7. august 2010

Den afghanske frihedskamp – for retten til at skyde ikke-muslimer

“Taleban krigere er frihedskæmpere”, skrev socialdemokraten Carl-Mar Møller tidligere på året i et indlæg på 180 Grader. Fra Jyllandsposten – Vestlige læger myrdet i Afghanistan

“Otte øjenlæger – seks tyskere og to amerikanere – er fundet dræbt i et skovområde i det nordlige Afghanistan. De blev stillet op på en række og skudt efter tur, siger den eneste overlevende…

Den eneste overlevende afghaner har forklaret, at han var sluppet med livet i behold ved at læse koranvers højt. Det overbeviste gerningsmændene om, at han var muslim, og de slap ham løs i provinsen Nuristan.

Opdate. Minsanten om ikke DR Update lader Jyllandspostens Puk Damsgaard Andersen bortforklare terroristernes religiøse motiv: “… det handler sikkert om, at de bare er vestlige”.

(DR Update, 7. august 2010: Journalist: Dræbt fordi de var vestlige)

Oploadet Kl. 11:41 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/16702/trackback

16 Comments »

 1. Det går rigtig godt for islamisterne i Afghanistan og Pakistan: 8 læger, udsendt for at hjælpe lokalbefolkningen i Afghanistan, bliver dræbt.

  I Pakistan oversvømmelse: I befolkningens tåbelige overtro er det vel Allahs vilje? Ikke desto mindre jamrer de straks.
  Hvorefter vesten sender hjælp, herunder 4 amerikanske redningshelikoptere, som straks bliver beskudt af pakistanske regeringstropper. Ja, De læste rigtigt: Af pakistanske regeringstropper!

  Hvad er det for mennesker, der 1) mener, at alt, hvad der sker, er Allahs vilje, at 2) efter Allahs oversvømmelse af landet alligevel beder om vestlig hjælp, og 3)når hjælpen så ankommer, skyder efter nødhjælperne og brokker sig over, at nødhjælpen kommer for sent???

  Hvad synes du?

  Til sammenligning:

  Kina, hvor regimets menneskesyn er lige så bestialsk/inhumant som i muslimske lande, beder aldrig om nødhjælp fra Vesten, når deres talrige miner styrter sammen eller provinser bliver oversvømmet.

  Hvordan monstro det kan være, at Kina trods alt kan klare katastrofer selv, efter godt 60 år med det nuværende styre, mens Pakistan aldrig kan klare noget som helst selv, trods landets godt 50 år lange islamiske styre?

  Kommentar by hp — 7. august 2010 @ 12:14

 2. Nå ja, kunne måske skyldes en fællesnævner for følgende:

  Pakistan – også før det blev en realitet – har gentagne krige mod Indien på generaliebladet. Hver gang med nederlag til følge.

  Israel, ligeledes osv. har gennemgået fem krige mod arabistan (typisk Egypten, Jordan, Syrien, Libanon og Irak).

  Israel vandt hver gang.

  Og, som det hed i et ældgammelt DR-progam: Hvad kan man så lære af det?

  Kommentar by hp — 7. august 2010 @ 12:44

 3. Mogens Jensen: “Giv plads til islam i Europa”!

  Kommentar by morlille — 7. august 2010 @ 14:10

 4. I krig og kærlighed gælder alle kneb.

  Det er vældig tragisk, vil jeg lige tilføje, men sådan er det.

  Talibanerne myrder alt og alle og de har Koranen i ryggen, til at gøre det.

  Problemet er vi i vesten bare ikke FATTER det. Vi fatter ikke at de hader os.

  I vores egen optik er vi nemlig så elskelige.

  Ikke nok med vi prøver på at indføre kvindefrigørelse, skolevæsen og demokrati i Afghanistan, endnu et islamisk lokum, nej vi har sørme også fyldt vores egne lande op med muslimer!

  Åååhhh….

  Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 7. august 2010 @ 16:27

 5. 4.Mogens L.på s.

  Åh ja, det er virkelig til at fortvivle over al denne naivitet og tåbelighed !

  Hvad f…. skal vi gøre, når politikerne og en god del af befolkningerne i vestens lande ikke vil se og høre hvad det er islam og dens troende står for ?

  Naivitet og tåbelighed skrev jeg….. men måske det er dum stædighed som kommer af at vi som du skriver er så selvforblændede af vores egne opfattelser af os selv som elskelige ?

  Kors, hvor der er nogen der trænger til en alvorlig lærestreg.

  Desværre komme de lærepenge til at skulle betales af os allesammen !

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. august 2010 @ 16:43

 6. Forøvrigt finder jeg moskebyggeriet i New York ganske betegnende for vesterlændiges laizze faire forholden sig til islam !

  Gad vide om de der har givet tilladelsen til byggeriet af dette Cordoba-hus med moske overhovedet har kendskab til de islamiske tekster ?

  Hvis de har det, så handler de ved gud i ond vilje overfor New Yorkérne- amerikanerne- vesterlændingene.

  Hvis ikke er de nogle slyngler, som har forsømt der opgaver på det groveste – for man skal sågu da vide HVEM det er man har med at gøre og hvad det er disse mennesker står for !

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. august 2010 @ 16:48

 7. De er dømt for at spionere for USA.
  De er dømt for at udsprede/præddike kristendom. (De havde bibler med/på sig.)
  Hvis man rejser i et muslimsk land ville jeg nok ikke lige slæbe en bibel med i bagagen eller have en jødestjerne/kors om halsen.
  Hvis de rejser hel ud i bushen for at kurere grå stær, beder man da vist også selv om det!

  Kommentar by Goofy — 7. august 2010 @ 17:21

 8. “at han var muslim, og de slap ham løs…”

  Hvad fanden laver otte øjnlæger også i en skov?

  Hvordan ved de, at den eneste overlevende, der jo var muslim, ikke lokkede lægerne i baghold???

  Fordi han siger det!

  Nåhhh, derfor…

  Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 7. august 2010 @ 17:27

 9. Vi vil også have ret til at skyde muslimer!

  Vil politikerne ikke det, så skal de fyres!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. august 2010 @ 19:13

 10. Det værste der kan ske for Taliban er at befolkningen for øjnene op for hvor rart det er at leve med vestlige goder.. såsom lægehjælp.

  Det er jo hele ideen i COIN strategien i Afghanistan, så vidt jeg har forstået.

  Selvfølgelig skal læger skydes, de er jo en trussel mod månegudens almagt. En trussel mod fordummelsen.

  Hvis bare NATO fik nok midler til at handle og fik proppet vrøvlespalten til på de snot-idioter til Democrats og så smadrede livet ud af Taliban med fuld uhæmmet styrke, så ville verden simpelthen være et bedre sted at være.

  Islam trænger til en gigantisk røvfuld. De trænger til at blive rigtigt bange for at blive fuldstændigt udslettet og forbudt og forhadt i 50+ år. Ligesom deres fætter-onkel Al-Hitler.

  De vil sgu ikke blive savnet herfra, der er nok af andre ting at interessere sig for.

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 7. august 2010 @ 19:38

 11. > Julie: Vestens krig i Afghanistan er en ikke-krig. Man ønsker at minimere/reducere kollaterale skader, hvilket så fører til masser af drab på vestlige.

  Idet talebanerne konstant spiller Now you see me, now you don’t. Hvilket betyder, at de fredelige landsbybeboere, som tager pænt imod vestens soldater, pludselig transformeres til talebanere, når soldaterne er ude af landsbyen. Og omvendt….

  Når der, som i Afghanistan, er tale om en asymmetrisk krig, hvor fjenden er uidentificerbar og ikke bærer uniform (op i r—- med Geneve-konventionen, åbenbart), er der vel kun to – 2 realistiske scenarier:

  1. Ud med alle vestlige tropper, helst i forgårs, og lad afghanerne drukne i deres selvskabte helvede.

  2. Ægte krig på Machiavellisk vis, a la ww2, hvor vesten bomber skrupelløst, til der er plads til landstyrkerne.

  Personligt er jeg til 1, idet jeg ikke tror på, at 2 vil gøre forskellen.
  At tyskerne efter ww2 var modtagelige for Marshallhjælp og hurtig genopbygning skyldes primært, at Tyskland, trods Hitler & Co., tilhører den vestlige kulturkreds, og før krigen var på vestligt niveau.

  Om Afghanistan og for den sags skyld Pakistan kan dette scenarie næppe udfoldes, da hele samfundet er ca. 1400 år bagefter almindelig tidsregning.

  Spar milliarderne, ud med vore soldater, og lad dem sejle deres egen sø. Også i Pakistan. Det er jo Allahs vilje, der sker.

  Beklager min kyniske no mercy-holdning. Jeg ser bare ikke et realistisk alternativ.

  Vesten kan lige så godt trække sig ud nu som om 5 år. Resultatet bliver, for Afghanistan, det samme, mens vesten i det mindste sparer flere liv og penge.

  Kommentar by hp — 7. august 2010 @ 21:01

 12. @11

  “Spar milliarderne, ud med vore soldater, og lad dem sejle deres egen sø. Også i Pakistan. Det er jo Allahs vilje, der sker. ”

  Der stod netop en flæbede paki i fjernsynet og vrælede at de nu var i Guds hænder (oversvømmelserne). Skide nemt at være hellig når vesten fylder Guds hænder med vestlig nødhjælp.

  Kommentar by Tolder — 7. august 2010 @ 21:17

 13. For en ordens skyld: Jeg har også set/læst om den afghanske pige, der er blevet lemlæstet i ansigtet (Time). Og synes det er frygteligt.

  Men dette – samt talrige andre forbrydelser, fx henrettelsen af små drenge – er foretaget af taleban mens der har været vestlige styrker i landet.

  Så jeg kan slet ikke følge Times’ headline om, hvad der mon sker, når vesten trækker sig ud. Der sker ca. det, der sker nu, at islamisk terror og muslimske ritualer fortsætter som hidtil.

  Sovjet tog den hårde vej og var fuldstændig iskolde over for kollaterale skader, men blev alligevel tvunget til et ydmygende tilbagetog.

  Kommentar by hp — 7. august 2010 @ 21:21

 14. For at overholde alverdens absurde islamvenlige menneskerettigheder tager Danmark gerne næsten 40 unge sunde soldaters død med i købet. Og dødsfaldene vil fortsætte. Modparten har ingen skrupler når der skal lemlæstes og myrdes. Derfor vil vesten tabe! Verden vil tabe! De omkr. 40 døde soldater er prisen for ikke at ville stoppe al ondskab i Afghanistan een gang for alle. Istedet bygger vi et islamisk kulturcenter på Ground 0! Så bomb dog det lorteland sønder og sammen!

  Kommentar by morlille — 8. august 2010 @ 08:28

 15. @6 Vivi.

  Visse mennesker i Amerika lider under et begreb kaldet “vulgærkapitalisme” oversat til “overforbrug af ligegyldigheder” – der findes også europæere, der lider af det mindreværdskompleks. Nok er aldrig nok, kan aldrig blive fint nok, stort nok, pralende nok, smagsløst nok.

  En eller anden ping i New York har solgt sin kræmmersjæl til Saudierne, så han har kunne købe sig endnu et spillekasino i Las Vegas.

  Den amerikanske drøm om frihed har overgået sig selv i den her sag – nogen burde skamme sig.

  Kommentar by Bodil — 8. august 2010 @ 11:13

 16. Tolder :
  “Der stod netop en flæbede paki i fjernsynet og vrælede at de nu var i Guds hænder (oversvømmelserne). Skide nemt at være hellig når vesten fylder Guds hænder med vestlig nødhjælp.”

  Ja, det er sgu underligt; på den ene side så er det “Allahs vilje” og på den anden side, så mener de at vi bestemt skal hjælpe dem … men det er vel også Allahs vilje, så. Vi kan godt betale jizya, selvom det er os der er de stærkeste, eller hvad?

  Kommentar by Peter R — 8. august 2010 @ 12:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper