære, selvom der var masser af plads i bussen. Det er den slags intimidering, jeg synes, at især unge arabere oftest bidrager med i forhold til det danske samfund. Det bliver nok et problem på sigt, at de ikke rigtig har andet at byde ind med.

  Kommentar by ølvom — 19. juli 2010 @ 10:35

 8. @ Bent

  Hvad skulle han have gjort?

  Læs eventuelt Uriaspostens tidligere beretning om en buspassager i Århus, der fik slået tænderne ud efter at have blandet sig i forlængelse af en lgnende episode. Dette skal ikke løses på “gadeplan”. Dette problem skal løses politisk ved at udvise krimnelle indvandrere med tillagt dansk statsborgerskab.

  Kommentar by ølvom — 19. juli 2010 @ 10:37

 9. Frankrig nyder igen godt af sin kulturberigelse:

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3737403.ece

  Kommentar by erik — 19. juli 2010 @ 10:54

 10. Mere multikulturel berigelse

  http://www.bt.dk/krimi/kusine-jeg-frygter-hun-bliver-voldtaget

  Kommentar by jonas — 19. juli 2010 @ 10:55

 11. Sagen har ud over selv-victimiseringen meget lidt gøre med racisme.

  Den er mere dels et tegn på simple kriminologiske facts og dels tegn på den ærgeligt udtyndede retsfølelse i samfundet.

  For det første er det er faktum, at folk med andre kulturelle værdier – som er opdraget af familie og/eller samfundsstrukturer hvor kriminalitet er mere dadelværdigt – samt folk der ikke føler skyld over at krænke andres rettigheder eller for den sags skyld frygter straffen derfor, jamen deres tærskel for at begå strafbare handlinger som eks. vold er en helt anden en vores.

  Og dér kommer forholdet til den civile borger der udøver nødværge ved at blande sig. Denne borger er jo med det samme på kant med de normer der eksisterer i.f.t. kriminalitet, og han er med det samme en del af en straffesag, i bedste fald som vidne og i værste fald selv som tiltalt, hvor hans skyld i.h.t. gerningen (fysisk indgriben) allerede er bevist i.f.m. den primære straffesag OG hvor hans uskyld ikke er en formodning men en sag hvor HAN skal bevise at hans ageren udi nødværgen var proportionel og nødvendig. En meget sværere situation end gerningsmanden i den primære sag, som jo uskyldig ved der er en “rimelig tvivl” om hans skyld.

  For det andet er det et spm om at folk simpelthen ikke længere tør gribe ind. Alle der har arbejdet professionelt med magtanvendelse ved, at det med overlegen magtdemonstration (flere betjente til een besværlig forbryder, flere fængselsfunktionærer omkring en ophidset indsats, ja, det gælder også gennem den militære doktrin “display of force” som er så gammel som menneskeheden selv) er en magtfuld psykologisk mekanisme.

  At indvandrere der færdes i flok bruger denne mekanisme er formentlig kulturelt betinget. Det er næppe bevidst fra en flok idioter, der næppe kan stave eget navn efter at have forladt 9. klasse eller whatever. Men adfærden og dens effekter stiver dem helt sikkert yderligere af og inviterer til mere af den slags. Helt sikkert.

  Den er en direkte trussel imod vores civile retsfølelse, idet den besværliggør eller umuliggør indgriben for at stoppe forbrydelser v.h.a. andre borgere. Enten fordi man ud fra en cost/benefit vurdering fra eget perspektiv vurderer det for farlig ELLER fordi frygten simpelthen lammer een. Kedeligt men ærligt nok.

  Jeg havde aldrig troet jeg skulle stå i dagligdags situationer i Danmark af alle steder og se andre mennesker bliver udsat for overgreb uden mulighed for at gribe ind, bortset fra helt vilde eksempler som bankrøverier og lignende.

  Kommentar by KBH — 19. juli 2010 @ 11:51

 12. Har personligt haft den store glæde at sparke en psykopat muslim ud af bussen, efter at han råbte og skreg og opførte sig truende. Men det fedeste var, at da han kom på benene igen smækkede chaufføren dørene i og kørte, og det var sku helt rart at se folk smile igen.
  Velkommen til Dhimmark.

  Kommentar by Fritz — 19. juli 2010 @ 11:54

 13. Enig med #11 KBH.

  Loven forhindrer jo rent faktisk os andre i at gribe ind.

  Den der forsøger at forsvare sig selv og andre bliver selv gjort til kriminel – og det er en betydelig del af problemet.

  Dette er også en af grundene til det stigende antal hjemmerøverier. Er man for effektiv i sit forsvar bliver der juridisk tale om overdreven vold – og så kriminaliseres man selv.

  Jeg kan kun opfordre politikerne til at ændre på dette. I flere stater i USA placeres skylden og konsekvenserne altid juridisk hos angriberen. Man kunne ikke drømme om at placere noget ansvar andre steder. Vi bør have noget lignende her.

  Derfor også flot gjort af Fritz i #12.

  Kommentar by Sigwar — 19. juli 2010 @ 12:17

 14. @ Sigwar

  Mig bekendt nægter straffeprocessuelle eksperter hidtil at anerkende, at man som tiltalt i en sag om anvendelse af vold som nødret reelt er under omvendt bevisbyrde, da selv gerningsindholdet – altså den konkrete magtanvendelse med skub, greb, slag og andet – jo er materiale, som er bevidst enten via egen vidneforklaring eller dokumentation i primær-sagen. Man skal herefter selv påvise, at eens adfærd for hver enkelt skub, greb, slag var nødvendigt og proportionelt i.f.t. at standse forbrydelsen.

  Der kører mig bekendt ingen debat på området om, hvorvidt det skal være anklagemyndigheden der skal bevise at volden IKKE var proportionel, nødvendig m.v.

  Men så igen, Eva Schmidt sidder tungt på dette speciale indenfor den danske retsvidenskabelige forskning, og det er vist ingen overraskelse, hvordan denne elfenbenstårns-dame forholder sig til problematikken omkring videre rammer til nødret.

  Det kunne være interessant at se sagen ført for Strassbourg. Ikke at jeg et sekund tror de ville ændre retstilstanden, men de blev jo nød til at argumentere for, at en nødretsudøver på den ene side er tiltalt i en straffesag imod ham selv men på den anden side er underlagt omvendt bevisbyrde.

  Ad USA: I flere stater har man et princip om “my fortress is my home”, hvilket i forskellig grad lemper eller helt fjerner bevisbyrden for netop proportionalitet og nødvendighed af magtanvendelse; Eks. en familie der opdager at en fremmed der hærger deres stue behøver ikke tage om ham med fløjlshandsker af frygt for efterfølgende at skulle i fængsel, blot for at finde ud af at han faktisk var ubevæbnet og ‘blot’ indbrudstyv – Hjemmet ukrænkelig bliver altså en realitet ikke blot for lovlydige embedsmænd men også for lovbrydende med-borgere med skumle hensigter.

  Der er naturligvis ulemper. Loven har allerede medført de første sager, hvor folk har forsøgt at “lokke” rivaler hjem til sig, for derefter at overfalde (ja, skyde) dem og påberåbe sig hjemmets ukrænkelighed, så det er helt sikkert en udfordring.

  Det ændrer dog ikke ved, at en simpel klar regel om at bevisbyrden påhviler anklagemyndigheden, således at der ved enhver rimelig tvivl om nødretsudøverens magtanvendelses proportionalitet og nødvendighed skal komme nødretsudøveren, ikke anklagemyndigheden til gode.

  Kommentar by KBH — 19. juli 2010 @ 12:42

 15. hvordan blev vi danskere og vesteuropæere nogen krystere der siger undskyld og giver plads når vi bliver spyttet i ansigtet?

  Kommentar by poul sørensen — 19. juli 2010 @ 13:06

 16. 15.
  Jeg tror at det var da folk blev socialister.

  Kommentar by Fritz — 19. juli 2010 @ 13:13

 17. @ Bent (6) + @ Ølvom (8)
  Overordnet set er jeg helt enig med Bents synspunkt, men ligesom ølvom savner jeg et forslag til, hvad man skal gøre i en sådan situation.
  Da det efterhånden er et mangeårigt problem, så har Bent sikkert været udsat for dette mange gange. Hvordan griber du det selv an Bent?
  Du nøjes vel ikke med at skrive en kommentar på en blog?
  Fortæl, beret, sig frem!

  Kommentar by Binee — 19. juli 2010 @ 14:17

 18. @fritz

  he, tror du har fat i noget der.
  At man skal ofre sig for det store socialistiske projekt mod det “retfærdige” samfund er nok grundstenen.
  Det er jo så bare at “det store socialistiske projekt” er et scam.
  Desværre hopper rigtig mange velmenende på den, jeg har da selv været fanget ind i ungdommen.

  Men da jeg i folkeskolen lavede projekt der undersøgte forskellige revolutionære grupperinger (KAP, SAP etc) og fandt ud af at de der præsenterede sig som “arbejdsmand” og “ufaglært” i parti pamfletterne i virkeligheden var universitets uddannede.
  Begyndte det at dæmre så småt.

  Jeg var endda også aktiv i BZ bevægelsen, men den blev kuppet af doktrinære venstreextremister som anså demokrati for at være en irriterende forhindring af deres projekt.
  Fandt efterhånden ud af at det faktisk er ejendomsretten der er den endelige garant for den personlige frihed som konstant var den basale værdi for mig, den liberale frihedselskende ånd jeg blev opdraget i.

  Vi må til at finde noget af den gamle vikingeånd frem igen ;)

  Kommentar by poul sørensen — 19. juli 2010 @ 14:47

 19. Jeg ved godt det er for let at sidde i tryghed og sige hvad man bør gøre, og i øvrigt vil en konkret situation sikkert rumme mange uforudsigelige aspekter. Men generelt, hvis man ikke er oppe mod for mange, og der er andre i nærheden: Det bedste vil nok være enten at kigge sig om efter mulige emner der kunne hjælpe til, og så konfrontere dem i flok, eller man kan råbe og skrige så situationen i sig selv skaber opmærksomhed, og stresser sjakalerne. Dernæst: Det gælder om at få dem ‘afvæbnet’ for deres mobiltelefoner, for ellers løber det selvfølgelig helt ud af kontrol.

  Jeg har aldrig været i slagsmål, og jeg kan ikke forestille mig at komme det, og vil i øvrigt næppe være noget bevendt i forhold til disse voldsaber. Den eneste gang jeg har oplevet en situation der kaldte på indgriben kan jeg heldigvis sige at jeg ikke forholdt mig passiv, selv om jeg i dag ville ønske jeg havde gjort mere. To sjakaler konfronterede på åben gade en ung dansk fyr med den velkendte “hvad glor du på, du skal ikke glo på mig”, og blev ved i samme smøre, mens den ene havde hovedet klinet op af danskerens. Dengang vidste jeg slet ikke hvad jeg ved i dag, og troede at de var på amfetamin eller lignende. Jeg standsede op på nogle meters afstand og tog mobiltelefonen frem, hvilket de så. Den ene råbte så “hvad fanden glor I på?, og jeg råbte tilbage “du er jo paranoid, for fanden”. Ikke ligefrem heltemod, men her var bare dette at de fik ekstra opmærksomhed nok til at få situationen til at fuse ud, så fyren ikke blev udsat for vold.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 19. juli 2010 @ 16:40

 20. Var desværre nødt til at se Touren på TV2 dhimmi, og i nyheds udsendelsen var der et indslag om en kvinde som var blevet slået ned i sit hjem, men ikke et eneste ord fra den elendige journalist om at det var udlændinge som havde gjort det. Første skridt hvis vi skal prøve at undgå det islamiske masseselvmord her i Dhimmark er vores eget medie.
  DF 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Fritz — 19. juli 2010 @ 18:28

 21. Et godt eksempel på hvorfor man skal lade folk sejle i egen sø:

  På hovedbanegården kom der 4-5 larmende elementer ind i det næsten tomme tog, de begyndte at ødelægge og udøve hærværk, til sidst begyndte de at genere en ung pige, og det endte med at de prøvede at flå tøjet af hende, der greb vi ind og kom i klammeri med de pågældende bøller.

  Det endte med, at min ven fik banket den ene voldsmands hoved ind igennem en af de tykke ruder, som er mellem gang og kupe, og en anden fik en brækket næse.

  Nu kommer det paradoksale, min ven kom i fængsel i 4 måneder, og jeg fik en dom og samfundstjeneste i 60 timer.

  Tillader vi ikke brugen af magt, giver vi frit spil til dem som bruger den så langt som til, og lidt over grænsen, som muligt.

  Men personligt ønsker jeg ikke at blive straffet, folk må fægte for sig selv. Ikke dermed udelukket, at jeg kan miste besindelsen, men så bliver jeg vel næsten helt sikkert straffet, på trods af at jeg aldrig i mit liv har overfaldet nogen, provokeret nogle for at komme i slåskamp og heller aldrig kunne drømme om det, men det tæller ikke en fløjtende meter.

  Vi har selv det samfund, vi fortjener, hvis vi ikke kan skelne mellem personen, der gerne løser det med en snak, når muligt, og personen som skaber konflikten og ikke stopper den, men accelerer den længere og længere ud i overdrevet og ikke stopper uden at blive ramt af en bestemt hammer.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 19. juli 2010 @ 21:49

 22. Du er på You Tube!
  Hvad hedder du?

  Billige gode små optagere med tilstrækkeligt udstyr til at sende film & lyd, kunne sende til flere udvalgte modtagere hvoraf et par stykker altid er klar til at lægge sådanne små festlige indslag ud på You Tube. Kun manglende medbragt teknik, ingen modtagere, skulle sammen med optagethed af noget helt andet end sådanne interessante episoder kunne begrænse den stadige udbredelse af sådanne optrin, muligvis er det starten på en karriere, der er i færd med at blive optaget og rundsendt, netop nu…

  Kommentar by Peter Buch — 20. juli 2010 @ 01:44

 23. 3 unge truede buschauffør med brødkniv. Fredensborg.

  H t t p://www.sn.dk/artikel/31424:Fredensborg–Truede-buschauffoer-med-broedkniv

  Unge smadrede bus og stjal chaufførens penge. Århus Vest.

  H t t p://lokalavisen.dk/unge-smadrede-bus-og-stjal-chauffoerens-penge-/20100414/artikler/100419716/1052

  “Et overfald på en buschauffør i Århus var så voldsomt, at politiet betegner det som et drabsforsøg.”

  H t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-9534920.html?forside

  “Busser stenet ud af Tingbjerg”

  h t t p://www.berlingske.dk/article/20090305/koebenhavn/90305115/

  “En bybus blev sent i aftes angrebet af stenkastere ud for Bazar Vest ved Gellerupparken i Århus. Bussen måtte have politieskorte for at komme væk.”

  H t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10413803.html

  Buspassager overfaldet af gruppe børn.

  “I lyskrydset ved Frederiks Allé bad chaufføren de unge skrue ned, og nægtede at køre videre før det skete.
  Da en ældre dansk mand, der gentog chaufførens anmodning, blev truet af gruppen, forslog den 35-årige familiefar, der tidligere har arbejdet med kriminelle og trænet unge indvandrere i fodbold, at de unge tog høretelefoner på.
  Det fik de unge til at gå amok og overdænge den 35-årige med slag.”

  H t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1999333.ece

  “Bus beskudt med luftgevær” Glostrup.

  H t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-26766296.html?forside

  “En ung britisk mand er udvist af Danmark, fordi Østre Landsret mener, at han udgør en alvorlig trussel mod en grundlæggende samfundsinteresse. I fuldskab havde han slået en buschauffør i hovedet og spyttet på ham.”

  H t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10230576.html

  “En kvindelig buschauffør blev søndag aften røvet af en gruppe hætteklædte unge med kniv. 17-årig dreng anholdt.”

  H t t p://www.bt.dk/article/20080915/krimi/809150301/

  “En bus fra Århus Sporveje blev onsdag formiddag ramt af et skud i Gellerup. Chaufføren kørte ad Emmasvej, da en gerningsmand fra bagsædet af en kørende personbil affyrede et skud fra en luftpistol mod bussens forrude.” Flere buschauffører sygemeldte.

  H t t p://jp.dk/indland/aar/article1862374.ece

  To buskontrollører overfaldet. Århus.

  H t t p://jp.dk/indland/aar/article1210238.ece

  “Personalet indberetter alle episoder i busserne, og her er et udpluk af, hvad chaufførerne kom ud for i løbet december sidste år” Århus.

  H t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1624133.ece

  Bus omringes af stenkastende unge. Gellerup.

  H t t p://jp.dk/indland/aar/article1265329.ece

  “Fem unge pistolbevæbnede indvandrere røvede bus på Roskildevej i Albertslund”

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1126859.ece

  “En buschauffør blev i dag truet på livet, da han rystede på hovedet af bilist, der kørte over for rødt.”

  H t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10464232.html?forside
  Buspersonale overfaldes.

  “En voldsom episode torsdag ved halv to-tiden i en bus på Avnstrupvej førte til, at politiet anholdt en 20-årig mand fra asylcentret Avnstrup.”

  H t t p://www.sn.dk/artikel/43685:Lejre–20-aarig-amok-paa-buspersonale

  “- Du skal ikke give bøder til udlændinge. Med den besked blev en 39-årig buskontrollør fra Midttrafik i Århus overfaldet af to mænd søndag morgen foran sit hjem.”

  H t t p://ekstrabladet.dk/112/article366063.ece

  “I 2008 er der 88 gange blevet kastet med sten, frugt eller andre genstande efter bybusserne. Siden starten af 2008 har chaufførernes brancheforening opgjort hændelserne.”

  H t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1594726.ece

  “Siden 25. februar (2008) har den såkaldte Smil-kampagne kørt med avisannoncer, smileyer og skilte i de århusianske busser. »Drop spyt, spark og skældud! – Smil virker bedre« lyder budskabet, som kommer efter flere grove tilfælde af overgreb mod chauffører og billetkontrollører.
  Målgruppen for kampagnen – med et budget på cirka en million kroner – er primært unge mellem 10 og 18 år. Midttrafik er er klar over, at det er svært at ramme dem, der bruger vold som udtryksform. Men ved at fokusere på det positive og bruge smilet som bølgebryder vil trafikselskabet prøve at vende stemningen i busserne.”

  H t t p://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080802/AAS/600783338/1140

  “En buschauffør blev kastet ned på jorden, så hun fik en hjerneblødning og brækkede armen.” 4 unge stod bag. København.

  H t t p://www.berlingske.dk/article/20090923/danmark/90923115/

  “En varebil, der samler penge ind fra Århus Sporvejes busser, blev tirsdag formiddag udsat for et røveri.”

  H t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1590974.ece

  “Omfanget af hærværk og chikane mod Busselskabet Århus Sporveje er så stort, at det sidste år (2009) kostede firmaet næsten 1,2 mio. kr.”

  h t t p://www.bt.dk/article/20090307/nyheder/903070320/

  “En sommeraften sidste år (2007) havde drengene kastet pølsehorn mod en buschauffør, som sad i sin bus ud for Jyllingecentret. Chaufføren blev ramt så hårdt af det ene pølsehorn, at han fik en flænge på den ene kind.”

  H t t p://www.bt.dk/article/20080208/krimi/80208042/

  “Politiet i København melder om bål på kørebanen på Nørrebro, og på Vesterbro startede tre unge en mindre brand i en bus.” (2008)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article975496.ece

  “En ung mand sparkede og slog med knytnæve mod en buschauffør i Køge, da en busdør sad fast.”

  H t t p://avisen.dk/gik-amok-mod-buschauffoer-051107.aspx?CommentPosted=true#commentmessage

  “Chaufføren på linie 115 i hinnerup ved Århus blev holdt op med en pistollignende genstand”

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-9685939.html?forside

  “En buschauffør på linje 150 S mod Holte er blevet stukket ned af ved Nørreport Station i København.”

  H t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-23612995.html

  “Buspassagerer chikaneres af børn i Gellerup”

  h t t p://jp.dk/indland/aar/article1179672.ece

  “17-årig dreng var passager i bus i Nordsjælland og overfaldt den kvindelige chauffør. Hun blev voldtaget flere gange og udsat for vold.”

  H t t p://ekstrabladet.dk/112/article1047347.ece

  “25 pct. flere tilfælde af anslag mod bybusser og chauffører i årets fem første måneder. (2009) Især fire linjer, som kører gennem vestbyen, er udsatte.” Århus.

  H t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1719976.ece

  “Knægte røvede kvindelig buschauffør” Køge.

  H t t p://ekstrabladet.dk/112/article1229161.ece

  “En buschauffør og passagerne i Bus 502 i Herfølge fik sig i aftes en slem forskrækkelse, da ukendte gerningsmænd med stor kraft kastede en sten ind gennem forruden på bussen”

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10998928.html?forside

  “En udenlandsk udseende mand kaprede natten til fredag en bus med chauffør og passager i Aalborg
  Da manden blev sat af igen, havde han røvet 3.500 kroner i kontanter og 1.900 kroner i busbilletter fra den 41-årige kvindelige Arriva-chauffør.”

  H t t p://www.metroxpress.dk/dk/article/2009/06/26/22/5020-83/index.xml

  Bus kørte galt i Kolding under unge indvandreres chikane.

  ”Buschauffør chikaneret til ulykke”

  h t t p://www.tv2regionerne.dk/player.aspx?id=544750&r=1

  Buschauffør chikaneret og røvet i Silkeborg.

  ”Røveren beskrives til at være 15-20 år. Han er almindelig af bygning og var iført hvidt tøj. Desuden er han af anden etnisk herkomst og taler gebrokkent dansk.”

  h t t p://195.90.100.162/artikler/buschauff%C3%B8r-udsat-for-r%C3%B8veri

  ”En buschauffør blev overfaldet af en rasende bilist kort før klokken 14 onsdag ved Nivå Center.”

  h t t p://lokalavisen.dk/bilist-bankede-buschauffoer-/20100415/artikler/100419644/1052

  Kommentar by Liva — 20. juli 2010 @ 09:46

 24. Altsammen er en god begrundelse for at tillade f.eks. pebersprays eller andre “tungere” våben.

  Venstrefløjen kører en bevidst kampagne for at underkue os ved at fratage os enhver mulighed for at forsvare os selv.

  Selvforsvar kunne jo forstyrre det store forkromede projekt, som går ud på at skabe den globale totalitære verdensstat, hvor alle individuelle og folkelige forskelle er viskede ud, hvor økonomien styres af socialistisk/kommunistisk planøkonomi og hvor Islam er statsreligionen som alle skal tro på.

  Kommentar by Sigwar — 20. juli 2010 @ 14:23

 25. Sikkerheden på de danske gader og veje samt i busser og butikker må forbedres. Det gøres bl.a. ved at sende de kriminelle fremmede ud af landet hurtigst muligt.

  Kommentar by Jørgen — 20. juli 2010 @ 19:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper