6. december 2004

Bent Sørensen spiller oliekortet – Professor eller venstre-radikal miljøaktivist?

For en måneds tid siden havde Agenda på P1 en påstået oliemangel som emne, under overskriften Efter oliekrisen, og havde som en af tre eksperter hidkaldt RUC-professoren Bent Sørensen, der vistnok forsker i alternative energiformer – men i praksis talte som en venstreradikal miljøaktivist, med sloganagtige ideologisk-motiveret fejlfortolkninger såsom denne:

“Den type vækst som de ser som nødvendig, det er det svært at se hvor man skal skaffe energien til [Studievært: Mangler der politisk vilje?] Det ser jo nærmest ud som at man hellere vil gå ud og erobre oliekilderne for at sikre amerikanske forbrugere frem for at nedsætte energiforbruget…” [Bent Sørensen, Prof. RUC – 6/11-04]

Oploadet Kl. 14:21 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper